44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    A ház ahol élt, gondolom :D meg a kocsi sokat nyom. Akkoris illuziorombolas, megha csak nevrokonok is. Mágha legalbb barna lenne :D
  • Ironman2
    Csak névrokonok. Amugy az ürgét Stiles McGrawnak hivják,és gazdag.De összeköltöztek,és alig volt pénze neki.Hozott összvissz 6000 simoleont.Akkor mitől volt gazdag?
  • Ironman2
    Nem hanem felújitotta.Ezentúl önmagát javítja a zuhany xDDD
    Most ráér,mert 7 napot adtak neki terhesszabadságot.
  • lucifer9393
    Ha Lara Croft a neve, ez kész gyalázat :D
  • Glinda7
    xDDDDD Az utolsó képen azt hittem énekel a zuhanyzóban. :D :D :D
  • Glinda7
    Ettől én is megőrülök! Felhívom, hogy jöjjön át, erre közli velem, hogy éppen menni készült, vissza tudnám-e hívni 12 óra múlva!!!!!! Akkor meg ugatna, ha éjjel kettőkor hívnám! :D
  • Ironman2
    Lara bébi gitározik:

Esti csillaglesés:

Közös gitározás:

Nincs jobb mint terhesen zuhanyt javítani:

• lucifer9393
    Jé, és milyen szép részletesen, még képet is mellékeltél . :P Ügyes!

Látod Bal0924: Legközelebb jobban szét kell nézni! :)
  • Ironman2
    11699-es-ben leirtam már
  • lucifer9393
    Dokumentumoknál az electronic Arts-ban oylant kell nytini, hogy Mods, azon belül Packages. Le kell töltened egy olyant hogy resources. Ha nem akarodzik megkeresni es letölteni, küld el PM-ben a mailod, és elküldöm neked a resource. cfg-t.
  • Bal0924
    Hová kell tenni a fájlt? velocitygrass_nomosaic_generations.package
    Ezt letöltöttem: No Mosaic Patch 1.22 (Generations)
  • Ironman2
    Gondolom megkeresem hol lakik az illető,de nagyon nehéz lesz megtalálni.
  • Ironman2
    Saját csaj,és nem is hasonlit Larához,csak a neve ugyanaz.Névrokonok.
    Tényleg baromi gyorsan megy az idő.Ott van a meló,meg mire lerendezi magát,meg gyakorol a gitárral,szórakozásra alig jut idő.Mikor meg átakarom hivni akit megismertem,akkor állandóan visszautasitja valamivel.DDD Amugy van neki partnere akivel összejött a csávó.
  • whitequeen73
    Meg jött most olyan életcél-jutalom, hogy visszamegy az adott életszakasz elejére.
  • lucifer9393
    netes lara vagy saját alkotás?
  • Glinda7
    Jó-jó, de írta, hogy küzdjön meg mindenért Lara.... :D
  • Gólya #11724
    hogy milyet, azt nem, csak annyit, hogy itt bogarak vannak, ott ásványok...
    de ha utazik, akkor összeköti a kellemest a hasznossal:DD
  • Glinda7
    Ja-ja, most hogy mondod tényleg volt ott is valahol. :)
    Meg lehet vásárolni életcélpontokért olyat, hogy megmutatja a városban milyen bogarat meg magokat hol találsz. Gyűjteményrendező a neve. Azzal azért gyorsabb. :)
  • Gólya #11722
    ha elutazik Egyiptomba, ott is szerezhet életgyümölcsöt - talán a Nagy Piramisban? (rég jártam már arra, nem biztos, hogy pont ott, de valamelyikben biztosan van életgyümölcs és halálvirág is)
  • Glinda7
    Az ambróziához életgyümölcs kell. Vagy valami ilyesmi a neve. A kutatólabor környékén találod, de igen nehéz. Bár ha eléred a tudományos hivatás nemtommelyik szintjét, akkor automatice kapsz egyet. :D Sokat segítettem, mi? :)
  • Ironman2
    Most is csináltam egyet,és elég dögös a csaj.Lara Croft a neve,és régészkedés helyett gitározni tanul,és szinházba jár dolgozni.Csalást nem irtam be megint,mert azt nem szeretem.Keményen meg fog mindenért szenvedni.Majd dobok fel róla képet
  • Ironman2
    Még tavaly volt egy jó kis sim csajom aki megöregedett,és meghalt,de azt nagyon sajnáltam,mert jól nézett ki,és állandóan vidám volt.Felderítettem vele egész Egyiptomt.Állást persze nem mentettem akkor.Sőt a városszerkesztésbe se mentettem ki a simet,pedig az lett volna a legjobb megoldás.De azóta már észnél vagyok,és minden uj simről csinálok másolatot
  • lucifer9393
    Nekem az volt a legjobb, mikor az egyetemen ugyanaz a lakótársa volt a gyereknek, mint a nagyanjának anno :D :D
  • whitequeen73
    Működik?
    Emlékeztem, hogy játékostársnál (más fórum) ugyanez (?) a para volt, megkérdeztem, és ő küldte a linket a javításra.
  • Gólya #11716
    igen, az a teljes játékra él
  • Ironman2
    Mert nem akarom hogy megöregedjen a simem.Amugy ki lehet kapcsolni az öregedést,de az hatással van a szomszédokra is nem?
  • Gólya #11714
    de ez miért lenne jó? hisz akkor már majdnem olyan, mint a kettes - ott a simem unokájának ugyanaz a gyerek volt a játszótársa, mint a nagyanyónak vagy nagyapónak...

egyébként itass (vagy etess?) a simeddel ambróziát
  • Ironman2
    Manuális uninstall
  • Ironman2
    Akkor valami nagy gáz van nálad,mert nekem simán leszedte tegnap az összes részét a windows
  • Ironman2
    Hogy lehet megoldani hogy én ne öregedjek,de a szomszédok igen,és menjenek előre a dolgok is a szomszédoknál?
  • Mike at home
    na, szerintem nem tudta uninstallálni ez a nyomorult
  • lucifer9393
    háromlábú emberek :D :D :D: D ezt lintézted rendesen
  • Ironman2
    Nekem azért ilyen háromlábú emberek nem kellenek a játékba.Elég ami nálam van a játékban szerényke....
  • Ironman2
    Hogy tudják fizetni a takarítónénik bérét!
  • lucifer9393
    nemhiába +18 :D
  • Ironman2
    Hát elég élethüre sikerültek! Most nézegettem...
  • Mike at home
    launcherrel kitöröltem
    eltelt már némi idő (15 perc minimum), és ki sem lehet belőle lépni

miért kell ekkora fost gyártani az EA-nak?
  • lucifer9393
    PONTOSÍTOK:

most hogy szétnéztem ITT található a cenzúra eltüntető, a másik oldalról meg még élethűbbé tehető a játék. regisztrálás után persze.
  • Ironman2
    Akkor a legjobb,ha az összes kieg nincs felpeccselve,és úgy tesszük rá az alapra a 640 mb-os nagy peccset,és a kiegekre meg a kicsiket.
  • Coolfire
    Köszönöm:))
    Egyébként meg tényleg meg kell csinálni a cum. patch.-t és a többi kicsit,mert jó hatással vannak a játék egészségére.:))
    Az igaz,hogy így is bugos marad,de hát mi mindent megtettünk.:))