Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
írj inkább könyveket
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Úristen hód, fújd már ki!!!
Mi az a Halálvirág? mire való?
ha záros határidõn belül nem jön a lehetõség, akkor bizony lagzi lesz, úgyse menekül! 😊
csak furcsa, hogy elõbb ajánlotta fel az eljegyzést, mint az összeköltözést. már jegyesek, de hiába , sehol semmi. 😊
(nem annyira jó ez így egyébként szerintem, hogy sokkal kevésbé lehet látni a kapcsolatok szintjét, mint a 2-ben, de ez magánvélemény.)
köszi!
vagy a romantikusba, vagy a barátságosba
hol elõjön, hol eltûnik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
???
és az is milyen baromság már, hogy csak titkos esküvõt ajánl fel! és ha én nagy bulit szeretnék csapni?? fura.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
aszoftverbõl nincs lehetõség
késõbb gon dolom lehete majd egyedi mintát is megnyitni
Ha ez megvan odamész a postaládához, lenyomod a shift-et és közben kattintasz a postaládára. A feljövõ opciók közül válaszd a "Szükségletek statikussá tétele" opciót, így tulajdonképp "befagynak" a szükségletek és pl. az erõnléti edzséekben sem merülnek ki a simek.
Átlagosan 45C fok, kb 10 perc játék után 49C, de ezt még tesztelni kell...
Egyébként, valszeg az alaphûtõ is elbírna vele, csak szinte gyapjúszerû két centis porréteg zárta el, de mondom akkor már kipróbálom az új hûtõt.
][ ВАЗ ][
Spread De Love!
Nem fognak többet.. az a játékmenet megváltozásával járna 😊
Még három pont kényelmesen elférne a panelen<#awink>#awink>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Érdekes!
Én mindig frissítek a legújabb ATi driverre és soha nem voltak grafikai bugjaim, ilyen fajta hibáim!Most a 9.5-ös CCC van fent és minden tökéletes!
][ ВАЗ ][
Minden driverbõl a legfrissebb van fent, amit találtam, plusz az oprendszer is friss...
KÉP
][ ВАЗ ][
olyan kérdésem lenne, h a most megjelent eredeti játékban van-é jakuzzi?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
http://www.modthesims.info/download.php?t=342998
Jó szórakozást! 😛
][ ВАЗ ][