44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Nem is kellett könyv, lehet gyakorolni otthon a bárpulttal, de két alkalom után azt írta ki, hogy már profi bárpult kell a továbblépéshez. Vennem kellett neki egyet.
  • Lacoka12
    alap játéknál van bajom nem a kiegészitökel amint mondtam amit felrakom a legfrisebb patch-t eltünek a jelemvonások
  • Ironman2
    Azt tudom,csak most lett feltelepitve másik gépre a játék,és csodálkoztunk rajta.Úgy emléxem hogy a 2-ben le lehetett rakni őket üres telekre is
  • Mike at home
    de így elvesztesz minden eddigi kapcsolatot
  • Ironman2
    Üres telekre nem lehet lerakni családot? Mert nekem nem engedi
  • lucifer9393
    érdekes... nekem a mac-e egyszerű install, frissites es megyen...mentesek meg minden...
  • Ironman2
    Ezt csináld meg:

Szevasztok!

Látom, másoknak is gondjai vannnak az új kieggel nem csak nekem. Az a helyzet, hogy alaposan máshogy csinálták meg a játékot megint. Akinek nyökögve tölti be a játékot (vagyis jó sokára!!!!) és rohadt lassan megy a játék is, az csinálja a következőket: (Nálam már müxik minden, igaz néha történnek apró malőrök, de már működik a játék.)

A régi mentésekkel az új kieg nem működik normálisan!!!!!!!!!!

1. Indíts el a játékot és lépj be arra a telekre, amelyiken a simjeiddel játszani szoktál. Ha több telek is van, akkor majd azokkal is csináld meg az alábbi műveleteket. Csak ha még nem csináltad meg ezt velük...
    2. A játék menüben menj be a 'Város szerkesztése' ablakba.
    3. Kattints a telekre és válaszd a 'Megosztás' opciót, majd exportáld ki mind a telkedet, telkjeidet és a simeket is külön.
    4. Ha mindez meg van akkor lépj ki a játékból és nyisd meg a játék mentési mappáját: c:/user/dokumentumok/electronic arts/the sims 3/Exports
    5. Az exports mappába került -és az általad megadott nevű - telkeket és simeket most másold át a gépedre egy biztos helyre.
    6. A 'Custom Music' és a DCBackup' mappa kivételével töröld ki az összes fájlt és mappát a 'The Sims 3' mappából.
    7. A törlés után indíts el a játékot egészen a főmenüig, majd lépj ki a játékból.(Nyugi a játék a mentési mappában most így újra létre fogja majd hozni az előzőleg törölt fájlokat! de már az új kieg kívánalmai szerint!!!!)
    A biztos helyre eltett telkeket és simeket most telepítsd be a játékodba a Launcherrel.
    8. Akkor mos már megpróbálhatod a játékot.

Nálam kicsit gyorsabb lett a betöltés, mint ami a Szabadtéri kalandok cuccosnál volt, és a játék normális sebességgel megy, még a szinte "csutka" beállításoknál is!
    Remélem, hogy tudtam sokaknak segíteni!

by Joschka
  • Lacoka12
    sziasztok megvettem a sim 3 és utána fel patch-tam a legfrissebb verzióval a sim oldalról és eltüntek a jelemvonások valaki segítsen nem tudok j játékot kezdeni
  • lucifer9393
    Nekem a Seasons volt a kedvencem... ezért is remélem nem baltázzák el a Mother Nature-t....
  • Mike
    Nálam az étterem volt jópofa: a szakács egész nap a bárban üldögélt, az alkalmazottak játszottak, a tulaj húzta az igát, pincérkedett, főzött, egyedül a recepciós tinisrác dolgozott.
  • Glinda7
    Én is szerettem a 2ben az üzletet. Nekem is ott volt a házam mellett a bolt, méghozzá virág és ajándéküzlet. Tök jól ment. Bár valahányszor új üzletet csináltam mindig volt olyan alkalmazott aki otthagyott a második napon. :D
  • Glinda7
    Jó-jó a cuccokat akartam írni, na! :D Meleg van, felforrt az agyam. :D
  • Mike
    én a 2-ben úgy csináltam, hogy szépen elindultak a nulláról, anya és kamasz fia, először a kertben árulgattak pár tv-t
    annyira szegények voltak, hogy a srác kijárt énekelgetni közösségi területre, illetve ő volt az első sim gyerekem, akinél meg tudtam oldani, hogy részmunkaidős melót vállaljon anélkül, hogy teljesen kikészüljön.
    Aztán ahogy csordogált be a pénz, úgy lett egyre nagyobb a ház, később vettek maguknak éttermet (totál csőd) illetve egyéb üzleteke, a leggazdagabb család lett belőlük végül a faluban

de sokat szívtak
  • lucifer9393
    Hányszor adják még el a gyerekeknek szánt műanyag házikót? Ez már a 3. változat lesz...

A town life-tól én minimum már egy gardróbot vártam volna...vagy valamit ami városkás...
  • Coolfire
    Meg földhöz csapták a szatyit.:)Na jó,ez a Sims 3 topik.:))
  • Ironman2
    Nekem is.Tényleg halálra röhögtem magamat mikor hosszú sor lett,és mindenki bosszankodott a pénztáros miatt
  • Coolfire
    Nem rossz ez a degenerations sem.Egyébként nekem is az OFB jött be a legjobban a Sims 2 sorozatban.Remélem a remake is jól sikerül.:)
  • Ironman2
    Kis boltom ott volt a házam mellett,és olyan jól ment az üzlet is
  • Ironman2
    Hú de várom az üzletet.Semminél jobban nem várom,csak az üzletet akarom!!!!
    Olyan jó volt nézni a 2-ben az alkalmazottakat,meg az idióta pénztárost.Ha ezt is elcseszik,akkor visszarakom a 2-t.
  • Ironman2
    Az már megjelent egyszer
  • Coolfire
    Július 29.
  • Coolfire
    Tudom.Csinálom a könyv alakú FAQ-t és le van tiltva a jobbklikk.:))
  • Glinda7
    És most akkor ez a Nagyvárosi élet mikor fog megjelenni?
  • Ironman2
    Te Cool! Tudod hogy nem lehet használni a jobbklikket a szövegmezőn? A ctrl+v-vel tudok csak beilleszteni a vágólapról.
  • Ironman2
    Még rakok ide 2 képet a közelgő cuccos csomagról,aztán megyek pihenni:

• Ironman2
    De volt,csak az nem fért volna ide
    Gyengénlátók most előnyben vannak
  • Coolfire
    És ezért van pofájuk pénzt kérni...pfejjj..
  • Coolfire
    Vazze...nagyobb nincs?:))
  • Ironman2
    Nagyvárosi élet cuccok,ezeket fogja tartalmazni:

• Coolfire
    Elég a cumulative.:)
  • Coolfire
    Ja,ez így van.Már bevéstem a FAQ-ba is.Le kell szedni ilyen pici szarokat,de a lényeg a Packs könyvtárban van.
  • Ironman2
    Ez is érdekes felhivás:
    A Sims Nemzedékek megjelenése óta már nem kell külön frissitgetni az összes kiegészítőt:
    IMPORTANT!

Since the release of The Sims 3 Generations and base game update 1.22.9, players no longer need to update their expansions and stuff packs. All updates will now be applied only to the base game. This should make the patching process easier and prevent base game incompatibility errors. You can manually update the other expansion and/or stuff packs if desired, but this is no longer necessary.

All expansion and stuff packs released after World Adventures now come in only two game regions:

Region 1 – Disc Version (regardless of geographic location)
    Region 7 – Digital Download Version (regardless of geographic location)
  • Ironman2
    Jézus Mária! Itt van az eddig megjelent összes patch:

http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/188505.page
  • Mike
    elvileg warezről ebben a topikban nem lehetne írni
    na most valaki vagy tudja, hol lehet elérni a crackeket, mini image-eket általában a játékokhoz, vagy nem
    írj privátot, kapsz linket
  • Ironman2
    ??? Passz.Nem értek ehhez a részéhez.Most nincs is kedvem windowsot telepitgetni,meg vásárolni,meg azt se tudom hogy az alaplapom hogy van felkészítve a 64 bites rendszerre.Asus P5k
  • Coolfire
    Akkor cserélj 64bitre,ha nem az van.
  • Ironman2
    Én most vettem éppen még 2 Gb Ramot a piacon...xD.Immár 4 giga memóriám van.
  • Glinda7
    Tényleg atomerőmű kellene már, hogy minden fusson rendesen. :D
  • Coolfire
    Nekem nem elég,hogy sok idő az út,de még tököl a textúrázással is.:)
    Vagy jobb gép kell,v. nem randizunk.Nem akarok a med. beállításról lemondani.:)
  • lucifer9393
    lemértem, kb. egy háromnegyed óra alatt ér le azapartmanból :D és egy fél óra amíg eljut az edzőterembe, ami 2 saroknyira van. Ilyen időbeosztással nem csodálkozom, h. bezárt ahogy odaértél.. :D nálam rendre így van...