Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Nálam az van, hogy rádióból néha nem szól a zen, de sokszor meg szól. Ha meg nem szól és lekapcsolom akkor meg van úgy, hogy elromlik

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Építés módban egyáltalán nincs, mondjuk az fel sem tûnt sokáig. Rádióból pedig zene helyett kották jönnek 😊 Na jó, egyszer-egyszer megszólal, de ritkán. Az is zavar hogy nem tudok videókat tenni a tévére. Pedig jobban szeretem a saját avi-jaimat ezeknél a gügyögõs sim csatornáknál. Sokkal élvezetesebb volt az elõzõ rész mert rakhattam bele videóklippeket, rajzfilmeket, filmeket.
Neked sincs zene a rádióban és az Építés-Vásárlás-CAS módban?
Egyelõre várunk, hogy a végsõ bolti verzióban is hibás lesz-e a zene. Ha igen, és elég sokan hõbörögnek miatta azok, akik fizettek érte, akkor kénytelenek lesznek megtalálni a megoldást.
Eszembe jut, amikor megjelent az Éjszakák a Sims2-höz, és benne a beharangozott karaoke-géphez sokaknál nem volt énekhang - zene volt, de a sim némán tátogott. Hivatalos patch-csel javították.

A biciklit és a buszt kihagytad..😊Amúgy elég reális tesztecske.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Olvass vissza, 3286-ban most írtam errõl...

Pfff...Igazad van.😊

Abszólúte jogos.Én is-ha meg akarnám venni-nem kevés pénz ráadásul,akkor valóban várnék rá amíg nem tisztázódnak a dolgok.A "piszkos" topikba raktam egy videót,olyan a verziószáma,hogy besz@rtam.😊

És a hang bug-ra milyen megoldás van?
írtam egy játéktesztet, gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit
Rage47
és a Történet elõrehaladásának engedélyezése gomb mire jó? 😮
Carlos
Lehet, hogy te játszol rossz verzióval.
Nekem vagy 15-20 féle arc van és mindent lehet állítgatni benne.

FAIL!

Þór vígi þessi rúnar

nálam van elég arc és állati sokféleképpen tom torzítani a búráját. sztem nem vettél észre valami opciót vagy rosszul telepítõdött. :/ frizkó meg van pár, nem sok, de azért, hogy majd le kelljen tölteni 😊

Rage47
köszi<#worship>
A simek csak egyszerre öregednek vagy nem öregednek. Már nem különbözteti meg a játék, hogy a "tiéd". Mindegyik sim a tiéd. Az Öregedés kikapcsolása gombbal nem lesz idõsebb egyik sem a városban, de az sem öregszik, akivel éppen játszol. (Nem a történetmód gombbal, hanem az öregedés-gombbal kapcsolj, az is ott van a menüben.)

Ugyanakkor viszont ha azt akarod, hogy azért néha váltson életkort a "tiéd" (és a többiek nem), vedd meg a szülinapi tortát, és azzal válthatsz életkort akkor is, ha az öregedés ki van kapcsolva. Tehát felnövesztheted a gyereket tinivé, aki ezután mindig elsõnapos tini marad, nem fog tovább öregedni.

Rage47
A 'Történet elõrehaladásának engedélyezése' kikapcsolásával megakadályozható az, hogy más Sim-ek öregedjenek az enyémen kívül?
Tesóm játszik, közben meg az én Sim-em már a sírban végzi... ezt akarom elkerülni.😊
FZoleee
az egész gép fel lett "újítva" 😊
Carlos
Warezzal a warez topikba!

Þór vígi þessi rúnar

a kettõnek semmi köze nincs egymáshoz 😄
warez topikban kéne ezt rendezni... 😄
Igen, igazad van! Ezt a szót kerestem volna! /elpirulok/

Pluskast
Asszem megoldom

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lehet, tényleg a Sims2-es kiegekben is voltak karaktergenerálási bug-ok.

Én mindenesetre addig nem veszem meg a bolti példányt, amíg ez a téma nem tisztázódik (mert egyébként egyelõre tetszik annyira, hogy a megvevést fontolgatom - de nálam a Sims-ben a karakterek és a karakter-hû történet nagyon fontos (kicsit RPG-sen), több családnál párhuzamosan, és random bébikkel és elköltözésekkel egyszerûen nem tudok rendesen játszani.

az nem logaritmus, hanem algoritmus <#zavart2>
Nekem is be van pipálva,és eddig semmi gondom nem volt.

Pluskast
Nagyon köszönöm!

Lehet,hogy nem mûködik az npc generátor a játékban?Pedig az a fõ eleme.A BV-nél meg túl sok karit generált az volt a baj..😊Ha ez így van akkor vagy qrva nagyot bakiztk,vagy tényleg nem a final retaillal játszunk.

Sztorimód: az a gomb, amelyik beklikkelve megengedi, hogy idézem: "a szomszédok ki- és beköltözzenek, házasodjanak, elõlépjenek, egyéb módokon fejlõdjenek az életben stb. Bekapcsolása ajánlott, mert érdekesebb vele a játék hosszútávon". (Ezzel egyetértek egyébként.) Az Opciókban a fogaskerekes menüben. Nálam nincs beklikkelve (eleinte be volt, de az elsõ 1-2 bébi után kikapcsoltam), mégis úgy látom, hogy továbbra is folyamatban van a sztorimód.

Csak azt nem veszi észre elõször az ember, hogy ebben a "szomszédokban" az õ saját családjai is, minden sim beletartozik. Tehát a saját simed, akit fáradsággal megalkotsz, beköltöztetsz, kidekorálod a házát, stb. neki is megengedi, hogy random elköltözzön az alatt, amíg más családdal játszol! remélhetõleg olyan helyre, ahonnan telefonon még visszahívható.

A két másik gomb mást befolyásol: az öregedés arra van, hogy az életkoruk mindig ugyanaz maradjon; az autonómia/szabad akarat szintjének beállítása pedig arra jó, hogy mennyire legyenek önállóak, amikor éppen nem adsz nekik utasítást. Nálam csak ez van most Magasra állítva, mert nem szeretném azt látni játék során, hogy csak állnak egy helyben és maguktól nem csinálnak semmit.

Pluskast
Srácok patchet honnan tudok szerezni? 😊

csak holnap tudok, addig, ha megy, az 512-essel nyomom
Én nem tudok halványítani,mert szívességbõl csinálják.😊

Újítottál RAM-ot?😊

ez nagyon rossz... :S elkeserít
elég,de akkor a többinek meg kell haladnia jóval a minimumot..

hehhh..

Hát ez jó is meg nem is..😊)

Ez akkor tényleg gyors volt.Én is írtam anno,hogy megdöngöltem a fõnökö,és már másnap örültem Árpádkának.És 6 nap a terhesség.Szóval mésem egyezik idõben a játékmenet.

rage
Biztos, hogy így oldották meg, hogy legyen utánpótlás, mert ha nincs gyerek, kihal a város :-)
Így generál a játék egy csomó utódot.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Amúgy nem lehet, hogy egyszerûen ez szándékosan van így?
Az ember életének legnagyobb vágya.
Ebbõl most egy van.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

😊 Vagy ami még rosszabb: ez nem hiba, hanem direkt csinálták ilyenre, mert azt hiszik, hogy egy simsezõ játékos csak mindig egy és ugyanazon családdal játszik, másikkal soha, emiatt az Egyetlen Családja feletti kontroll mûködik, a többi családnál meg történhet akármi, az nem vészes.

Erre az elképzelésre hajaz egyébként, hogy maga a Fõmenü úgy néz ki, hogy Egy Család Ablak van - ha elkezdjük a játékot, mindig egy konkrét családhoz lépünk be, és nem a Városba - csak az adott családtól válthatunk ki Városszerkesztésbe. Emiatt senki nem találja meg az elején, hogy hogy lehet családot váltani. Lehet, hogy azért dugták el, mert azt hiszik, a nagy többség mindig ugyanannál akar maradni.

Milyen "sztorimód" gomb?Amivel veled párhuzamosan történik munden?vagy melxik?

Ez a kínom nekem is...

Flora2!

Ezt a problémát, nagyon sokfelõl hallottam(nem saját tapasztalat)!Nem értem, hogy egy játékkal, 5 évig dolgoznak, és egy ekkora hibát, vétsenek... :S
Azért mondom, hogy nálam ki van kapcsolva az öregedés, tehát eddig nem halt ki senki, egyetlen sim sem, akkor kit pótolnak?

Egyébként másfelõl nyilván van egy népesedési program, ami mûködik, de nem tudom, mi a logaritmusa. A saját kezûleg csinált szóló sim-emnek azonnal lett gyereke, ahogy magára hagytam, a default alap sim-eknél csak hetekkel késõbb lett. Továbbá úgy látom, hogy az egyedül élõknek inkább lesz bébijük, mint a nagycsaládosoknak (ami totál un-realisztikus). Talán van egy ilyen szabály, hogy hányan éljenek egy házban, és az egyedül élõkre pikkel a játék, felszaporítja õket?

lehet, hogy így próbálják pótolni a kihaló szomszédságot :S
FZoleee
ja, és a grafika is nagyon szar lesz akkora memórián 😞
FZoleee
elég, csak sokat kell várni a töltésre, és utána is nagyon akadozni fog (tapasztalat, pár napja még nekem is 512-es memóriám volt 😄)
köszi rotator!

Amúgy tetszetõs?
rotator
A logó nem rossz, de egy picit még halványítanék a városon, mert egybeolvad az elõtérben pózoló karakterekkel.

Most megpróbáltam moveobjects on-nal törölni a babát és rámenteni - nem mûx, pár perc múlva újra ott a baba az ajtóban. 😞 Olyan csajnál még oké, akibõl kinézem, hogy felcsinálják, (szerepjátékos szempontból nézem õket), vagy az együtt élõ pároknál oké, realisztikus; de a katona csajomnál, aki sose pasizik, és szeret egyedül élni?; meg a szóló férfi simeknél? A gonosz bûnözõmnek is? Mostanra minden egyedül élõ férfi simemnek kisbabája van, autonóm örökbefogadással, ha belépek hozzájuk, tutujgathatják õket. 😞 Nem tetszik, na.

Mindez pedig úgy, hogy az öregedés is és a sztorimód is ki van kapcsolva, kezdettõl.

rotator
Coolfire ennyivel játszik, szóval igen.