Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Egyelõre várunk, hogy a végsõ bolti verzióban is hibás lesz-e a zene. Ha igen, és elég sokan hõbörögnek miatta azok, akik fizettek érte, akkor kénytelenek lesznek megtalálni a megoldást.
Eszembe jut, amikor megjelent az Éjszakák a Sims2-höz, és benne a beharangozott karaoke-géphez sokaknál nem volt énekhang - zene volt, de a sim némán tátogott. Hivatalos patch-csel javították.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nekem vagy 15-20 féle arc van és mindent lehet állítgatni benne.
FAIL!
Þór vígi þessi rúnar
Ugyanakkor viszont ha azt akarod, hogy azért néha váltson életkort a "tiéd" (és a többiek nem), vedd meg a szülinapi tortát, és azzal válthatsz életkort akkor is, ha az öregedés ki van kapcsolva. Tehát felnövesztheted a gyereket tinivé, aki ezután mindig elsõnapos tini marad, nem fog tovább öregedni.
Tesóm játszik, közben meg az én Sim-em már a sírban végzi... ezt akarom elkerülni.😊
Én mindenesetre addig nem veszem meg a bolti példányt, amíg ez a téma nem tisztázódik (mert egyébként egyelõre tetszik annyira, hogy a megvevést fontolgatom - de nálam a Sims-ben a karakterek és a karakter-hû történet nagyon fontos (kicsit RPG-sen), több családnál párhuzamosan, és random bébikkel és elköltözésekkel egyszerûen nem tudok rendesen játszani.
Csak azt nem veszi észre elõször az ember, hogy ebben a "szomszédokban" az õ saját családjai is, minden sim beletartozik. Tehát a saját simed, akit fáradsággal megalkotsz, beköltöztetsz, kidekorálod a házát, stb. neki is megengedi, hogy random elköltözzön az alatt, amíg más családdal játszol! remélhetõleg olyan helyre, ahonnan telefonon még visszahívható.
A két másik gomb mást befolyásol: az öregedés arra van, hogy az életkoruk mindig ugyanaz maradjon; az autonómia/szabad akarat szintjének beállítása pedig arra jó, hogy mennyire legyenek önállóak, amikor éppen nem adsz nekik utasítást. Nálam csak ez van most Magasra állítva, mert nem szeretném azt látni játék során, hogy csak állnak egy helyben és maguktól nem csinálnak semmit.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Így generál a játék egy csomó utódot.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az ember életének legnagyobb vágya.
Ebbõl most egy van.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Erre az elképzelésre hajaz egyébként, hogy maga a Fõmenü úgy néz ki, hogy Egy Család Ablak van - ha elkezdjük a játékot, mindig egy konkrét családhoz lépünk be, és nem a Városba - csak az adott családtól válthatunk ki Városszerkesztésbe. Emiatt senki nem találja meg az elején, hogy hogy lehet családot váltani. Lehet, hogy azért dugták el, mert azt hiszik, a nagy többség mindig ugyanannál akar maradni.
Ezt a problémát, nagyon sokfelõl hallottam(nem saját tapasztalat)!Nem értem, hogy egy játékkal, 5 évig dolgoznak, és egy ekkora hibát, vétsenek... :S
Egyébként másfelõl nyilván van egy népesedési program, ami mûködik, de nem tudom, mi a logaritmusa. A saját kezûleg csinált szóló sim-emnek azonnal lett gyereke, ahogy magára hagytam, a default alap sim-eknél csak hetekkel késõbb lett. Továbbá úgy látom, hogy az egyedül élõknek inkább lesz bébijük, mint a nagycsaládosoknak (ami totál un-realisztikus). Talán van egy ilyen szabály, hogy hányan éljenek egy házban, és az egyedül élõkre pikkel a játék, felszaporítja õket?
Amúgy tetszetõs?
Mindez pedig úgy, hogy az öregedés is és a sztorimód is ki van kapcsolva, kezdettõl.