44549
-
#12101 #12093-ra volt válasz :$ -
#12100 Azzal is lehet,de számos lehetőség van még rá. Például ezermesterség szakkönyveket vehetsz a könyvesboltban,vagy ha rákattintassz mondjuk egy mosdókagylóra azon barkácsolhatsz. Ha fejlődik a jártassági szinted,akkor pedig egyes tárgyakat megjavíthatsz és továbbfejelszthetsz ezzel is fejlődik az ezermesterség. De sima mosdót már asszem az elején 0 jártassággal is lehet javítani ha elromlik,meg a WC dugulást is el tudod hárítani. -
#12099 Nekem működik. Az más kérdés, hogy felvenni nem tudok vele normálisan, mert összevissza mozog, gyakorlatilag irányíthatatlan. Vagy csak én vagyok hozzá béna. -
#12098 A bentlakásos suliban lévő gyerekről nem kéne h érdekezzen valami infó,pl hogy elsajátított valamilyen jártasságot? :S Mert kb. 2 hete se híre,se hamva,pedig azóta már az anyjának és az apjának is volt szülinapja,de arra sem jött haza. -.-" -
dayton #12097 Sziasztok! Felraktam a Sims3 + összes kieg+store cuccok .Jó gyorsan be is tölti de amikor kiválasztom a mentett családot kb 30-40 perc mire betöti. Igaz utána tökéletesen fut.Mivel lehetne gyorsítani a betöltést? Rendszer win 7 64 bit.,ati rad. hd 5470 1Gb videokari,4gb dd3 ram,i5 proci. A gép nem teszi indokoltá a lassulást. Mi lehet a baj? -
#12096 kinti konyhabútor, kinti TV meg vagy 5 féle ugyanolyan jacuzzi. Én nem tettem fel, elhatároztam, hogy nem fogom feltenni ezeket a cuccos csomagokat, kettesnél is annyi volt h. már egy fél óráig töltötte be a családokat. Amit feltennék esetleg, az a high end loft stuff, de csak mert van benne olyan nagy akvárium. Az nagyon kéne... -
Glinda7 #12095 Köszi.
Hogy a bánatban lehet benevezni Kínában a karateversenyre? Sehol semmi lehetőséget sem találok. :( -
#12094 ott
ebben az outdoor stuffban mi van?
valaki adjon erre egy linket -
Glinda7 #12093 A barkácsolás jártasságot ugye a Kacattronik munkapaddal lehet szerezni? -
#12092 nekem elhozta amit Kinában vett -
Glinda7 #12091 Kaptál! (Nem vagyok magamnál xD) -
Glinda7 #12090 Nincs mit. :)
Na, akkor gondolom nem kaptam gyors lefolyású agyvérzést izibe... :D -
Coolfire #12089 Azt el is felejtettem mondani,hogy a simem nem csak a kínai cuccot nem hozta haza,hanem minden sztárként kapott ajándék eltűnt a családi eszköztárból.Azt mondták,mentsek a hazaút előtt mindig.:)) -
Coolfire #12088 Köszönöm.:) -
Glinda7 #12087 De tudom a választ az első kérdésre is, mert megnéztem. ;)
Szóval a városodban menj a "Városszerkesztő"-re, és ott menj rá a családodra. Válaszd ki a "Másolat mentése a katalógusba" gombot. Ott kiválaszthatod, hogy csak a családot vagy a házat is akarod-e menteni.
Akkor bekerül a katalógusba, aztán kezdhetsz új játékot másik városban, és minden addigi életcél-jutalmad ill. jártasságpontod is megmarad. :) -
Glinda7 #12086 1. Nem tudom, bocs. :)
2. Tudtommal automatikusan letesz különböző csillagszámú sztárokat a játék. -
Coolfire #12085 #12077-re valaki?Nincs kedvem/időm visszaolvasni.:))) -
Coolfire #12084 Az jó.:)Én is filóztam rajta,hogy ezt megcsinálom,ergo csak alap+4 exp. lesz fent.Ja,és még van 2GB store is.És még csodálkozom,hogy win7 alatt 1GB memcsivel,med. beállítással röcög.:)) -
Glinda7 #12083 Mióta újratettük nincs gondom a játékkal (kop-kop), néhány kezdetbeni lefagyáson kívül. Persze memória hiányában sajnos a Padlógáz és a Luxuslakás cuccok száműzve lettek. :( De így most jó. -
Gólya #12082 nem nyert...nálunk csak a normál kieg-ek vannak fenn, semmi "kiscsomag"
egyelőre az új játékban nem találkoztam meteorral (kop-kop-kop), viszont teljesen váratlanul ülnek le enni bárhová, reggeli zuhany után a pizsit veszik vissza...ma folyt. köv., aztán majd meglátom, mik derülnek még ki -
#12081 kell hozzá dvd jukebox vagy mi izé -
#12080 nem lehet, hogy nálam azért jó minden, mert az outdoor living stuff nincs felinstallálva?
nálatok fel van? -
#12079 Ha már itt tartunk. Azt írta a játék, hogy bizonyos időközönként hazalátogatnak a gyerekek. Mennyi az a bizonyos idő? -
#12078 Sziasztok!
Nektek működik a Nemzedékekben az a hulllye videókamera? Mert én csináltam a (sonnyiX...vagy mi a bánat a neve a drágábbiknak)De csak a szokásos TV műsorok jelennek meg a tévén, amikor vissza akarom nézni, hogy az arany halaim, hogy úsznak az akváriumban... -
Coolfire #12077 Lehet,hogy új városban kellene folytatni.Már a simem úgyis 5*-os.Mindenhol felismerik és autogramot kérnek tőle.Mondjuk az aljas húzás,hogy összerogy a sírkamrában Kínában,és ezért is perelni kell,mert ott volt egy paparazzi.:)
1.:Hogy is lehet átköltöztetni a simet?
2.:Mi is kell ahhoz,hogy sztárok is legyenek-rajtam kívül,persze-a városban?:) -
Ironman2 #12076 Kiscsaj elment bentlakásos iskolába,jött is érte a busz.Kiirta hogy sziasztok,de még csak nem is intett,a szülők pedig mély álomban voltak,mert aludtak..DDD -
Ironman2 #12075 Nekem se nagyon van vele gondom.Paparazzi mindig házhoz jön,nehéz elzavarni,de huztam egy kerítést,és nem tud bejönni..heh -
#12074 én nem is tudnék 5 percenként menteni, amikor egy mentés is jó 10 perc
szal én a véhén mentek egyszer
és lekopogom, semmi olyan bajom nincs a játékkal ami nektek, legalábbis egyelőre -
Glinda7 #12073 Nálam is "csupán csak" 1,5-2 óra a reggeli pisi és a zuhanyzás. Mondom én még egyszer nem találkoztam meteorral. Vagyis egyetlen egy eset eszembe jutott, de akkor éppen távcsővel kukkerolta az eget, és jött az üzenetpanel, hogy "hopp nem messze leesett egy kisebb meteor", aztán odament érte a simem és felvette. A markában elfért, aztán ennyi volt. De nem csapta agyon meg semmi ilyesmi.
Most meg öt percenként mentek, aztán ha fagy a játék újraindítom. Jó kis játék, elvan vele az ember, de ha már tényleg pénzt kérnek érte nem lehetne normálisan megcsinálni? Verném le az ilyennek a kezét egy fejszével... -
Coolfire #12072 Te nem találkoztál még buggal,v. nem is játszol vele?:) -
Coolfire #12071 Tökmindegy,úgyis az indít.Csak ha az alap van fent,akkor is létrejön a file és a Packs könyvtár a cumulative patch miatt.Át van teljesen variálva az egész,eddig egyeztek az .exe filek és a Bin könyvtár tartalma most már nem. -
Ironman2 #12070 Próbáltátok már nem a Ts3w-vel inditani? Hanem a régi ts3.exe fájllal? -
Coolfire #12069 Szerintem sok mindenért az a felelős.Le kellene szedni a picsába.Ennyit nem érnek a bulik és a fingópárna.:)) -
Roccio #12068 Én is újból telepítettem a játékot. Leszáll az éjnél belépek mit ad isten megvannak a vámpírok rendes fogai:) Aztán felraktam a Nemzedékeket is és eltűnt utána. Úgy, hogy a nemzedékek a felelős. -
Gólya #12067 hites olyat nem használ, mégis kekeckedik vele a játék
na majd holnap kinyomozom:D
egyébként azon csodálkozom, hogy másnál nem volt még soha meteor
mondjuk az sok, ami most nálam megy, de ezt leszámítva mióta megvan a Sims3, egyszer fordult elő, hogy közvetlen a simem közelében zuhant le meteor - a városban távolabb előfordult többször is, de ugye az kárt nem tett nálam -
#12066 nálam ilyen nincs
autó jön
pizsama probláma sem áll fent
letöltött cucc nem okozhatja? -
Ironman2 #12065 Hoppá! Mai hir a Simtimes-on,szabad fordításban:
Néhány hét után, számos adat lopott a hackerek, a Sony, az Electronic Arts most is áldozatául esett egy hacker támadás. Itt egy átfogó vevői adatbázis jelszavakat, e-mail címét, sorszámát, nevét és születési dátumát ellopták a játékosoktól. A támadás, de csak a szerverek az EA Development Studio BioWare (Mass Effect, a Dragon Age) is érintett. Server a The Sims cím nem érinti a támadás az aktuális információkat.
Ki a támadás mögött az EA, még nem ismert. A technikusok hogy a támadás jelenleg a mikroszkóp alatt, és azon dolgozik, hogy zárja be a biztonsági rést, amely származik hivatalos fóruma Neverwinter Nights. Remélhetőleg, hogy a The Sims oldalak és fórumok nincs ilyen biztonsági kockázatot adatlopás. -
Ironman2 #12064 -
Gólya #12063 holnap megnézem a felhőkarcolóra is hullik-e meteor, aztán talán tényleg az lesz, hogy leszed, felrak újra - de a rohadt életbe már, nem lehetne egyszer normálisan megcsinálni valamit? pláne ha még pénz is kell érte... -
Gólya #12062 spec. a mienk ugyanez - tehát nem emiatt van gond
hitesnél ugyanúgy nem jön az autó
összevissza ülnek le kajálni - minek is tettem le étkezőasztalt?
felkelés után wc, zuhany alig másfél órácska...
reggeli zuhanyozás után visszaveszi a pizsamát - szóval kedves EA - és most nagyon finomnak és nőiesnek éreztem a viselkedésemet