Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország 2009 😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Majd rakok be róla képet jövõ héten valamikor, ha visszajutok Budapestre, mert most itthon vagyok Veszprémben, és az itteni gépemen nem menne túl jól a Sims3...
mert a mieink (a hitesé meg az enyém is) marha jól érzik magukat utána olyan 8 óráig - meg 350 pontocska is jár vele
nem kefélés címen nevesített a dolog, hanem valami mámoros érzés-szerû meghatározása van
persze nem kellett sokáig várnom megjelent egy ürge, olyan behajtó féle és mondta hogy ha akarom odapörköl alájuk, nyomtam hogy igen, kérem, és beszívta az összeset, állat volt 😊
Amíg a papi és kislánya napi nyolc órát gürizik újságkihordóként, addig a család szeme fénye munkanélküli. Viszont kleptomániás... szóval minden nap eljárok pénztcsinálni. <#nyes>#nyes>
Ez kb annyit tesz, hogy meglátogatok valakit és szépen kipakolom a házát. Meg persze közbe megkajálok, fürdök... mer ugye otthon ilyesmik nincsenek. Bár már lassan lesznek, mert elég szépen gyûlnek a jó kis bútordarabok.

][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Aztán meg a sim nem kap hangulat-darabkát attól, hogy "hú de jót etyepetyéztem". <#love11>#love11> Elõször azt hittem, ez valami bug, mert egy felnõtt játékosnak természetes lenne, hogy a sim hangulata felrepül "utána". Aztán rájöttem, hogy direkt nem kap, ez is a prüdéria miatt van. <#lama>#lama>
Quagmire a leg keményebb! erre kihagyod 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
][ ВАЗ ][
Ki lehet valahogy kapcsolni az öregedést??
Köszi
Úgy döntöttem holnap megveszem, csak szeretném tudni mit kapok a plusz 2K-ért... <#vigyor2>#vigyor2>
][ ВАЗ ][
a kikapcsolásra értem 😊
(amúgy a tévét bárhonnan kikapcsolják érdekes)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
meg kár, hogy nem látszik az etyeM-petyeM 😄D
aki keres, az talál.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ha megcsinálom a minden szobában fejlesztést, akkor sem hallom plö az emeleten. Ha oda is berakok egy hifit, akkor ott más zene fog szólni, mint lent. Régen voltak csak szóló hangfalak. Itt miért nincs? És miért nincs elõzõ, következõ szám opció?
GYÁSZ!
Þór vígi þessi rúnar
De le lehet tölteni mégegyet, ha van szériaszámod és regelsz. Vagy ha elvesztetted a számot, akkor fáradj át a másik topikba és ott olvass vissza.
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!