44549
-
#12021 Melyik városban játszol? -
Gólya #12020 most nem kicsit lettem morcos...
új sim új telken újonnan épített házban...
alig két napos - "vajon mitől lett ilyen sötét?" - nesze neked meteor a telek szélén...oké, tűzoltó kivonul, közben a sim is oltja, utána összeszedi a darabokat, limlomokat - aztán folyamatosan a negatív érzés az elhanyagoltl környezet miatt, ahányszor kint van a kertben
nincs már semmi sehol, mindent összeszedett, újrafestettem a füvet, ahol leesett a meteor...mégis
ráadásul bent a házban is előjött - próbáltam behatárolni...a bejárati ajtónál egy kb. négyzetnyi széles részen van csak ez - nincs ott semmi megfogható, csak a falak és a padló (most még az jutott eszembe, hogy ha elég türelmem lesz visszalépni, átfestem a falakat és a padlót - bár ha kint nem segített...)
no...
következő nap megy dolgozni..."vajon mitől lett ilyen sötét?"
most komolyan gondolják, hogy ezt eljátszom három-négy naponta? mármint új sim, új telek, új ház?
ja és teljesen tetszőlegesen vagy a mindennapi ruháját veszi fel zuhanyozás után, vagy egyszerűen visszaveszi a hálóruhát...
no és persze az autó változatlanul nem jön...már kétszer majdnem sikerült kihagyni a melót...
meg még eszembe jutott, hogy kicsit tesztelem én is az időt...
játék betöltése olyan 3-4 perc - ez szerintem nem olyan vészes
játékon belül figyeltem a simet...fölkelt, be a wc-re, kézmosás, zuhany - olyan másfél simórácska...szóval igen-igen kényelmesek ám a drágák... -
#12019 Igen, azt tudom, de azokat nem tudom letölteni. Itt, ezen az oldalon viszont angolul vannak. Az újratelepítés előtt volt már egy csomó virágom és új függönyök, meg egy olyan reluxa, amit bármilyen ablakra fel lehetett tenni, mert az ablak méretéhez igazította magát (még Joschkától kaptam a linket), de most nem tudom ezeket feltenni, mert nem tudok angolul. Nem tudom, melyik Store cucc mit jelent. Na meg a Store ldalon pl. láttam tök jó mosógépeket, nekem meg a játékban van 3 gagyi. -
Ironman2 #12018 A sims3.com-on lehet magyar nyelvet választani,és az ottani store van magyarul,nem a játékban lévő store -
#12017 Hát ez az, hogy nem találtam semmilyen modern dolgot, de ha nem ez a neve, hanem valami fantázianév, akkor nem is fogom megtalálni. :(( -
#12016 Hol van magyarul? Itt angolul vannak fent. -
#12015 épp m gondolkoztam el, hogy beszerzem a high end loft cuccokat, de aztán rájöttem, hogy vagy nagyon nehezen, vagy sose lenne annyi pénzem, hogy megszerezzem mindet a sim számára. + láttam van benne egy sarokkád, ami nem is igazán sarokkád, nem is értem miért van ott az a háromszög. Akkor csinálhattak volna igazi sarokkádat- a kattesben sem volt, pedig az egyesben meg nem is egy. Ami kéne belőle, az az akvárium... kár hogy az külön nincs meg. -
Gólya #12014 én se, de a modern az majd' minden nyelven ua. - a Store elrendezését nem ismerem, de szerintem simán megtalálod -
Ironman2 #12013 van az magyarul is,nem kell az angol
-
#12012 Milyen néven lehet modern bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat találni a Storéban? Sajnos nem tudok angolul. -
#12011 -
#12010 nemkell ő nekem, nyomorogjon csak :D -
#12009 És ha beköltözteted hozzád? Bár ha nyolcan vannak, akkor mindegy. Noha nem értem, nekem volt egy családom, anyós, apa, anya egy lakásban, és tudott terhes lenni a csaj. -
#12008 akkor nyolcan -
#12007 mondjuk nekem sem, mert sosem vettem volna a fáradtásgot css-re -
#12006 képzeljétek: tegnap csak úgy poénból összeszűrte a karakterem a levet a szomszéd csajjal az apartmanban, erre látom: a próbálkozzanak a gyermekáldlás érdekében, vagy hasonló opció be van szürkülve. Rámentem, h. miért, erre kijött, hogy XY ígyis túl sok társával osztozik a lakáson, nem férne el egy csecsemő... pppfff na igen, mert az enyémen kívül még 3 lakás van az emeleten, de mindegyik 1 lakásba megy be, a másik 2 meg üres. Kiváncsi vagyok hanyan élnek ott, eddig vagy 4-5 öt számoltam... -
Gólya #12005 mindegyik város vagy csak egy adott? ha utóbbi, akkor melyik? -
Ironman2 #12004 Hülye napom volt akkor.Látod Coolfire milyen szépen megcsinálta a bannert.Nekem soha a büdös életben nem lett volna ilyen. -
#12003 :D -
Ironman2 #12002 Jól van na! -
#12001 de azért rinyálsz, hogy nem akarsz hg lenni -
#12000 nem, akkor még nem
később kiirta, hogy lejárt
csak állt bambán, aztán egy idő mulva elszelet mindenki
esküszöm ez az alaptérkép valami iszonyat
régebben azt mondták, hogy csak a város bugos
na most már ez is
ellenben Kina jó
-
Ironman2 #11999 Még csak 12 van.Utol akarom érni Mike-ot -
Gólya #11998 a kis topichalmozó... -
Ironman2 #11997 Hehe.Csinálnom kell egy vasember reget Facebookon -
Ironman2 #11996 Sims Social topikom -
Ironman2 #11995 De jó! Bekerült ujra a Sims3 a legjobb 10-be az Sg-n -
Gólya #11994 egészségügyben kap ilyen opciót valamelyik szint után - meg nem mondom, melyiknél, de már eléggé az elején
viszont én azt tapasztaltam, hogy pénzben kevesebbet hoz, mintha bent dekkol egész nap a kórházban
persze amikor megjelent kívánságként is a simemnél, akkor elküldtem én is - hol a temetőnél, hol a parkban oltogatta a jónépet:) -
#11993 Jé, ilyet is lehet? Melyik foglalkozásnál?
Én meg kipróbáltam a bölcsődét, toronyházban lakott a csaj, erre mikor a második nap hazamentek a gyerkőcök, el akartam költöztetni egy házba, de nem tudott. A régi lakásba már nem mehetett be, a lifttel se tudott lemenni, ott lett egyre vörösebb szegény. A végén ki kellett lépnem a főmenübe, és újra be. Még szerencse, hogy volt egy másolatom egyik házban, onnan elköltöztettem az öregcsajt, akivel élt, de elölről kellett kezdenem. Csakhogy ott meg van egy komornyik, aki segít neki, csak időnként felveszi a gyereket, és nem hagyja játszani. -
Gólya #11992 hááát...bármi megeshet
esetleg nem járt le az idő? bár ha ott állnak, akkor nem valószínű -
Ironman2 #11991 Hehe.Ez jó.Valószinü hogy bug -
#11990 gyerekek hogy kell beoltani a simeket
anyukát kirendelték a temetőbe, oltogatni az öregeket, persze nem foglalkoztam vele, amig ki nem írta, hogy az egyik öreglány megunta a várakozást. erre odanézek, állnak még páran sorab, mondom, oltsa be, és csak áll bambán
végeredmény: nem oltott be senkit
szal akkor bugos ez is? -
#11989 Na így kellene futnia mindenhol:
elutaztam Kinába, élvezhető a játék
eddig magába zárkózó simem, hogy megtanulta a charisma skill-t a tükörben, órákon át beszélget másokkal
mondjuk ez a lépcsőn megtorpanás tényleg fura
az otthon maradt barátnő gyermekkorúvá vát a képe alapján :)
ja és mivel barátnp, rokoni kapcsolatként kezelei, vicces :)
(találkoztam egy csajjal, erre nézem unokahug? erre kiderült, hogy barátnő Sebastian huga, és a karim meg találkozott Seb Kinában elpotyogtatott gyerekeivel
aja igen, és miért tudtam utazni: szimplán családot kellett váltani
(a srácok megint meg akarnak tanulni vezetni) -
#11988 xd 5 vámpiral háboruba állok -
Glinda7 #11987 Majd hozzámegy a kínai pasihoz... remélem! :D -
#11986 Az én kapcsolaton kívül született gyerekem, János :D :D is utálkozik az apa felett. nem is tartom vele a kapcsolatot :D -
Glinda7 #11985 Most léptem még csak a hármas szintre, most vagyok a "Napközisek kedvence". Mostantól kell négy picurkára vigyázni, plusz még ott van ugye a saját kölköm. Fel kell kötnöm a gatyókámat. Közben persze szívat a játék folyamatosan.
Megtanulta a Gyümölcskehely receptet, de azóta sem képes megcsinálni. Azt hittem nincs otthon hozzá alapanyag de nem ez a baj. Egyszerűen hibás, nem adja be. És kénytelen voltam ilyen hülyeséget adni neki életcélnak, hogy tanulja meg az összes receptet. :( Kismilliószor megcsináltam már. De hát mit tehetnék, nincs mivel edzenem odahaza. :(
Oké köszi, akkor majd megpróbálom elcsavarni a kínai pasi fejét, mert jól kijöttek mikor a csaj ott járt, majd meghívom magamhoz, vagy én megyek el hozzá. A gyerek apja csélcsap, flörtölős és ha hívom soha nem ér rá! :D Szakadjon meg! :D -
#11984 nekem kinai csajt úgy hogy már volt férje
sokat kell fűzni (és csakis romantika) és amikor eléred a més nem tudom melyik szintet, akkor megkérheted, hogy váljon el -
#11983 holdvilágképűek :D -
#11982 Tényleg látszik, hogy jobb volt a 2-es, na de ez van.