44549

no-warez.gif
  • Gólya #11660
    megnéztem a privit, amiben elküldtem, nem én írtam-e el...az jó
    nézd meg, hátha véletlenül elütöttél egy betűt vagy szóközt - előfordul néha
    ha kapkodok, én is kihagyok időnként valamit, aztán nézek, hogy miért ismeretlen:D
  • lucifer9393
    kell rá letölteni olyan mod-ot...
  • lucifer9393
    Hát majd csinálok egy olyan tesztcsaládod, volt, csak nem volt olyan gyerekük.. csak 2 normális gyerekük volt, mert azok még akkro születtek, mielőtt az ember vámpír lett volna és a csajt nem rázta volna meg az áram.
  • Lacoka12
    na akkor hogy lehet tüntetni a cenzort?
  • Mike
    pedig lehet
    max időigényes
    vagy rákoncentrálsz 1-re, a többiek meg csinálnak amit akarnak

egyébként meg talán azért, mert a 2-ben mindenki egy helyen volt, nem mászkáltak szerte a városban
  • Glinda7
    Az lenne ám az ideális, vidám família. :D Ha ezt megcsinálod kérünk szépen képeket! :)

Én is tegnap elköltöztettem a két gyereket, mert egyszerűen képtelen voltam már mind a négyüket irányítani. A csajt egyéni vállalkozóban festőnek szeretném megcsinálni, a kissrác még suliba jár, de vele olyan terveim vannak, hogy együttest fog majd alapítani. :D

Gólya! Amúgy nem működik nálam az apartmanos cheat amit leírtál. :( (Persze lehet én bénáztam el valamit.)
  • Coolfire
    Ezzel gyere a technikaiba,kinyomozzuk.:)Vagy a monitordriver v. a vidikártya lesz szar.
  • Lacoka12
    már meg oldottam a problémát egy bekavart a patch-ba
  • Lacoka12
    nem müködik
  • lucifer9393
    Ezért próbálom én minnél hamarabb eltüntetni őket vmilyen módon a lakásból :D

Most eszembe jutott egy olyasmi hogy milyen gyereke születik egy szellemnek és egy vámpírak? mind2 fajtából volt nekem, sőt házastársak voltak, hülye fejjel mégse próbáltam ki...
  • Coolfire
    Megpróbáltunk.Tényleg csak annyi van,hogy az alap cumulative patchét rakd fel.Sajnos,más nincs.
  • Coolfire
    És mi lenne,ha ráeresztenéd a cumulative patchet az alapra,és utána a többire az 5-6 MB-s patchet?Semmi.Mert az alap peccs tartalmazza a deltapackaget is,és a deltabuildot is,amit használnak a kiegek,és az alap.A többi cum. patchet meg valamiért fel kell tenni-igaz a játékmeneten nem változtat-de a védelmi fájlokat átírja.
    Úgyhogy ne szóld le a FAQ-t.
  • Gólya #11648
    nem vagy egyedül...már korábban beszéltünk erről - a kettesben én játszottam pl. az Ottomas családdal (nagymama, szülők, három gyerek + anyuka ikrekkel várandósan) és úgy ment, mint az álom
    most egy házaspárt próbáltam elsőre...két simnap után feladtam
    aztán próbáltam egy csajt egy babával, totyogó volt a gyerek - feladtam

jövő héten talán több időm lesz kicsit, akkor hozok egy pár képet én is
  • Ironman2
    Ez van a FAQ-ban:

Most már először az alapjátékot kell patchelni,és utána a többit!!!
    Vannak frankó cumulative patchek,azokat érdemes leszedni,mindig az utolsó számjegyhez illőt.
    Ami fel van telepítve,az legyen mind patchelve máskülönben crashelni fog a játék.

De mikor rakom fel sorban a kiegeket,akkor az alapot is patchelik fel dolyamatosan,mert anélkül nem lehet a kieget felrakni
  • Glinda7
    Mára már kiléptem a játékból, de a sims2-ben ez jó volt.

intprop censorgridsize0

Ezt írjátok be, hátha működik a cenzúrára. Ha igen, szóljatok már légyszi!
    Jó éjt mindenkinek!
  • Lacoka12
    a cenzura nálam is zavaró nem lehet vele valamit csinálni
  • Glinda7
    Ez esetben megnyugodtam. :) Annyira figyelni kell már sok dologra, hogy meghaladja a képességeimet.
    Amúgy óriási, mert mindkét felnőtt simem éppen kapuzárási pánikban szenved, a kamaszokra meg folyton rájön a lázadás, meg a hangulatingadozás. :)
  • Svenson
    Nem gondolnám, hogy ennyire öregszel. Valószínűbb, hogy a játék ilyen. Nekem se sikerül normálisan irányítani egy családot.
  • Glinda7
    Mi a baj? Lemaradtam valamiről?
  • Glinda7
    Még nem próbáltam ki az apartmanoknál, de már idegesít az egész családom, úgyhogy el kéne költöztetnem a kiscsajt, akkor apartmanba küldöm, és akkor ki fogom próbálni. ;)Majd teszek fel képet, feltéve ha pöpecül sikerül a kégli. :)
    Nem tudom, a kettőben sok simet is képes voltam egyszerre irányítani, itt meg most annyira nehezemre esik néggyel elbánni. Valószínű öregszem. :D
  • Svenson
    Igen, láttam róla videót. De nekem nem biztos, hogy ló kell, elég egy kutya, macska. De ha itt is olyan sok macera lesz velük, nem tudom, tényleg akarom-e, a másikban elpusztult egy kutyám, mert egyszerre volt álmos és éhes, és ha enni kezdett, elaludt közben, ha aludni, akkor meg felébredt, hogy éhes.
  • Bal0924
    Sziasztok!

A Sims-ben hogy lehet a cenzúrát kiszedni?
    A Szabadtéri cuccokon kívül mind fel van telepítve.
    Amit találtam az nemjó.. betöltésnél a legvégét nem tudja betölteni...
  • Mike at home
    nálam simán szaporodtak :)
    mindig volt ak kismacskáim
    igaz a kutya óljában éltek
  • FZoleee
    azok fennvannak, a nyaralós kivételével, mert az nem jött be :D
  • Ironman2
    Elképzelhető az hogy memóriatelepítés után ujra kell rakni az egész játékot?
  • Ironman2
    A nagy kiegeket megéri felrakni,sokmindent tartalmaznak.
  • Gólya #11634
    csatlakozom óhajodhoz:D

no és hogy állsz az apartmanokkal?:) vagy még nem próbáltad a cheateket?
  • Gólya #11633
    ezt így nem lehet eldönteni - mindenkinek más "éri meg"
    akkor tudod igazán eldönteni, ha felrakod és megnézed
  • FZoleee
    hali, sztetek megéri a cuccos kiegészítőket felrakni? mennyi dolog van benne? :D
  • Ironman2
    Ez a super patcher ez édeskevés nem? Ha valaki rögtön ezt teszi fel telepités után,akkor az igazi javitások fel sem kerülnek a kiegre?
  • Ironman2
    Irtam neked hogy probáld meg ujratelepíteni az egész játékot,és legfrisebb cummulative peccset rakd fel rá! Ne engedd feltelepülni az EADM-et telepitéskor.

Itt van az alap peccse:
    Sims3 1.22.9 cummulative patch direct link
  • ronso
    sziasztok
    mi van akkor ha az összes kieget és az alapjátékot felteszem automatán frissit és nem indel el a játék? mikor váltana a monitor akkor hallok egy halk roppanást és nem indul. most ugy telepitem,hogy nem frissitem és igy még 3 db elindul..
  • Lacoka12
    segítsen már valaki
  • Ironman2
    Hm.Nekem meg összeomlott az egész játék.Ki is irta hogy kritikus hiba keletkezett,majd következő inditásnál már ki is akadt az egész
  • Ironman2
    Jövő tavasszal jön sorban az évszakok,ha igaz a Mother Nature név kiszivárogtatás
  • lucifer9393
    Igen...kell eg évszakos kieg, minnél hamarabb :P
  • Glinda7
    Ha jók az értesüléseim akkor még saját lovad is lehet majd az állatos kiegészítővel. Az állítok is irányíthatóak lesznek, sőt, bele is bújhatunk a bőrükbe és az ő szemszögükből nézhetjük a világot. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nem írták le.
    Amúgy nekem is ez volt a bajom, hogy az állataim mindig utálták egymást, utódról nem is álmodhattam. De a papagáj jó volt, amikor kiengedtem és össze-vissza repkedett a lakásban. :D
    Ettől függetlenül én biztos nem fogom telepíteni az állatos kiegészítőt, a kettőben sem szerettem. Viszont az évszakokkal igyekezhetnének!!!! :)
  • Svenson
    Köszi, hogy gondoltál rám is. Lassan már ezzel a szemüveggel is alig látok.

Ami azt illeti, ez se valami nagy durranás, vajon mennyibe kerülhet ez? Így, ingyé elmegy, de pénzért???
  • Svenson
    Szerintem is-is.
  • Svenson
    Én is szerettem, csak a mennydörgéstől mindig frászt kaptam. Meg az állatokat szerettem még, főleg a kutyát, macskát. Mondjuk nem lenne baj, ha lennének egyéb háziállatok is, vidékre, csirke, kacsa, ilyenek. (Lehet, hogy lesznek is?)

Csak én sehogy se bírtam oda eljutni, hogy a hím és nőstény macskáim párosodjanak. Mindig utálták egymást.