Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
elöszõr is a simsnek minimum FIATAL FELNÕT-nek kell lenni... aztán mondjuk számítógépen van olyan opció hogy KÖLTÖZÉS

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Hogy a rákba lehet elköltöztetni a családot egy nagyobb házba? Nézem a Lesson-nél, hogy hogy kell, de nem találom meg azt az ablakot. :S Help?! 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

lehet, azért nem, mert feltört változat 😊
Stefibaba
Tényleg, és mi van azzal, hogy a mozinál valódi plakátok jelennek meg?? Nem úgy volt hogy lesz? 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

bebaszva animáció 😄
Viccesre meglehetne csinálni viszont, de tényleg csak viccesre.. és akkor másnap a Simek számolhatnának a következményekkel:
rossz közérzet: rossz munkahelyi teljesítmény, stb.

és próbálnánk ki X-elni az alvást, de a játék nem engedné és délután 4 óráig aludna, így elkésve (jobb... vagyis, rosszabb esetben
<#eplus2>) a munkából. 😄
Carlos
Lehet, hogy azért, mert 12+ os a játék!

Þór vígi þessi rúnar

Hát jaja 😄 bár legtöbbnél gyümilevet ír ki. Jó lenne azért ha 1 kieg-hez 1 sörcég is betársulna szponzorként + 1 bebaszva perk 😄 nem is értem ennél hogyhogy nem jöttek szponzorok, amikor viszik mint a cukrot, világszerte

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fabio Capello
bárszekrény - frissítõ ital 😄 Végülis bármi lehet 😉 😄

Hát az getzi érdekes lenne 😄 kizárt szvsz még Moddal se tudnám elképzelni. Viszont az nagy kár h pia nuku az egész játékban. jó tudom, kicsik is játszanak, de ha már van 1 terrorista csávókám az nehogymár csak gyümilevet tudjon felszolgálni... 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

derdani
Sziasztok. Nem tudja valaki hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy FPS nézetbe tudjak váltani? Mint a CITY LIFE -ban?<#conf>

Carlos
Hol is?
(link pls)

Þór vígi þessi rúnar

Ja a másikba,bocsesz..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hol?

rage
Van Riverwiew csak megfelelõen frissített verzió nincs, ami alá felmenne...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

de, kidobhatod a kukába, azt engedi...én a kinti nagy szemetesbe szoktam hajítani
Carlos
A csendes az olyan mint eddig volt: gyûrû puszi, ennyi.
A másikat még nem sikerült összehoznom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
tényleg, ha a srácom kiköltözik a csajával (megvolt az eljegyzés, nagyon vicces egyébként, mert itt többen írták, hogy problémájuk van a házasággal, nekem nem volt, igaz gyerekkori barátok, ughgyanakkor mielõtt megkérte volna a csaj kezét, egy hétig rá sem nézett, nem is beszéltek, mivel akkor kezdett el melózni, és meló, kert, szerelés mellett max aludni volt ideje) akkor automatikusan átvált rájuk, vagy csak bekerülnek a falunál a gyûjtõbe, és nekem kell majd családot váltani?
érdmes egyébként házassági bulit csinálni? (nagy kedvem nincs hozzá) vagy mehet a csendes is?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
moveobjects-rõl jut eszembe, emlékeim szerint azt igérte az EA, hogy akár segíthetünk is a simünknek, tehát nem lesz fontos pl. mosogatnia, ehhez képest, én nem tudom kitörölni a szennyes edényt, sem elmosni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nekem volt kampechalas tavam, és ott nap közben is tudtam fogni õket, sõt, még csali se kellett hozzá, bár úgy kicsit nehezen akadtak horogra...

nem tudja valaki, hogy hogy kell használni a kajaklónozót?
nyah, egy megoldást találtam a hangproblémára. Nekem is eltûnt a hifi hang meg vásárlásmód ststb.teljes tiszta lappal kell kezdeni, a játék kezdetén általában még van hang, nekem is csak egy idõ után ment el. a sim akinél nem volt zene, teljesen kiköltöztettem a családtárolóba, Új életet kell kezdeni amennyire lehet. Igyekeztem sûrûn menteni, és a hüe ahogy elkezdett gitározni, meg ment egyszerre a hifi is elment a hang :S kiléptem mentés nélkül és betöltöttem azt a mentést ahol még volt hang, és gitároztam megint, de már nem ment el, szal valami hibás interrakció miatt zavarodik be a hang kétszer úgyanúgy biztos hogy nem. már egy ideje bármit csinálok még nem ment el a hang, de ha el fog akkor biztos nem mentem el hang nélkül mert akkor soha nemtom visszavarázsolni 😄 szal mindig legyen egy olyan biztonsági mentés ahol van még hang, a véglegesig ennyivel lehet védekezni a hagnhiba ellen. a pénzt meg megoldottam, mivel az elköltözõ sim nem visz pénzt magával, csak ha aktív háztartássá változtatom(de akkor az egészet elviszi) így vigye az egészet, egye meg, az alapcsaládnak meg vettem egy drága szökõkutat(50ezer), amit ha játszanék velük eladok és lesz megint 40ezer simonjuk, mivel lelop belõle egy bizonyos százalékot.akivel meg épp vagy elviszi a maradt lóvét és mindenkitnek jut marad is.nha! 😄 <#zavart2><#beka3><#falbav><#nevetes1>

Bár a kampechalat azt hiszem nem fogom ki angyalhal nélkül.Na eddigi tapasztalatom szerint,ez az egy "csalis" hal van.Kíváncsi leszek,mennyit von le a "vonalamból",habedobok egy löket Ambróziát.😊Azért a 2-ben könnyebb volt fiatalodni.Tényleg itt nincs olyan hogy "ajándékozás"?Mert ha idegennek akarok adni valamit,akkor nem tudok.Ha irányítható a sim lerakom és felvetetem vele.

Nem kell hozzá csak mûcsali,meg skill.😊

Nekem olyan volt,hogy az egyik simet kipicsáztam,és elvitte az összes kápét.

Meg azért nem jó érzés,ha a simünk szinte a nulláról tollasodik meg?😊

Ez igaz,de szerintem akkor is rontja a játékélményt.Kivéve a MoveObject-et.Apropó ezt a 3-ban is lehet használni?

Mike at home
egyet ne felejtsetek el
mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik
ha be akar csalni pénzt, és a játék így is örömet okoz neki, akkor tegye

greyfox
Nem. Pc!

Steam: greyfox

Hassan B
De ez PS3 nem?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

greyfox
Akit érdekel egy eredeti gyûjtõi változat:
sims3

(faszán berendeltük 2x asszonnyal 😞(

Steam: greyfox

Hassan B
Ennyi erõvel használhatsz pénz csalást is, csak semmi értelme... legalábbis szerintem.

Ha van olyan játék amit értelmetlenné tesz a csalás, akkor ez biztosan olyan.

hát sajnos nincs (nekem is ez a gondom), de a familyfunds kódot szomorúan vettem észre, hogy nem mûködik. Mert akkor az alapján, ha a szülõknek van 25 000 és a gyereknek akarsz átadni, aki 16 000-el indít, akkor beírhattad volna, hogy: familyfunds családnév szülõkháza 20 000, utána pedig familyfunds gyereknév 21 000. 😞
😄 van aki szeret gürcölni és boldogság tölti el, ha maga szerzi meg az autot házat...stbstb... 😛 viszont én még mindig nem találtam megoldást arra, hogy egy elköltözõ sim hogyan vihet magával pénzt anélkül hogy a másikat lekopasztja. ötlet?

Ben007
tudom hogy lehet pénzt házat és kocsit szerezni: csinálsz egy karaktert beköltözteted egy gazdag családba a többit kirúgod és csak te maradsz a
házban van pénzed kocsid és házad

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Köszi, megnézem. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Nem jó lesz az úgy is.Csak PM-be küldd el a jelszó,nehogy valamelyik <#kocsog> megváltozassa.Akiktõl olvashattál jó tippket(pl. én<#vigyor3>),azoknak küldd .

ha ninc kertészjártasságod, akkor csak néhányféle terményt tudsz ültetni, almát biztos, azt hiszem salátát is, szõlõt talán. vagy megveszed és ha az eszköztáradba van katt rá, hogy ültesse, vagy rakd ki a földre bárhova és ott katt rá ültetésre...aztán locsolni kell ( van locsoló vásárlásmódba, barkácsold automata locsolásra és magától locsol. vagy kézileg mindennap locsolsz, érdemes trágyázni ( hallal, gyümölccsel,vagy amit felkínál) meg gyomlálod oszt ennyi. idõvel egyre több szart ültethetsz, még sajtot tojást húst is. de ha nem veszed meg az ültetnivalót a városba szétszórva sok helyen van a földön mag.azt is elültetheted, keresgélj, a parkba én találtam krumplimagot, szõlõmagot, de bárhol találhatsz ültetnivalót....kb ennyit tok én!

Hali! Tudom láma kérdés, de a keresésben nem dobta ki: Kertészkedni hogy lehet? Beirakozni tanfolyamra nem lehet, ha veszek fát vagy virágot, akkor locsolni sem lehet, kertészt nem lehet hívni, de mégis akar a Simem házilag termeszteni mindenfélét a hamburgerhez. Akkor ezt így most hogy?

Bûnözõs karrier tetszik nagyon <#eplus2> van 1 kigyúrt kopasz muksóm, azt Fõgonosz fokozaton dettó olyan szerkóban van mint az Austen Powers-ben a fõgeci 😄 na meg hiába van über böszmenagy sötét Cadi Escalade szerû dzsipóm, akárhova akarok menni, mindig fekete limuzin visz 😄 na meg jókat lehet sikkasztani, kis kiegészítéssel 800-900 dolcsis "lefoglalt" festmények 😛

Hassan B
Én csak a weblapot csinálom meg, amihez kaptok majd webalapú hozzáférést és feltöltögethetitek a cuccokat rá... <#lookaround>

De ha nem kell, akkor csak szólj...

Carlos
Azért az ambróziát és a homárt nehéz másból... 😄
Majd nekem is kellene két csali. Mindjárt megnézem, hogy azokat mivel fogtam ami neked kell és kéne az enyém ha neked megvan.

Medúza: Szõlõ

Ami nekem kéne:
Vörös hering
Szivárványos pisztráng

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Helló Népek!
Kérdés: medúzára és heringre milyen csalival kell menni, nem találok rá könyvet, ha van ilyen hol találom?
Megfigyelés: igazán csak a lazac készletezése fontos, mert ez az egyedüli halfajhoz kötött kajaforrás a többi halételt bármibõl megcsinálja (a medúzás szusi vmi mennyei lehet😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

eomer
Amúgy nekem olyan gondom van, hogy az egyik simem nem tud telefonálni. Mobilon sem, és vezetékesen sem.

Meg az egyik csaj kinyiffant, miközben meg akarta javítani a kukát. Aztán nem jött érte a kaszás, hanem csak hevert ott a földön végtelenségig. Mivel nem mentettem a halál óta, ezért csak kiléptem, és ez megszûnt.
De a telefonos dolog nem mûkszik, mondjuk azóta még nem indítottam újra a játékot, majd délután kipróbálom, ha hazamegyek.

eomer
Így tudod maxolni a szükségleteket:

testingcheatsenabled true
shift klikk a postaládára
"mindenki boldog" kiválasztása
szükségletek statikussá tétele
(ha vissza szeretnéd állítani, akkor pedig dinamikus)

Nem,utána is kapol pénzt(plusszokat is),ha olyan hivatást választottál.Nekem,mint rocksztárnak nincs kötött munkaidõm,csak koncertek és autogramosztogatások.😊El is basztam,elmentem limóval a láma stadionba,de a simsemnek eszébe juttott,hogy neki egy 7500 simis frissítõ masszázs kell,úgyhogy otthagyott mindenkit.😊Utána le is basztak,mert egy fillért sem gyûjtöttem a stadionnak,sem magamnak.😊

Mike at home
vicces, hogy pár órás játék után már irod is a faq-t 😊

nálam újságírásnál annyit írt ki, hogy ezentúl sokkal értékesebbek lesznek az eladott könyvek cikkek,....asszem :S de lehet, hogy a szakácsnál írta ezt 😄 áhh...én arra próbálok rájönni, hogyha már olyan sok pénzt gyûjtöttem, hogyan tudnám odaadományozni pl a gyerekeinek....szétosztani vagy ilyenek..... sims2ben még lehetett legdrágább autót is pakolni a kistáskába, ezzel megoldtam, hogy 5autót ajándékba, oszt azt eladta és nem kellett gürizni vele.... de itt nem fér el a pakkjába nagyobb tárgy, családtárolóba meg nincs értelme raknom, mert az elköltözõ ifjak nem viszik magukkal.....ötlet a fiatalok támogatására? 😄

Mike at home
milyen reward jár pl. újságírásért? én nem kaptam semmit.
vagy azt hol kell megnézni? mint a 2-ben van vmi cucc?

Blinkye
eléred a 10 es szintet és utána is kapsz emelést... van fõnököd és ugyanúgy gáz ha nem mész dolgozni...stb
viszont mivel szinted az maxon van igy csak fizu emelést kapsz.. Mivel a szimem munkamániás ezért kb 2-3 melós nap utána lépek szintet,kapok emelést.. 40-50 dolcsin egy emelés.. most tartok 500 ról 1200 nál..

3Ds MAX :)

Csak tíz szint van nem? Hogyan tudtál utána is emelést kérni? Kitõl? Utána nincs fõnököd.. ( Vagy valamit én tudok rosszul?)

1 millió? miként?