44549
-
#11740 A ház ahol élt, gondolom :D meg a kocsi sokat nyom. Akkoris illuziorombolas, megha csak nevrokonok is. Mágha legalbb barna lenne :D -
Ironman2 #11739 Csak névrokonok. Amugy az ürgét Stiles McGrawnak hivják,és gazdag.De összeköltöztek,és alig volt pénze neki.Hozott összvissz 6000 simoleont.Akkor mitől volt gazdag? -
Ironman2 #11738 Nem hanem felújitotta.Ezentúl önmagát javítja a zuhany xDDD
Most ráér,mert 7 napot adtak neki terhesszabadságot. -
#11737 Ha Lara Croft a neve, ez kész gyalázat :D -
Glinda7 #11736 xDDDDD Az utolsó képen azt hittem énekel a zuhanyzóban. :D :D :D -
Glinda7 #11735 Ettől én is megőrülök! Felhívom, hogy jöjjön át, erre közli velem, hogy éppen menni készült, vissza tudnám-e hívni 12 óra múlva!!!!!! Akkor meg ugatna, ha éjjel kettőkor hívnám! :D -
Ironman2 #11734 Lara bébi gitározik:
Esti csillaglesés:
Közös gitározás:
Nincs jobb mint terhesen zuhanyt javítani:
-
#11733 Jé, és milyen szép részletesen, még képet is mellékeltél . :P Ügyes!
Látod Bal0924: Legközelebb jobban szét kell nézni! :) -
Ironman2 #11732 11699-es-ben leirtam már -
#11731 Dokumentumoknál az electronic Arts-ban oylant kell nytini, hogy Mods, azon belül Packages. Le kell töltened egy olyant hogy resources. Ha nem akarodzik megkeresni es letölteni, küld el PM-ben a mailod, és elküldöm neked a resource. cfg-t. -
Bal0924 #11730 Hová kell tenni a fájlt? velocitygrass_nomosaic_generations.package
Ezt letöltöttem: No Mosaic Patch 1.22 (Generations) -
Ironman2 #11729 Gondolom megkeresem hol lakik az illető,de nagyon nehéz lesz megtalálni. -
Ironman2 #11728 Saját csaj,és nem is hasonlit Larához,csak a neve ugyanaz.Névrokonok.
Tényleg baromi gyorsan megy az idő.Ott van a meló,meg mire lerendezi magát,meg gyakorol a gitárral,szórakozásra alig jut idő.Mikor meg átakarom hivni akit megismertem,akkor állandóan visszautasitja valamivel.DDD Amugy van neki partnere akivel összejött a csávó. -
#11727 Meg jött most olyan életcél-jutalom, hogy visszamegy az adott életszakasz elejére. -
#11726 netes lara vagy saját alkotás? -
Glinda7 #11725 Jó-jó, de írta, hogy küzdjön meg mindenért Lara.... :D -
Gólya #11724 hogy milyet, azt nem, csak annyit, hogy itt bogarak vannak, ott ásványok...
de ha utazik, akkor összeköti a kellemest a hasznossal:DD -
Glinda7 #11723 Ja-ja, most hogy mondod tényleg volt ott is valahol. :)
Meg lehet vásárolni életcélpontokért olyat, hogy megmutatja a városban milyen bogarat meg magokat hol találsz. Gyűjteményrendező a neve. Azzal azért gyorsabb. :) -
Gólya #11722 ha elutazik Egyiptomba, ott is szerezhet életgyümölcsöt - talán a Nagy Piramisban? (rég jártam már arra, nem biztos, hogy pont ott, de valamelyikben biztosan van életgyümölcs és halálvirág is) -
Glinda7 #11721 Az ambróziához életgyümölcs kell. Vagy valami ilyesmi a neve. A kutatólabor környékén találod, de igen nehéz. Bár ha eléred a tudományos hivatás nemtommelyik szintjét, akkor automatice kapsz egyet. :D Sokat segítettem, mi? :) -
Ironman2 #11720 Most is csináltam egyet,és elég dögös a csaj.Lara Croft a neve,és régészkedés helyett gitározni tanul,és szinházba jár dolgozni.Csalást nem irtam be megint,mert azt nem szeretem.Keményen meg fog mindenért szenvedni.Majd dobok fel róla képet -
Ironman2 #11719 Még tavaly volt egy jó kis sim csajom aki megöregedett,és meghalt,de azt nagyon sajnáltam,mert jól nézett ki,és állandóan vidám volt.Felderítettem vele egész Egyiptomt.Állást persze nem mentettem akkor.Sőt a városszerkesztésbe se mentettem ki a simet,pedig az lett volna a legjobb megoldás.De azóta már észnél vagyok,és minden uj simről csinálok másolatot -
#11718 Nekem az volt a legjobb, mikor az egyetemen ugyanaz a lakótársa volt a gyereknek, mint a nagyanjának anno :D :D
-
#11717 Működik?
Emlékeztem, hogy játékostársnál (más fórum) ugyanez (?) a para volt, megkérdeztem, és ő küldte a linket a javításra. -
Gólya #11716 igen, az a teljes játékra él -
Ironman2 #11715 Mert nem akarom hogy megöregedjen a simem.Amugy ki lehet kapcsolni az öregedést,de az hatással van a szomszédokra is nem? -
Gólya #11714 de ez miért lenne jó? hisz akkor már majdnem olyan, mint a kettes - ott a simem unokájának ugyanaz a gyerek volt a játszótársa, mint a nagyanyónak vagy nagyapónak...
egyébként itass (vagy etess?) a simeddel ambróziát -
Ironman2 #11713 Manuális uninstall -
Ironman2 #11712 Akkor valami nagy gáz van nálad,mert nekem simán leszedte tegnap az összes részét a windows -
Ironman2 #11711 Hogy lehet megoldani hogy én ne öregedjek,de a szomszédok igen,és menjenek előre a dolgok is a szomszédoknál? -
#11710 na, szerintem nem tudta uninstallálni ez a nyomorult -
#11709 háromlábú emberek :D :D :D: D ezt lintézted rendesen -
Ironman2 #11708 Nekem azért ilyen háromlábú emberek nem kellenek a játékba.Elég ami nálam van a játékban szerényke.... -
Ironman2 #11707 Hogy tudják fizetni a takarítónénik bérét! -
#11706 nemhiába +18 :D -
Ironman2 #11705 Hát elég élethüre sikerültek! Most nézegettem... -
#11704 launcherrel kitöröltem
eltelt már némi idő (15 perc minimum), és ki sem lehet belőle lépni
miért kell ekkora fost gyártani az EA-nak? -
#11703 PONTOSÍTOK:
most hogy szétnéztem ITT található a cenzúra eltüntető, a másik oldalról meg még élethűbbé tehető a játék. regisztrálás után persze. -
Ironman2 #11702 Akkor a legjobb,ha az összes kieg nincs felpeccselve,és úgy tesszük rá az alapra a 640 mb-os nagy peccset,és a kiegekre meg a kicsiket. -
Coolfire #11701 Köszönöm:))
Egyébként meg tényleg meg kell csinálni a cum. patch.-t és a többi kicsit,mert jó hatással vannak a játék egészségére.:))
Az igaz,hogy így is bugos marad,de hát mi mindent megtettünk.:))