Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beindult az oldal, most már csak hivatalos kód kell.
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni? (valaki írta, hogy lehet autógrammot osztogatni. Hogy?)
Þór vígi þessi rúnar
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

http://kepfeltolto.net/images/1243616609.jpg
3Ds MAX :)
Random hogy mikor találsz. Keress magot, ültess, aztán egyszercsak lesz. De utánna nyald ki a seggét a fának, mert 1-et találtam de azóta se (én mindig kiváló, kitûnõ-vel trágyázom). 1700-2000 között ad egy szüretelésnél.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Van egy választható perk, ami azt adja, hogy nem veszik észre ha lógsz a melóbol (valami vakáció nevû). Nem használtam még, de lehet, hogy neked kellhet.
Þór vígi þessi rúnar
Atlétika full,logika full...
Úgy érzem megvan a lányom állása<#eplus2>#eplus2>
ÉS milyen skillek kellenek oda?
Akkor már érdemesebb megvenni a cégeket sztem bár nem tudom mennyivel fizet jobban.
Ha valakinek van tapasztalat hogy õ mennyit keresett a különbözõ állásokkal az is érdekelne
Ha ugyanannyira örül majd, mikor fia lesz, akkor ez egy baromság.
Viszont elgépelési hiba van a játékban, de most csak azért nem túrom át.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Az más kérdés, hogy mikor a saját karakteremre váltottam (Analfa Béla), hogy elugorjon hozzá, megismerkedni vele (kb. 3 nanosecundum telt el, mert a szemközti házban lakott), akkor épp 3 fickó ugrálta körül. Mikor már irányíthatóvá vált a hölgy, akkor láttam, hogy az a 3 gyökér már nagyon jó barátságban van vele... de most már esélyük sincs :-)
Úgy látszik nõ hiány van Sunset Valley-ban.
Van pár elírás a játékban:
(A házat ne tessék nézni, mert a múltkor elfogyott a zsé, azóta meg még nem estem neki. Ahogy nézem Coolfire is ebben lakozik).