Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tessék figyelmesen végignézni az építkezés-módot - csak az ott rajzolt háznál kell ráhúzni az egeret arra, amit szeretnél
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
vagy tényleg nem lehet megpucolni
különben egy ideig úgy mutatja, mintha erlõlrõl kezdené, de aztán ugrik a mutató
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kedzeti simem már elég idõs, a barátai sorra halnak meg
a saját eszköztáradban katt a gyümölcsre/zöldségre/stb-re és lesz egy ültetés gomb 😄
a legtutibb ha keresel egy olyan házat ahol van gyümölcsfa stb és szépen lenyúlod a termést és elülteted otthon 😊
ha meg járkálsz a városban/parkokban akkor lehet találni mindenféle magokat amiket el lehet ültetni ha eléggé felfejleszted a kertészkedés képességet
majd kapsz olyan feladatot is amit ha megcsinálsz akkor egyéb dolgokat is lehet ültetni (majd rájöttök magatoktól 😄 ) úgyhogy érdemes megcsinálni a kéréseket 😊
-hol találok lépcsõket?
-egyénileg lehet-e falfesték színeket keverni?
-a konyhában vannak a falra rakható szekrények, azokat hogy lehet pontosan a falra rakni? nekem nem engedi h a falra rakjam, hanem csak a faltól kb. egy méterre, és úgy elég hülyén néz ki.
köszi!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
familyFunds CSALÁDNÉV PÉNZÖSSZEG - nevezetû kód?
Ne városszerkesztõ módban írjátok be, hanem egy háztartásnál. 😊
Bocsánat, ha evidens a kérdés, de sosem játszottam még vele, és most sem nekem kell, az a helyzet. <#vigyor0>#vigyor0>
De én max. 3-al játszok: apa, anya, gyerek.
Egyszer azt olvasom, h igen, máskor azt h nem lesz benne kertészkedés.
Mi az igazság, van benne, vagy nincs?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na, mind1 😄
][ ВАЗ ][
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kérlek segítsetek! Nem tudom használni a konzolt a Simsben. A CTRL+Shift+C nem mûködik. Van valami megoldásotok?
Köszönöm a segítséget elõre is!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Még 1* köszönöm a helpet.
átmész a temetõn egyenesen ki a folyóhoz és ott lesz egy törött csónak vagy valami roncs már nem emlékszem és ott van 1 kis halraj amiben vámpírhal van meg még valami aztán éjféltõl lesz ott kampechal (ilyen ködös lesz a víz felszíne)
ha 5öt kifogsz akkor betelepítheted a saját tavadba is és ott állandóan lesz 😊
Egyébként a tortával bárkit bármikor meg lehet öregíteni nem kell végigvárni az adott szakaszt.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Most néztem meg még1* tüzetesebben hátha én nem vettem észre, de a 2. városka temetõjében semmilyen víz nincs az egész temetõben és a közvetlen környékén se, csak a folyó van körülötte, de az sokkal messzebb van...
Ezért írtam hogy nincs ott víz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ha valaki már valahol fogott a 2. városban kampec halat, kérem segítsen nekem. Nagyon köszönöm.
Nézted a könyvespolcon azt az opciót is hogy nyissa ki, vagy keressen olvasni valót, mert ha csak a sima olvasson.. opciónál keresed, akkor elõfordulhat hogy túl magas már a jártasságod, az adott könyvhöz és ezért kiveszi a választékból, mint könnyítésként hogy ne legyen hatmilla felesleges könyv bent. De valójában az még mindig a poncon van csak másik opcióval érheted el. Én pl. azt is megfigyeltem hogy ha a halászat vagy más jártasság magasabb mint a könyv szükséges szintelvárása, akkor nem mindig lehet rákattolni hogy olvassa, ilyen helyzetben lehet megoldás ha kirakod a földre és úgy próbálod. Nekem olyankor sikerül.
Egyébként Nektek feltünk, hogy itt a 3-ban valahogy furcsán öregednek a simek! Fiatal felnõtként kezdtem, és mikor felnõt lett, egybõl házasság majd gyerek, de tényleg szorosan ahogy csak lehetett, erre a todler kórból még ki sem nõtt a gyerek már aggastyánok lettek a szûlõk. Az iskolás gyerek két napot járt eddig iskolába, már figyelmeztet a játék, hogy mindjárt itt a szûlinapja, ideje beszerezni egy tortát! A kamaszkór nem tudom még mennyi ideig tart, de a különbözõ korszakok nagyon eltérõ idõtartamuak. Gondoltam legközelebb mehosszabítom az életet, de akkor a todler kór fog maratoninak tünni. Persze tudom, hogy odamehetek elfújni a gyertyát akármikor, de mégis! Tényleg próbálta már valaki öreggel elfújatni a gyertyát?