Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Realtek HD Audio (Driver: 2009.02.17, v. 5.10.0.5793)
Þór vígi þessi rúnar
most játszottam megint, volt hang, mert régebbi mentés volt, aztán festeni akartam a falat, más néma volt, bár rádióból szólt a zene:S de építés módba, illetbe a beállitásokba még mindig nem volt muzsika.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
már csak ha mindenki megveszi az alapot + az összes kiegészítõt szép kis summát dob ki rá az ember, és lazán van belõle bevételük.
nah, mind1, ezt én hülyeségnek tartom
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
eddig ott csak vámpír halat tudtam fogni ami érdekesebb volt, pedig a vizet is megvizsgáltam, és nem volt ott ilyen hal, megpróbálom
Most úgy mûködik a játék tulajdonképpen, hogy megveszed az eredetit, és akkor pénzért lehet venni bútorokat? mert én valami ilyesmit hallottam, vagy ez kacsa?
mert én elõször elmentem a múzeumba tartani, de mindenki megsértõdött amiért nem volt kaja:C
persze a zene megint eltünt igy el se mentettem igy ujra tudok házasodni😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
más: vettem a boltban habfürdöt, de nem jöttem még rá, hogy hogyan kell használni. A kádra klikkelve akartam habfürdözni, de azt nem lehet. Vettem gyertyát is a boltban, de azt sem tudom kivenni a hátizyákomból. Ez most mi?
almás is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És az alma, körte, paradicsom, stb. csak a boltban tudom eladni?
Ésszerû ajánlatokat várok pü-ben!
köszi..
Steam: greyfox
nemtudjátok véletlen, hogy a házvezetõnõvel miért nem lehet összeházasodni? 😊) Nincs egy normális nõ sem, ha valakinek sikerült az megmondhatná.. 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Én is voltam úgy anno egy kolléganõmmel,hogy elõször csak jóbarátok voltunk(pedig sokan mondják,hogy ffi. és nõ között nem lehet,barátság,max. kefe),s tovább,tovább....azóta egy lányikerünk van.😊Valahogy a Sims-ben is így mûködhet,hisz a fejlesztõcsapat nagy része a nõi nem tagja.Dehogynem ez a valóban életszerû.Igaz 40% tartást fizetek.😞Ilyet miért nem raktak a játékba?😊
On: