Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kezdeti felnõtt simemnek már alig van vmi hátra, és sorra halnak a barátai 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A komplett berendezések, készletek árai egy kicsit elszálltak.
Gazdagabb lettem 1000 Simpoint-tal<#worship>#worship>
Valahogy így.
A pendrive tényleg remek.
Érdekesség hogy a kézikönyv szerint az EA csak 90 napos szavatosságot vállal a termékére.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a bilit meg tudom hogy kell használni, azt mondtam hogy nem lehet!
pred
engem az érdekel hogy lehet gitározni a parkba?😄 mert próbáltam bele rakni a család eszköz tárba és onnan meg nem lehet a parkba rakni...(személyes eszköztárba hogyan teszem bele a gitárt?)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Omninövénnyel pedig nem taxival fogsz járni hanem busszal
Lenne pár kérdésem!
Hol találok életgyümölcsöt és tûpiros gyümölcsöt?
Hogyan tudok kõzetet gyüjteni, meg rovart fogni?
Meg még annyi h tudom a receptek 96%-át, azaz sztem már csak egy hiányzik, de lövésem sincs mi lehet az, és hol találom meg. Kb a horgászattal is így vagyok.
Elõre is kösz a segítséget!
A halál csupán a kezdet...
A Sims 2 alapjában nem volt játszótér, de volt játszás a felnõttekkel és gyerekekkel, a 3-ban van játszótér, de nincs játszás. Ez csak egy példa volt.
Most lehet támadni, hogy mindennek benne kell lennie, amit eddig megszoktunk, de hát ez van. A Sims 2-be se volt benne, amit a Sims 1-nél megszokhattak akik anno játszottak vele.
Vedd ezt egy váltásnak. Váltunk egy másik korszakra, ezt kell szeretni. Ezzel kell ellenni a kiegészítõ(k) erejéig.
Amúgy nem bánom a kiegészítõket, mert így jobban kiélvezhetõ. Na, meg.. alapból is sok lett volna minden kiegészítõt beleépíteni a játékba. És, ha úgy nézzük az a 8 kiegészítõ nem sok, fél évente. Persze árba mehetne lejjebb, és nem is azt mondom, hogy jajj, de sok dolog van benne, de pl. a jó utat, és a nagyvárosi élet elég tartalmas volt.
Bízzunk benne, hogy annyira tartalmas kiegészítõket gyártanak a 3-hoz, mint az alapjátékot megcsinálták. Mert nem lehet rá mondani, hogy nem tartalmas. Szerintem ezerszer jobb játékélményt kínál, mint a 2 és, ha minden kiegészítõ megjelenik a 3-hoz, ezerszer lepipálja majd a 2. részt. Szvsz...
báár, addigra majd jön a Sims 4...
][ ВАЗ ][
Ha nekünk eszünkbe jutott nekik is az biztos!
Beindítottam a csúnya verzió alá a RiverView-t, részletek a másik topikban:
Þór vígi þessi rúnar
jelenleg a sims2-höz tudom hasonlítani, mivel ha simsezni akarok, akkor az a másik opció
Vagy meg lehetne határozni, hogy mi minek minõsül.
Folyamat:
-Ha az RGB színskálán a kék értéke 100 felett van, akkor kékszemûnek minõsül
-szeresd azt a szimet jobban akinek a haja barna
-különben szeresd jobban azt a szimet akinek kék szeme van és szõke.
Ez így elég primitív leírás, de hátha értitek, meg lehetne csinálni csak plusszmacera.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy meg ne a kiegészítõkhöz hasonlítsátok a játékot, hanem a SIMS 2 ALAPJÁTÉKÁHOZ. És a Sims 2 alapjátékkal összehasonlítva a Sims 3 föld és ég.. szerintem, szóval: ennyi 😛
A halál csupán a kezdet...