44549
-
#12262 baj ha nagyon magányos a karim? -
#12261 Ha ennyire bugos a World Advntures, én fel se teszem. Nekem ennyi bug nincs benen, lehet épp azért? -
Bár lehet, hogy nem így képzelnénk a korlátlan lehetőségeket. -
Gólya #12259 ki mondja, hogy nem a korlátlan lehetőségek játéka?:))) -
#12258 Az igen. Érdekes felállás. A saját klónjával jön össze. -
Gólya #12257 csak finoman és nőiesen:DDD -
Vardo #12256 Igy igaz, szívok, mint a torkos borz. Egyébként nem azért a lyukas két fillérért, de az EA által duplikált csajszikáim, elkezdtek flörtölni egymással, úgyhogy szétválasztottam a "családot" /ezt szerencsére engedte a játék,bár a másik csajszit NPC-ként a városban használja / így most megint egyedül van a simem. El fogom küldeni ismét Egyiptomba, de remélem, hogy nem duplikálja megint. Hs igen, akkor ismét csúnyákat mondok a készítőkre. -
#12255 Én a mother nature-től félek a legjobban, bár az állatok is idegesítenek... béna a fejlesztőcsapat... kalácsképűek a simek, és a pro es contra listában a kontrának nincs meg az alja, annyi a hiba... -
Gólya #12254 a mienken fent vannak a neten pillanatnyilag található legfrissebbek
(ezt Cool is írta nemrég - olyan jó nagybetűs hsz-t keress, ha megnéznéd:D) -
#12253 tök fura, hogy a lány öreg. -
#12252 Ti mindegyik kieg legutolsó javítását feltettétek, vagy csak az alapjáték 600 megás 1.22-es patchét ?
(A launcher nálam pl egyáltalán nem is akar mást frissíteni, azt írja up-to-date, pedig a kiegek új javításai fent sincsenek. -
#12251 amíg lehet játszani, addig nem idegölöm rajta magam. Az Sims 1-gyel voltak komoly gondjaim anno. folyton lefagyott. -
Glinda7 #12250 Ha Facebookon beszélnénk erről ezt most lájkolnám ;) -
Gólya #12249 ne idegesítsd magad, az egész hármas széria egy kalap...ráadásul az ea képes mindezt fokozni...belegondolni nem merek, mi lesz a következő kiegeknél... -
#12248 Hát nem tudom, de hogy nem én csináltam, az tuti. Fogalmam sincs a technikai dolgokról, nem is én telepítem a játékot sem. -
Glinda7 #12247 Ez a duma! xDDDD -
Glinda7 #12246 Elképzelhető, de én tényleg nem "hackelek" és mégis olyanokat csinál velem a játék, hogy néha az agyamat eldobom. :D -
Gólya #12245 azt már csak halkan mondom, hogy a mienk se két forintban van...:(
alap+ hány kieg. is? annyiszor.....
hát ezért mondom én is, hogy a drága jó moszkvai nagynénikéjük, aki mákos tésztáért táncolt hajnalban.... -
Glinda7 #12244 Most jut eszembe hogy lehet. :D
Egy ismerősöm nagy Supernatural fan és megcsinálta a két srácot mint egy párt a sims3-ban. :D -
Gólya #12243 tört játékban sem lehet - már amennyiben tényleg normálisan megcsinálták a játékot (tapasztalatból mondom) - tehát mindenképpen valami külön hack kell hozzá -
Glinda7 #12242 Vardonak eredeti a játéka, mégis szivatja szegényt. :/ -
#12241 Szerintem itt is lehet. -
#12240 Én biztos nem csináltam vele semmit, nem is tudnék.
Viszont kipróbáltam, lehet-e idősebb a gyerek, mint a szülő. és igen. A gyerek öreg, a szülő meg felnőtt. Na, ez is milyen? -
Glinda7 #12239 Szerintem arra próbált utalni, hogy tört játékkal játszol, mert eredetiben nem lehet olyan hiba a játékban, hogy a gyerek a nagyanyjával csókolózik.
Amúgy a kettőben lehetett csinálni leszbiket meg burnyákokat is, szóval meg sem lepődnék, ha ezt is gyárilag tették volna bele. :D -
Gólya #12238 egy normálisan megkreált játék esetén a rokonságon belül valóban le van tiltva (uhh, a macska meg fel van mászva a fára:D)a csók
viszont a hackerek néha megvariálják a dolgokat (kikockázás eltüntetése, tiniszex, stb.) - esetleg ha erre is van valami hack, az kavarhat be
talán erre gondolt, hogy nálad van valami ilyen...
de majd jön és megmagyarázza:) -
Glinda7 #12237 Tudom, hogy (talán) jobb lenne, de olyan sok jó dolog van benne, hogy még szenvedek vele egy kicsit. :) -
#12236 és mi a lényege? Nem értem a hsz-t, hogy miért írta ezt nekem Mike. -
Gólya #12235 mellesleg én már elgondolkodtam azon, hogy leszedetem apukával a kieget... -
Jossua #12234 uristen :D -
Glinda7 #12233 1. nem egy órás folyamat
2. valószínű törődnének vele,ugye? pfff... -
Glinda7 #12232 Tört játék. -
Glinda7 #12231 1 szó mint 100: ne játszunk a játékkal...... -
#12230 Mi az a hack? -
Gólya #12229 ezt honnan tudod? kipróbáltad?
továbbiakra meg a #12206-ra az előző hsz-omban... -
#12228 hack nélkül te ugyan nem első csókolgatod a nagyit -
Gólya #12227 ez most nem:)- fene a jó dolgát
tényleg, az összes eddigivel nem volt ennyi gond...pontosabban semmi gond nem volt - nekünk soha nem kellett leszedni, újrarakni, hites egyszer feltelepítette, onnan kezdve ment, ahogy kell...csak néztem eddig, mint a moziban, hogy a többiek ezt csinálnak, azt csinálnak - hát most ez van
na majd szép lassan kiderül - csak a hitesnek millió egyéb játéka van most, nem igazán foglalkozik ezzel
holnap szerintem elküldöm valahova a simemet, megnézem, hogy viselkedik a játék egy ilyennél -
#12226 ezen kivül még rengeteg dolgot lehet csinálni -
#12225 nekem van
városszerkesztő, család szerkesztése
költöztesd ke egy felnőttel
majd vissza
nekem így javult meg amikor nem volt hajlandó elmenni nyaralni, mert már nyaralt -
#12224 nekem meg az előző családom gyerekének egy legjobb barátja volt, a nagyanyja, és a nagyi hívta el a lányt a bálba. És vele történt az első csók, meg ilyenek. Azért nem normálisak, akik a simset tervezték. Mennyi idő lett volna úgy megcsinálni, hogy rokonoknál letilt az ilyen? -
#12223 én sehova se utaztatom a simeket, azt már meguntam.