Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És most milyen?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

kem001
Sziasztok
Hol találok lánggyümölcsöt?:S Azt a feladatot adta egyik cég, hogy vigyek neki lánggyümölcsöt, de fogalmam sincs mi az és hol találom :S

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Sziasztok!Hátha valakit érdekel:http://rapidshare.com/files/238252660/Sims_3_Censor_Patch.rar

Fenrir
Meg lehet venni valahogyan a játékot digitálisan is?

A halál csupán a kezdet...

hát, nem sok bizodalmam volt a patch-csel kapcsolatban, de bejött! 😄 felnövesztettem a tini simem és beadta a köv. tulajdonságot, sõt mi több, a cenzúra patch is mûködik, végre nincsenek kockák, juhéjj 😊
nem, én nem nyomtam x-et, ha a játék adta mivel nem engedett választani, akkor is eltûnt minden.
nah mindegy, találtam neten mindenféle patch-et ,felteszem, egy próbát megér, mert így nem akarok játszani.
Ez a probléma nálam is fennáll, mondjuk elõjött az ablak, hogy milyen tulajdonságokat akarok a simemnek csak véletlen elnyomtam 😄

lol 😮

Nekem egy nagyon zavaró bugot generál a játék.
Összes született (tehát nem készített) simemnek nem ad a játék a tipegõ kori 2 tulajdonságon kívül semmit. mert elvileg adna egyet gyerekorba lépve, majd mégegyet tiniként, majd még egyet felnõttnként. tehát az én simeim úgy nõnek fel hgy 2 marad. a játék kiírja hogy mit adott neki, vagy hogy én mit választottam és ugyanúgy kettõ marad, így a hozzá kapcsolódó különleges beszédtémák sem jönnek elõ, gyak.az 5 jellembõl 2 marad. így meg nem is érdemes játszani. 4 különbozõ nõvel szültem 10 gyereket mindegyiknél csak 2 jellem marad felnõtt korra is.ötlet?
mûködik már az a patch? adjon linket vki hogy ha javítja.
du. kiment a csajszi a tengerpartra horgászni, szép csendben ráesteledett..
én meg közben kuksiztam a távolba meg az égboltot - hát mit mondjak, nekem tetszik; szépen megcsinálták

értem - gondolom, azt azért már problémás lett volna szimulálni, hogy kikerüli ami elõtte van

Mike at home
ja értem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem, neki ez a becsípõdése, ismerem a photoshop topikból, ott is ez volt a mániája, hogy izmosítsunk föl nekei vkit, meg legyen hatalmas pénisze, meg ilyesmi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mármint a játékba.. tudod vannak a pc-k, amikkel lehet játszani, eddig még 1x se sporozot a simem, mégis mikor elküldtem festeni, egy spore-t festett.. 😄

Mike at home
jól van, szerbusz

Mike at home
ha külön mentitek, akkor egymástól függetlenül tudtok játszani, egyikõtök sem lesz hatással a másik játékára

Mike at home
van pc-s spore
de ez most hogy jön ide?

kem001
Na ezért jobban tetszik mint a Sims 2! Végre szomszédság veled együtt öregszik. De ami a legjobban tetszik benne, az az, hogy bármikor átmehetek a szomszédhoz. igaz volt olyan, hogy bementem és a csaj felpofozta a Sim-emet 1. találkozásunkkor. Utána rá pár napra ugyanaz a csaj a parkban verekedett, mondom agresszív személyiségû biztos 😄

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike at home
mit mondtam? enm akarok cracket, látni a topikban
sem razor sem rld reloaded szavakat, még tõled sem 😊

elég ferdehajlamú lehetsz... ajánlom figyelmedbe a badboys.com-ot
Mike at home
ne játssz más családdal
végre él a város, enm kell mindegyik családdal játszani, hogy a szomszéd Pistike is öregedjen, aki a kölköd legjobb haverja, meg nem lesz szomszéd Zsófika, aki az összes gyereksimednek haverja, amig a gyerekeid kicsik

igen, én is csodálkoztam, hogy mért akar több családdal is játszani, miközben egyre van kitalálva a játék...
Mike at home
így van
életed nagy vágya beteljesül akkor minek másik
mire teljesül, úgyis már öreg vagy
ez nem a sims2

Mike at home
éppen emiatt egy családdal érdemes játszani
erre lett a játék tervezve
ha egy családdal játszol, semmiféle anomália nincs
el kell fogadni
ez nem a sims2
és enegem nem azavar ha meghalnak, 190 nap is rengeteg
tök érdekes, hogy a kezdeti kisrác mára fiatal felnpõtt, majd lesz egy gyereke vagy kettõ, akik majd hasonlítanak apura, meg talán vmennyire a nagyapira is

Carlos
Nem hiba, hanem ez igy van kitalálva.
Hülyét kapnék ha azért késne a melóból a simem, mert tököl egy szuzuki a porsém elõtt.

Þór vígi þessi rúnar

ja :-/

(mármint az autó teleportál..)

Mike at home
szerintem pont az a lényeg, hogy itt él a város, születnek, meghalnak, és a simjeid sem élnek örökké
a 2-ben is meghaltak, de volt életelixir, és talán 1-2 simem halt csak meg több évnyi játék alatt, meg senki nem öregedett

Mike at home
a háttér nekem speciel nem tetszik

Mike at home
igazi tahó voltál 😊
az autó teleportálódik?

Mike at home
újságíróként, én most keresek azt hiszem napi 1900 körül

milyen értelemben feature?
pontosabban melyik fordítását gondoltad ide illõnek?
(bocs, ha láma kérdés, de mivel szótárazok, ezért nem egyértelmû...)

Mike at home
meg ilyesmi. tudjuk. sims2-ben a MTS-ben biztos találsz magadnak ilyet.
sims3-ban még nem, és nem is szeretnélek többet itt az izomtémában látni
rednes voltam, nem dobtalak ki egybõl

Mike at home
szerintem kezeltesd magad, mert neked valamilyen pszichikai bajod van

Helo!
Tudna valaki nekem olyan simet készíteni, aki nagyon izmos? Ha akarjátok, valamit adnék cserébe. Csak sportoló a simem. Tehát, sokkal sokkal izmosabbra, mint, amit a játékban lehet. Nagyon nagyon izmos legyen. És, csak egy alsónadrág legyen rajta. És, ha lehet nagyobbra is csinálnátok az alsónadrágot? Tehát, hogy sokkal nagyobbra tûnjön az. És szexi legyen a teste és arca is. Meg mindent nagyon nagyra csináljatok. Ide küldjétek: [email protected]
soha nem is lesz úgy ahogy gondolod
a kívánságokat még nem figyeltem, egyelõre csak egy háztartással foglalkozom
a lényeg: párhuzamos világok

lucifer9393
Sziasztok! Ti hogy játszotok a játékba 2 háztartással?Mert én meg a testvérem játszunk mind a 2-en a játékkal, de külön mentéssel. Igy az egyik család mindig le van maradva valamennyivel: pl. láttam a testvérem karakterét a parkba a tipegõ gyerekével, aki nála még csak kisbaba. elmentem hozzájuk látogatóba, és nem is volt ott, csak az az ember, akihez eredetileg hozzáköltözött, és a ház sem volt átépjtve, pedig õ átépítette. a lényeg az, h. 2 háztartás vezetésénél, ha a másikkal akarok játszani a háztartás választását kell megnyomni? de akkor elvesznek a kivánságaik, de ha külön mentésen játszunk, vki mindig lemarad... Remélem érthetõ voltam, és tudtok segíteni. kösz

bazz, most látom csak mekkora ték volt xD

amúgy érdekes hogy a pcken nincs Spore.. mégis megfest 1-2 karaktert xD

Gaba9
<#hehe>

Gaba323

olyan érzésem van a játékba, mintha a Deja Vu (Denzel Washington-os) címû filmbõl, az "idõgépet" nézném.. 😄D

pl. a sim néha hátranéz, bele a "kamerába".. stb.. 😄DD

város

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

FZoleee
aha, mint a hülyék, nagyjából minden evésnél 2-szer félrenyelnek <#wilting>
Carlos
Enyém szokott. A tökéletes minõségû kajánál is.
Az átsuhanós dolog meg feature.

Þór vígi þessi rúnar

kem001
Nálam köhécselnek, majdnem megfulladnak. Meg néha tüsszentenek is csak úgy

tényleg nem tudom miféle verzió van többeknek - én még igazából egy bugot nem találtam benne - ha csak azt nem veszem annak, hogy a jármûvek gond nélkül átsuhannak simen, jármûvön...

viszont érdekelne, másnak is köhécselnek-e a simek étkezés közben?

ja és Coolfire! azt gondolom észrevetted a gitározás közben, milyen szépen gyarapodnak a barátok?
az én simem még igencsak kezdõ a dologban (4-es), de majd' fél napot játszott a Városligetben, s ez idõ alatt "felcsípett" 8 barátot pusztán azzal, hogy hallgatták a játékot<#eljen> igazán díjazom ezt a dolgot...

kem001
Amúgy ha kondiztatom a sim-emet akkor nõ a bicepsze is? Neki állítottam tini sim-emmel kondizni elérte maximális 10. szintet, de nem vette észre rajta, hogy nõtt volna az izma

kem001
Na ezt kipróbálom XD Amúgy nálam is volt ilyen, hogy betört a betörõ erre agyonverte a rendõrt, na mondom, fogtam az anyukát(aki mellesleg jó súlyban és erõlétben van) és megverettem vele 😄

Darkon
Nekem meg az a bajom hogy egy notol mar van gyerekem de kulon elunk. Hogy lehet elerni hogy bekoltozzenek?

Born to win

nonicks
hmm..betörtek ma és kihívtam a rendõrt...erre a betörõ a rendõr elõtt ment el 😄(hát milyen rendõr az ilyen?)
amúgy a KLEPTOMÁNIA nagyon nagyon jó tulajdonság ha van a simnek...
(több ezer simolene-t érnek az uszodában a cuccok😄)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

fûzzed még, majd csak ott lesz egyszer az válaszható dolgok között
REPS0L
hogy tudom megkérni a csaj kezét? :o
már hozzámköltözött, de ez gondolom nem egyenlõ azzal.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu