Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
ha dinnyét eszik a sims akkor szinte biztos hogy lánya fog születni?(eddig nekem 3-szor jött össze bár kitudja hogy a dinnyétõl-e)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

küldtek a játékkal együtt egy sima fehér pólót, aminek a hátán van a "The Sims 3" felirat a kristállyal

<#eljen>

Ok. Köszi!

V43 1105
Kertbe valami kis cuki medencét vagy valamit tegyél 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nah megvan a játékban a fõ célom, kihoztam csíít nélkül, saját kezûleg 1 zsír házikót 😊 egész jól sikerült, bár hiányolom a modernistább elemeket a 2-bõl.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

rage
Majd csak elhiszitek, hogy tényleg nem bétával, hanem a véglegessel játszottatok eddig is...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

igen, erre céloztam
Szia, pont most néztem a hivatalos Sims 3 oldal fórumát, és igen, ott is vannak olyanok, akik panaszkodnak, hogy egy-két szám után elmegy a zene. Márpedig aki oda regizett hozzászólni, annak tuti bolti játéka van... (?).

Ez az, most nem aszerint jönnek elõ a magasabbrendû beszélgetési opciók, hogy mennyire zöld a kapcsolati mérõjük, hanem minden újabb párbeszéd elkezdésénél újra és újra fel kell tornázni azt a mutatót, hogy mit gondol rólad a másik. Amíg csak "oké" vagy neki, addig nem jön elõ a beköltöztetés, csak ha már minimum "nagyon szórakoztató", vagy nem tudom, mik a szövegek a magyarban. Ja, és az összeköltözés a Baráti dialógusok között lesz, nem a Romantikusok között.

derdani
Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni???

Elméletileg szerelmes. Fiatal felnõtt.

nonicks
lehet túl fiatal?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

mit gondol rólad a másik sim?
De teljesen tele volt a "kapcsolatméter" és úgy se lehetett.. Vagy mindenképpen valamilyen alkalom kell hozzá?

elég jóba vagy vele, akkor lesz olyan opció, engem pl a fõnököm kért meg, hogy költözzek hozzájuk, mert megcsináltam a magnóját
Milyen póló is?

Hogy lehet valakit megkérni, hogy költözzenek össze?

offtopik
A The Sims 3 Reloaded-nél elõ lehet hívni a cheat konzolt?
Carlos
nem. ettõl neked jó lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, ilyen van, de az nem csak a hangulatot tartja fent? Nekem valami alvás elleni megoldás kellene, mert hamar elfárad, pedig végigyomtam az atlétika skillt is.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Carlos
Õ, akkor kevertem. Akkor 60.000. Nem emléxem a nevére. Tán valami ilyesmi: hangulatkezelõ vagy ilyesmi.

Þór vígi þessi rúnar

40.000-ért gyûjteményrendezõ van, melyikre gondolsz pontosan?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

akkor a hangeltûnésrõl még semmi okosat nem hallot senki? eredetibe is elmegy a zene hifibõl meg építõsdibõl?

Carlos
40.000 pontért van egy reward ami pont ezt csinálja! Tessék játszani!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! Mûködõ trainert tudtok a játékhoz? Nem pénzcsalás kell, hanem mondjuk, hogy ne kelljen aludni járni.

zene nekem eddig is volt - a hites ugyan említett valamit, hogy nála nem stimmelt, meg ugye itt is írták többen, tehát valószínû az az elõzõ verzió hibája volt

passz - tegnap épphogy belekukkantottam, a hites volt több idõt a gépnél, de azt hiszem, eddig még nem jutott - szingli simet kreált és még igen csóró állapotában leledzik😊
(az enyém is munka után megy a "városligetbe", mert ott lehet ingyen kajálni, aludni...nem sokkal jobb minõségû ágya van egyelõre mint a ligeti pad😊) - no meg könyvtárazik...😊))

akyyy
arcsimogatás helyett még mindig arcon csapás van?
zene neked biztos van...

finomítás volt eddig is.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a mappa helyett tudom ajánlani a nagyobb méretû rajztáblát - pont egy kicsivel nagyobb a laptopnál, nálunk bevált

nincs - legalábbis eddig nem vettem észre
arra nem emlékszem, hogy a sim-kreálásnál a "finomítások" benne voltak-e az elõzõ változatban (most haladónak jelöli ezeket - lehet, benne voltak, csak nem figyeltem rá)
meg a hites említett valami olyat, hogy most magára a simre kattintva lehet küldeni parkba, tengerpartra, stb.

leveszed a hátulján a nagyobb mûanyag lapot és a réz lamellákról leszeded a félcentis koszt, máris helyrejön a hûtés

tipikus laptop betegség
Valaki tud irni, hogy mennyiben más az eredeti? van benne több butor, ruha, haj?

Fabio Capello
a legelsõ nap regisztrált (01.06), ha megnézed St és Pheel is akkori regisztráció

Carlos
Inkább asztalon. Fix sima nem szövet felületen tartsd.
Akkor jobb a hõleadás!

Þór vígi þessi rúnar

nem.általában egy kemény mappán tartom vagy asztalon.de megpróbálom,amit írtál.köszi szépen a segítséget 😊
Carlos
No, sikeresen átköltöztem a régi városból riverbe a kicccsaládommal.
Amit ilyenkor bukik az ember:
-összes barát
-összes mevásárolt ingatlan (tulajdonosi cucc)
-átmeneti célok (volt 2 db 5-6000-es cél amit sajnálok)

Minden más megmarad:
-pénz
-karrier
-lakás, berendezés (ha házzal együtt mentetted ki)
-megszezett életcél jutalmak és pontok

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hajjjaj...akkor kevés lesz neki a vas. Ugye nem puha felületen van a laptop? (párna, terítõ, plüsscucc). Mert akkor nem tud jól szellõzni.
Amúgy a magasnyomású levegõvel való átfújást laptoppal is meg lehet csinálni.

Þór vígi þessi rúnar

azt elfelejtettem leírni,hogy laptopom van.ilyenkor mi a teendõ?
Carlos
Túlmelegedik szerintem.
Gép portalanítása magasnyomású levegõvel, ház oldalának levétele, jobb hûtés beszerelése.

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok!
nekem az a problémám,hogy 1-másfél óra játék után rendszeresen lefagy a játékom és újraindul a gépem.ez mitõl lehet és mit lehetne ellene tenni?elõre is köszi a válaszokat😊
ja és természetesen pont az elõzõben leírtak miatt egyáltalán nem biztos, hogy a két vagy több háztartásodbeli jó eséllyel pályázhat házasságra vagy ilyesmire, hisz míg az egyikkel játszol, a másik öregszik és fordítva is (hacsak nem ugrálsz naponta a háztartások között - de még akkor is érhetnek kellemetlen meglepetések)

ha kicsit lejjebb olvasod, azt az opciót is látod, hogy "mentés más néven"
de személy szerint nem ajánlom, hogy több háztartásod legyen egy játékon belül, mert ha csak ezen a fórumon is visszaolvasol, láthatod, hogy azok a háztartások, amikkel nem foglalkoznak, "elsilányodnak"
persze, te tudod😊

sziasztok,két különbözõ karakterem van,hogyan lehet õket egy városba elmenteni? az elsõ mentésnél meghagytam a sunset valley nevet,aztán menteni akartam a másik karaktert(külön háztartás) és felül akarta irni az elõzõ mentést. szval szeretném,ha több simem mozogna ugyanabban a városban.(összefutnak,házasodnak,cimbiznek egymással)lehetséges ez?valaki??
tudnál még pár képet mutatni róla?
mert amit eddig láttam, azzal nem nyerte el a tetszésemet - Sunset szerintem jobb

ezt én is furcsálltam - hisz egyébként 6 hónap😞

viszont a póló nem rossz😊)

tommygear
aki megvette az nem scannelné be a dvd borítót?
Mike at home
nézd már, hogy bírtál te elõttem 1 nappal regisztrálni az sg-n? 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Legalább életszerû.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10