Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
A kettõnél volt olyan külön program (de az alapjáték része) amiben lehetett a ruhának egyedi texturát adni.(képszerkesztõvel variáltam)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hassan B
Milyen ruhaszerkesztõre gondolsz? A sim létrehozása résznél elég aprólékosan testre lehet szabni a dolgokat.

][ ВАЗ ][

V43 1105
Kihúzod, aztán rákattintasz és ott lesz olyan hogy talpazat párna vagy ilyen tartó 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

terribad
holy shit
nem kellett volna beleolvasnom ebbe a topicba 😄DD

bloody fucking murder

rage
A megtalált gyémántokat elküldtük csiszoltatni.
Visszaküldték õket megcsiszolva, hol található hozzájuk valami tartó, amiben ki lehet õket tenni a polcra ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

eddig semmit
viszont nemcsak jönnek, bemásznak a kosárba és viszik a morzsákat<#nevetes1>

azt viszont nem értem, ha ezt meg tudták csinálni, akkor a simek haja miért nem mozdul? a kettesben megcsinálták, itt a hármasban a széltõl mozognak a falevelek, a bokrok, akkor a hajjal nem hiszem, hogy ne tudtak volna mit kezdeni<#whatever>

Kattints a ruhásszekrényre, és talán ott lesz, hogy: ruha tervezése, vagy valami ilyesmi, de úgyis fogod tudni melyik az. 😊
Lehetett tudni megjelenés elõtt infóként. Hát én reméltem, hogy benne hagyják / vagy nem téves infó. De hála nem. Biztos vicces 😊

A Simek reagálnak erre valamit? 😄
xblades
Hali a harmadik részben is van ruha szerkesztõ?<#integet2>
Mert én eddig nem találtam.<#shakehead>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

hát ez...
figyeltétek, hogy a hosszabb ideje kinn lévõ piknikkosárra beindulnak a hangyák?<#nevetes1>

Tufa
szükségletek kikapcsolására van esetleg már mód/cheat/trainer?

sz4bolcs
Isten hozott Pisze Pat! 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nah az állatok a legkevesebb😄DD....inkább évszakok

Hali!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan cuccokat lehet letölteni ??
Elõre is köszi!
Nem értek egyet. <#hehe>

rotator
Néhány nap játék után azt kell mondjam, minden területen jobb, átgondoltabb, élvezetesebb, mint a 2. rész addonostól (igaz, csak 4 addonom van hozzá, de azokból az egyetlen dolog, ami igazán hiányzik, az a macskák).

LOL,õsrégi troll😄

jaaa.. ezt ismerem, de azért köszi. 😊
Majd néha-néha felgyorsítom a fürdés csúszkát. 😊
hagyjátok már a pitlibe ezt a .... cikket
savanyú a szõlõ az írójának - megkapta kipróbálásra, aztán most sír a szája, hogy nincs tovább
nem kell vele foglalkozni - jó szokás szerint szimplán azért jelennek meg ilyenek, hogy a jónépet összeugrasszák

ez a 'bgabor' nevû úriember (vagy asszony) meg úgy tûnik szintén rendszert csinál ezekbõl a lesajnáló beszólásokból - emlékszem, a kettes topikban is járt anno

rage
Írd be, hogy testingcheatsenabled true
S utána ezeket a csúszkákat az egérrel oda húzod ahová akarod, nullától a maximumig.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Komolyan? És melyik ez a cheat? 😊
Mike at home
Egyébként ahogy Phoenix is irta a cikk borzasztó, és rendkivül sértõ. És egyáltalán nem tetszik, hogy valaki idejön tapsikálni meg fikázni. Ez nem fikatopik, hanem azoknak van, akik ezzel játszanak. És nem vagyunk kiváncsiak mások fikázó benyögéseire, azokra, akik csak azért jönnek, hogy egy jót beszóljanak. arra ott a gumi, éld ki magad ott. Másokat is kivágok, ilyen idnítással, enm csak téged
Panaszra meg menj Shadhez

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Én azt megértem, hogy valakinek nem tetszik valami, ízlések és pofonok.
Ez a fórum nyilván azért jött létre, hogy akik játszanak vele, vagy tetszik nekik, megoszthassák egymással a tapasztalatukat.
Annak mi értelme van, hogy valaki beír ide annyit, hogy neki ez nem tetszik, mert szar ?

Most akkor mindenki járja végig az összes fórumot, és írja be, hogy "sziasztok, engem ez nem érdekel, vagy szerintem ez szar" stb ?

Mert akkor jól fognak kinézni a fórumok...
Ráadásul ha visszaolvasott volna mondjuk tízet, akkor látta volna, hogy amit belinkelt, már betették mások is.

Mike at home
hát pedig írtam cikkekekt, ami meg is jelent nyomtatásban
igaz már vagy 12 éve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akarsz esetleg bant is?

Mike at home
leírtad, nem töröltem
elmondhattad
legyél tõle boldog
de további fikázás nem kell
tudjuk mi a véleményed, nem kell cifrázni
demokrácia meg itt nincs
warezolni sem lehet

Mike at home
nincs warez! nem tudsz olvasni?

rage
Hány órányi játék után jutottál el arra a következtetésre, hogy a játék silány minõségû ?

És újságírói szellemben törölted ki a #3904-as hozzászólásomat, amiben leírtam hogy szerintem a játék silány minõségû? Ezért törölted? Ezt jelenti számodra a véleménnyilvánítás szabadsága? Újságíró, mi? Na ne röhögtess.

Áruld már el hogy a postom melyik moderálási szabályba ütközött bele!
Vagy csak szimplán kitörlöd azoknak a hozzászólásait, akik nem értenek egyet veled? Milyen szánalmas! Büszke lehet az SG, hogy ilyen alakokat nevez ki moderátornak. Még hogy újságíró.... szánalmas! <#levele>

rage
Ezen segít egy cheat.
Nem muszáj orrba-szájba használni, de annak a segítségével szinte be tudod úgy állítani ezeket, hogy csak épp annyi idõt töltsön el az alvással/evéssel/vécézéssel/fürdéssel, ahogy a játék megjelenése elõtt elképzelted, hogy hogyan volna jó.

Mike at home
és természetesen nem lehetett kommentálni a cikket, mint oly sokat a zindexen, mert a kedves úriember fosott a reakcióktól

Mike at home
meg rengeteg baromság
tipikusan az a cikkíró (van belõleükl pár az offline játékmagazinoknál is) aki leül, pár órát játszik, és kanyarít belõle egy cikket
nem az õ stílusa, sosem tetszett neki a sims, ilyen ember ne írjon cikket ilyen játékról
voltam egy idõben újságíró, tudom mirõl beszélek

Mike at home
aki szerint a cikk jó, és igaza van, annak nincs helye a topikban, csak szólok. nem kötelezõ a sims3-mal játszani

Mike at home
olvastátok a faszfej cikkét az indexen? bár a végén már röhögtem

Hassan B
Türelem. Sajnos nem tudok egész nap azzal foglalkozni és a php program pedig nem két perc...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mert pl a kiadónak vannak elvárásai
Szerintem nem. És kiegészítõkkel ezerszer felülmúlja majd a 2-t, szerintem.

Egyedül egy negatívuma van: hogy baromira lassan fürödnek, és alszanak.. és ezeket a szükségletes dolgokat nem igazán tartották be.

Na, meg. Eredetileg úgy volt, hogy !!4!! szükséglet lesz, az se ilyen csíkos szinten, csak jelzi pl., ha éhes: hogy: éhes, vagy nem éhes, vagy már kezd éhes lenni..
Szerintem a 4 simán elég lett volna, azért lett végül 6 szükséglet, mert sokan pattogtak, hogy ez így nem lesz jó, szerintem. Mert másért miért tértek volna el az eredeti ötlettõl?

Ezt sajnálom, de nagyon. Mást nem 😊
tommygear
na a FAQ-val mivan?
habár a felhasználók szerint a 2 jobb😄

Egy tizeddel jobbat kapott,mint a 2.És legtöbb online/offline úságtól 9/10 értékelést kapott.😊Az indexest,egy vegeta majom írta...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

rage
Gamespot kritika

Inkább ezt olvasd el, a Gamespot azért egy fokkal hitelesebb forrás...

rotator
No, aki Indexes kritikára ad -> no comment...

rage
Ennek a cikk silány minõségéhez van köze.
Ami persze, nem egyedi az Indexen, nem csak játék/szórakoztatás témában.
Az Index egy különösen rossz napot kifogó Blikk színvonalát üti meg kb.

akkor is mocsokság ilyen formában véleményt nyilvántartani.
Szerintem teljesen igaza van a cikkírónak, és nagyon jól látja a sims széria hiányosságait.

lucifer9393
Sziasztok! Senki nem tudja a megoldást arra hogy hogyan kellene tökéletes magánakváriumot létrehozni? A Simem élete álma a tökéletes magánakvárium: vagyis 13 tökéletes példány 13 halfajból. Belerakjam õket gömbakváriumokba, vagy hagyjam az eszköztárba, és ha meglesz a 13 hal, kapok valami nagy akváriumot? Mert ha lepkét gyûjtök össze, ahhoz jár terrárium. Csak azért gondolom hogy az is jó ötlet. Valaki?

nem fognak elszállni, és ajánlom a másik topic meglátogatását 😊
amit Coolfire barátunk hozott létre 😄
Blinkye
remélem ezt megkérdezhetem itt 😊 Hogy tegyem be a másik várost? mivel inditom el a file-t? A mentésem ugye nem fog elszállni?

3Ds MAX :)