Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
de furcsa ez így
a kezdeti felnõtt simemnek már alig van vmi hátra, és sorra halnak a barátai 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Riverview

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
nem kicsit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tommygear
töltsd le ingyen gyere a warez topikba
rage
Ja, néhány felsõ, egy hûtõ, meg egy számítógép ingyenesen letölthetõ a Store-ból.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Találtam ingyenesen letölthetõ tárgyakat, egyébként tényleg rablásnak néz ki a dolog.
A komplett berendezések, készletek árai egy kicsit elszálltak.

Köszi a segítséget.
Gazdagabb lettem 1000 Simpoint-tal<#worship>

rotator
Közben nekem is sikerült, letöltöttem a várost, a 2 autót, megvan az 1000 SimPoint is. Nem tudom, mire fogom felhasználni, 1 db haj 100-ba kerül, a tárgyak 75-be, a készletek több ezerbe, pffff...

rage
Store - Fiókom - Bejelentkezés - Beváltás
Valahogy így.

Nekem sikerült regisztrálni és letölteni az autót meg a + várost firefox-al, de az 1000 simpénzt még nem tudtam bezsebelni, mert nem találtam a regisztráció helyét.
A pendrive tényleg remek.
Érdekesség hogy a kézikönyv szerint az EA csak 90 napos szavatosságot vállal a termékére.

Én olyan titulust kérek,"hogy a warez részleg vezetõje"<#idiota>.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

rotator
Eddig még csak a karaktergenerátorral játszottam, de az baromi jó lett. Mindenkit könnyedén meg lehet benne csinálni. A ruhák variálása és a színezgetés fantörpikus. Amúgy nem tudtam beregisztálni a játékot, és így a bónusz cuccokat se letölteni, mert valószínûleg Internet Explorer kell neki, de azt viszont én rég letakarítottam a géprõl. 😄 A játék verziószáma alapból 1.0.631.00002, a gyémánt pendrive pedig állati jó!

tommygear
eszköztárban rákatt a gitárra és jáccol
jó lett 😊)
jól néz ki 😊

predator1982
megfogod és behúzod, igy tudod betenni a gitárt az eszköztárba

a bilit meg tudom hogy kell használni, azt mondtam hogy nem lehet!

pred

nonicks
amikor a gyereknek szarnia kell rákattintasz a bilire és ott lesz hogy : XY bilire szoktatása
engem az érdekel hogy lehet gitározni a parkba?😄 mert próbáltam bele rakni a család eszköz tárba és onnan meg nem lehet a parkba rakni...(személyes eszköztárba hogyan teszem bele a gitárt?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fabio Capello
Kampechalhoz tizes horgászat kell asszem

Omninövénnyel pedig nem taxival fogsz járni hanem busszal

Niimo
Kampechalat hogy lehet fogni?
Omninövényel mi fenét kell csinálni?

úgy látom ebbe nincs benne amit keresek. Vagy csak nem találom...
predator1982
:-( nálam nem megy

pred

Benne vannak a sokak által keresett leírás a munkákról, elõléptetésrõl, pénzrõl. Leírás traits-rõl, ilyesmik😊) Aki nem tud angolul, annak sorry...😞
Természetesen ehhez a részhez is adnak ki Prima Guide-t, fõleg pénzért, de pár oldalt ingyenesen is meg lehet nézni! Ajánlom, érdemes: http://www.primagames.com/features/sims3/
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem!
Hol találok életgyümölcsöt és tûpiros gyümölcsöt?
Hogyan tudok kõzetet gyüjteni, meg rovart fogni?
Meg még annyi h tudom a receptek 96%-át, azaz sztem már csak egy hiányzik, de lövésem sincs mi lehet az, és hol találom meg. Kb a horgászattal is így vagyok.
Elõre is kösz a segítséget!
Fenrir
Amúgy én úgy vettem észre, hogy azért olyan észveszejtõen nem nagy elõrelépés a 3 a 2-höz képest. Sem grafikailag sem játékmenetileg.

A halál csupán a kezdet...

nem találom sehol
valamit valamiért elven mûködik az EA üzletpolitikája, ha még nem tünt volna fel.

A Sims 2 alapjában nem volt játszótér, de volt játszás a felnõttekkel és gyerekekkel, a 3-ban van játszótér, de nincs játszás. Ez csak egy példa volt.

Most lehet támadni, hogy mindennek benne kell lennie, amit eddig megszoktunk, de hát ez van. A Sims 2-be se volt benne, amit a Sims 1-nél megszokhattak akik anno játszottak vele.

Vedd ezt egy váltásnak. Váltunk egy másik korszakra, ezt kell szeretni. Ezzel kell ellenni a kiegészítõ(k) erejéig.

Amúgy nem bánom a kiegészítõket, mert így jobban kiélvezhetõ. Na, meg.. alapból is sok lett volna minden kiegészítõt beleépíteni a játékba. És, ha úgy nézzük az a 8 kiegészítõ nem sok, fél évente. Persze árba mehetne lejjebb, és nem is azt mondom, hogy jajj, de sok dolog van benne, de pl. a jó utat, és a nagyvárosi élet elég tartalmas volt.

Bízzunk benne, hogy annyira tartalmas kiegészítõket gyártanak a 3-hoz, mint az alapjátékot megcsinálták. Mert nem lehet rá mondani, hogy nem tartalmas. Szerintem ezerszer jobb játékélményt kínál, mint a 2 és, ha minden kiegészítõ megjelenik a 3-hoz, ezerszer lepipálja majd a 2. részt. Szvsz...

báár, addigra majd jön a Sims 4...
FZoleee
Beállításokban ki lehet kapcsolni, de meg nem mondom már, hogy merre.
Az öregedést le lehet valahol állítani?<#confused><#help>
tommygear
van
predator1982
háhh gyereknevelésnél nincs bilireszoktatás...

pred

Hassan B
Nem az mondtam, hogy nem létezik, hanem hogy a játékban lévõ dolognak nem az a megfelelõ neve...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

amúgy nekem (mióta tudni lehet a második szomszédságról) RiverView jobban tetszett Sunset Valley-nál. többiek?
ja, értem, ok 😊
Prince23
Hány város van a teljes játékban? 4?

Carlos
Nem félek én attól...biztos gondoltak erre is csak épp nem akarták/tudták megcsinálni. Esetleg nem volt idõ.
Ha nekünk eszünkbe jutott nekik is az biztos!

Beindítottam a csúnya verzió alá a RiverView-t, részletek a másik topikban:

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
írd meg az öteletedet az EA-nak, hátha küldenek neked egy kis pénzt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudom, hogy te mániás vagy 😊 de hagy hasonlítgassuk már ahhoz amihez tetszik
jelenleg a sims2-höz tudom hasonlítani, mivel ha simsezni akarok, akkor az a másik opció

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Nem lenne vészes ha csak az alapszinek lennének.
Vagy meg lehetne határozni, hogy mi minek minõsül.

Folyamat:
-Ha az RGB színskálán a kék értéke 100 felett van, akkor kékszemûnek minõsül
-szeresd azt a szimet jobban akinek a haja barna
-különben szeresd jobban azt a szimet akinek kék szeme van és szõke.

Ez így elég primitív leírás, de hátha értitek, meg lehetne csinálni csak plusszmacera.

Þór vígi þessi rúnar

a a szemszíneket eléggé nehéz lenne szerintem beprogramozni, mert egy csomó változot, vagy mit kéne írni.. most több millió színhez kéne akkor egy utasítást írni.. szerintem.. bár nem tudok programozni, csak gondolom 😄

Amúgy meg ne a kiegészítõkhöz hasonlítsátok a játékot, hanem a SIMS 2 ALAPJÁTÉKÁHOZ. És a Sims 2 alapjátékkal összehasonlítva a Sims 3 föld és ég.. szerintem, szóval: ennyi 😛
Carlos
Jött már rá válasz.

Þór vígi þessi rúnar

derdani
Nem tudja valaki hogyan lehetne azt megcsinálni,hogy FPS nézetbe tudjak váltani? Mint a CITY LIFE -ban?<#worship>

Carlos
Azokat tudom amiket leírtam.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nektek nem szokott néha lefagyni a játék? Amikor bekapcsolom az élsimítást akkor néha kifagy.

A halál csupán a kezdet...

GyaxyBoy
A szellemekbõl lehet normál élõ embert csinálni vhogyan?
Devids Pro
És az orvosnak mi?
Elértem a 10-es szintet de semmit nem vettem észre.
azért a sims 2 alapjátékhoz képest sokmindent lehet benne csinálni. :S nem olyan élelmesek, hogy belerakják az eddigi kiegészítõötleteket, mert akkor nem lesz mit eladni jó pénzért 😄 nekem az hiányzik, hogy maguktól döntsék el kihez vonzódnak, ez így elég nyomi, hogy csak úgy összejönnek és nincs olyan, hogy mondjuk, mert a kékszemûeket szereti 😛 ...phö

Mike at home
max fogócska, azt szevasz

miért ne lehetne ? 😄