44549

no-warez.gif
  • Svenson
    legalább nem csapta agyon a meteor, az is valami
  • Gólya #12301
    na megvolt a próba - elutazott a sim egy napra Kínába
    vetettem vele egy edzőbábot - amikor hazament, nem volt sehol...viszont az árát visszaadta a játék, tehát teljesen úgy tekinti ezek szerint, mintha nem vett volna egyáltalán semmit a sim

Cool a fixet kiszedted?
  • Svenson
    Nagy kérés lenne, ha a modern luxus cuccok nevét is leírnád angolul?
  • Svenson
    Igen, köszi. Az a baj, hogy a Storén magyarul van, itt a fórumon meg angolul, én meg nem tudom, hogy keressem, mert hiába próbálom magyrról lefordítani. Láttad tegnap, milyen "jól2 lefordította nekem a bug-ot is a gugli fordító?
  • Coolfire
    Angolul loads of laundry.;)
  • Coolfire
    Ez kell?
  • Svenson
    Nekem még mindig az a gondom, hogy az újratelepítés miatt elvesztek a modern bútoraim, csomó berendezési tárgy, függöny, ilyenek, és a szép modern házam, amit úgy szerettem. Építettem egy alapot, és azt variáltam. Nézegettem a Storéban modern bútorokat, de nem találtam, csak párat.

Na és mosógépet se találtam, csak azt a 2 gagyit, ami alapból benne van.

Ja, és Joschka adott egyszer egy olyan reluxát, ami az ablakhoz igazítja magát, az is elveszett.

Ehhez képest hogy van-e fingópárna vagy nincs...
  • Svenson
  • Coolfire
    Nekem azért,a fingópárna és a kémikus szett miatt van fent.Az utóbbi viszont nem egy nagy szám,a Sims 1-es sokkal jobb volt.
  • Svenson
    Ja, csak kell hozzá mit tudom én, milyen ez meg az. Nem úgy megy, hogy a gyerek életre kelti és kész.
  • Coolfire
    Dehogynem.Életre tud kelni.:)
  • Svenson
    Az nagyon idegesítő. Később aztán, amikor felnőtt lesz, oda kerül az ismerősök közé, de nem lehet vele semmi interakciót végrehajtani. Maga a bábu meg az eszköztárba, onnan ki lehet venni, és arrébb rakni.
    Közben meg a gyerek folyton azzal játszik, és nem alakít ki igazi barátságokat élő emberekkel.
  • Coolfire
    Komolyan mondom,még az awesome modot is felraknám,csak lenne...
  • Coolfire
    Én már a képzeletbeli barátot várom,csak ahhoz meg gyerek kell,amivel-jelenleg-nem rendelkezem.:)
  • Coolfire
    Már az oldal megy.:)
  • Svenson
    Lehet, hogy még kár volt felrakni a Generációkat? Nem is tudom, szeretem-e, hogy a tinédzsernek hangulatingadozásai vannak, a felnőtt nő meg klimaxol.
  • lucifer9393
    Még mindig pihen?
  • Coolfire
    Az MTS is pihen.Még semmi fixek..
  • Svenson
    Nekem az elsővel nem voltak túl jó tapasztalataim. Folyton újra kellett telepíteni. Viszont az még ment nekem is, egyedül. Most már azt se tudnám, hogy fogjak hozzá, ha a 3-ast újra kéne raknom.
  • lucifer9393
    hát igen, de minek

jó, lehet kissé erősen fogalmaztam :)
  • Gólya #12282
    egyébként pontosan ezt gagyarásszuk mindannyian: az első kettővel szinte semmi gond nem volt (na jó, ez így nem teljesen igaz, de ég és föld), de amit most előadnak, az maga a borzalom
  • Coolfire
    Az is.:)Az alap és a Livin Large közt javított.
  • Coolfire
    Jogos..csak már The Sims Studio a nevük..de minek.:)
  • lucifer9393
    nude patch?
  • Coolfire
    A legelső sorozatnak össz-vissz egy szem peccse volt...
  • Gólya #12277
    - basszus...majdnem elhajítottam a gépet
  • Gólya #12276
    hoppá...akkor azt szedjem ki? attól szívesebben megszabadulnék, mint a fény-árnyék cucctól...

egyébként a Gen. a bibis...nálunk eddig az ásatás kivételével semmi gond nem volt - arra beraktuk a fixet, azzal az is rendben volt
    de most a Gen-nel egy kalap az egész - ez úgy hazavágta, hogy csak pislogok

na megyek, megnézem tud-e valahova külföldre menni szegénykém (ha addig agyon nem csapja egy meteor:DDD)
  • Svenson
  • Svenson
    Egyetértek.
  • lucifer9393
    fos bezzeg anno, nem emlékszem, h. ennyi hiba lett volna benne. a kettesben. pl. ez is úgy működik, mint az internet keresőknél:

Maxis: Sims 1 : "próbáljunk valami újat és jót alkotni"
    Maxis + EA Games: Sims 2 : "Hogyan uralhatnánk jobban a piacot? "
    EA GAMES: Sims 3 : "Rászarok a billentyűzetre, és meglátjuk mi lesz"

szerintem így állunk...
  • Coolfire
    Az a baj,ha már vannak mentések nem nagyon ajánlott kiszedegetni az expansionokat.Akkor már réges-régen nekiláttam volna a "hibavizsgálatnak".:))
    Egy viszont fix,a WA ásatását az AMB rontotta el.Erre van is fix,de az meg a GEN-nel nem akar működni...
  • Coolfire
    Eddig a fényképezés kimaradt a simjeim életéből...sry.:)
  • Coolfire
    Még önmagában a WA nem is volt olyan szar.Mikor ráficcent az AMB akkor kezdett el meghülyülni a játék.Azután jött a LN az taccsra vágta,végül a GEN ami aztán megpecsételte a sorsát.:))
    Summa summarum:egymást rongálják a kiegek,egyszerűen inkompatibilisek,ahogy már írtam.
    Nem lenne ez rossz játék-sőt!-de a kapkodás,kapzsiság,a hajcsárkodás,határidő az EA részéről megöli a játékot.
    A Generationst simán bele lehetett volna építeni az alapjátékba,hiszen jóformán csak interakcióról,pár buliról,csínyről és tárgyról van szó.
    Az oké,hogy a többinek illik kiegnek lennie,de legalább normálisan és alaposan tesztelnék őket.

• Jossua
    másnak is van gondja a fotozással ? fekete fényképezögéppel a kettes jártassági szintet se tudom elérni mert legyagy a simem ha fotozok vele ....
  • lucifer9393
    Generations? azal is sok a gond...
  • Svenson
    na szép.
  • Svenson
    az attól függ. ha dolgozik, akkor nem túl jó.
  • Vardo
    Szerintem inkább az LN őrjítette meg. Amíg csak az Alap és az Adventure volt fenn, addig nem volt ilyen gondom.
  • lucifer9393
    Én szerintem itt a world adventures-ben vannak a gondok, és az hat ki mindenre...
  • Vardo
    Hogy az a jó öreg kaporszakállú, salátafejű, burgonyaorrú szaturnuszi nitrogénbányász kertitörpe kajálja fel az összes programozóját és marketingesét az EÁ-nak. Utazni nem utazhat szegény csajszi, mert a játék szerint nem létezik. Ha nem akarom kivinni a városból, akkor játszhatok vele, feladatokat is kap, de célokat, aminek a teljesítése euforikus hangulatba ringatná, azt már nem,
    Magyarul: Mára elegem van belőle