44549

no-warez.gif
  • Glinda7
    Kissé bepöccentem a játékra....
    Tegnap elment a csajszim Kínába, ott vettem neki egy fabábut amivel ugye lehet növelni a harcművészeti jártasságot. Azt írta a játék, hogy bele került a családi eszköztárba. Erre az utazás végén hazaérvén rohadtul nem találtam sem a saját, sem a családi eszköztárban.
    A csaj amúgy napközit vezet. Egyik este kaptam egy értesítőt, hogy az egyik gyerkőcért később jönnek a szülők. Erre mi történik? A ház maga egy alapon van rajta, és oda beszorult a gyerek. Hogyan történt? Arról fogalmam sincs. Mindegy, egész éjjel ott bőgött, kivenni nem tudtam, mondom nem érdekel majd lesz valami. Reggel mikor a napközi megint kinyitott a gyerek szó nélkül a foglalkoztató szobába került. Mondom oké, gond megoldódva.
    Erre este egy másik gyerekért nem jöttek a szülők!!! Ott van a nyakamon második napja. Most mit csináljak vele? Irányítani sem tudom.
  • Glinda7
    Hogy örülnének nekem ha elkezdeném felpakolgatni a játékból a képeimet meg az emlékeimet. Azt hiszem egy héten belül maradna tán két ismerősöm... :D
  • tommm95hun
    Nem hiszem, hogy a mentéssel lenne gond, mert két különböző családom is volt már (mindegyiket akkor csináltam, mikor mer fennt volt az összes kieg) két külön városba, és mindkettőnél ezt csinálta :S
  • KEnJY #11898
    Üdv. Feltelepítettem a Világteremtő eszközt-mer akartam 1-2 változtatást a környéken, csak az a baj hogy valamiér nem müködik. Az összes kiegészítő fentvan és összesen a legfrissebb patch, minden ahogy annak lenni kell stb... Felinstaláltam a Világteremtő ezközt és amikor elakarom indítani ezt a hibaüzenetet írja ki: A The Sims 3 játékadatai hiányoznak. A The Sims3 Világteremtő eszköz béta változata lehet, hogy nem működik majd megfelelően. PLS help, Előre köszönöm !!!
  • Lacoka12
    nálam új a mentés és nálam is ez a gond
  • Ironman2
    Régi mentésekkel hibás az uj kieg.
  • tommm95hun
    Hello. Valaki tud segíteni, mert van egy kis gondoma játékkal: nem tok fényképezni fényképező géppel ->megcsinálom a képet, utána meg az emberem nem csinál semmit, egyhelyben áll mint a cövek, még egyiptomból se jön haza, és meg se döglik.
  • lucifer9393
    OFF
    de itt legalább tematizálva vannak a dolgok :)

• Ironman2
    Off.Itt az Sg-n sincs ilyen hogy válogatott közösség.Bárki irhat ide aki beregisztrál,csak annyi a különbség hogy moderálható az egész.Off vége.
  • lucifer9393
    de az ott nem válogatott, bennfentes VIP közöség, mint itt :D azok vadparasztok
  • Ironman2
    DDD.Ez király volt tesó! Amugy a Facebookon is meg lehet már mindent osztani,hála az uj kiegnek,automatikusan felrakja az emlékeknél
  • Lacoka12
    vámpir vs izom ember és a győztes a ember
  • lucifer9393
    Azért is jó ez a topic, mert végre van hová a fényképeket készíteni, és nem nézem magam hülyének, hogy magamnak fényképezek, mert ha úgy tartja kedvem, itt megosztom, és itt se néznek hülyének. ( mert ugye nem :D ) Sims 3 SG fórum, köszönöm h. vagy nekem
  • Ironman2
    FAQ-ból.Ott van fent a bannerban
  • Húspogi
    Sziasztok!
    Tudtok nekem abba segíteni, hogy az új kieghez (Nemzedékek)honnan tudnék mini image-t letölteni, meg updatet?
    Mert az eddigieket is így telepítettem, csak így megy a gépemen....
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • Glinda7
    Köszike! ;)
  • Mike
    igen, de majd csak a végén
  • bakkerman
    értem

ez mehet akkor az alapgame-re:

Cumulative Base Game 1.22.9 Super Patcher for The Sims 3

ez meg majd az állommelókra:

Cumulative EP2 4.10.1 Super Patcher for The Sims 3 Ambitions

• Mike
    nem
    felrak minden
    nem engeded automaikusan frissíteni
    commulative peccsek letöltése mindhez
    ezek felpakolása
  • bakkerman
    akkor alap game felrak,patchelek,egyik kiegészitő felrak,és mehet a móka?
  • LoSA
    Köszönöm!
  • Mike
    miért, szerinted mégis, hogyan?
    minden telepítés után kell egy kicsit játszanod is vele?
    ellenben vadul peccselgethetsz
  • Mike
    igen

és már válaszoltak is rá korábban, elmész a kuatóintézetbe és veszel lötyit 3000-ért
  • bakkerman
    hali,újból előkapom ezt a remekművet,az lenne a kérdésem,hogy az alapjáték felrakása után telepíthetek egyszerre két kiegészítőt is? az állomállásokat akarom,meg a nemzedékeket
  • LoSA
    Valaki légyszives! ;)
  • lucifer9393
    Igen, csak elfelejti minden ismerősét, családját.. meg csak úgy lehet, ha egy másolatot bementesz a katalógusba.
  • forgokrisz
    Köszi! Majd akkor ezt is megpróbálom.
  • Glinda7
    Ha van egy simem, akivel továbbra is szeretnék játszani azt átköltöztethetem egy másik városba? A kettőben valahogy meg lehetett oldani arra emlékszem, de itt hogyan kell?
  • LoSA
  • Mike at home
    the adults are already on vacation

nekme ez a bajom

azt írják, játszani kell egy másik családdal, és akkor előkerül
  • lucifer9393
    En eddig meg nem találkoztam semmiféle ilyen buggal. Max annyi ,hogy a bentlakásos iskola, az olyan ,hogy a gyrek otthonmarad, és kapja a jártasságpontokat a semmiért :P
  • forgokrisz
    Már próbáltam resetelni...de semmi...felhívni se tudja meg semmi lelépett és kész :D
  • Ironman2
  • Lacoka12
    akkor hogy hogy kb 10 szer probálkoztak de semmi
  • Mike at home
    nekem anyuka otthon van, ellenben a játék szerint nem utazhat senki, mert még úton van :D

kicsinyég bugos

próbáld meg rezetelni anyut
  • Ironman2
    Firefox 5 megérkezett! Töltsétek!
  • Mike at home
    persze
  • forgokrisz
    Hellosztok!
    Egy elég érdekes dolog történt, vagy csak nekem fura. Nemzedékek kiegészítőt nem rég tettem fel. Az történt, hogy volt egy családom (anya, apa, gyerek). Ami mellékes az az, hogy a szülők elváltak és az apa elköltözött, tehát maradt a gyerek az anyjával. Egyébként a gyerek kamasz korú. Az anyja elment nyereményútra. Ha jól emlékszem 2 napot írt ki. Ez volt két hete. A kamasz két hete teljesen egyedül él a házban szülők nélkül. Ha belépek a játékba, a képen még ot van a gyerek az anyjával, de a játékba már nincs ott a képe bal oldalt. Tehát már csak a kamaszt tudom irányítani. Volt valakinek már ilyen problémája?
  • Lacoka12
    amúgy ha vámpir a feleség születhet gyerek?
  • Lacoka12
    az én karim mester szakács