44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    gömbfejek
  • Svenson
    Nekem már sikerült összeházasítani egy francia pasit a csajjal. Addig beszéltetem őket, meg ilyenek, amíg ki nem adja, hogy költözzön be.

Köszi, majd lehet, hogy kipróbálom a bölcsit. Nagyok nem kellenének.
  • lucifer9393
    milyent?
  • Mike at home
    egyébként az jutott még eszembe, ha ilyen grafikát hazsnáltak, megcsinálhatták voln az egészet rajzfilmszerüen
  • lucifer9393
    Ez van, bele kell törődenünk :)
  • Gólya #11976
    na ja...és ha már egyszer megvette, nincs reklamáció, pénz az ablakban (ill. az EA zsebében)
  • Mike at home
    lényegesen pörgősebb a kommunikéció
    és sajnos tegnap azzal szemebsültem a 3-ban, hogy pár gesztust ismételgetnek beszélgetés alatt :(
  • lucifer9393
    mégis veri a hármast, ez a legszebb benne. Fele anny ia reakcóidejük a cselekvésnél... ha meglenne az összes kieg. a ketteshez, feltenném azt is a gépre...
  • Mike at home
    kikapcsoltam az öregedést
  • Mike at home
    tényleg szebb, de annyira nem mint mondjuk az 1 és a 2 között
    és azért mondjuk lehetnének szebbek az animációk
    ne felejtsük el hogy a sims2 technikailag legalább 8 éves (ha nem 10) program
  • Mike at home
    jó lesz ez így is a népnek
    lényeg a sok eladás meg a bevétel
    és eltelik némi idő amikor a hardcore játékosok zúgolódni kezdenek, de a többség megveszi
  • lucifer9393
    Hát de ha már nemsokára felnőnek, probléma megoldva :)
  • Mike at home
    nekem jön az autó
    forgatni egérrel szoktam, az nem lett lassabb
    mondom, nekem az a bug van, hogy nem tudnak utazni, mert a program szerint már elutaztak és még nem jöttek vissza a szülők
  • Ironman2
    Ja.Ok.VBan valami hack az idő lassítására? Engemet is idegesit asmugy
  • Mike at home
    most nézem azt milyen változatosan beszélgetnek
    van nagy hadonászás, gesztikulálás

vagy viccet mesél, és a másik még minidg nevet

nem beszélve arra, amikor örül, hogy utasítom vmire :)

a 3 tényleg butított
  • Mike at home
    nem
    játékidőben
    15:10 perckor odament a szekrényhez
    15:40 sikerült átöltözni
  • Gólya #11965
    nos: a kettesben libben a hajuk, a ruhájuk, kifejezőbbek a tekintetek, a mozdulatok
    a hármasban talán kicsit szebb a víz mozgása, a felhők vándorlása
    hirtelen most ennyi jutott eszembe
  • Mike at home
    ez mennyivel pörgősebb: összevesztek egy csajon, mert éppen smacizott a nőjével az orra előtt, de pár óra alatt kibékültek
  • lucifer9393
    Az a legutolsó szempont amit én figyelek. A grafika még nem garantálja, hogy egy játék élvezhető. Megannyi példa van rá, hogy a grafika nem minden. Te is beláthatod, a sims 2 animációs részlege jobb munkát végzett.
  • Ironman2
    Hát a grafika azért messzemenőleg jobb a 3-ban
  • lucifer9393
    Most vettem észre, hogy a kettesben besüpped a kanapé, ha ráülnek. :)

Ezekkel a kommentjeimmel ne akarom teljesen lealázni a sims 3-mat, jó az, tud élvezetes lenni, de leehtne jobb is. Mert fércmunka...
  • Gólya #11960
    sőt még az is tökéletesen megfigyelhető, amit Mike emleget...konkrétan, hogy soha, de soha nem néz rád a sim - mint aki szégyelli magát a fejlesztők helyett...
  • Gólya #11959
    lehet, nem vitatom - én ennyire sose nézek bele, de amit látok, az egy kalap .... tudod, ami most nagyon jól jön néha a másik játékban:)
    miért lehet ilyen fércmunkát kiadni valakinek a kezéből? nem szégyelli az ilyen magát?
  • lucifer9393

látni a különbséget, csak nem éppen helyes összehasonlítás, mert használt custom sontentet a ketteshez. De a lépcsómászás itt is látszik: kettes: folyamatos
    hármas: megáll, felnéz, folytatja...
  • Gólya #11957
    amiket írtam délelőtt - lelassult forgatás, nem jön az autó a melóhelyről - , ezeket tapasztalta még valaki?
    ráadásul a simen megragadt egy rossz érzés - koszos, mocskos környezet...
    hiába szedtem fel mindent a telken, láthatóan semmi szemét nem volt, mégis...
    mindjárt leszedetem az utolsó kieget...vagy az egészet...
  • Ironman2
    Az utolsó 2 kieget is ezek készítették a 2-ben.Akkor már a Maxis a Spore-n dolgozott
  • Glinda7
    Heti a bér. Akkor sz@rul fizet. :D
  • Gólya #11954
    mióta mondom már én is, hogy a kettes ehhez képest igazi profi munka...
    ezek a szerencsétlenek legalább azokat a dolgokat vették volna át, ami már ott bevált...de nem...ők okosak és szépek
  • Ironman2
    Rakjál már be légyszi összehasonlitó videót!
  • lucifer9393
    a hármasban? sztem nem si fejezték be az animálást :D félkész munka.. pedig naygrésze a kettesből származik...mégse olyan részletesek...
  • Glinda7
    Hááát... napi 200 simpénzt kap érte jelenleg. Vagyis asszem napi. (Még mindig a gyerekkel van el.)
  • Ironman2
    Azt hogyan? Jelöljem meg a szekrényen hogy cseréljen ruhát,és akkor inditsam a stoppert
  • Mike at home
    azt is mérd le légyszi, hogy a játékban mennyi idő tellik el, amig átöltöznek

ja és amit még észrevettem, az azstaltól felkel, betolja a széket, aztán ugrik egyet az animáció, és áll az asztal mellett
  • Mike at home
    a kissrác felkelt 6:30-kor zuhanyozott, megcsinálta a háziját, wc-zett, és most van 8:05
    és ha akarom a tesója is el tudja vinni kocsival a suliba

(ezekezt azért írom le, hogy majd megnézzem 3-ban ugyanezt meg lehet-e csinálni)
  • lucifer9393
    Én beszéltem nemrégen, hogy szebbek az animációk a kettesben. Pl. ma néztem egy videót, és a sims kettes simek, képesek szaladva felmenni a lépcsőn. Na most én nem próbáltam még a hármasban ezt tudják-e, viszont az rémlik, hogy megállnak előtte, gondolnak egyet kettőt, és aztán vágnak bele. Zavarnak engem ezek a beakadások... nem folyamatos, szaggatott.
  • Ironman2
    Azt nem én irtam,mert nem játszok most a 2-vel.
  • Ironman2
    12 perc? akkor valami nagyon nem jó nálad.Mindjárt lemérem az enyémet is
  • Mike at home
    meg pl. kifejezik ha valaki tetszik nekik
  • Mike at home
    nos a sims 3 nálam 12 perc alatt töltődik be úgy, hogy játszhassak
    a sims 2 2,5 giga leötltött cuccal, már ki tudja mennyi kieggel 9 perc alatt

és ahogy Ironaman írta, tényleg simábbak a mozdulatok, és nem tart fél óráig a ruhaváltás sem

persze átmenni egy másik telekre jóval nyögvenyelősebb
  • Mike at home
    na letesztelem a 2 mennyi idő alatt indul el nálam, meg mennyi ideig ment