Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AS_:F:AS_F😄_AS:FDasfdasfd

Magyarország 2009 😄
Nini, mit leltem itt

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

durva is lett volna ha lány létedre komolyan írod😄DD

honnan lehet egyedi tartalmat leszedni?

<#vigyor2> csak VICCELTEM, eszem ágában sincs mást keresni, láttam már a sims ilyen témájú tesójátékát, amibe "tényleg" .... 😄 és mégsem játszottam 1percet vele. <#lookaround>

reménytelen
Ez nem igaz, csak õ külön háztartásban él, de õ volt az ELSÕ, akit elkészítettem Sims3-ban! <#vigyor>
Majd rakok be róla képet jövõ héten valamikor, ha visszajutok Budapestre, mert most itthon vagyok Veszprémben, és az itteni gépemen nem menne túl jól a Sims3...
Carlos
Igy van!
Pont mint a barbie és ken. Jó hasonlat...

Þór vígi þessi rúnar

Ahogy a készítõk is írták mindig is barbie és ken alapúak lesznek a simsek semmi nemi szerv😄DDD

Mondhatnánk tiszta Amerika, ott is azthiszem, hogy van valami korlátozás, hogy a gyerekek nem flangálhatnak csak úgy az utcán egy bizonyos idõponttól.

akkor valami más oldalt/játékot kell keresned...<#hawaii>

akkor valami mást játszol?
mert a mieink (a hitesé meg az enyém is) marha jól érzik magukat utána olyan 8 óráig - meg 350 pontocska is jár vele
nem kefélés címen nevesített a dolog, hanem valami mámoros érzés-szerû meghatározása van

Carlos
Tegnap találtam 3g plutóniumot RiverView-ben. 3K körüli az értéke...

Þór vígi þessi rúnar

azért ne essünk túlzásokba 😄DDDD

river cityben sikerült olyan új telket választanom ami temetõre épült, kiírta a játék hogy vállalom-e vagy mellõzöm a kihívást hogy szellemek bóklásznak, másnak is írt ilyet? persze vállaltam 😊 amit gyorsan megbáántam mert osszepisáltak mindent és állandóan ijeszgettek.
persze nem kellett sokáig várnom megjelent egy ürge, olyan behajtó féle és mondta hogy ha akarom odapörköl alájuk, nyomtam hogy igen, kérem, és beszívta az összeset, állat volt 😊
Hassan B
A legújabb kedvenc családom. 😄
Amíg a papi és kislánya napi nyolc órát gürizik újságkihordóként, addig a család szeme fénye munkanélküli. Viszont kleptomániás... szóval minden nap eljárok pénztcsinálni. <#nyes>
Ez kb annyit tesz, hogy meglátogatok valakit és szépen kipakolom a házát. Meg persze közbe megkajálok, fürdök... mer ugye otthon ilyesmik nincsenek. Bár már lassan lesznek, mert elég szépen gyûlnek a jó kis bútordarabok.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

annyival azér érzékelik, hogy a szórakozás pikkpakk felmegy ettyepötty közben,azt hiszem mással nem is megy föl ilyen gyorsan 😛 én figyeltem, ezzel már akartak valamire "célozni". 😛 de ez a nocenzúra is nyomi, még a 2-ben is hiába raktam be, nem látszott a fiúk kukija :S .... a mellbimbó meg kit érdekel?! 😄 hamár életszimulátor óriási nudlit, meg PamAnderson didkókat akarok!! <#violent><#falbav> ...ezt nem is értem, mér nem lehet nagyobb melle a simemnek :/

Hassan B
Kopasz bácsi miért nincs a játékban?<#duma> Majd remélem a kieggészítõk során lesz az is...<#nyes>

Hassan B
Hmm.. lehet. Én most csak az alapjátékot néztem, az csak 7+-os volt.

anno a 2 kiegészítõi is 12-esek voltak már😄...

Hassan B
De azért a korhatárt felemelték hétrõl 12-re... 😄

kitudja micsoda lelki sérülést szenvednének tõle a fiatalok.ugye ezt te sem akarod?

Tényleg prûdebb a Sims 3, mint a Sims 2 volt. A 2-ben a vad smárolás sokkal explicitebb (fogdosósabb) volt, aztán még behozták a 3-ba, hogy az iskolás korúak nem mehetnek éjjel az utcára... (én csakazértis rendezek egyik éjjel egy goth bulit a temetõben, ha el is visz a rendõr, hehe).

Aztán meg a sim nem kap hangulat-darabkát attól, hogy "hú de jót etyepetyéztem". <#love11> Elõször azt hittem, ez valami bug, mert egy felnõtt játékosnak természetes lenne, hogy a sim hangulata felrepül "utána". Aztán rájöttem, hogy direkt nem kap, ez is a prüdéria miatt van. <#lama>

mivel korosztály a tini lányokra,gyerekekre koncentrál ilyen sosem lesz,ahogy ölés,szenvedélybetegség hasonlók sem

LeWyTy
Cool!
Quagmire a leg keményebb! erre kihagyod 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

huuu... láttátok már a tvbe a simset? sims3mat reklámozzák és 12.990ft! hát eléggé drága, bár megéri simán! igaz nekem ingyen van meg, meg gondolom a simsezõk háromnegyedének is... ( fõleg a sims3 xp )
Carlos
Perszehogy!

Þór vígi þessi rúnar

hjuujj <#lookaround> korhatáros, azé nem látszik, de mire is gondoltál? konrétan közelrõl ahogy bemászik a guminudli a rémbarlangba? <#ravasz1><#idiota> de amúgy igazad van, a 2 még kicsivel pajzánabb volt.... a videók 😛 ...amúgy el kelne egy 18 karikás kiegészítõ, vinnék mint a cukrot <#beka3>

Mi is megvettük a bõvitett kiadást, ha a drive megéri neked a több mint 2 gurigát, akkor vedd meg. Egyébként semmi több. A stratégiai útmutató az nem ér egy forintot sem. Ja és van 3 db matrica, az nem tudom hogy a simában benne van-e.

köszi

Carlos
menü

Þór vígi þessi rúnar

Hassan B
Köszi! Nem tudom megéri-e, de már elszántam magam. <#alien> Még jó, hogy van közelben 576.

Hali!

Ki lehet valahogy kapcsolni az öregedést??

Köszi

Carlos
szívbajt... <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Hassan B
Valaki leírná, hogy a PENDRIVE-on kívül mi extra van a gyûjtõi változatban?
Úgy döntöttem holnap megveszem, csak szeretném tudni mit kapok a plusz 2K-ért... <#vigyor2>

hogy ne kelljen avval se szenvedni. Gyorsabb legyen a játék 😊
a kikapcsolásra értem 😊
nonicks
pl: mielõtt bekapcsolnám a tévét kiválasztom hogy milyen csatornát nézzen és akkor amikor leül nézni magától átkapcsol nem kell nekem még szenvedni vele (erre gondoltam)
(amúgy a tévét bárhonnan kikapcsolják érdekes)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

tommygear
mér te kapcsolgatod a tv-t ha a másik szobában vagy?
én csak azt sajnálom, hogy kevés a romantikus interakció.. van vagy 6-7? + a kanapén..

meg kár, hogy nem látszik az etyeM-petyeM 😄D
mmár rég nem kell serial szám, feltették a netre az egész hóbelebancot, új város, simek, ruhák, hajak minden.
aki keres, az talál.
Hát ez tényleg elég gáz 😞 semmi normális party cucc nincs benn, pedig keverõpult is volt mind2 részben. Fogadjunk ezt is külön csomagba tartogatják....

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nonicks
és ha bekapcsolom a tévét akkor miért nem lehet választani mit nézzen miért csak akkor amikor már nézi?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
Meg lehet valahogy oldani, hogy több szobában lehessen ugyanazt a zenét hallgatni?
Ha megcsinálom a minden szobában fejlesztést, akkor sem hallom plö az emeleten. Ha oda is berakok egy hifit, akkor ott más zene fog szólni, mint lent. Régen voltak csak szóló hangfalak. Itt miért nincs? És miért nincs elõzõ, következõ szám opció?
GYÁSZ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem én még a lakáskulcsot is odaadom neki, biztos ami biztos...

Þór vígi þessi rúnar

ne nézd

bankkártyaszám, PIN-kód számlaszám nem kell?<#wow3>

Carlos
Az eredeti játékban is csak 1 van.
De le lehet tölteni mégegyet, ha van szériaszámod és regelsz. Vagy ha elvesztetted a számot, akkor fáradj át a másik topikba és ott olvass vissza.

Þór vígi þessi rúnar

Egy van alapból:Sunst Valley,és egy ha regisztrálod magad keyyel:Riverview.Az EA-nak azt sem szabad elhinni,amit kérdez.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Prince23
na bazmeg... EA verte a mellét, hogy a warez verzió csak egy várost tartalamz, úgy mondta, mintha 2-nél több lenne.