Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Þór vígi þessi rúnar
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
(az enyém is munka után megy a "városligetbe", mert ott lehet ingyen kajálni, aludni...nem sokkal jobb minõségû ágya van egyelõre mint a ligeti pad😊) - no meg könyvtárazik...😊))
zene neked biztos van...
finomítás volt eddig is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
arra nem emlékszem, hogy a sim-kreálásnál a "finomítások" benne voltak-e az elõzõ változatban (most haladónak jelöli ezeket - lehet, benne voltak, csak nem figyeltem rá)
meg a hites említett valami olyat, hogy most magára a simre kattintva lehet küldeni parkba, tengerpartra, stb.
tipikus laptop betegség
Akkor jobb a hõleadás!
Þór vígi þessi rúnar
Amit ilyenkor bukik az ember:
-összes barát
-összes mevásárolt ingatlan (tulajdonosi cucc)
-átmeneti célok (volt 2 db 5-6000-es cél amit sajnálok)
Minden más megmarad:
-pénz
-karrier
-lakás, berendezés (ha házzal együtt mentetted ki)
-megszezett életcél jutalmak és pontok
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy a magasnyomású levegõvel való átfújást laptoppal is meg lehet csinálni.
Þór vígi þessi rúnar
Gép portalanítása magasnyomású levegõvel, ház oldalának levétele, jobb hûtés beszerelése.
Þór vígi þessi rúnar
nekem az a problémám,hogy 1-másfél óra játék után rendszeresen lefagy a játékom és újraindul a gépem.ez mitõl lehet és mit lehetne ellene tenni?elõre is köszi a válaszokat😊
de személy szerint nem ajánlom, hogy több háztartásod legyen egy játékon belül, mert ha csak ezen a fórumon is visszaolvasol, láthatod, hogy azok a háztartások, amikkel nem foglalkoznak, "elsilányodnak"
persze, te tudod😊
mert amit eddig láttam, azzal nem nyerte el a tetszésemet - Sunset szerintem jobb
viszont a póló nem rossz😊)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]