Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#circling>#circling>
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
hogy jártam a wc-vel, amit a simem öntisztítóvá akart tenni...?
szépen belekezdett, megcsinálta úgy huszonvalahány %-ig, aztán késõbb még kopácsolt egy kicsit rajta - közben persze használta és meg kellett tisztítani is
most befejeztettem volna vele, erre elölrõl kezdte az egészet...<#conf>#conf>
ezek szerint egy füst alatt kellene megcsinálni az egészet?
vagy csak nem szabad a befejezésig megpucolni?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Igen a halálvirág egytermésû,utána lpustul(szerintem).
Ha még nem szedted le a PPG-t,tedd már meg légyszíves.😊
A könyvespolc befogadóképessége végtelen, hogyan lehet hogy könyvek tûnnek el belõle? -> az alapsimem egyik jellemvonása a "pecás" és tudom, hogy minden kapható horgászattal foglalkozó könyvet megvásárolt (ez biztos!), perpill az asszonya is eljutott olyan szintre hogy érdeklõdik bizonyos halfajok csalizási szokásairól, mondok nyugi otthon a polcon megvan a könyv és olvasunk, no de hiába keresem nincs meg a könyv sem a polcon sem a személyes tárolókban sem sehol a telken leszórva, tehát eltûnt😞(
A 10-es gitáros un. mesterdalát hogyan tudom megszerezni/kapni? Üzenetet nem kaptam róla, a megvásárolható kották között sincs.
A sportoló un. statisztika mutatójának (gyõztes/vesztes meccsek aránya) alakulása sima 50-50 % sansszal adódik ki vagy hogyan lehetne elhangolni egy kicsit, utálom hogy a sim teljes fittsége,edzettsége és tökéletes hangulata mellett is egy ide-egy oda a mérkõzések alakulása.
A halálvirág tényleg csak 1 db termést hoz, tehát a házi kertben nem szaporítható?
Ha egy hétnél hosszabb ideig nem találkoznak simjeim a townikkal akkor újra 0-ról indul az ismerkedés? Van olyan polgártárs(nõ) akivel már 3-szor negyedszer tisztázzuk hogy kicsoda-micsoda😊)! A karizma skill "jó barát" bónusza teljesen pótolja az aspi-pontokért vehetõ "távoli barát" benefitet?
Minden npc lakik valahol a városban, vagy van egy afféle titkos tárolójuk is? Miért tûnnek el a townik olykor teljes mértékben a városból (volt egy képmegrendelése a karakteremnek és az elkészítés után 2 vagy 3 napig nem találtam a vevõt, már kezdtem lemondani az üzletrõl amikor újra feltûnt a pasas)?
A város "újranépesedik", a simem saját anyósán látja az idõkerék forgását😊), õk persze még fiatalok 1000-vel, de anyóspajtás aki az ismeretség kezdetén meglõhetõsen-jó-bõrnek számított, nyögdíjas lett,õszbe csavarodott és már nem pajzánkodik annyira, aztán még egy rakás kezdetben nem volt towni pezseg a fõttéren és korábbról ismert pofák tûnnek el pl. egy ideje hiába keresem az öreg Landgrab Dzsofrit a simem politikai karrierjének legnagyobb szponzorát már nincs sehol.
dobd ki a szemetesbe
megsértõdni pedig nem feltétlenül muszáj, ha olyasmire hívják fel a figyelmedet, ami elég nyilvánvaló
6os szinten vagyok még mindig, de kell vagy 5 kapcsolat, hogy a karizmám is fejlõdjön.. mondom, Úristen.. mire 5 személlyel összebarátkozok <#idiota>#idiota>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Valami közösségi telken nem lehet?
Kampánybulit telefonon szervezhetsz. Kiválasztod, hogy rendezzen bulit, és akkor a választónál kiválaszthatod. 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Az UFOkról jut eszembe, valakit vitt már UFO itt a 3-ba? A családom egyik tagja imádta a 2-ben amikor megjelent az UFO. És most is mindig veszünk látcsõvet, de eddig semmi. Viszont az egyik pletykálásnál az derült ki, hogy a város egyik tagja igazából földönkívüli. Szóval még reménykedünk. Tudtok errõl valamit?
ez a szõke nõs dolgot meg nem kéne erõltetni. Legalábbis nem itt.
Nem ezért fognak segíteni.
Þór vígi þessi rúnar