44549

no-warez.gif
  • LoSA
    Ha vámpírrá változtatom a simet, utána vissza lehet emberré változtatni? :)
  • Mike at home
    11829 a sok kép között elsikkadt
  • Mike at home
    nem lehet hogy package fileba?
  • lucifer9393
    azokat a képeket, amik azzal a momentum rögzítővel lettek készítve (emlékekhez), hol találom meg? Ha végképp van rá mód. Nem a játékban szeretném, ott tudom, hogy egy albumba teszi bele, de amúgy, dokumentumok közt, vagy valahol...
  • Mike at home
    egyébként most ő a főkari, csak nem tudom mihez kezdjek vele
    (mondjuk Kina alap) de legyen tűzoltó? vagy orvos? egyébként egy kis kocka :)

most ahogy így elnézem az összes karim fiú
    hm... mondjuk szeretek csajozni a simsben is
    meg elpotyogtatni egy-két gyereket (az életben szerencsére ez utóbbit nem művelem)
  • Mike at home
    3x sikerült leírni hogy éppen :D
  • Mike at home
    na ennyi
    majd még csinálok
  • Mike at home
    Ez meg szimplán jól elkapott kép :)

(a valóságban ásít)
  • Mike at home

uh, asszem hányok!
  • Mike at home
    akkor már nem volt az
  • lucifer9393
  • Mike at home
    a földszinten bal sarokban éppen George Lucas durmol a paplan alatt

itt éppen az időgépből sikerült kimenni a házon túlra
    (mindig is mondta Pug, hogy ésszel kell teleportálni, mert ugye könnynen beleteeleportálhatjuk magunkat a földbe - már aki tudja ki Pug)

itt éppen moveobjects segíett

család felállása, anyuka+fia, nagyapa+unoka, vagyítve
    a két kölök eleinte utálta egymást keényen :D
    mentek a szivatások, most már szent a béke
  • Ironman2
    Tök jó az a csigalépcső.Majd olyant akarok én is
  • lucifer9393
    Nem lehet anorexiás, ha kungfubajnok :D
  • Ironman2

De még milyeneket
  • Mike at home
    és akkor eljutottunk a jelenbe

most sikerült már egész normális kinézetű simet letöltenem (nem az a gömbfejű förmedvény)

ez itten a házikó belülről:

• Mike at home
    hm, maradok a mediumnál, de mindeki figyeljen, ha a képre kattint a pimpandhost explicit képeket pakol ki
  • Mike at home
    Vámpírként baromi hamar kungfumesterré vált, 1 vagy 2 éjszaka alatt - ez annyira nem tetszett - túl könnyű volt

• Ironman2
    Anorexiás vámpír.DDD
  • Mike at home
    itt éppen láccanak a fogackái :D

egyébként a belvárosban élt, ami erősen bugzott

vámpírként nem volt nehéz vele, kinába elzavartam őt is (ugyanis meteorittörésből igen szépen meg lehet élni, illetve csinálni mindenféle brutál drágaköveket megfelelők variálásával - szal simjeim - már ugye ez a kettő ami volt - első dolguk az volt, hogy elhúztak Kinába

(ja nem mondtam, hogy Sebastiannak kinai felesége volt, meg azért egy-két gyereket elpotyogtatott mindenfelé :D
  • Mike at home
    Ez volt tavaly jóniusban

Januárban vmiért előszedtem, de akkor már megvolt a lezsáll az éj (vagy micsoda volt a cime a kiegnek - nem siettem el a jkieggel való játszást :))

Ekkor jött Derek az anorexiás vámpiír (eredetileg nem volt vámpír, de később az lett) otthon állandóan ebben a szürke alsógatyában flangált

éppen zuhanyzót takarít ugye
  • Ironman2
    Egész jó kis történet.Ne hagyd abba! Nekem tetszik!
  • Mike at home
    aztán megszülettek az ikrek, és itt hagytam abba, mert volt Seb a neje. a két kölökkel, meg ugye az excsalád legkisebb tagja és az ő nője, tehát voltak 6-an és egy idő múlva meguntam

• Mike at home
    és keényen elkezdett kungfuzni, később mester is lett belőle

excsaládból áthoztam a legkisebb gyereket, hogy mégse haljoin ki az a familia, ha már annyit játszottam velük - éppen most probálja Sebastian fejbe rúgni az alamafák alatt :)
  • Mike at home
    később felnövekedve, elköltözött egy utcával feljebb, ebbe

• Mike at home
    egyébként holt lazán nyomta (tengerparton mit vegyünk fel, ugye :)
    ing, kigatya, mezítláb :D

itt éppen szomszédol
  • Mike at home
    Éppen házit ír:
  • Mike at home
    A WA utáni fő simmem Sabastian volt, egész kiskorától játszottam vele, addig, maig az ikrei nem lettek iskoláskorúak (korábban volt egy másik családom, de azt hanyagoltam, sőt el sem lehetett menni hozzájuk vendégségbem, mert onnantól lefygott a program)

Szal Sebastian

szülei háza (tudtak azért azok is élni)
    (munkahelyen ne nagyon kaittntsatok a képre, a hostra inkább az explicit képek a jellemzők)

• lucifer9393
    Az "üsse arcon" romantikus opció mindent visz. Kitűnő fordítás, kissé S and M-es

BTW: angol nagyrészét én is játékokból, filmekből szedem fel, nyelvtant meg suliból.
  • Mike at home
    na most már tényleg csinálok fotókat
  • Mike at home
    asszem mintha a lila lenne az
  • Mike at home
    egyébként nem tetszik annyira a magyar, a karakterkészlet is csúnya, de vannak cvicces leírások, ami nekem anynira angolba nem jön át, a francos szóhasználat miatt (vmiért a készítők vonzódnak az olyan szavakhoz, ami egy normál közepes angol magyar szótárban nincs benne, csak aaz értelmezőben - amivel nincs gond, mert megnézem benne, csak az ilyen nem átlagos szavakat sajnos nem ismerem, ami bizonyos szempontból meg jó, mert legalább megismerem :D

és én agol szavakat sosem magoltam, mindent felszedtem
  • Mike at home
    Megint van bajom :(
    minden napra jut egy lassan
    a családomnál anno anyuka gondolt egyet, és elutazott hétvégére, egyedül hagyva a kamasz kölkét
    csakhogy én közben householdot váltottam, mert rosszul mentettem (rá egy másik családéra) szal váltottam , mentettem, visszaváltottam, és hopp anyuci előkerült
    amivel nem lenne gond, de azóta anem lehet ztazni, mert kiirja, hogy az felnptt simek éppen úton vannak

Szerintetek a resetsim segíthat, vagy marad a költözés?
  • Ironman2
    Mondtam hogy csak a neve az.Hirtelen nem jutott eszembe semmi,csak ő.Amúgy fantasztikus lett a buli! Hülye néger paparazzi ottragadt nálunk,és nem lehetett elzavarni,mert a csaj felszedte,és megcsalta vele a jegyestársát.Erre jött a kiscsaj az iskolából,és jól le.aszta a paparazzit hogy mit képzel,össze is vesztek egymással.Aztán nagy nehezen elment onnan hála istennek
  • lucifer9393
    Na mivan? Lara nem elég taplraesett?
    Milyen végeredménnyel zárult a Party time-od? Csakmert vki összepisálja magát ott, a másik a TV-ért panaszkodik :D Pauline Wan meg a pulton tolja,a negyediket meg lelocsolta a csap.

Amúgy MTS-en van egy olyan pofás Lara Croft, hogy csak na... tiszta ő...
  • Ironman2
    Majd lesz jobb ház is,csak még csórók szegénykéim
  • Ironman2
    Party time!

Hoppá!

Amig alszik a hites:

• Ironman2
    A gyerek miért nem foghatja meg a csecsemőt? Semmi interakció köztük
  • lucifer9393
    Ex :D
  • Ironman2
    Hehe.Milyen jó csajod van