Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
][ ВАЗ ][
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Visszaküldték õket megcsiszolva, hol található hozzájuk valami tartó, amiben ki lehet õket tenni a polcra ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
viszont nemcsak jönnek, bemásznak a kosárba és viszik a morzsákat<#nevetes1>#nevetes1>
azt viszont nem értem, ha ezt meg tudták csinálni, akkor a simek haja miért nem mozdul? a kettesben megcsinálták, itt a hármasban a széltõl mozognak a falevelek, a bokrok, akkor a hajjal nem hiszem, hogy ne tudtak volna mit kezdeni<#whatever>#whatever>
A Simek reagálnak erre valamit? 😄
Mert én eddig nem találtam.<#shakehead>#shakehead>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
figyeltétek, hogy a hosszabb ideje kinn lévõ piknikkosárra beindulnak a hangyák?<#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan cuccokat lehet letölteni ??
Elõre is köszi!
Majd néha-néha felgyorsítom a fürdés csúszkát. 😊
savanyú a szõlõ az írójának - megkapta kipróbálásra, aztán most sír a szája, hogy nincs tovább
nem kell vele foglalkozni - jó szokás szerint szimplán azért jelennek meg ilyenek, hogy a jónépet összeugrasszák
ez a 'bgabor' nevû úriember (vagy asszony) meg úgy tûnik szintén rendszert csinál ezekbõl a lesajnáló beszólásokból - emlékszem, a kettes topikban is járt anno
S utána ezeket a csúszkákat az egérrel oda húzod ahová akarod, nullától a maximumig.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Panaszra meg menj Shadhez
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez a fórum nyilván azért jött létre, hogy akik játszanak vele, vagy tetszik nekik, megoszthassák egymással a tapasztalatukat.
Annak mi értelme van, hogy valaki beír ide annyit, hogy neki ez nem tetszik, mert szar ?
Most akkor mindenki járja végig az összes fórumot, és írja be, hogy "sziasztok, engem ez nem érdekel, vagy szerintem ez szar" stb ?
Mert akkor jól fognak kinézni a fórumok...
Ráadásul ha visszaolvasott volna mondjuk tízet, akkor látta volna, hogy amit belinkelt, már betették mások is.
igaz már vagy 12 éve
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elmondhattad
legyél tõle boldog
de további fikázás nem kell
tudjuk mi a véleményed, nem kell cifrázni
demokrácia meg itt nincs
warezolni sem lehet
Áruld már el hogy a postom melyik moderálási szabályba ütközött bele!
Vagy csak szimplán kitörlöd azoknak a hozzászólásait, akik nem értenek egyet veled? Milyen szánalmas! Büszke lehet az SG, hogy ilyen alakokat nevez ki moderátornak. Még hogy újságíró.... szánalmas! <#levele>#levele>
Nem muszáj orrba-szájba használni, de annak a segítségével szinte be tudod úgy állítani ezeket, hogy csak épp annyi idõt töltsön el az alvással/evéssel/vécézéssel/fürdéssel, ahogy a játék megjelenése elõtt elképzelted, hogy hogyan volna jó.
tipikusan az a cikkíró (van belõleükl pár az offline játékmagazinoknál is) aki leül, pár órát játszik, és kanyarít belõle egy cikket
nem az õ stílusa, sosem tetszett neki a sims, ilyen ember ne írjon cikket ilyen játékról
voltam egy idõben újságíró, tudom mirõl beszélek
][ ВАЗ ][
Egyedül egy negatívuma van: hogy baromira lassan fürödnek, és alszanak.. és ezeket a szükségletes dolgokat nem igazán tartották be.
Na, meg. Eredetileg úgy volt, hogy !!4!! szükséglet lesz, az se ilyen csíkos szinten, csak jelzi pl., ha éhes: hogy: éhes, vagy nem éhes, vagy már kezd éhes lenni..
Szerintem a 4 simán elég lett volna, azért lett végül 6 szükséglet, mert sokan pattogtak, hogy ez így nem lesz jó, szerintem. Mert másért miért tértek volna el az eredeti ötlettõl?
Ezt sajnálom, de nagyon. Mást nem 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ami persze, nem egyedi az Indexen, nem csak játék/szórakoztatás témában.
Az Index egy különösen rossz napot kifogó Blikk színvonalát üti meg kb.
amit Coolfire barátunk hozott létre 😄