44549
-
#12342 nem
a hack olyan kis letöltött vmi, ami beavatkozik a játékba, vmit átállít
ez simán lehet egy package file
lásd mts hack szekció -
Glinda7 #12341 Hát lennék a simed, hogy ilyen lakásban "nyomoroghassam". :D Amúgy marha jól néz ki. ;) -
Ironman2 #12340 A gépet azért ne dobd el.
Egyébként ott van a hivatalos fórum,oda beirjátok a problémákat,aki tud angolul,és biztos elolvassák a készítők. -
#12339 ja jó, nem esett le, kissé fáradt vagyok, és még mindig vacakolok a feltöltéssel :(( -
Gólya #12338 vedd idézőjelben:D
-
#12337 Miért nyomorog? -
Gólya #12336
-
Gólya #12335 itt nyomorog szegény simem:D
-
Coolfire #12334 Ne add fel!:)
Igaza van az embernek,szedjétek le a degenerationst.És ha rendelkezel valamilyen GEN előtti mentéssel inkább azzal játssz.:)
-
Coolfire #12333 Most semmilyen .package filet nem használok.Ez a Kína dolog eléggé idegesítő.Vettem ott egy harcművészeti könyvet,a simem elolvasta,és azóta sim-fuzni akar..:)A biziben meg sosincs.:( -
#12332 Hát ez pech. Azt írja ki, ellenőrizzem, megvan-e a legújabb szoftverfrissítésem. És nem engedi telepíteni. -
#12331 Mostanában én se építettem.
Viszont valamiért nem sikerül felrakni, amit leszedtem Elkétől. -
Gólya #12330 én most nem annyira - inkább ha megtetszik valami, letöltöm és átvariálom kicsit - persze néha építek is, de mint írtam, azt is minta után:D
hitesnek tegnap egy valós tervrajz alapján hoztam össze egy házat - annyiban tér el az eredetitől, hogy gyakorlatilag egy társasház egyik lakása funkcionál most nála önálló épületként -
Gólya #12329 szerintem whitequeen (? bocs, ha nem jól írtam a nevét) -
#12328 Á, gondoltam, hogy így lehet, csak nem mertem kipróbálni. Köszi. -
#12327 Én is jobban szeretek magam építeni. -
Glinda7 #12326 Ki írta itt nem is olyan régen, hogy van egy magazinja házakkal, amiket meg szokott építeni? -
Gólya #12325 telepített tartalmakat nézd végig - a képek alapján ki tudod válogatni ami nem kell, bepipálod, aztán a végén ráböksz az eltávolításra -
#12324 Hát pont a lényeget nem értem benne. Mit ír a Generációkról? Hogy azzal kompatibilis? Éppen most raktam fel, mindjárt tesztelem. -
Gólya #12323 mondjuk én elég sok helyről szedegetem össze a cuccaimat - a házak inkább csak ötleteket adnak, illetve ha valami olyan holmi van benne, ami tetszik, akkor felrakom, a cucc marad, a többi megy a levesbe:)
múltkor egy kis apró házat rajzoltam le azt hiszem a tsr-ről, azt építettem meg a mostani simemnek -
#12322 Hogy lehet selejtezni? Szerintem én is fogok, mert vannak dolgok, amik nem kellenek. -
Gólya #12321 nekem van egy kb. 150 megás meg egy majd' 80-as - letettem, a cuccok innetől rendelkezésre álltak, azátn mentem selejtezni - rengeteg apró lilom van bennük, amik nekem pl. nem kellenek (főleg dekorációs tárgyak...kis apró mütyürkék, amiket itt a játékban sem bírok ekkora mennyiségben elviselni:D) -
Glinda7 #12320 Ez azért kicsit érthetőbb, mint a tegnapi "kínai piacos" fordítás. :D
Hát nem tudom, de a férjem is mondta, hogy töröljük le a GEN-t mielőtt még nagyobb "kárt" csinál. -
#12319 Elkezdtem leszedni egyet, valami iszonyú nagy, kicsit félek, mi lesz. Majd jövök tanácsot kérni, hogy kell leszedni, ha nem megy. -
#12318 Ja, nem nézted meg azt az oldalt, amit tán Coolfire linkelt be a Bug-okról? Ott vannak javítási ötletek. No persze angolul, amit nem értek. -
#12317 Nnna, Elkétől:
Hi my dear Friends.......here my new house for you all...
you need "GENERATIONS"the new ad on.......
have fun and let the Sunshine in...maybe your Sim Family will be happy in this House..
kisses Elke
Gugli fordító:
Szia kedves barátaim ....... itt az új ház van az összes ...
van szükség "generációk" új hirdetés .......
szórakozni, és hagyja, hogy a Napsugár a. .. talán a Sim Family szívesen ebben a házban ..
csók Elke -
#12316 Te szegény.
És ha levennéd a Generációkat? -
Glinda7 #12315 Gyerekek baj van. Elment a kedvem a simstől a sok mocsokság miatt. :( Képtelen vagyok kitalálni hogyan tovább. Annyit törődtem a családommal, és újrakezdeni... Áh! Kerülöm a gépet is. :( -
#12314 Közben megtaláltam mégis a Google-n keresztül, hát... vajon hány ember készítette ezeket? Éjjel és nappal csak sims cuccokat gyárt? A bőség zavara... -
#12313 Köszi, egyelőre ezt se akarja megnyitni. -
Gólya #12312 ha kell még link, csak szólj:) -
Gólya #12311 ez az -
#12310 Ez jó ötlet, köszi. -
Gólya #12309 várj, megyek a másik géphez:) -
Gólya #12308 na akkor most már tudod:)
egyre figyelj, ha belelendülnél a dologba...egyszerre mindig csak egy valamit rakjál fel, teszteld le, hogy nem okoz-e valami gubancot a játékban
ha egyszerre többet telepítesz fel és valami gond lenne, akkor kicsit körülményesebb egyenként leszedegetni, visszarakni őket -
#12307 És tudsz linket adni Elke oldalához? A Google millió találatot ad ki elkére. -
#12306 Hát mert nem tudtam, hogy lehet máshol is keresgélni. -
#12305 Pl. tetszik a durmolo delux, a modern kényelem és a díva álma. -
Gólya #12304 még nem:DDD
megyek, tesztelem tovább, hátha még kijön valami mocsokság:) -
Gólya #12303 de miért csak a storéban keresgélsz?
annyi szuper cucc van a neten - jó, angol meg német nyelvű, de azért a download feliratot még én is felismerem:D
ha meg szétnézel Elke oldalán "ház-ügyben", azokkal a házakkal annyi modern cucc jön le, hogy nem győzöd majd selejtezni őket:)