Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lófaszt....😊2 van csak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

offkorzreg
sokkal jobb gondolom ha látsz egy full sima testet mind a két félébõl,nõnek nincs bimbaj se puni,faszinak nincs semmi ott,hát... :|

Prince23
Na van aki megvette?

Tényleg 4 város van benne?

A másik topikban van.

Tud valaki no censort eredeti játékhoz? Utálom a kockákat!
#3766 Mike ezt nem szeded ki?Én a piszkosból kiszedtem.Ne hülyítse már a népet..

tommygear
a labor környékén találsz magokat, ott lesznek
Carlos
3d studio max, lightwave, plussz kellhet gondolom valami konverter.

Þór vígi þessi rúnar

Milyen programmal lehet tárgyakat csinálni a játékban?
Carlos
Keresel ritka magot és ha mákod van az lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Amikor odaklikkelsz a földre, hogy menjen oda, akkor megjelenik a bal felsõ sarokba egy ablak, azt hiszem automatikus felírattal,amit ha lenyitsz kiválasthatod, hogy hogy menjen oda: futva, sétálva... ez talán általában is átállítja. Én még nem próbáltam, de majd este megteszem.
Nem lehet a boltban venni, pont azért kérdezem!
Ez olyan, mintha a bankkártyám PIN kódját kérnéd...

nonicks
hmm...amúgy tudna valaki segíteni?
SIM-em orvosi pályán tart (8.as szint) valami KUTATÁS nevû dolgot kellene emelni de az mindig sárga szmájli hiába olvasom a könyveket amiket adnak...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
<#wilting>

Te nagyon hülye vagy!

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
offtopik, lásd banner

Helo!!
Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az õ f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítõ kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne. Privátban vagy iylesmi, ha nem akarja itt?
Helo!!
Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az õ f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítõ kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne.
reménytelen
Igen, én, köszönöm 😊)

Amúgy nagyjából megpróbáltam úgy, hogy a személyiségek is stimmeljenek, majd lehet, hogy berakok arról is egy képet 😊
Mike at home
ez sim függvénye
az enyéim sétálnak, nem iagzán futnak, kivéve aki sportolt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

dalmar
Köszönöm

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Ezt te csináltad? 😄 hatalmas jó 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sipocz
Helló Népek!
Néhány kérdés:
-Hogyan lehetne az alapértelmezett mozgás módot (pl. a "Menj oda" parancsra) futás helyett sétára cserélni? Tehát tudom, hogy "automata mód"-ot választ a gama és változtathatok rajta, de akkor is a "default" mozgásforma marad a futás, amit lehet módosítani sétára is viszont én szeretném ha a "default" a séta lenne.
-A vegetarianizmus (szvsz. baromság, de mindegy😊)), milyen ételeket takar? Csak a hús vagy minden állati termékre kiterjed? A játékban az un. alapélelmiszer-komponensre értendõ? pl. fõzhet az avatar-simem a vegós kedvesének "milánói spagettit", ami az én verziómban fõtt tészta+paradicsomszószos húsos ragu+reszelt sajt (ugye van benne hús!!), viszont a játékbeli alapélelmiszere a paradicsom (ami elég vega😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

predator1982
<#nyes>

pred

nonicks
bemész a boltba azt veszel!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

V43 1105
KERESÕ ? :C

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Honnan tudok élet- meg tûzpiros gyümölcsöt szerezni?
_A:EDF_:AS_😄Fasdfsadfsd

most hangosan felnevettem 😄
reménytelen
Lucky there's a Family Guy... <#idiota><#vigyor3>

Medence az meg lesz hosszabbítva, csak egyelõre az volt a cél hogy az emelet alatt legyen besüllyesztve + még a földszint padlója alá. Lesz még pár szoba is ha minden igaz (oszlopokkal emeleten), de már kezd uncsi lenni 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

derdani
Documentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music

predator1982
linket pls, az én topikomba, köszi:-)

pred

Fabio Capello
igen, az az

dalmar
Sziasztok tudtok segíteni? Ebben a játékban nincs fiatalító ital?
Láttam a könyvesboltba egy "ambrózia"ital elkészítését tartalmazó könyvet az lenne az?/10-es szakácstudomány kell hozzá/

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

úgy csináld, ahogy leírtam, utána betekerheted akár egy paplanba is, akkor se fog túlmelegedni
Hassan B
Szerintem sehogy.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Esetleg valamivel meg is emelheted, mert a laptop beépített talpa nem ad túl sok helyet a hûtõ levegõáramlásának.

Hogy lehet egy sim családot átrakni egyik városból a másikba??
Hy.
Lenne egy kérdésem,Hogyan lehet mp3-as zenét bele rakni a játékba?
köszi mindenkinek a válaszokat.asztalra raktam,és úgy már nem fagyott le. de azért egy átfújást/tisztogatást még sztem megejtek majd.mégegyszer köszi😊
valaki kipróbálta már, hogy a sime hangulatát teljesen a 0-ra vigye? vagyis annál picit feljebb, mert akkor halál van.. 😄 de amúgy valaki? olyankor mi van, ha teljesen pocsék a hangulata? nem jön a dili-doki, mint a 2-ben?
derdani
Sziasztok. Hogyha már elkészítettem egy simet akkor már nem lehet szerkeszteni?

mellesleg, az anyaga nem valami híres, meg aztán tényleg fura lenne egy vén szatyor egy simses pólóban <#wow1><#nyes>

mé'?
tán nem teccene, he?<#wave>

Még nem biztos, még nincs olyan magas születésszám összesen, hogy az bizonyíték legyen rá. <#vigyor3>
A MATY-n azt írják, hogy a Prima Guide-ban benne van, hogy igen, az alma-dinnye evése eldönti a baba nemét. Ugyanakkor sokan azt is írják, hogy a Prima Guide-ot nem lehet 100%-osra venni, mert ezek mindig egy pre-játékverzió idején íródnak, és a Sims2 Prima Guide-jaiban is voltak hibák.
Részletek itt, a Choosing Sex of Babies topicban:
MATY al-fórum

Remélem nem veszed fel..😊)

Hassan B
Reloadedhez meg alapból nem is kell...

Hassan B
Elméletileg a BÉTA dolgot az EA terjeszti, mégpedig azért, mert már a megjelenés elõtt túl sokan letöltötték WAREZ formájában a játékot. Hogy ez igaz, vagy nem, azt talán csak õk tudnák megmondani, de valljuk be, nem hülyeség, ha azt mondják a warezra, hogy BÉTA, ha így van ha nincs.

rage
Nálam felismeri a mini imaget
Tedd fel a legújabb Daemont.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a gondunk, hogy csak a lemezrõl megy a játék
erre valami megoldás?
így ui. havonta vehetek újat<#ijedt>, márpedig ennyire azért nem megy jól
a gamecopyworld-rõl a daemon nem ismeri fel a miniimage-t
segítenétek?

Mike-nak: eredeti játékunk van, szerintem ez így már nem tartozik a warezhoz (?)<#circling>