Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellóka,

a kérdésem:
aki már játszott vele, 512Mb RAM elég hozzá?

A választ elõre is köszi!
dzsízüsz :D<#vigyor1><#zavart1> poénnak jó, de elég morrbid , télleg kiváncsi leszek 5énmi hogy lesz, itt nálam is folyamat halnak meg a szomszédok, õszintén tetszik hogy ilyen, de a babásstory télleg para volt, ráadásul kajak otthagyta vki az ajtó elõtt és valamelyik simsvideóelõzetesben láttam, hogy van ilyen opció, hogy ott lehet hagyni valaki ajtaja elõtt a kis pondrót :D de hogy hogy ..... amúgy Flora, értem én miért nem segített senki, csak Adamnak írtam, hogy ne is várjon sok segítséget, mert nem tudjták akkor se, gondolom most se. :) én is így költöztetéssel tudtam leghumánusabban megoldani hogy eltûnjön a Jeremiás nevû Jesusklón , ráadásul vízfejû gyerek, mer ha még nem olyan rusnya megtartom, de csernobilból nem szívesen fogadok be. :D

Ez még istenes, mert hálistennek itt simán lehet szakítani bármikor, nem kell hozzá megcsalási botrányt rendezni, mint a 2-ben. (A "rosszindulatú dialógusok" között van a szakítás is, ha barátja/võlegénye van...) De egy bébivel hogyan szakítsunk?...

Carlos
Nekem az volt a kedvencem, amikor a pasimnak akivel játszom, megcsináltam a tökéletes csajt. Beraktam a szomszédba. Elmentem aludni, hogy majd holnap felszedem (Való életben mentem el aludni). Másnapra a csaj elhízott és lett egy jegyese.

Þór vígi þessi rúnar

felteszed hozzá a legújabb drivert
ja és a videókártyám meg: ATI Raedeon 2400 HD PRO
olyan probléma merült fel az én gépemnél hogy olyat ír ki a sims hogy nemtalálja a hardvereket és a videókártyát,minden fekete város nézetben esetleg egy egy dolog látszódik.mit tudok ezellen tenni?:(
Azért nem segített senki, mert egyelõre mindenki csak néz, hogy mi ez, és nem tudni, hogy ezt szándékosan csinálta így az EA, vagy bug.

Elvileg a Sztorimód ON / OFF gomb arra szolgál, hogy az ilyen durva változásokat, mint a random bébik, vagy a random be- és elköltözés, le tudd állítani. Viszont a Sztorimód állítólag nem mûködik (forrás: MATY, Pescado), mert akár ON, akár OFF, ugyanaz történik: random csecsemõk, és random sim-elköltözések meglevõ háztartásokból. Nemcsak a random csecsemõ lehet kínos egy alakuló történetben, hanem az is, hogy visszamész mondjuk a 3 tagú családodhoz, és már csak ketten vannak, mert az egyik elköltözött (nem látni a térképen, hogy hova), és csak "áthívom telefonon - felajánlom hogy költözzön vissza" félnapos fárasztó módszerrel lehet visszaszerezni.

Egyelõre fogalmunk nem lehet, hogy a végleges játékban is így van-e, és ha igen, akkor direkt ilyen, vagy valamit elszúrtak (nem hinném azért, hogy a Sztorimód gombot direkt csak dísznek rakták be).

Ugyanis a simsezésben az egyik legfontosabb elem, hogy bizonyos simekhez / családokhoz elkezdesz ragaszkodni; plusz az is, hogy ragaszkodsz a történethez, ami róluk a fejedben kialakul. Ha a játékmenet minduntalan szétb...ssza a történetedet váratlan csecsemõkkel és eltûnõ családtagokkal, akkor az azért szar, így nem lehet bizalommal játszani. Én nyitottnak tartom magam a változásokra, meg hogy zajlik az élet, de az nem oké, hogy sose lehetek biztos benne, hogy egy szingli sim-em (akit mondjuk nem család-orientáltnak terveztem) hány gyereket szed össze, amíg nem vagyok vele.

Hát majd meglátjuk...

az állatkínzásnak minõsül <#gonosz1><#eplus2>

ha nem foglalkozol vele, elviszik a gyámügyesek...
Adam, én is kérdeztem, hogy mit csináljak, van e árvaház a játékban, de senki nem segített, nem tudtak :D nekem is ugyanígy míg mással nyomtam odapottyant egy kölyök a csajomhoz :D .....én úgy pateroltam ki, hogy beköltöztettem egy másik simet a tárolóból, majd azt elköltöztettem gyerekkel együtt, így nem lettem gyilkos és még plusz 16ezer simoleonom is lett :P viszont az enyém nem örökbefogadta a gyereket, hanem egy másik sim hagyta az ajtóm elõtt ...<#wow3><#violent>

Niimo
Huh... Gondolatok...

Sikerült elérni a életre szóló vágyat... ez már másra nem megváltoztatható?

A tudományos szakma 10-edik szintje után lehet tuningolni a cuccokat (nagyobb hatásfok, pozitív hatások, szebb kinézet)

Kajáláshoz (ha nem fõzésképzetség a cél) legegyszerübb megenni valami gyümit az eszköztárból.

Szerintem a banner sokkal jobb,és olyan kis pofás fórumot akartam,mint a Spore.Csak valaki lenyúlta az accom...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mindegy,valaki magáévá tette itt .

jó, csak teljesen felesleges :D
nézd meg a családi eszköztárba, hátha ott lesz.
tommygear
ha meghal egy sim hova lesznek azok a cuccok amik náluk voltak?
Adam5
Oh, köszönöm szépen :)!

rage
Hát, a banner mondjuk, jó...
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ez,ha végleges lesz,és nagyjából mindenkinek tetszik,akkor ez lesz a topik.:)Ne csak a warez legyen már igényes.:))De amúgy legalább a banner jó?

Fabio Capello
a szabad akarat szintjét a beállításokban tudod változtatni :)

rage
Ez meg minek ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Adam5
Kipróbáltam és bejövõs (akárcsak az elõzõk), de azért lenne egy érdekes tapasztalatom így 1 napi játék után.

Megkreáltam a simemet, beköltöztettem és szereztem neki egy állást. Majd pedig egy kis idõnyi játék után átadtam a pályát az öcsémnek, mert õ is nagyon kiváncsi volt már rá. Õ szintén készített egy simet, beköltöztette, játszogatott stb. Majd pedig átküldte a simjét hogy látogassa meg az enyémet, hogy ezt a funjciót is megnézzük milyen. Erre jött a nagy wtf...ugyanis meglepõdve tapasztaltuk hogy szerencsétlen csávókám úgy tûnik nagyon egyedül érezte magát ezalatt az 1 óra alatt...mert zsenikém ÖRÖKBEFOGADOTT EGY CSECSEMÕT. Teljesen magától...Elõször csak a padlón fetrengtem a nevetéstõl..de aztán a fejemet fogtam. Mert most itt van szerencsétlen 25 simoleonnal, egy újságkihordó állással és egy csecsemõvel. Ráadásul ahhoz hogy munkába menjen, kell a nanny, ami megint csak pénz. Na mind1. Kirakni (vagy hasonló) nem akarom, nincs szívem. Majd megoldjuk valahogy .<#wink>

De azért elgondolkodtat a dolog...nem adtak egy kicsit túlságosan is nagy szabad akaratot a simeknek xD? (függetlenül ettõl a kis "malõr"-tõl, mint már mondam, bejövõs a játék :-)

tenkenorman
Nah. Az a szitu hogy a simemnek, a csajnak volt két napja az öregségig. Ezalatt öszejött egy csávó-val összeházasodott, öszeköltözött, és szült két gyereket. Öregkora elõtt még a nemkicsit jóbõr bejárónõt meghúztam, ettõl kiakadt az asszony de sebaj. Miután megvolt, pofánvágtam, kritizáltam a családját, a kinézetét majd elküldtem a francba:P másnap ugyan úgy jött takarítani:D. Pár kép a "kis" házam-ról.
---

---

---

---

---

---

http://www.tenke.hu

Ez a kapmechallal az ambrózia recept összetevõje.Ha készítel viszafiatalít(mint a Sims 2-ben az életelíxir)csak itt kicsit körülményesbb összehozni.Teljesen random fiatalít,van akit a "csík" elejére visszarakott,volt aki csak pár napot fiatalodott.

Blinkye
mire is jó ez? kajáztam egyet de semmi.. vagy ez kelti fel a szellemet?
Meg lemásztam katakombákba de nem történt semmi.. talált a birka ezüstöt meg játékmackót asszem :D

3Ds MAX :)

Na végre lett ilyenem is..:)

rotator
Ez azért durva.

Carlos
Sehol.
Ezeket értem eddig el. :D
Szerintem most majd a politikai karrier jön. :D
Pénz már nem kell, de a sportoló eddig nagyon magasan viszi a pálmát anyagilag. 1 nap kábé 1500, plussz a meccspénz és még lehet autógrammot is osztogatni, meg a hirdetési cucc 500-ért. Szóval imba...

Þór vígi þessi rúnar

tegnap is volt már ilyen valakinek
Cowek
<#wilting><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

FZoleee

fiú vagy lány... ez itt a kérdés <#idiota>
Kösz!

CTRL+SHIFT+C -> moveObjects on és átmész építés módba. Aztán off a kikapcsolás

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.

Az edzettség lehet,hogy a maximumon van,de nézed a jártassági naplót is?Igazából akkor fullozol ki egy skillt,ha-most ugye az atlétikáról beszélunk-megvan a kocogás,bio és a súlyzózás.

1.Bemégy kertész órára(400),vagy elõfordul,hogy kedvetményes
2.A Parkban,temetõbe,halastavaknál etc...találsz magocskákat felveszed,otthon pedig az inventoryban rákattintva elülteted(bár van olyan mag,aminek magas skill kell).

tommygear
veszel a boltban paradicsomot és elülteted, vagy a városban kóvájogva találhatsz különbözõ magokat
Valaki rájött már h, hogy lehet kitörölni vhogy az odaragadt hûtõket?:D Annyira idegesít ott a szoba közepén...

Denisse91
egy nagyon alapvetõ kérdésem lenne: kertészkedni hogy kell? Paradicsom, stb. ilyenekre gondolok. Építésmódban nem találtam ilyen növényeket.

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

tommygear
ezeket hol nézed meg?
Mivel megvettem az atom húgyhólyagot a simeknek, így nem kell wc-re menniük. <#zavart2> Már mindent megtettem, a csalásokkal sem tudom kivenni a meggémberedett állapotból. Ha valakinek van tippje, ossza meg velem, köszi.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.

mégse, nincs olyan kód.. huhh, teljesen hülye vagyok. Pedig lemertem volna fogadni, hogy volt ilyen kód, és ki is raktam az oldalra...
Nekem a házassági bulin álltak be a meghívott simek. Nem akartak megmozdulni és haza sem tudtam küldeni õket. Aztán mikor már nagyon kellet wc-re menniük maguktól elmentek.

http://www.mysims.hu/index.php?oldal=sims3/infok.php#egyeb

itt a csaláskódoknál nézd meg a kódkat, valahol van olyan kód, amikor magához téríti a simeket.. reméljük mûködni fog.
derdani
Hogy kell a simek között váltani?<#wave>

Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy a simjei egyszer csak mozdulatlanná dermednek és abból az állapotból nem térnek magukhoz? Építés módból az élõmódba visszatérve nálam ez történt és teljes újraindítás után sem mozognak. Tud valaki megoldást?

Carlos
Hmmm...Eddig nem találtam semmi jópofa dolgot a karrier jutalmak közül ami hasznos is lenne:
1, Tudományos: kütyü amivel tulajdonságokat lehet adni a tárgyaknak
2, Bûnözõ/gonosz: a rablásoknál festményeket szobrokat zsákmányol
3, Sportoló: autógrammosztás és hirdetés boltokban

Szerintem ezek jobbak, mint a sims 2-s tulajdonságfejlesztõs cuccai, talán a 3 közül a tudományosé a legjobb, dehát van még pár hivatás.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, de nem izmosodik tovább a sim. Úgyhogy gondolom, hogy maxon van.
hagyd rá...