44549
-
Gólya #11660 megnéztem a privit, amiben elküldtem, nem én írtam-e el...az jó
nézd meg, hátha véletlenül elütöttél egy betűt vagy szóközt - előfordul néha
ha kapkodok, én is kihagyok időnként valamit, aztán nézek, hogy miért ismeretlen:D -
#11659 kell rá letölteni olyan mod-ot... -
#11658 Hát majd csinálok egy olyan tesztcsaládod, volt, csak nem volt olyan gyerekük.. csak 2 normális gyerekük volt, mert azok még akkro születtek, mielőtt az ember vámpír lett volna és a csajt nem rázta volna meg az áram. -
#11657 na akkor hogy lehet tüntetni a cenzort? -
#11656 pedig lehet
max időigényes
vagy rákoncentrálsz 1-re, a többiek meg csinálnak amit akarnak
egyébként meg talán azért, mert a 2-ben mindenki egy helyen volt, nem mászkáltak szerte a városban -
Glinda7 #11655 Az lenne ám az ideális, vidám família. :D Ha ezt megcsinálod kérünk szépen képeket! :)
Én is tegnap elköltöztettem a két gyereket, mert egyszerűen képtelen voltam már mind a négyüket irányítani. A csajt egyéni vállalkozóban festőnek szeretném megcsinálni, a kissrác még suliba jár, de vele olyan terveim vannak, hogy együttest fog majd alapítani. :D
Gólya! Amúgy nem működik nálam az apartmanos cheat amit leírtál. :( (Persze lehet én bénáztam el valamit.) -
Coolfire #11654 Ezzel gyere a technikaiba,kinyomozzuk.:)Vagy a monitordriver v. a vidikártya lesz szar. -
#11653 már meg oldottam a problémát egy bekavart a patch-ba -
#11652 nem müködik -
#11651 Ezért próbálom én minnél hamarabb eltüntetni őket vmilyen módon a lakásból :D
Most eszembe jutott egy olyasmi hogy milyen gyereke születik egy szellemnek és egy vámpírak? mind2 fajtából volt nekem, sőt házastársak voltak, hülye fejjel mégse próbáltam ki... -
Coolfire #11650 Megpróbáltunk.Tényleg csak annyi van,hogy az alap cumulative patchét rakd fel.Sajnos,más nincs. -
Coolfire #11649 És mi lenne,ha ráeresztenéd a cumulative patchet az alapra,és utána a többire az 5-6 MB-s patchet?Semmi.Mert az alap peccs tartalmazza a deltapackaget is,és a deltabuildot is,amit használnak a kiegek,és az alap.A többi cum. patchet meg valamiért fel kell tenni-igaz a játékmeneten nem változtat-de a védelmi fájlokat átírja.
Úgyhogy ne szóld le a FAQ-t. -
Gólya #11648 nem vagy egyedül...már korábban beszéltünk erről - a kettesben én játszottam pl. az Ottomas családdal (nagymama, szülők, három gyerek + anyuka ikrekkel várandósan) és úgy ment, mint az álom
most egy házaspárt próbáltam elsőre...két simnap után feladtam
aztán próbáltam egy csajt egy babával, totyogó volt a gyerek - feladtam
jövő héten talán több időm lesz kicsit, akkor hozok egy pár képet én is -
Ironman2 #11647 Ez van a FAQ-ban:
Most már először az alapjátékot kell patchelni,és utána a többit!!!
Vannak frankó cumulative patchek,azokat érdemes leszedni,mindig az utolsó számjegyhez illőt.
Ami fel van telepítve,az legyen mind patchelve máskülönben crashelni fog a játék.
De mikor rakom fel sorban a kiegeket,akkor az alapot is patchelik fel dolyamatosan,mert anélkül nem lehet a kieget felrakni -
Glinda7 #11646 Mára már kiléptem a játékból, de a sims2-ben ez jó volt.
intprop censorgridsize0
Ezt írjátok be, hátha működik a cenzúrára. Ha igen, szóljatok már légyszi!
Jó éjt mindenkinek! -
#11645 a cenzura nálam is zavaró nem lehet vele valamit csinálni -
Glinda7 #11644 Ez esetben megnyugodtam. :) Annyira figyelni kell már sok dologra, hogy meghaladja a képességeimet.
Amúgy óriási, mert mindkét felnőtt simem éppen kapuzárási pánikban szenved, a kamaszokra meg folyton rájön a lázadás, meg a hangulatingadozás. :) -
#11643 Nem gondolnám, hogy ennyire öregszel. Valószínűbb, hogy a játék ilyen. Nekem se sikerül normálisan irányítani egy családot. -
Glinda7 #11642 Mi a baj? Lemaradtam valamiről? -
Glinda7 #11641 Még nem próbáltam ki az apartmanoknál, de már idegesít az egész családom, úgyhogy el kéne költöztetnem a kiscsajt, akkor apartmanba küldöm, és akkor ki fogom próbálni. ;)Majd teszek fel képet, feltéve ha pöpecül sikerül a kégli. :)
Nem tudom, a kettőben sok simet is képes voltam egyszerre irányítani, itt meg most annyira nehezemre esik néggyel elbánni. Valószínű öregszem. :D -
#11640 Igen, láttam róla videót. De nekem nem biztos, hogy ló kell, elég egy kutya, macska. De ha itt is olyan sok macera lesz velük, nem tudom, tényleg akarom-e, a másikban elpusztult egy kutyám, mert egyszerre volt álmos és éhes, és ha enni kezdett, elaludt közben, ha aludni, akkor meg felébredt, hogy éhes. -
Bal0924 #11639 Sziasztok!
A Sims-ben hogy lehet a cenzúrát kiszedni?
A Szabadtéri cuccokon kívül mind fel van telepítve.
Amit találtam az nemjó.. betöltésnél a legvégét nem tudja betölteni... -
#11638 nálam simán szaporodtak :)
mindig volt ak kismacskáim
igaz a kutya óljában éltek -
#11637 azok fennvannak, a nyaralós kivételével, mert az nem jött be :D -
Ironman2 #11636 Elképzelhető az hogy memóriatelepítés után ujra kell rakni az egész játékot? -
Ironman2 #11635 A nagy kiegeket megéri felrakni,sokmindent tartalmaznak. -
Gólya #11634 csatlakozom óhajodhoz:D
no és hogy állsz az apartmanokkal?:) vagy még nem próbáltad a cheateket? -
Gólya #11633 ezt így nem lehet eldönteni - mindenkinek más "éri meg"
akkor tudod igazán eldönteni, ha felrakod és megnézed -
#11632 hali, sztetek megéri a cuccos kiegészítőket felrakni? mennyi dolog van benne? :D -
Ironman2 #11631 Ez a super patcher ez édeskevés nem? Ha valaki rögtön ezt teszi fel telepités után,akkor az igazi javitások fel sem kerülnek a kiegre? -
Ironman2 #11630 Irtam neked hogy probáld meg ujratelepíteni az egész játékot,és legfrisebb cummulative peccset rakd fel rá! Ne engedd feltelepülni az EADM-et telepitéskor.
Itt van az alap peccse:
Sims3 1.22.9 cummulative patch direct link -
#11629 sziasztok
mi van akkor ha az összes kieget és az alapjátékot felteszem automatán frissit és nem indel el a játék? mikor váltana a monitor akkor hallok egy halk roppanást és nem indul. most ugy telepitem,hogy nem frissitem és igy még 3 db elindul.. -
#11628 segítsen már valaki -
Ironman2 #11627 Hm.Nekem meg összeomlott az egész játék.Ki is irta hogy kritikus hiba keletkezett,majd következő inditásnál már ki is akadt az egész -
Ironman2 #11626 Jövő tavasszal jön sorban az évszakok,ha igaz a Mother Nature név kiszivárogtatás -
#11625 Igen...kell eg évszakos kieg, minnél hamarabb :P -
Glinda7 #11624 Ha jók az értesüléseim akkor még saját lovad is lehet majd az állatos kiegészítővel. Az állítok is irányíthatóak lesznek, sőt, bele is bújhatunk a bőrükbe és az ő szemszögükből nézhetjük a világot. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nem írták le.
Amúgy nekem is ez volt a bajom, hogy az állataim mindig utálták egymást, utódról nem is álmodhattam. De a papagáj jó volt, amikor kiengedtem és össze-vissza repkedett a lakásban. :D
Ettől függetlenül én biztos nem fogom telepíteni az állatos kiegészítőt, a kettőben sem szerettem. Viszont az évszakokkal igyekezhetnének!!!! :) -
#11623 Köszi, hogy gondoltál rám is. Lassan már ezzel a szemüveggel is alig látok.
Ami azt illeti, ez se valami nagy durranás, vajon mennyibe kerülhet ez? Így, ingyé elmegy, de pénzért??? -
#11622 Szerintem is-is. -
#11621 Én is szerettem, csak a mennydörgéstől mindig frászt kaptam. Meg az állatokat szerettem még, főleg a kutyát, macskát. Mondjuk nem lenne baj, ha lennének egyéb háziállatok is, vidékre, csirke, kacsa, ilyenek. (Lehet, hogy lesznek is?)
Csak én sehogy se bírtam oda eljutni, hogy a hím és nőstény macskáim párosodjanak. Mindig utálták egymást.