44549
-
Ironman2 #11540 Városszépítő cuccok lesz az új mini-kieg neve. -
Ironman2 #11539 Na jol van,már nem tudják letagadni a kieget:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/346371.page
Érdekes hogy ezt február 24-én nyitották ahogy nézem -
#11538 na akkor nekiesek
majd jelentkezem -
Ironman2 #11537 Az mondjuk jött a Leszáll az éjjel is automatikusan.Akkor a body fájlokat töröld ki,és csak a face-k maradjanak benne -
#11536 kockahas nem is kell -
Ironman2 #11535 Mármint az arcokra,meg a kockahasra értettem.Hajak nincsenek benne. -
#11534 köszi! -
Ironman2 #11533 Nem kell hozzá hack,csak simán be kell rakni a Mods könyvtárba.Ugyanolyan lesz. -
#11532 zanks
de ebből még nem lesz ugyanolyan sim
vagy van benne az is?
majd mindjárt megnézem
kell hozzá hack? -
Ironman2 #11531 http://www66.zippyshare.com/v/83156849/file.html
Ez tartalmazza a Peggy arcokat,és a testeket is -
Ironman2 #11530 Nekem megvannak hozzá a skinek.Kell? -
#11529 hű milyen arcok vannak peggynél is, én ilyet sosem csinálok, az tuti :( -
Ironman2 #11528 Jaja.Én innen szedtem le őket,és vagy 300 mb csak a hajak -
#11527 rose13 hasonló pl -
Ironman2 #11526 Másik topikba irom,mert oda való -
#11525 na ennek örülök! ls merre keressem? -
Ironman2 #11524 De vannak ilyen hajak,ép a mult héten láttam hasonlot -
Coolfire #11523 Hát én ma játszottam,de még a "gyerekes" dolgokat nem tudom csinálni,mivel szóló simem van.:)Szagkörök azok vannak benne.:)
Én egy kotyvasztót vettem,csináltam is egy löket simvidítót,bevertem,de semmi hatás-legalábbis a moodban nincs. -
#11522 van a suuin kivüli izé
nemtommiez
szagkör :) -
#11521 Van ehhez hasonlóa 3-ban is. Amúgy szétnéztem modthesims-en, de mindenéle átkonvertált haj van ott, de pont ez nincs. Van viszont DJ pult :D -
#11520 író? annak kell spec. iskola? nemtudom nálatok hogy működik a bentlakásos suli, de nekem a gyerek otthon volt és sorban kapta a jártásságpontokat, amikor nem is csinált semmit, megjelent ott fent, h pl. zongorajártasságot szerzett... -
#11519 ha a gyereket yró lesz, akkor milyen suliba küldjem? -
#11518 szal nemtuttok ilyen hajat? mi lehet ennek a neve angolul? -
Ironman2 #11517 Hehe.De szánalom hogy megy a magyarázkodás:
"Also, at this stage, even EA probably doesn’t know all the names of the expansion packs and stuff packs its going to release. Based on the earlier leaked trailer for the Sims 3 Pets, it was originally going to be called the Sims 3 Unleashed. Also, they probably don’t even know what all the future expansion packs and stuff packs will be about."
A kiszivárgott traileren még unleashed volt a neve,de az EA eredetileg is Pets nevet akart.Persze.. -
Ironman2 #11516 Az a Mother Nature,és jövő tavasszal kell hogy jöjjön -
Gólya #11515 na én meg az időjárásra gondoltam... - jól elbeszélgettünk egymás mellett:D -
#11514 Hát ha most is csoportba rázódol lesznek 8-an... :d amugy nehezen, mind2 játékban. -
Ironman2 #11513 Én az üzletes kiegre mondtam a Back to businessr,hogy másfél év,és elötte van a Destination education,de mindegy -
Ironman2 #11512 Ez igaz.Az etyepetye meg borzasztó lett egyenesen,főleg ha az ágyon jelölöd ki mind a kettőnél az interakciót. -
Gólya #11511 de az később van a felsorolásban - nézd csak meg -
Ármány #11510 Hali! Lehet, hogy a patch-tól indul újra a gép amikor játszom vele és tűnnek el a simek olykor- olykor???!! -
Ironman2 #11509 Ott van még a Destination Education is. -
#11508 és szó volt a bulikról
az egyiken 7-en a másikon 8-an táncolnak egyszerre
-
#11507 amit nem kompenzátak, az ez:
kis képen: most komolyan kertészkedjek?
a nagyobbikon meg ugye a szőke gyerek nagyban magyaráz a másiknak valamit -
#11506 ilyen hajat keresek a 3-hoz
a 2-ben gyári haj volt, a 3-ban nem találtam
-
#11505 én sem vagyok kibékülve tudod mivel? az animációkkal... szerintem a kettesben sokkal folyékonyabbak, szebbek voltak. itt olyan darabos és szaggatott. Szerintem a sims 2-es simek "okosbbak" nem kell perceket gondolkozniuk egy parancs elvégzése előtt, meg órákat hemzsegni amig beállnak egy beszélgető pozícióba. Arról nem is beszélve, hog mennyire edegesítő már mikor megállnak a lépcsők előtt, gondolkoznak egy sort, csak aztán vágnak neki (ugyanez a pódiumokkal is)... autókat nem említem mert ideges leszek :D
De azért szerencsére kompenzálták ezeke a hiányosságokat mással. hát még szép... -
#11504 nem tudjátok, van már sim converter sims2-ből sims3-ba? -
#11503 na ezt pont ki lehet kapcsolni, én már ki is kapcsoltam
ha jól emlékszem a opciókban az új lapon van, ahol az életkorok hosszát is tudod állítani
tegnap elindítottam a a 2-est és kedvenc srácom úgy rámászott a csajára a kanapén, ehhez képest a 3-as make outja szűz kislány
és ahogy Gólya mondta, tényleg lobog a hajuk
ehhez képest pedig a 3 nem hogy előrébb lépett volna -
#11502 lövésem sincs
a dcdb0,1,2 file-okkal a letöltésem 1.3 gb
190 megás a mentés -
#11501 nem
előtte is iszonyat soká töltött
csak sosem mértem le
ellenben azt hittem a generationnal már a tiniknek is lehet tetkójuk, hát nem
hacsak le nem töltötk hozzá egy hacket a mts-ről
tényleg valaki próbálta már?