44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Nem irigyellek.Ha én is hardcore gamer lennék(mint voltam anno),már kidobtam volna a gépet az tuti.Ma már csak hobbi szinten játszom vele,mikor rám jön.Én is most telepítem újra.:)
  • Glinda7
    Teljesen újra kezdtem. Letöröltem az egész játékot és újratettem mindent. Most csak félóránként újra kell indítani a játékot mert fagy. De sűrűn mentek így nem kapok agyvérzést túl gyakran. Lassan feladom a játékot...
  • Ironman2
    Most jó
  • Coolfire
    Nem tudok vele mit csinálni,szar a szerver.
  • Ironman2
    Mi a szar van ezzel a topikkal? Csinálj már valamit vele,mert semmi se jelenik meg
  • Coolfire
    Egyébként mentésből maradt meg a cucc,vagy újra elutazott a simed Kínába?:)
  • Glinda7
    Hát halljátok: délelőtti bejegyzésem után úgy befagyott a játék, hogy ismételten újra kellett tenni mindent. Katasztrófa volt, akadt, képtelenség volt játszani. Most újra elkezdem, remélem jó lesz, mert már csak a fele hajam van meg... :/
  • Coolfire
    Szinte 100%,hogy a degenerations a hibás.Mint anno a LN,mikor piros volt a sim állandóan,beragadtak a liftbe etc..
  • Mike at home
    nem tudom, de szerintem ez a generációk előtt normálisan működött
    szal az lesz bugos
  • Coolfire
    Oké,de egy kicsit dühítő.És ha nem csak Kínában,hanem mindenhol így van?
  • Coolfire
    Azon filózom,hogy kiveszem a stuffokat.Csak szerintem azokból is használok.Olyankor helyettesíti valamivel a játék?Mintha azt olvastam volna,hogy igen.
  • Mike at home
    marad az, hogy otthon iis leteszitek a hracművészeti telket, és akkor lehet edzeni
  • Mike at home
    akkor az bizony nem jó
    van egy simem, állandóan felhozza életcélnak a 20 barátot, na most azt teljesíteni semmiből nem áll neki, mivel akihez odamegy egyből barát (ezt is elcseszték) igaz, ehhez kellett a vonzóság, meg a 20 ismerős, de míg ezek nélkül kín valakivel összebarátkozni, ezzel meg túl könnyű
  • Coolfire
    Így is szar.Nekem sem hoz haza külföldről semmit a családi eszköztárban.A "rendesben" minden ott van.Egy vagyont kifizettem a deszkatörőért,bábuért és a szerencsesüti gépért.
  • Mike at home
    valószinüleg nálad lehet vmi
    de komolyan
    rakd újra az egészet
    én még meteort életemben nem láttam, még a 2-ben sem
  • Ironman2
    Igy már rendesen látom a betüket
  • Coolfire
    Ellenőrizzétek már a verziószámokat,tényleg.Rengeteg hibát okozhat az is,ha nem egyeznek.

1.22/2.17/3.13/4.10/5.8/6.5/7.3/8.0

Én még nem találkoztam buggal(igaz nem is sokat játszom).
  • Glinda7
    Tegnap újratettük a játékot. Most már tudtam hazavinni fabábut (igen, én még mindig itt tartok :D ), viszont kalandozás közben annyira akadt a játék, hogy egyszerűen képtelenség volt vele játszani. Szóval hazaküldtem még aznap amikor odaért, pedig jól jöttek volna még vízumpontok. Bár este már fáradt is voltam. Talán majd ma újra nekiveselkedem.
  • Svenson
    Nem választható. Nekem legalábbis nem sikerült még soha.

Miért nem lehet jobb egér gombbal kattintani? A félreütéseimet nem tudom kijavítani, csak manuálisan. Nem jó így.
  • Gólya #12042
    ja és még egy...amikor városnézetre kapcsolok, valami egész fura szemszögből mutatja a várost - eddig mindig beugrott a kamera a városközpont fölé, most úgy kell keresgélni
  • Gólya #12041
    az enyémnek is van bringája, de korábban is volt a többi játékban vagy autó, vagy bicikli - ettől még vígan jött érte az autó
    most meg le vagyok....:(
    nem lenne gond, ha nem feledkeznék meg néha a figyelmeztetés után (egy óra múlva jön az autó) ránézni az órára...
  • Gólya #12040
    ha leteszed a másolatát a katalógusba - bármikor
  • Gólya #12039
    azt hiszem, mindegyik harmincezer pontot ad
  • Gólya #12038
    ne vigyorogj ilyen törvénytelenül:D
    fene megette így
    nem tudom emlékszel-e, volt korábban is egy esetem, amikor Egyiptomban volt a simem és ott agyoncsapta egy meteor a piacon - végigfotóztam az első meglepetés után az egészet:)
    de akkor kiléptem és az előző mentéssel folytattam - semmi gond nem volt tovább
    de most nagyon ki van hegyezve a dolog
    csinálok egy új simet, új játékot kezdek vele BP-ban - kíváncsi vagyok, a toronyházba is becsap a meteor?
  • Lacoka12
    melyik életcél hozza a legtöbb pontot?
  • Lacoka12
    telkeket amit épitettem át lehet vinni egy új játékba?
  • Mike at home
    teljesített életcél után választható másik? (ha más nem a pontokért vett életcélváltoztatással) vagy ah már egyszer beszürkült, akkor az úgy marad?
  • Mike at home
    :DDDDDDDddd

ez vmi speckó feature lehet nálad, mert nekem életemben nem volt még meteoritom, pedig játszom már a simsekkel egy ideje
  • lucifer9393
    hát a macintoshokra...is van, bár ugyanaz a játék, mások a fájlok meg mik.
  • Svenson
    Mi az a MAC verzió? Nekem sincs meteor, de nem is szeretnék.
  • Svenson
    Én is eljutottam a negyedik szintre. Van 4 gyerek és egy iskolás. Igaz, nekem van segítségem, ha akarom, ha nem, mert a komornyik folyton ott lebzsel, ha kell, ha nem.
  • lucifer9393
    Érdekes... a MAc verziókban azért ennyi bug nincsen. Vagy vmi más lehet az oka, de nekem ilyenek ( minden percben meteor, nm jön az autó stb stb. ) nincsennek. Max a bentlakásos sulival történt meg velem is ugyan az, ja meg nemtudom hogy van ez: de én nem tudok pénzt adni az utcán zenélőeknek, hiába van kitéve a dobozkájuk.
  • Ironman2
    Nem,csak elcseszték az új kieget.Nekem is csinál furcsaságokat a játék.Mikor beállnak egy adott helyre a karakterek,és gondolkoznak pár percig.Ilyen régen nem volt
  • Coolfire
    Ez is egy bughalmaz lett akkor..
  • Coolfire
    Az enyém bicajozik.De a melós kocsit is láttam a ház előtt.
  • Ironman2
    Szerintem a Generations után:

MINDENKI RAKJA UJRA A JÁTÉKOT ÉS CSAK A KUMMULATIVE PECCSEKET TEGYE FEL!!!!

ami itt van:
    http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page

• Glinda7
    Én beadtam, de két nap múlva hazajött az anyja születésnapjára (pedig senki nem hívta) utána meg nem is ment vissza, otthon ette a franc, festegetett, elvolt, közben meg jöttek az értesítések, hogy a gyerek ezt meg ezt a jártasságát fejlesztette tovább a suliban. Jött az értesítés, hogy Lili megtanult nagybőgőzni, közben éppen a klotyón ült. :D

Én meg nagy levegőt veszek és újratelepítem a játékot, mert nagyon nem frankók ezek a hibák. Pedig már négy gyerekre vigyázok a bölcsiben. :( No mindegy, majd kezdem előről. Ha egyszer ment másodszor is fog. :)
  • Ildooka
    Igen ez engem is zavar,hogy olyan lassan csinálnak ilyen tök alapvető dolgokat. :S Nekem egyszer volt meteor,akkor egy tini gyerek halt meg,pont iskolában volt....hmm
  • Ildooka
    Na beadtam a gyereket bentlakásos suliba,erre az anya első vágya hogy kivegye onnan. Azért se. Majd ha már hiányozni fog (nekem). :DD Gondoltam ezt megosztom veletek. Egyébként valaki adta már bentlakásos suliba porontyot? Ha igen akkor mikor jöhet haza,mert én azt hittem hétvégén,de eddig még nem tért haza.
  • Gólya #12022
    most SW-ben - előtte a másikkal TB-ban - tehát ezek szerint nem városfüggő:(