Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kérdésem:
aki már játszott vele, 512Mb RAM elég hozzá?
A választ elõre is köszi!
Þór vígi þessi rúnar
Elvileg a Sztorimód ON / OFF gomb arra szolgál, hogy az ilyen durva változásokat, mint a random bébik, vagy a random be- és elköltözés, le tudd állítani. Viszont a Sztorimód állítólag nem mûködik (forrás: MATY, Pescado), mert akár ON, akár OFF, ugyanaz történik: random csecsemõk, és random sim-elköltözések meglevõ háztartásokból. Nemcsak a random csecsemõ lehet kínos egy alakuló történetben, hanem az is, hogy visszamész mondjuk a 3 tagú családodhoz, és már csak ketten vannak, mert az egyik elköltözött (nem látni a térképen, hogy hova), és csak "áthívom telefonon - felajánlom hogy költözzön vissza" félnapos fárasztó módszerrel lehet visszaszerezni.
Egyelõre fogalmunk nem lehet, hogy a végleges játékban is így van-e, és ha igen, akkor direkt ilyen, vagy valamit elszúrtak (nem hinném azért, hogy a Sztorimód gombot direkt csak dísznek rakták be).
Ugyanis a simsezésben az egyik legfontosabb elem, hogy bizonyos simekhez / családokhoz elkezdesz ragaszkodni; plusz az is, hogy ragaszkodsz a történethez, ami róluk a fejedben kialakul. Ha a játékmenet minduntalan szétb...ssza a történetedet váratlan csecsemõkkel és eltûnõ családtagokkal, akkor az azért szar, így nem lehet bizalommal játszani. Én nyitottnak tartom magam a változásokra, meg hogy zajlik az élet, de az nem oké, hogy sose lehetek biztos benne, hogy egy szingli sim-em (akit mondjuk nem család-orientáltnak terveztem) hány gyereket szed össze, amíg nem vagyok vele.
Hát majd meglátjuk...
Sikerült elérni a életre szóló vágyat... ez már másra nem megváltoztatható?
A tudományos szakma 10-edik szintje után lehet tuningolni a cuccokat (nagyobb hatásfok, pozitív hatások, szebb kinézet)
Kajáláshoz (ha nem fõzésképzetség a cél) legegyszerübb megenni valami gyümit az eszköztárból.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Megkreáltam a simemet, beköltöztettem és szereztem neki egy állást. Majd pedig egy kis idõnyi játék után átadtam a pályát az öcsémnek, mert õ is nagyon kiváncsi volt már rá. Õ szintén készített egy simet, beköltöztette, játszogatott stb. Majd pedig átküldte a simjét hogy látogassa meg az enyémet, hogy ezt a funjciót is megnézzük milyen. Erre jött a nagy wtf...ugyanis meglepõdve tapasztaltuk hogy szerencsétlen csávókám úgy tûnik nagyon egyedül érezte magát ezalatt az 1 óra alatt...mert zsenikém ÖRÖKBEFOGADOTT EGY CSECSEMÕT. Teljesen magától...Elõször csak a padlón fetrengtem a nevetéstõl..de aztán a fejemet fogtam. Mert most itt van szerencsétlen 25 simoleonnal, egy újságkihordó állással és egy csecsemõvel. Ráadásul ahhoz hogy munkába menjen, kell a nanny, ami megint csak pénz. Na mind1. Kirakni (vagy hasonló) nem akarom, nincs szívem. Majd megoldjuk valahogy .<#wink>#wink>
De azért elgondolkodtat a dolog...nem adtak egy kicsit túlságosan is nagy szabad akaratot a simeknek xD? (függetlenül ettõl a kis "malõr"-tõl, mint már mondam, bejövõs a játék :-)
---
---
---
---
---
---

http://www.tenke.hu
Meg lemásztam katakombákba de nem történt semmi.. talált a birka ezüstöt meg játékmackót asszem :D
3Ds MAX :)

Ezeket értem eddig el. :D
Szerintem most majd a politikai karrier jön. :D
Pénz már nem kell, de a sportoló eddig nagyon magasan viszi a pálmát anyagilag. 1 nap kábé 1500, plussz a meccspénz és még lehet autógrammot is osztogatni, meg a hirdetési cucc 500-ért. Szóval imba...
Þór vígi þessi rúnar
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.
2.A Parkban,temetõbe,halastavaknál etc...találsz magocskákat felveszed,otthon pedig az inventoryban rákattintva elülteted(bár van olyan mag,aminek magas skill kell).
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.
itt a csaláskódoknál nézd meg a kódkat, valahol van olyan kód, amikor magához téríti a simeket.. reméljük mûködni fog.
1, Tudományos: kütyü amivel tulajdonságokat lehet adni a tárgyaknak
2, Bûnözõ/gonosz: a rablásoknál festményeket szobrokat zsákmányol
3, Sportoló: autógrammosztás és hirdetés boltokban
Szerintem ezek jobbak, mint a sims 2-s tulajdonságfejlesztõs cuccai, talán a 3 közül a tudományosé a legjobb, dehát van még pár hivatás.
Þór vígi þessi rúnar