44549
-
#11781 Paff neki. Nekem is most lett win 7-em. Le is kellett vennem a felére minden beállítást, mert nagyon akadozott. Hát márpedig most nem tudok venni RAM-ot. -
#11780 A halálvirág mire jó? -
#11779 hogy kell kalandozni a világos kiegészitönél? -
#11778 Én úgy szoktam megoldani, hogy beköltöztetem a szomszédokat, és egy ideig játszom velük is, pl. ha azt akarom, hogy legyen gyerekük. Ha meg azt akarom, hogy valaki öregedjen, veszek neki egy szülinapi tortát, és máris ugrik egyet előre. Csak meghalasztani nem tudom így. -
#11777 úgy betudod, ha építkezésmódban ctrl + shift-et lenyomva rákattintasz, de úgy te sem tudsz áttmenni rajta :S :( -
Glinda7 #11776 Ezzel már én is akartam próbálkozni, de sajnos nem ment. :( -
#11775 hello mindenki! az új részben már nemlehet a kapukat úgy zárni hogy csak az én simem tudjon rajtuk áttmenni? -
#11774 uhh yeahhh ! -
Ironman2 #11773 Na jóéjt mindenkinek.Látom eladtam a lelkem az ördögnek(lucifernek),ugyhogy megyek aludni. -
Ironman2 #11772 Az kinai.nem japán. -
Ironman2 #11771 Tegnap megvettem a plusz 2 giga ramot,erre ma feltelepités után,egyből a max beállítást ajánlotta a játék.Akkorát néztem mint a fene.2 gb ramnál csak a fele beállitást javasolta.És tényleg száguld rendesen.Csak minimálisan akad meg néha,de az is csak a texturázás miatt van.Ezek szerint win7-nél nagyon kell neki a 4gb Ram. -
#11770 Van abban a családban szellem, vámpír, robot, japán... 2 kölök született, egyiket felnövése után kitelepítettem, aztán láttam hogy jegyese Rozália- a családhoz szegődött Simbot. :DA másik japánt fűz. Family goes international :D -
Ironman2 #11769 Végül is érdekes,mert néger simekkel nem nagyon játszott idáig senki se.De ez is egy jó dolog.Lehet hogy összeismerkedek én is egy néger csajjal a játékban. -
#11768 nem, csak nyitott mindenre :D és hát mikor beinstalláltam, nem akaródzott karaktert generálni, csak egy random simet használtam, amit elsőnek kidobott a karaktergeneráló... onnantól kezdve nem volt megállás.. hetedízig öröklődenek a gének :D ha jól tudom :D -
Ironman2 #11767 Igen.Nem mehet ki a napra napközben,mert hamar rosszul lesz,és el is halálozhat..De azért vannak előnyei is a vámpirlétnek.Most nem sorolom el
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Mysims.hu-n rajta van minden -
Ironman2 #11766 Hehe.Mi vagy te Pákó? -
#11765 Meguntam a fehéreket :D -
#11764 baj ha vámpirok lesznek?bocs a kérdésért még nem játszok a kiegészitövel most telepitem -
Ironman2 #11763 Végigfertőzik az egész várost.Nem merem mjad elengedni a gyerekemet,mert nehogy megharapja egy vámpir.Valakinek volt már ilyen tapasztalata? -
Ironman2 #11762 Milyen jó kis négerek vannak a családodban..xD -
#11761 amúgy mi a baj a vámpirokal? -
#11760 köszi
-
#11759 Jóvagy :D igazad volt, belátom csak önfejű vagyok -
Ironman2 #11758 Igen.Ha az alapot felrakod,és magyar nyelvüre állitod az elején,akkor az összes többi kieg magyar nyelvü lesz -
Ironman2 #11757 Látod? Mondtam én neked hogy ez a képfeltöltő szar.Nem hittél nekem. -
#11756 ha magyar verziora telepitek egy angol kiegészitöt magyar lesz még a játék? -
#11755 bocs hogy itt telespammelem a fórumot, csak hadd osszam már meg énis: Na akkor lássuk a medvét:
Kezdetekben:
Aztán:
Egy buli:
És aztán a csaj elhalálozott:
-
#11754 na puff :D :D :D :D töröljétek már légyszi :D -
Ironman2 #11752 Amúgy házasságon kivüli gyermekem született,erre jól megaláztak,és én pereltem a városházán,és sikerült is a per.4 szeresét kaptam vissza az összegnek -
Ironman2 #11751 Engemet üldöz egy lesifotós,akár hova megyek,mindenhol utánam jön.A fényképeit jó lenne megnézni,de gondolom csak akkor lehet ha már családtag lesz.Na arra kiváncsi lennék miket fotózott rólam. -
Ironman2 #11750 Amugy teljesen elvámpírosodik az egész város.Csak nálam lett 5 ismerős vámpir.tiszta horror a játék...DDD.És akkor még vannak olyanok akiket nem ismerek.Ezt a vámpirizmust kár hogy nem lehet kikapcsolni,csak ha nem telepíti valaki fel a Late Nightot,akkor nincsenek vámpirok,de a bulikról,meg a hirességekről is le kell mondani,azért meg kár lenne. -
#11749 Azért jött rá ki a gazdag jelző, mikor megismerkedtél vele. hát neb+ssz már.. .egy k+rva kocsi, ami ér is vmit 35 000 simoleon :D egész életükbe arra kereshetik a pénzt... egy négytagú családnak, ahol a nő álma, hogy hivatásos író legyen-ezért itthon dolgozott, nekem kihívás volt 1 üzleti állásból összekuporgatni rá. :D -
Ironman2 #11748 Pár kép még a folytatásról:
-
Ironman2 #11747 Meg van neki egy kocsija,de az nagyon király! -
Ironman2 #11746 Zenész. -
#11745 ÁÁÁÁÁ!!! Én is őt kaparintottam meg a simemnek! :D És én is megbotránkoztam a hozományán :D -
#11744 Milyen állasod van? :O -
Ironman2 #11743 Azt irja hogy korrepetáljam xy simet.De ha rámegyek a korrepetálásra,akkor meg azt irja ki hogy még nem tettem meg minden szükséges lépést ahhoz hogy végrehajtsam a feladatot.Mi az amit meg kell tennem? Logikai jártasság 5. szinten van. -
Ironman2 #11742 Itt még csóró a Lara.Majd ha már sok pénze lesz,akkor vesz nagyobb házat! Amugy még fiatal felnőtt. -
Bal0924 #11741 Bocs, nemláttam.
Azé köszi.