Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát szerintem nem 😊
A cikkel kapcsolatba szeretném kifejezni véleményemet. Inkább ment volna ki kapálni, vagy jobb! Jöjjön el hozzánk kapálni, máris más színben fogja látni a világot. 😄 Egyébként a cikk borzasztó.

Valahogy, sok apró dolgot kihagytak a hármasból, ezeket biztos összegyûjtik valahol aztán majd javítják. Ilyen pl. a hifis elõzõ - következõ szám, a sims creatornál pedig, hogy nem lehet vissza lépni szerkeszteni. Meg még biztos van valami rakat, csak sajnos nincsen sok idõm még kipróbálni sem 😞

cseri001
hát, az lesz.. majd valahogy csak elviselem, nagy duzzogva.. <#vigyor3><#vigyor5>

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
gondolom amikor úgy érzed, hogy befejezted az éppen kreált simet, akkor nem pipát nyomsz, hanem azt, hogy "új sim hozzáadása". (az éppen kreált sim mellett van egy ikon, szerintem arra kell kattintani)
de én még csak egyet készítettem (asszem úgy járhattam, mint te, én is egy párt szerettem volna elsõre, de aztán úgy mentette el a "családot", hogy csak egy tagja lett, a legelsõ sim.
elég baj az, hogy nem lehet a családot elmentés után szerkeszteni.. a 2-ben mintha lehetett volna, nem? vagy visszalépni, vagy valami...
<#confused><#pardon1>

ac
Hali lenne egy kérdésem.Tudja valaki hogy a bróker mennyit dolgozik egy héten?

vénfarok
ma elmentem a media marktba egeret venni...végül egér helyett a sims 3-at vettem meg😄 remélem nem bántam meg, most telepitem

igen attól,bár jobb gépeken is lassabb az idõgyorsítás a 2-höz képest

Hassan B
Csak három fokozat van, a hármas és a négyes egyenlõ. A négyes annyit tesz, hogy csak addig lesz felgyorsítva, amíg az aktuális cselekvést el nem végzi.
Néha tényleg kicsit unalmas, de játssz egyszerre 2-3 karakterrel, akkor nem lesz az.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

cseri001
sziasztok
egyetlen bajom van, az, hogy az idõ 4-es fokozaton is baromi lassan telik (például alvás közben, vagy zuhanyozás közben)... annnnnnyira unalmas kivárni, amíg kialussza magát!
de ez gondolom másnál (nálatok) nem így van ??? mert az én gépem nem egy nagy szám..., attól lehet ez? (ha hülye kérdés, akkor bocs..) 😊

offkorzreg
más,tehát nemlehet

sziasztok!
tudja vki hogy a sims2-hõz letöltött cuccokat(hajak,ékszerek,ruhák,stb)be lehet e tenni a 3-ba,vagy teljesen más az egész???köszönöm elõre
Ha már van egy karakterem, hogyan tudok még egyet csinálni (hogy egy pár legyen)?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

tommygear
😄
akyyy
faszt berak egy képet a "sims 1-rõl" ami igazából a sims superstar :C

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fook
jó ez az új csomag 😊😊

A csákó ilyen világfájdalom típus, valószínû kritikus szemmel nézi saját magát is, lefikkant egy játékot, mert nem nyújt újat számára,mivel gondolom a való életben õ is felkel, számlát fizet, kakil, izzad, tisztálkodik, eszik, megint reggel felkel és ugyanez stbstb.... sose értettem mér jó valamit fikázni, mindenki saját problémája mivel szórakozik, a cikk megírása után gondolom leült és felment multiplayer módba háborús fejbelövõs játékkal csillapítani az idegeit. És nem fikázza senki emiatt. no mindegy, én magam részérõl teljes értékû ember vagyok, pedig sims-ezek 😄 a csákó meg aki a cikket írta retardált és kapja be. <#idiota>

nem kell ezzel foglalkozni
mindig is így volt ez (és lesz is), valakinek mindig "szánalmas" lesz valamelyik játék
(teljesen magánvéleményként ennyi: savanyú a szõlõ?)

hát ez van..
Túl sokat játszottatok vele 😄

Valakinek hamar kifullad a kreativitása. 😊 Valakinek 1 napig tart, másnak pedig hónapokig 😛
jaja😊.más kérdés hogy a negatív részre hegyezte ki a cikket,de olyanokat írt ami benne vannak a játékba.amúgy meg tényleg kezd uncsi lenni

aki nem ért hozzá, az ne kritizáljon szerintem..
tommygear
hogy nem lehet hozzá érteni? ne érts félre énis jáccok vele bár már egyre jobban unom... sztem jó kritika
tommygear
ja az igaz 😄
csak az se tudja mi a simoleon... 😄
ja, nem ért a simshez 😊

Jó pofinak akar tûnni.. most nem csak úgy átlagosan a Sims-rõl van szó.. más játékkal is szánalmas lenne.. kis köcsög...
nonicks
tényeket ír?😄 csak szánalmas kis egyén akinek szánalmas élete van és még a sims játékkal sem bír játszani...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Szasztok, tud nekem vki adni 1 linket a sims3-ban lévõ elikszírekrõl és extra ökörségekrõl?
Jah😄DDDD

tommygear
igazat írja 😄
szerintem tényeket írt XD

mert feltûnõen utálja a simset, és kihasználja a hatalmát.. szóval eléggé szánalmas.
tommygear
ezen befostam 😄

"Továbbmegyek a következõ szomszédhoz, ott találok egy öregasszonyt, mondom legalább ezt megdugom, azzal is telik az idõ.

– Kasa supa, kata lunasz! – így én.

– Dam icc nico szabag! – mondja õ, és a feje fölött egy buborékban megjelenik egy mikrohullámú sütõ alakú bálna."
😄DDD

tommygear
mer mér?
már bocsánat, de szopja le magát..
ugyanaz mint a kettõben...
Daniel BMW
Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy van-e pénzkód és ha van akkor mi az? Válaszokat elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

A receptek 96% át tudom. Honnan tudhatnám meg h melyik hiányzik, és hol tudom megszerezni? (a boltosokat már megvettem)
nonicks
ez a probléma (nincs hang)csak akkor jelentkezik ha két hangszóró szól egyszere egy szobában (pl: tévé meg hifi)
és állítólag eredeti sims3 nál is van ez a probléma

nonicks
kijárási tilalom 23:00 óra után van...a kis gömbakváriumba 1 halat lehet tán tenni össze vissza

ja, ha a sims 3 alapjáték is, akkor ok 😄
azt hittem ,hogy csak a beharangozó..

de akkor is.. ez fura, ilyen olcsón.
ez hülye...
Hûûûû!
De örülök, hogy ennyien szeretik a Simst!
Én csak a második részt próbáltam, de az nagyon tetszett..
Teljesen rákattantam!! 😊)))

lucifer9393
Sziasztok! volt már valaki Simjének olyan élete álma, h. magánakváriumot kellett készítenie? 13 tökéletes halfaj kellene bele, de nemtudom elképzelni egy gömbakváriumban õket... hogy kellene ezt teljesiteni? kösz

valószínû nálad lehet valami prücök - az én simemnek ugyan még mindig nem futja hifire, de a hitesének van és semmi baj nincs vele
saját festményt a kettesben is lehetett keretezni, a lámpának pedig nemcsak a színét állíthatod be, hanem a fényerõsséget is

ez alap emberi természet, korhatár nélkül még agg bácsik is kiváncsiak mi van a ruha alatt. gondolom már õk is sokfélét láttak pedig 😄 nohdejó, nem sértõdtem meg, bár egy kicsit akartam, de nem ment XD amúgy ez minimális probléma, az nagyobb, hogy nekem még mindig nincs hang a hifimben , az meg nagyon érdekelne, hogy a bolti példány is produkál ilyen hibát? amúgy meg tudtátok, hogy a lámpák fényének színét be lehet állítani? 😛 meg a saját festményeket bekeretezni, ennek a pár újdonságnak legalább örülhetünk ! 😊

mellesleg...
nem tudom, hány órától lehet a gyerekeknek a "kijárási tilalom", de a simem már nagyon sokszor találkozott a városligetben este 10 után gyerekekkel
akkor most hogy is van ez?
csak a saját simgyerekem nem mehet?

meg ne sértõdj<#wink>
csak néha már tele a hóbugyim a kockázás-kínnal<#wow3>
sokan úgy viselkednek, mint egy bölcsõdés, aki még soha nem látott meztelen embert (vagy lehet épp errõl van szó...?<#conf>)

Prince23
Teszt!

😄