Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre vannak a jutalmak, amiket a kívánságok teljesítéséért kapol: pl. Acélhólyag, és soha nem kell WCre menned. Van a zuhanyzásra is... és stb.
😄
én kéét dolgot nem találtam még meg:
1. állítólag egyik é.sz. jutalommal meg lehet változtatni az életcélt, no de melyikkel?
2. takarítónõt hol lehet felvenni, masszõrt hol keressem?
én kéét dolgot nem találtam még meg:
1. állítólag egyik é.sz. jutalommal meg lehet változtatni az életcélt, no de melyikkel?
2. takarítónõt hol lehet felvenni, masszõrt hol keressem?
Pontosan!
Nekem kajálni se kell nagyon meg vécézni se. 😄
Amúgy van egy jópofa: Kapuzárási pánik 20K-ért.
Új tulajdonságokat lehet adni a simnek, akárhányszor. Elég hasznos szerintem és fun is.
Nekem kajálni se kell nagyon meg vécézni se. 😄
Amúgy van egy jópofa: Kapuzárási pánik 20K-ért.
Új tulajdonságokat lehet adni a simnek, akárhányszor. Elég hasznos szerintem és fun is.
Þór vígi þessi rúnar
Az nekem sem tetszik hogy percenként kell ennie meg hugyozni meg fürdeni oké hogy kb reggeli,ebéd,vacsora idõre lesz mindig éhes de egy nap olyan hamar eltelik hogy semmire nem marad idõ!
már igen<#wink>#wink>
A bicajt és a buszt beleírtad már?:
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
köszi a választ
Na válaszolna valaki?
lécci
lécci
csak azt látod, hogy bentvan a munkahelyén...
írtak amúgy olyat is, hogy nem kell majd wc-re menni, meg zuhanyozni, de ha normális tesztet akarsz olvasni, akkor ittvan az enyém
írtak amúgy olyat is, hogy nem kell majd wc-re menni, meg zuhanyozni, de ha normális tesztet akarsz olvasni, akkor ittvan az enyém
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni tõletek, hogy a simet hogy lehet el kísérni a munka helyére?
Mert az egyik oldalon azt írták, hogy látni fogod munka közben, de nem is látod.Tanácsok???
Én azt szeretném kérdezni tõletek, hogy a simet hogy lehet el kísérni a munka helyére?
Mert az egyik oldalon azt írták, hogy látni fogod munka közben, de nem is látod.Tanácsok???
és van közöd a html-hez is, vagy csak valami szerkesztõvel csinálod?
Már csinálom, nem véletlen kérdeztem meg elõre. Akkor most ne ugorjunk neki... 😊
][ ВАЗ ][
lehet, de én nem veszem úgy hogy komoly szimulátor, hanem játék, és játszani szeretnék vele, azaz tanulni a simmel, kimaxolni a skilleket, felfedezni, horgászni, meg minden félét, de nem lehet haladni az evés,pisi,alvás kombó miatt. és engem ez fáraszt. meg mondjuk meg, nincs is annyi idõm,hogy mindent lassan végigvárjak, meg türelmem se nagyon.
5 sim gyerek mellett nem tudjátok milyen, nehezebb rájuk figyelni, mint 10-es sebésznek lenni 😊
5 sim gyerek mellett nem tudjátok milyen, nehezebb rájuk figyelni, mint 10-es sebésznek lenni 😊
én csináltam volna de nincs tárhely😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
köszönöm a dicséreteket 😄
egész fasza!
Csináljad,ha nincs más-mert szerintem nincs-,s kell egy kis segítség szívesen segítek pm-ben,vagy a szemetelõs topikban.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Dolgozgat már valaki valami F.A.Q.-szerûségen?
Ha nem, én szívesen megcsinálom, csak nem szeretnék párhuzamosa dolgozni valakivel. 😊
Ha nem, én szívesen megcsinálom, csak nem szeretnék párhuzamosa dolgozni valakivel. 😊
][ ВАЗ ][
Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Ezt építettem elõször a Sims 3-ban 😊
Most lettem kész.
További képek:
http://kep.ivpicture.hu/113789.jpg
http://kep.ivpicture.hu/113787.jpg
Most lettem kész.
További képek:
http://kep.ivpicture.hu/113789.jpg
http://kep.ivpicture.hu/113787.jpg
Legutóbb nálam is elõjött, vagyis nem ... mert éppen átléptek volna csecsemõ korból a kisgyerekek amikor a ts3 hibaüzenet nélkül kidobott a desktopra :S
Szerencsére nem mentettem, így nem is voltam nagyon mérgen kb. 3 óra játék után. Remélem ez csak grafkártyához fûzõdik és rendes grafykártánál ilyen nem lesz. Remélem :S
Szerencsére nem mentettem, így nem is voltam nagyon mérgen kb. 3 óra játék után. Remélem ez csak grafkártyához fûzõdik és rendes grafykártánál ilyen nem lesz. Remélem :S
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/Athlon XP 2000+
Memory: 1 GB (1.5 GB for Laptops)
Video Memory: 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9500)
(GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
Processor: Pentium 4 @ 2 GHz/Athlon XP 2000+
Memory: 1 GB (1.5 GB for Laptops)
Video Memory: 128 MB (GeForce FX 5900/Radeon 9500)
(GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem vki tud segíteni...
Elvileg azt mondjátok, hogy ha szépen futott a sims 2, akkor ez is menni fog. Hát nálam nem jött össze, a 2es rész gyors volt meg szép, de ez...homályos és tök csúnya, egyszóval élvezhetetlen a játék így. 😞
*1,9 GHz, 2 GB ram, ATI X1200
Lenne egy kis gondom, remélem vki tud segíteni...
Elvileg azt mondjátok, hogy ha szépen futott a sims 2, akkor ez is menni fog. Hát nálam nem jött össze, a 2es rész gyors volt meg szép, de ez...homályos és tök csúnya, egyszóval élvezhetetlen a játék így. 😞
*1,9 GHz, 2 GB ram, ATI X1200
mûködik
így van
én úgy tudom 80-90%-ban mûködnek, bár nem értem mi az élvezet abban ha csalsz, elvégre bizonyos szinten ez egy szocioszimulátor - megélsz, dolgozol, kielégíted a szükségleteid. Ha ezeket csalással oldod meg, elvész a játék öröme - szerintem.
szerintem minden kód nem, mert nem mûködik a twin, az ikres és amit én nagyon keresnék a maxmotives (minden igény maxon) az sem mûködik.
Flora köszi az ötletet, etetek majd vele egy dinnyét, de biztos ami biztos most már férfinél próbálkozok :d
Flora köszi az ötletet, etetek majd vele egy dinnyét, de biztos ami biztos most már férfinél próbálkozok :d
mariann84, én hallottam valahol egy pletykát, nem tudom, hogy igaz-e... Legközelebb, ha terhes akar lenni egy simed, és lányt szeretnél, etess a kismamával görögdinnyét, és ne egyen olyan kajákat, amikben alma van. (Lehet dinnyét venni az élelmiszerboltban is.) Tényleg nem tudom, én most kipróbáltam ezt és lány lett a baba, de lehet, hogy csak véletlenül... aki meg fiút akar, az almát vagy almás desszertet egyen...? /testers needed/
Kösz!
igen, tesztelve van...
De a Sims3 ba is a ez a kod mert 2-õ be is ez volt😊?
Köszi!😊(Y)
én se szeretek csóróskodni 😊
ctrl+shift+c , majd motherlode a pénzkód
Hali nekem az a gondom ,hogy szeretem a Simset meg minden ,de ugy hogy csinálok magamnak egy jó kecot meg jó butorok stb.Valaki esetleg nem tud pénz kodot a játékhoz😊? Lécci
akinek nem esik teherbe a sim, ajánlom a termékenységi kezeléses jutalmat megvenni, rögtön nem lesz ilyen gondja...
Nekem meg 5 fiút sikerült szülnöm annak a titokzatos kinézetû C3ylon vagy milyen nevû újságírónak, a 3. után még reménykedtem hogy a 4. lány lesz, erre fiú ikrek.. paff.. mindig a lány karaktert viszem tovább, de most nem tudom bevállaljak-e még 1-et, esetleg más hapitól :d
nemkell megvenni hiszen én tudok ambróziát fõzni,megtanultam másképp receptet cseréltem😊
akkor csak a hal kell úgynézem
akkor csak a hal kell úgynézem