44549

no-warez.gif
  • lucifer9393

nehogy már inasokkal posztoljad tele itt a blogot: inkább nézzétek ezt, ez verte el a karakterem: itt épp a verés után fut haza :D

Másik meg:

XY nevű 4 csillagos sztárocska picikét összecsurálta magát egy apartmanban tartott FÜRDŐRUHÁS ! bulin :D :D :D
  • lucifer9393
    és így rontják el sorban a kiegészítőket: várom, mi történik a Seasons 3-mas változatával... biztos csak szél, eső lesz benne :D
  • KEnJY #11819
    mi a legjobb gyümöl ? a tökéletes? :D
  • Glinda7
    Na ezt most marhára nem így akartam. Látjátok? :S
  • Glinda7
    Íme ő:

• Glinda7
    Nekem is ma lett tele a hócsukám az egész Leszáll az éjjel. Törlöm a francba! Semmire nem megyek nyomorék pasikámmal. Tényleg, mindjárt beteszek róla egy képet, kíváncsi vagyok ti is azt mondjátok e rá egyből amit a párom mondott. :D
  • lucifer9393
    Egyszűen bénára sikerült az a leszáll az éj kieg. Éjszakai élet aligha van benne, és Mike-nak igaza van, túl gyermekded, hiszen a vámpírok se tudnak elhalálozni a napon...
  • Flora2
    Sajnos ezzel mindenki így járt, nem működnek a zenekar-meghívások, illetve annyira ritkák, hogy egy életben egyszer kap ilyet a banda (kis túlzással). Viszont mostanában mintha a modthesims-en láttam volna olyan modot, amivel növelni lehet a meghívások esélyét, így sűrűbben lehetne fellépni. Kérdés persze, hogy ha meg is találod, update-elve van-e a mod a Gen kiegészítő szintjére.
  • Lacoka12
    én főzni meg sportolni szeretek
  • Glinda7
    Én is a simsben főleg építkezni szeretek, a többi mellékesebb. :) Imádok új házakat felépíteni, de L alakú lépcső nekem is nagy álmom. A kettőben elvileg lehetett csinálni, na nekem soha nem jött össze. :(
  • lucifer9393
    Kösz, ebben élem ki magam igazán. van egy tucatnyi újságom tele megépítésre várakozó házakkal. Egy a gond, nagy részük L vagy U alakú lépcsővel van tervezve (mindig azok, amik a legjobban tetszenek ) és baromi nehéz a kivitelezésük, sokszor belecsorbul a bicskám. Igazán elérhetne már a fejlesztőknek, hogy jó lenne csinálni egy L meg U alakú lépcsőváltozatot, hasonlóan mint a csigalépcsőnél...
  • Lacoka12
    köszi
  • Ironman2
    Igen.Rá kell menni a kutatólaborra,és ott van hogy vegyen egy visszaváltoztató bájitalt,de az 3000-be kerül ha jól emléxem rá.
  • Lacoka12
    egy vámpirá változott családtagot vissza lehet változtattni?
  • Ironman2
    Életkor-befagyasztó főzet.Na ilyen kell nekem 65000 életcéljutalomért!
  • Glinda7
    A pasinak már vagy 6-os szinten van a dobjártassága. Csinált egy bandát, összekapart az utcáról két tagot. Regisztrált egyéni vállalkozóként a bandájával, és mégsem jönnek a fellépésekre a kérések. Pedig van hely is ahol koncertezhetnének. Most kapjak agybajt, vagy várjak még egy kicsit? :D Alig van már pénze, csalni meg most nem akarok.
  • Mike at home
    majd este
    most el kell mennem

meg rájöttem, hogy a mostaniakról még nincs elég képem
  • Mike at home
    elindulsz küldföldra, és ott lesz egy tábla, ahol küldetéseket tudsz felvenni
  • Lacoka12
    köszönöm
  • Ironman2
    Na.Lássuk a medvét
  • Ironman2
    Telefon-utazás.Ha van rá elegendő lóvéd,akkor mehetsz is a kiválasztott helyszinre
  • Mike at home
    asszem rakok be én is képeket :D
  • Ironman2
    Igen van.Ez most jött a generációkban.De igen béna,mert van amikor felveszi az uton is,és kézben viszi tovább a gyereket
  • Lacoka12
    hogyan kell kalandozni?
  • Mike at home
    igan, de ha avan növénytermesztő jártassod, esélyed van az újraélesztésére
  • Mike at home
    de ez már semmi ahhoz képest, hogy a 2-ben a vámpir télleg meghalt a napon
    itt max elájul
    negyon fel van puhítva már ez a játék
  • Mike at home
    miylen elegáns ház
  • Mike at home
    hopp, van működő babakocsi?
  • Ironman2
    Kösz.Jó tudni
  • Mike at home
    ja igaz, ez jött
  • Mike at home
    nem ez volt a kérdés :D
  • Mike at home
    van a potion gyártó asztal, ott van fiatalító ital
  • Ironman2
    Registryben át lehet állitani magyarra.2 helyen is kell belepiszkálni,ha jól emléxem
  • Ironman2

Mondom mi az isten ez? Ráültem a padra,és pukkanó lufi volt elrejtve alatta.Valaki megtréfált,de jól,mert 10 órára kaptam rossz hangulatjelzőt
  • Mike at home
    szerintetek átállítsam magyarra a játékot, vagy ha már eddig kibirtam, akkor ne
    még mindig elő kell vennem az értelmező szótárt, mert a sims olyan szavakat hazsnál amit nem ismerek
  • Mike at home
    üdv

na a következő amitől megszabadulok, az egy letöltött gatya lesz, mert most bizonyos custom skin-t használó simjein abban zuhanyoznak
  • Lacoka12
    hogyan lehet kalandorozni?
  • Ironman2
    Az lenne jó ha a Generációk örökölnének is valamit a tulajdonságokból,de én nem látnám hogy ilyen van a játékba.Nekem a született kiscsajnak csak 1 tulajdonságot adott,és az sem található meg a szüleinél.
  • Ironman2
    Nem kell azokat beköltöztetni.Régebben is volt olyan hogy valamelyik szomszéd felszedett egy nőt,és teherbe ejtette.Csak bámultam,mikor megjelent náluk egy gyerek.
  • Glinda7
    Nem muszáj a szomszédokkal játszani, ha azt akarod, hogy legyen gyerekük. Elég ha mindkét félnek megcsinálod, hogy legyen olyan tulajdonságuk, hogy "Családközpontú". Akkor olyanok lesznek mint a nyulak. :D Meglévő tulajdonságokat persze elvileg nem lehet törölni, de hát nem véletlenül vannak cheatek ugye... ;) (Ha valaki nem tudja leírom szívesen hogyan kell jellemvonást megváltoztatni.)
    A halálvirág arra jó, hogy ha jön a simedért a kaszás, az ott van az eszköztárában, odaadja neki, és a halál megkegyelmez neki.
    Halálvirágot a temetőben tudsz szerezni, de kell némi kertészkedés jártasság ahhoz, hogy ki tudd termelni.
    Annyi a rossz benne, hogy egy családban csak egyszer lehet felhasználni, és újra nem is lehet elültetni, csak egyszer.
    A Világ körül kiegészítővel is ez volt a bajom. Elment a család, kalandoztak, feltárták a sírkamrákat, aztán ha a következő generáció (teszem azt ezek gyerekei vagy unokái) mentek be ugyanoda, akkor már feltárt sírokat találtak, nem tudtak már kalandozni.