Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Egy-egy várost hogyan lehet végigjátszani,v meddig kell játszani hogy újat adjon be?

rage
http://store.thesims3.com/riverview.html#

Beindult az oldal, most már csak hivatalos kód kell.
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Carlos
No elértem a sportolói karrier tetejét?
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni? (valaki írta, hogy lehet autógrammot osztogatni. Hogy?)

Þór vígi þessi rúnar

annyi, hogy a netes tartalmakat nem érheted el, ezen kívül ne félj, nemküldenek rád verõlegényeket...
lucifer9393
Nemtudom esetleg IP cím szerint, ilyesmi. Ehhez már nem értek, de biztos nem jó ha ki van irva h. nem originál a játékom...

offkorzreg
van egy érdekes bug még a játékban,aki gitárskillre is gyúr annak már biztos feltûnt hogy mikor új dalt tanítasz neki fogja a könyvet és a gitárt is egyszerre,majd a gitár rá ragad a simre és nemlehet leszedni 😄SASD de van egy trükkje,nemkell pánikba esni,újra a könyvre nyomsz és beteszi eszköztárba,de hogyha már megtanulta a dalt vagy csak simán eltûnt,vegyél egy új dalos könyvet és nyomj rá,rendbejön tõle^^

Mutans Zombi
Hát ez ugyanaz, csak én itt gyakoroltam az átszínezést, meg mikor elkezdtem az átalakítást, akkor nem volt elég pénzem, hogy olyanra alakítsam, mint szeretném. De hamarosan nekivágok.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

mi az, hogy nem tilthatnak el?
lucifer9393
Sziasztok. Lehet még warez tipusú hsz.-t irni? ha nem töröljétek ki. Nekem ma elõjött, az indítópanel jobb oldalán, h. egy nem kész, nem autorizált verzióval játszok. játszani még enged, de nem tilthatnak el, vagy ilyesmi? Pedig a tûzfal beállításaiban beállítottam, h. a the sims 3 ne menjen netre. Valaki tud segiteni?

akkor ez valszeg az lesz
Ha tõlem kéredezted,a jó öreg Print Screen gombbal.😊Egy hátránya va,hogy azonnal meneni kell,ergo tálcára kell rakni a játékot,ami 512 MB rammal,nem a legjobb...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Például életgyümölcs magot.De én akárhányszor lementem,mingig levert a zombimedve.😊

Hello.Nekem az lenne a kérdésem hogy a razoros verzióban van magyar nyelv ??<#fejvakaras>
Blinkye
hogy mentesz ki képet?

3Ds MAX :)

Höhhhh....én már ilyenben lakom:
http://kepfeltolto.net/images/1243616609.jpg

Blinkye
jaja vágom.. de a csajom meg visszateszi mert rendmániás 😄 Coolfire megnézem a detektorral nemsoikára,hogy van-e mag ott lenet..

Polcról...

pakoltasd vele vissza, magától nem fogja visszarakni, kattints a könyvre a tárgyaid között, aztán arra, hogy tegye el
Nem találtam magot,az az Intézet kertjében van.😊

Blinkye
Annyi halom cucc van amár a simemnél,hogy nemigaz.. a birka a könyveket sem teszi a polcra 😊

Blinkye
Nem is jártam arra még... 😊

a temetõ kriptájában, de ha nem bátor a simed, akkor nem ajánlott bemenni a szellemek miatt
Blinkye
LOL hol van katakomba? 😊😊

tommygear
zsíír
a katakombákba milyen magot lehet találni? mert találtam egyet de még nem ültettem el
Blinkye
40 ezer életpont vagy mi... kis kütyü ami megmutatja,hogy hol vannak bogarak,halak,magok,kövek...

tommygear
detektor honnan?
Blinkye
Jaaaa.. én azt hittem egy idõ után kiirja,hogy mi az ismeretlen mag neve.. gondoltam ha 10 es lesz akertészkedésem akkor már tudom elõre... akkor már vágom.. csajom kutató igy most már 8 as a kertészkedés.. van 3 ismeretlenem de még nem nõtt ki rendesen.

Carlos
A pénzfa hasznos, gyomlálni kell meg locsolni (kivéve ha autómata locsolórendszered van, mint nekem). Aztán leszedni a pénzeszsákokat a fáról.
Random hogy mikor találsz. Keress magot, ültess, aztán egyszercsak lesz. De utánna nyald ki a seggét a fának, mert 1-et találtam de azóta se (én mindig kiváló, kitûnõ-vel trágyázom). 1700-2000 között ad egy szüretelésnél.

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
thx
Carlos
Nálam kapásból ment rókázni a jány amikor rányomtunk a gyereknemzésre. Aztán jött a nagy pocak. 😄

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
lehet hogy nem sikerült, ha sikerül akkor ilyen csilingelõ hangot fogsz hallani dugás után
Blinkye
Én sem tudtam... valaki irhatna pénzfáról.. bár inkább örök élet cucc kéne de honnan.. van detektorom is magra,bogárra...stb

Carlos
Nem lehet. Vannak szabadnapok.
Van egy választható perk, ami azt adja, hogy nem veszik észre ha lógsz a melóbol (valami vakáció nevû). Nem használtam még, de lehet, hogy neked kellhet.

Þór vígi þessi rúnar

predator1982
nálam meg még mindig nem jön a gyerek, mennyi idõ mig jelentkeznek a tünetek??

pred

tommygear
szabadságot nem lehet kivenni? csak felmodást találok
Blinkye
rendõrség.. aztán kém pálya vagy mi... Muhnkamániás vagyok,számitógébuzi a többit nemtom.. romantikus asszem...
Atlétika full,logika full...

Nemzetközi szuperkémnek hol kell elkezdeni dolgoznia hogy az legyen?
Úgy érzem megvan a lányom állása<#eplus2>
ÉS milyen skillek kellenek oda?
Akkor már érdemesebb megvenni a cégeket sztem bár nem tudom mennyivel fizet jobban.

Blinkye
én most egy ideje nemzetközi szuperkém vagyok óránkén 940 körüli fizuval... meg érdemes társulni a cégekhez.. az 6-7K cégenként kb..

Carlos
A sport karrier úgytûnik nekem, hogy nagyon jól fizet!

Þór vígi þessi rúnar

Blinkye
sim3 oldalára ha regelek akkor le tudom tölteni a cuccokat?

Tippet kérnék melyik a legjobb állás amivel jól lehet keresni és kevesebb idõt igényel<#mf1>
Ha valakinek van tapasztalat hogy õ mennyit keresett a különbözõ állásokkal az is érdekelne

Blinkye
hmm.. köszi...

A rovarokat belehet vinni a laborba, vagy hova.

Blinkye
tököm... ültettem már vagy 3 féle ismeretlen magot de még semmi extra nem lett belõle.. bogárgyûjtés mire jó? Eddig fogtam szarvasbogarat,elneveztem Petinek és elnegedte.. yess 😊

Mutans Zombi
De az asszonynál is +80 az öröm, holott lány a szalagcím és a belsõ leírás is lánygyermek.
Ha ugyanannyira örül majd, mikor fia lesz, akkor ez egy baromság.
Viszont elgépelési hiba van a játékban, de most csak azért nem túrom át.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Semmi elírás nincs ebben,csak a tipikus soviniszta nézet..Lányod született,ez a tény,a szalagcím...de a fiú lenne a jó,jelzi a súgó<#hehe>
Mutans Zombi
Hehe, én a tervezett jövendõbelimnek a sportos skill-t választottam, megelõzve ezt a problémát.
Az más kérdés, hogy mikor a saját karakteremre váltottam (Analfa Béla), hogy elugorjon hozzá, megismerkedni vele (kb. 3 nanosecundum telt el, mert a szemközti házban lakott), akkor épp 3 fickó ugrálta körül. Mikor már irányíthatóvá vált a hölgy, akkor láttam, hogy az a 3 gyökér már nagyon jó barátságban van vele... de most már esélyük sincs :-)

Úgy látszik nõ hiány van Sunset Valley-ban.

Van pár elírás a játékban:

(A házat ne tessék nézni, mert a múltkor elfogyott a zsé, azóta meg még nem estem neki. Ahogy nézem Coolfire is ebben lakozik).