Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
SIM-em orvosi pályán tart (8.as szint) valami KUTATÁS nevû dolgot kellene emelni de az mindig sárga szmájli hiába olvasom a könyveket amiket adnak...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az õ f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítõ kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne. Privátban vagy iylesmi, ha nem akarja itt?
Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az õ f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítõ kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne.
Amúgy nagyjából megpróbáltam úgy, hogy a személyiségek is stimmeljenek, majd lehet, hogy berakok arról is egy képet 😊
az enyéim sétálnak, nem iagzán futnak, kivéve aki sportolt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Néhány kérdés:
-Hogyan lehetne az alapértelmezett mozgás módot (pl. a "Menj oda" parancsra) futás helyett sétára cserélni? Tehát tudom, hogy "automata mód"-ot választ a gama és változtathatok rajta, de akkor is a "default" mozgásforma marad a futás, amit lehet módosítani sétára is viszont én szeretném ha a "default" a séta lenne.
-A vegetarianizmus (szvsz. baromság, de mindegy😊)), milyen ételeket takar? Csak a hús vagy minden állati termékre kiterjed? A játékban az un. alapélelmiszer-komponensre értendõ? pl. fõzhet az avatar-simem a vegós kedvesének "milánói spagettit", ami az én verziómban fõtt tészta+paradicsomszószos húsos ragu+reszelt sajt (ugye van benne hús!!), viszont a játékbeli alapélelmiszere a paradicsom (ami elég vega😊).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
most hangosan felnevettem 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Láttam a könyvesboltba egy "ambrózia"ital elkészítését tartalmazó könyvet az lenne az?/10-es szakácstudomány kell hozzá/
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
][ ВАЗ ][
Lenne egy kérdésem,Hogyan lehet mp3-as zenét bele rakni a játékba?
tán nem teccene, he?<#wave>#wave>
A MATY-n azt írják, hogy a Prima Guide-ban benne van, hogy igen, az alma-dinnye evése eldönti a baba nemét. Ugyanakkor sokan azt is írják, hogy a Prima Guide-ot nem lehet 100%-osra venni, mert ezek mindig egy pre-játékverzió idején íródnak, és a Sims2 Prima Guide-jaiban is voltak hibák.
Részletek itt, a Choosing Sex of Babies topicban:
MATY al-fórum
][ ВАЗ ][
Tedd fel a legújabb Daemont.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
erre valami megoldás?
így ui. havonta vehetek újat<#ijedt>#ijedt>, márpedig ennyire azért nem megy jól
a gamecopyworld-rõl a daemon nem ismeri fel a miniimage-t
segítenétek?
Mike-nak: eredeti játékunk van, szerintem ez így már nem tartozik a warezhoz (?)<#circling>#circling>