44549
-
Gólya #12182 akkor egyelőre felejtős:) -
Coolfire #12181 Na,azt nem mondtam.:))
Nekem -egyelőre- eltűnik minden a családi eszköztárból,ha külföldről jön haza a simem.De ki tudja mi vár még rám.:) -
Gólya #12180 és azóta nincs gondod a játékkal, mióta kiszedted? -
Gólya #12179 oksa, megnézzük majd - de ha az lesz a hibás.... -
Vardo #12178 Nem, nem tettem, és miből gondolod, hogy az EA visszaadná a pénzt? -
Coolfire #12177 Próbáld meg nélküle szerintem.Nekem semmi nem volt jó,pedig csak az a pár fix volt benne,amit alább linkeltem. -
Vardo #12176 Igen, az LN az utolsó.
Köszi a tippet,majd kipróbálom. -
Gólya #12175 van...ott van a fény-árnyék effekt, az ásatáshoz leszedett fix meg mittudomén...azt hiszem, ennyi
ne már, hogy az izélgesse...ezek kellenek - vagy várjuk meg, míg megcsinálják az új kieggel kompatibilis változatukat? -
Gólya #12174 mert pl. amikor Bridgeportban kísérleteztem egy simmel, ott semmi gond nem volt - legalábbis ami a meteort illeti
az autó ugyanúgy nem jött ott sem, de a hites letöltött cucc nélkül játszik és ez nála is ugyanúgy megvan... -
Coolfire #12173 Generations nélkül ilyen szar?Beszarás.:)
Akkor a LN az utolsó gondolom.
Próbáltad már a fixeket hozzá?Bár lehet,hogy az új "rendszer" miatt neked sem fognak működni,de egy próbát megér.
Tessék. -
#12172 vagy miért nem installálod újra
ez a hiba permanensen létezik, nem telekfüggő
valszeg vmelyik letöltött cucc okozza -
#12170 és valaha szóvá tetted ezt nekik?
mert ugye néma gyereknek anyja sem érti a szavát
ha visszakéred a pénzt, azt egyből észre fogják venni -
Vardo #12169 Nem, a Szabadtéri kalandok, és a Nemzedékek nincs. -
Coolfire #12168 Nem tudom,kérdeztem-e már:Mods könyvtárad nincs?Mert nekem attól eltűntek a városbéli ikonkák,a simek feje meg ilyenek. -
Gólya #12167 no hát a morva édesanyukáját az eanak...(direkt írtam kisbetűvel)
új sim, új játék SV-ben...már első nap jön a meteor, de nem jön a melós autó...
aztán még háromszor jön a meteor de még mindig nem jön az autó...
vérnyomás fel, város töröl...
új játék ua. simmel új TB-ban...második nap telekre meteor - közben a sim takarított egy zuhanyzót, ami nem igazán tökéletes, ezért sim a falon keresztül ki a házból a semmibe - ott elálldogál, meteor telekre le, tűz kitör...sim tűzoltót hív, ő maga meg se tud moccanni (természetesen moveobjectsel sem tudom elintézni, merthogy meteor meg tűz van a telken...)
néhány szál haj ki, mentés nélkül játékból ki - visszatölt...most egy simhetes játék után csend...bár az autó még mindig nem jön
jó játék...de tényleg...ennyi gond a Sims1-el és a Sims2-vel összesen nem volt -
Coolfire #12166 Hát sajnos ez van az első sorozat óta.:(
Patch meg a legközelebbi stuffal jön csak,szokás szerint.
Egyébként minden eddigi megjelent fent van a gépen? -
Vardo #12165 Azt hiszem, hogy nem lesz más lehetőség. Mindenesetre az EA programozói és főleg a marketingesei szégyellhetnék magukat, hogy ennyi buggal el merik adni a játékot. ÉN meg h..e vagyok, hogy kiadok érte ennyi pénzt. -
Coolfire #12164 Én megvettem a legdrágább TV-t azon meg tudom nézni a szerencsétlenkedésemet.:) -
#12163 Viszont már az egyéni zene az megy, úgyhogy "klafa" zenéket nyomatok a DJ pultomról a simeknek,( átrántottam a Sims 2-ből a dj pultot!!!!!hehehe) majd dobok legközelebb képeket is...jó sokat!!! -
#12162 Próbáld meg a kurzor billentyűkkel irányítani a kamerát. Hátha... -
#12161 Azt a DVD boxot is próbáltam használni hozzá...azon keresztül akartam lejátszatni vele a felvett videót, de ugyanaz volt a műsor!!! vagyis csak a tévé adásokat adta le helyette, úgyhogy valószínűleg ezt a hibát is ki kell az EA studiósoknak majd javítania....de legalább mát ülve nézi újra a simem a tévét!!! -
#12160 így van, oda kell hívni telefonon, mint a sakknál -
#12159 én ilyen varászlatokat nem láttam, pedig kineveltem már egy-két bajnokot -
#12158 nagyon érdekes amit írtok, mert nekem ilyen nincs
mondjuk néha el-el tünedeznek dolgok pl. sátor és matrac, de egyébként semmi azon kivül, hogy lassan tölt be, és soxor állnak mint barmok -
Glinda7 #12157 Ha folytatódik tudnék javasolni egy újratelepítést. :) -
Glinda7 #12156 Igen, köszi, én is onnan lestem le. :D
-
Vardo #12155 Ha nem akarok utazni velük, akkor igen, sőt egymással beszélgetnek. Amennyiben utazom minden eltűnik. Most a városszerkesztőben megosztottam a háztartást, és csak az egyikkel játszom. Várok pár napot, és megpróbálom utaztatni. Majd kiderül, hogy mi lesz. -
Coolfire #12154 Ilyen is van:
A Phoenix Akadémia a harcművészetek tanulásának legjobb helye Shang Simla-ban. Kell edzened kell magad, mielőtt ellátogatsz ide, ezt is némi pénzért cserébe. Ahhoz, hogy simed a harcművészetek mestere legyen, le kell győznie ellenfeleit, a Grand Tournament of China (Nagy Kínai Bajnokság). A harcművészetek mestere képes varázslatokat használni a harcban. :) -
Coolfire #12153 Legalább jót írtam?A MySims fórumból másoltam ki,mert én sem tudtam.:)) -
Coolfire #12152 Eszköztár->Telefon->Sim hívása és utána az a Következő ellefenél kihívása vagy ilyesmire kell kattintani,csak ne este zargasd a népet,mert akkor senki se jön.:)
-
Glinda7 #12151 Már rájöttem! :) -
Glinda7 #12150 És mindkét csajszival tudsz játszani, vagy csak egyet mutat bal oldalon lent? -
Glinda7 #12149 És ha már "Kínázol"... Nem tudod, hogy a gyíkomba lehet ott benevezni a harcművészeti bajnokságra, vagy tornára, vagy mifene az? :) -
Coolfire #12148 Ezt nem gondoltam végig rendesen.:))
Egy jó OFB-t én is játszanék,a többi nem nagyon érdekel.:) -
Coolfire #12147 Fogadjunk,hogy a Generatons is fel van telepítve.:) -
Coolfire #12146 Engem is egy kicsit.:)
"Megfertőztél" Kínával,és most teszt gyanánt folyton oda járok.
Annyit már sikerült "elérnem",hogy a sztárként kapott cuccok hazajutottak.:)
De amiket ott vásároltam,azok nem..
Hülye ez a játék.. -
Vardo #12145 Már kipróbáltam, Egyiptomban van a mentésem, betöltöttem, lejátszottam a háétralévő időt, hazatértem, és ismét csak duplikált csajszi lett belőle, és még igazán nem is állapítható meg, hogy melyik az eredeti. Most azt akarom kipróbálni, hogy mi van akkor, ha elviszem mind a kettőt Egyiptomba. -
Glinda7 #12144 Nekem be van kapcsolva az öregedés. Miért kérded? Úgy gondolod az lehet a baja?
Cool: Engem valószínű nagyon utál a játék, mert folyton megszívat valahol. :D -
#12143 Mármint hogy adod ide?. :DD Lehet egy ideig visszatérek hozzá...hmm -
Coolfire #12142 Bakker mikor költöztem nem is néztem,hogy egy csomó használati cucc eltűnt.Egy stuffos nincs a vásárlás módban.Ráadásul a löttyöket újra kell tanulnom...pedig már tudtam 6-ot csinálni.A szopadék..