Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Viccesre meglehetne csinálni viszont, de tényleg csak viccesre.. és akkor másnap a Simek számolhatnának a következményekkel:
rossz közérzet: rossz munkahelyi teljesítmény, stb.
és próbálnánk ki X-elni az alvást, de a játék nem engedné és délután 4 óráig aludna, így elkésve (jobb... vagyis, rosszabb esetben
<#eplus2>#eplus2>) a munkából. 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A másikat még nem sikerült összehoznom. 😊
Þór vígi þessi rúnar
érdmes egyébként házassági bulit csinálni? (nagy kedvem nincs hozzá) vagy mehet a csendes is?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem tudja valaki, hogy hogy kell használni a kajaklónozót?
mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik
ha be akar csalni pénzt, és a játék így is örömet okoz neki, akkor tegye
Steam: greyfox
Ha van olyan játék amit értelmetlenné tesz a csalás, akkor ez biztosan olyan.
][ ВАЗ ][
házban van pénzed kocsid és házad
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
De ha nem kell, akkor csak szólj...
][ ВАЗ ][
Majd nekem is kellene két csali. Mindjárt megnézem, hogy azokat mivel fogtam ami neked kell és kéne az enyém ha neked megvan.
Medúza: Szõlõ
Ami nekem kéne:
Vörös hering
Szivárványos pisztráng
Þór vígi þessi rúnar
Kérdés: medúzára és heringre milyen csalival kell menni, nem találok rá könyvet, ha van ilyen hol találom?
Megfigyelés: igazán csak a lazac készletezése fontos, mert ez az egyedüli halfajhoz kötött kajaforrás a többi halételt bármibõl megcsinálja (a medúzás szusi vmi mennyei lehet😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Meg az egyik csaj kinyiffant, miközben meg akarta javítani a kukát. Aztán nem jött érte a kaszás, hanem csak hevert ott a földön végtelenségig. Mivel nem mentettem a halál óta, ezért csak kiléptem, és ez megszûnt.
De a telefonos dolog nem mûkszik, mondjuk azóta még nem indítottam újra a játékot, majd délután kipróbálom, ha hazamegyek.
testingcheatsenabled true
shift klikk a postaládára
"mindenki boldog" kiválasztása
szükségletek statikussá tétele
(ha vissza szeretnéd állítani, akkor pedig dinamikus)
vagy azt hol kell megnézni? mint a 2-ben van vmi cucc?
viszont mivel szinted az maxon van igy csak fizu emelést kapsz.. Mivel a szimem munkamániás ezért kb 2-3 melós nap utána lépek szintet,kapok emelést.. 40-50 dolcsin egy emelés.. most tartok 500 ról 1200 nál..
3Ds MAX :)