44549

no-warez.gif
  • Glinda7
    Hát ezen, hogy kerékpár az ismerősöd most iszonyat jót röhögtem. :D
    Lucifer, nálad aztán pörög az élet.
    Én tegnap megint úgy jártam, mint eddig... mindig gyakorlatilag. :D
    Szóval a pasi elvitte a csajt bulizni. Rámentem arra az opcióra, hogy a szórakozóhely liftjében etyepetyézzenek. De a csaj nem akarta, úgyhogy a szó szoros értelmében kirúgta a pasit a liftből. Aztán rámentem arra, hogy oké, akkor menjenek fel a buliba. Álltak ott pár órácskát lent a földszinten, aztán mire felértek pont bezárt a hely.
    Hát ki hallott már olyat, hogy egy szórakozóhely éjjel kettőkor meg háromkor bezár? :D Szóval ismételten nem tudtak bulizni. Lassan feladom.
    :)
  • ronso
    oké köszi..
  • Coolfire
    Tapasztalatom szerint az EADM(Origin lesz,ha frissíted),nem fogja megcsinálni az összest,ezért inkább a kézimunkát javaslom.:)
    A FAQ-ba beírtam a verziószámokat is.Lehetőleg ne hagyj ki egyet sem,mert összeomlik.
  • ronso
    hát az eadm mel csinálja automatán eddig jó volt neki csak tegnap megvettük az uj kieget de nekem 3 gyerek van 3 számitógéppel és mind 3 simsezne :) és elég gáz 1 cd vel :))
  • Coolfire
    Alaposan patchelj fel minden meglévőt.Bár így is tele van hibával..
  • Coolfire
    Semmi gond.Tudtommal a Sims 3-hoz hivatalos nodvd nincs.
  • ronso
    a GTA4 hez is kiadott a gyárto no dvd patchet.
    bocs a 2 hsz ért.
  • ronso
    nekem eredeti az összes játékom és tudtommal a mini image nem warez
  • Coolfire
    Ez oké,csak itt nem szoktunk warezolni,ezért van 2 topik.:))
  • ronso
    köszi megkeresem.
  • ronso
    köszi jó fej vagy ,csak mivel ma vettem meg a gyereknek a játékot és én nem játszom igy nem tudom.
  • Coolfire
    Hát én sem,ha megfeszülök akkor sem.De már beletörődtem.:))
    Innen le lehet.
  • Coolfire
    Betettem a FAQ-ba.
  • Coolfire
    Eseménydús.:)Ez ragadott meg benne engem is anno,hogy soha nem lehet tudni,mi fog történni.:)
    Csak ezek a nyamvadék bugok ne lennének benne.:(
  • lucifer9393
    Na ezért szeretem a simset, mindig okoz meglepetéseket: embert a városba költöztettem, puccos apatmanba ( nem abba a penthouseba, terasszal, de arra fáj a fogam) elindult mixerkedni (ami egyébként elég hosszadalmasan kitanulható, és nem jövedelmező állás) és volt vmi bnője. Viszont parkban üldögélés közben egy asszony odabújt hozzá, persze a paparazzi rögtön lekapta, a bnője meg feljött az apartmanjába veszekedni, majd jól elverte és lelépett. ezt bánatában elküldtem egy lepusztult szórakozóhelyre, ahol szépen összemelegedett az egyik asztalon táncoló ribivel, jött az üzenet: született egy jános nevű fia, másik üzenet: bnője szakított vele. Küldtem a városházára pereskedtetni, hogy nem az övé a kölök, de elbukta, és most a közvélemény az ő kapcsolaton kívüli gyerekén csamcsog. közben elérte a Testépítő jelzőt 60 óra tornázásért.

Hát igen: Play with lif3 ! :D
  • Mike at home
    ott ahol a többi ilyesmi
  • ronso
    merre találom? köszönöm
  • Mike at home
    mini image? van
  • Mike at home
    pl. ezen a linken lévő 2 simet hogy töltsem le?
    nem az a bajom, hogy milyen textura, miylen szem, milyen akármi, ilyen fejformát nem tudok csinálni!

link
  • ronso
    sziasztok
    az uj kieghez van már no dvd patch?
  • lucifer9393
    Nem csak neked, nekem is így volt. Talán nekem is tartottak egy bulit, vagy nem is tudom, de a gyerek nem ment suliba soha, jöttek az értesítések, hogy milyen jártásságokat tanult meg :D
  • Coolfire
    Tényleg?Na ez új...
  • Mike at home
    ez spec szándékoan ilyen
  • Mike at home
    ja, szeretheted a kocisdat :)
  • Coolfire
    Az se rossz.Nekem meg a bicaj az ismerősöm.:))
  • Coolfire
    Páfff...most meg ártatlanul vádoltak(kukázom),ezért is kaszáltam.:))
    De ez a legkirályabb:)Ez bug,v. ilyen debilek a készítők?

• Glinda7
    Nálam meg kissé "beakadt" a rendszer. Elküldtem a kamasz simemet bentlakásos iskolába. De közben az anyjának születésnapja volt, arra hazajött. Viszont a rendszer továbbra is küldi az üzeneteket, hogy megtanult nagybőgőn játszani, holott azóta se ment vissza. Szóval elvileg bent van a suliban, tanul, gyakorlatilag meg otthon festeget, pezsgőfürdőzik és alszik 10-11-ig. :D
  • Coolfire
    Elég csak nyilvánosan elájulni v. behugyozni,az is elég.:))
    Ebből fogok élni.Állítólag a paparazzit is le lehet fizetni.:)
  • Mike
    enyémnek meg az előző kiegkor zabigyereke lett (ma már ugye ez nem olyan nagy szám) és ezen csámcsogott az egész város :D
  • Coolfire
    Pöfff...lehidalok.A 4 csillagos sztárom megszégyenült-jött a végrehajtó-(ez ugye 3 nap),és kitiltották sok helyről meg ilyesmi.
    Viszont klattyolgattam a városban,és a városházán kiadta,hogy pert indíthatok becsületsértésért.Indítottam is,és lett egy csomó pénzem.
    Mik vannak...:))
  • Flora2
    Amennyire én emlékszem: építés módban kell bemenni a disco telekre, és a hangszóróra kattintani asszem Ctrl+Alt+ bal egér klikk? De majd kijavítanak, akik jobban emlékeznek. Ugyanezzel a billentyűkombinációval kattintva lehet módosítani a beengedő zsinórt a bejáratnál, hogy kik mehetnek be a bárba.
    A hot spotokat akkor mondja az újság, ha a sim végigolvassa benne az összes hírt, a hírek között lesz. Nota bene: ha az adott városban nincsenek szórakozóhelyek, akkor az újság se fog róluk szólni...
    De akkor is kiírja nekem, hogy ez itt egy hot spot, ha a simem véletlenül átkel egy ilyen telken valahova útközben....
  • Mike
    olyan simeket látok a neten, hogy csak sápadok
    persze letölteni teljes simet nem lehet csak alkatrlszeket
  • lucifer9393
    Hogy kell beállítani a fali hangszórón, hogy milyen stílusú csatorna menjen? Mert csináltam diszkót- 0 populációval :D de komolyzene szól benne. Ja és ti hogy tudjátok megnézni mik a hot spotok? mert én biza kattingatok z újságra elég sűrűn, de ilyesmivel még csak véletlenül sem találkoztam... ja, és z utolsó kérdésem az, hogy mik a jó hozzávalók egy kifogástalan koktélhoz?
  • Coolfire
    Jó lenne ez a kieg,csak ez is-szokás szerint-nagyon bugos.Rengeteg különböző hibáról lehet olvasni.
    Interakciók tűntek el,beragadnak a simek,kilép a játék etc..
    Kár érte..
  • Glinda7
    Nekem simán beadja, ha a rákattintok a másik simre, hogy "Hívja randira".
    Az én pasisimem most lett felnőtt és kapuzárási pánikja van. :D Költözni akart, meg mással flörtölni, nem az asszonnyal. :D
    Ja és megtaníthatják a felnőttek a kamaszokat autót vezetni. Haláli! :D
  • Coolfire
    Részemről -egyelőre-sajna nincs,de utánanézek.
    Az viszont dühítő,hogy a WA-t egyre jobban rontják el az új kiegek.
    Leszedtem én is egy pár fixet(sok autó,büfékocsi,ásatás,mood etc,)és nem megy velük a játék.Vagyis megy,de a simek feje nem látszik és a városnézetben nincsenek a helyeknek meg az ikonjai...

Más:hogy kell egy simet randira hívni?
    Már jól megdöngettem egy párszor,de randizni még nem tudok.:)))
  • Ironman2
    Kösz! Majd átnyálazom őket
  • hollófernyiges
    Van egy gondom, angol fórumokon is láttam hogy panaszkodnak hasonlóról, de jó megoldást még nem láttam.
    Amióta a Generationst feltettem (már azt is főleg új patch miatt, hogy ne akadjanak be a liftekbe a simek), az utazási helyeken este rettenetesen lagzik, kb fél perc amíg teljesen fagyva van, aztán ingame 30 percig megy és kezdődik elölről. Nappal többé-kevésbé normális. Legújabb patch fen van, feltettem egy modot ami kipucolja a beakadt autókat meg npc simeket, de minden hiába.
    Valami javaslat?
  • Coolfire
    Itt van két lista,az egyik .rtf a másik .pdf formátumban.Vannak benne Sims,Sims2 és Sims3-as oldalak is.:)

Sims oldal 1
    Sims oldal 2

• Ironman2

Titokban felvette valaki a Sims3 Pets ingame videóját az E3-n
    (engemet jobban izgatott a szoknyás csaj,aki elhaladt a kamera felett) DDD