44549
-
Coolfire #12141 Van Sims 2 AIO-m,odaadjam?:))Akkor is a Sims 1 a király!:)) -
Coolfire #12140 Nincsenek,mert LN kieggel jöttek.RV-be is generált nekem egy párat a játék,de Plazma 501-et akkor sem kapnak.:) -
#12139 Nekem most kifejezetten sims2 hiányom van. :/ -
#12138 nincs -
#12137 és vannak vámpirok a alap játék városba? -
#12136 az alap játék városra gondolok -
#12135 milyen kis privát bár ott az alagsorban -
#12134 nincs de városszerkesztőban lerakhatsz -
#12133 tartottam bulit, rengetegen eljöttek, azt az impotenskedést, semmit nem csináltak, kint álldigáltak a bejáratnál
úgy kellett egyesével lehívogatni őket a pincébe, ahol megint csak álltak
aztán mindenkinek tetszett a buli, de pontot nem kaptam érte, szokás szerint
nem tudom, hogy kell úgy megcsinálni, hogy mondjuk mindenki táncoljon, aztán még pontot is kapjak érte, ne csak álljanak mint bálám szamara
Más: azt hittem rendes nagy bárpultnál lehet mixerkedni ketten, akár a filmekben, ehhez képest csak áll ott, és ráköpi az italat arra aki csinálta -
Coolfire #12132 ? -
#12131 vannak bárok a alap pályán? -
Coolfire #12130 Ha nem mentettél rá,próbáld meg a backupot.Valamennyit veszítel vele,de mégsem annyit,mintha elölről kezdenéd. -
Coolfire #12129 Az eredete mindegy.Az tény,hogy a degenerations is elbasz mindent,mint a többi expansion.Egyszerűen szinte inkompatibilisek egymással.Szánalom. -
#12128 Sh!t :D -
Vardo #12127 Az biztos, hogy sokkal több hiba van benne, mint a 2-ben volt,:(
-
#12126 Ez csak azt mutatja, hogy maga a játék sz...r. Akár másolt, akár eredeti. Ha az ember leszedi, akkor is bosszantó, de ha sok pénz ad érte, még rosszabb. -
Vardo #12125 Sziasztok, nekem az a probléma került elő, hogy hazajött a csajszi Egyiptomból, és hirtelen megduplázódott. Két majdnem teljesen azonos sim sétált, telefonált kajált a lakásban, beszélgetett egymással, aztán, ha valamelyiket elutaztattam, akkor eltünik minden, még az eredeti NPCk és tárgyak is. A játékok eredetiek. -
#12124 köszi -
Coolfire #12123 Visszaraktam.:)Most megint megy a jobbklikk.:) -
#12122 szomorú -
Coolfire #12121 Le van tiltva,mert vki szórakozott.:) -
#12120 Más: nem csinálod meg a jobb egér gombos funkciót? -
#12119 Nekem mindig is tetszett ez a városka. -
Coolfire #12118 Sokkal gyorsabban tölt,fut meg ilyenek,mivel nincs olyan sok nagy épület,fények,rengeteg taxi,limó(mivel a fixet nem lehet a gen. óta használni).Itt leraktam 3 kocsmát,házikókat,játszóteret és egész jól elvagyok.?:) -
Coolfire #12117 Pontosan.:)Nekem is bugzik néha,de azért ennyire nem.Haragszik rád a játék?:)) -
Neked be van kapcsolva az öregedés? -
Glinda7 #12115 Az a baj, hogy tök sok jó dolog van benne. Amíg "csak" ilyen bajok vannak vele nem szedem le. Bár meglátom holnap, ha újra betöltöm a játékot. Ha folytatja, lehet elgondolkozom a dolgon.
Különben sem ártana már újra költöznöm... Unom a házam, tök rég ott laknak. (Kb. 5 sim-hete) :D -
#12114 Ja, az lehet. De mitől jobb ott a játék?
Lehet, hogy nem kéne erőltetni a Generációkat? Hátha kijön majd valami javító izé hozzá? -
Glinda7 #12113 Gondolom Riverview vagy hogy írják... :D Valami ilyesmi a város neve.
Amúgy most megint kaptam kisebb sokkot, mert mikor lefeküdne aludni apuka meg anyuka akkor ledöglenek az ágyra, aztán hopp... egy pillanat múlva megint az ágy mellett állnak. Négyszeri próbálkozás után inkább kiléptem. :P -
#12112 RV? Ammi? -
Coolfire #12111 Ez a bentlakásos suli el lett szúrva rendesen.Tök random bugokat csinál.Majd arra leszek kíváncsi,nekem hogy fog "viselkedni". -
Coolfire #12110 Én meg átcuccoltam RV-be.Stúdiótelket nem bírtam letenni,ezért átváltoztam rocksztárrá.Jobban is fut,szemben van a szeméttelep,állandóan fotóznak és aláírást kérnek etc.Szóval jobb ott.
Már kaptam 3 pezsgőfürdőt.:) -
#12109 Hát ha ez így van, akkor nem akarom elküldeni a gyerkőcöt. -
Glinda7 #12108 A Leckék fülnél azt írja a bentlakásos sulinál, hogy "A bentlakásos iskolába beíratott gyerekek és kamaszok néha hazatérnek családjukhoz."
Szóval néha haza is kéne jönniük, nem eltűnniük mint szürke szamár a ködben. Valakinek haza sem jönnek, valakinek meg otthon ragadnak mialatt jön az értesítés a suliból, hogy ebből és ebből a jártasságból továbbfejlesztették magukat. Egy szó mint száz: mindenkinél szar ez az opció. :D -
#12107 Ki tudja már, mi hiba és mi nem?
Az én új sims csajom rendesen beszorult a felhőkarcolós házba, amikor el akartam költöztetni, mert ott nehéz gyerekekre vigyázni. A szülők leteszik a gyereket lent a kapuban, neki kell egyesével felhordania, addig a többi gyerkőc meg a lakásban bőg. Újra kellett raknom, még az volt a jó, hogy volt a csajból egy másolatom egyik kertes házban. Itt meg van, hogy a gyerek ott marad, noha elvileg elviszik. Először ott etettem, meg dajkáltam, aztán meguntam, és nem lett semmi, reggel mikor elvileg újra hozták, megjelent, mintha mi se történt volna.
Egy alkalommal anyuka ragadt ott, lehetett vele társalogni, meg behívni a lakásba, de semmi mást. Két napig ott dekkolt, aztán eltűnt. -
#12106 Lehet,hogy ez végülis nem hiba és ilyen sokáig kell ott maradnia,nem tudom. :/ -
#12105 Köszi. Bár ahogy itt olvasgatom, elég sok baj van ezzel a bentlakással. Vagy nem megy vissza, amikor hazalátogat, de közben kiírja a gép, hogy ott éppen milyen jártasságot szerzett, vagy ahogy neked is, haza se jön. :(( -
#12104 Én meg sokáig nem tudtam mi a családi eszköztár,még talán ti mondtátok meg h vásárlás módban van,és mindig kerestem a kis hátizsák ikonnál. -.-" :D -
#12103 Telefonon,vagy számítógépen megtalálod az opciót. -
#12102 Hm, hogy lehet bentlakásos suliba íratni a gyereket?