Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki keres, az talál...
tessék figyelmesen végignézni az építkezés-módot - csak az ott rajzolt háznál kell ráhúzni az egeret arra, amit szeretnél

#4141 ??? lépcsõ érdekel!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Legtöbbször a kutató állomásnál talán. De mindig keresd a "jellegzetes" jelzõs magokat, mert azokból fejlõdhet ki.
De igen, bemész a boltba és veszel gyümölcsöt vagy zöldséget amit ültetni akarsz és hazamész ott meg az eszköztáradban rákatolsz és kiválasztod hogy Ültessen, és már el is ülteti feltéve hogy egyszerû növényt választottál, mert ha még nincs jártasságod hozzá, csak kevés dolgot tud elültetni, pl. almát, salátát...stb.
Freddycom
Vagyis a magokat gyûjtenem kell? Nem tom csak simán megvenni?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

nonicks
életgyümölcsöt merre lehet találni?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Mike at home
szernem szimplán bug
vagy tényleg nem lehet megpucolni
különben egy ideig úgy mutatja, mintha erlõlrõl kezdené, de aztán ugrik a mutató

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Freddycom
Köszi a választ, sokat segítettél. <#vigyor0>

Mike at home
ha a sim nem olvashatja, nem jelenik meg a listán

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
így van
kedzeti simem már elég idõs, a barátai sorra halnak meg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a kertészkedés elég egyszerû
a saját eszköztáradban katt a gyümölcsre/zöldségre/stb-re és lesz egy ültetés gomb 😄
a legtutibb ha keresel egy olyan házat ahol van gyümölcsfa stb és szépen lenyúlod a termést és elülteted otthon 😊
ha meg járkálsz a városban/parkokban akkor lehet találni mindenféle magokat amiket el lehet ültetni ha eléggé felfejleszted a kertészkedés képességet
majd kapsz olyan feladatot is amit ha megcsinálsz akkor egyéb dolgokat is lehet ültetni (majd rájöttök magatoktól 😄 ) úgyhogy érdemes megcsinálni a kéréseket 😊
csáó! egy pár kérdés a játékkal kapcslatban:
-hol találok lépcsõket?
-egyénileg lehet-e falfesték színeket keverni?
-a konyhában vannak a falra rakható szekrények, azokat hogy lehet pontosan a falra rakni? nekem nem engedi h a falra rakjam, hanem csak a faltól kb. egy méterre, és úgy elég hülyén néz ki.

köszi!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Valaki megnézné, hogy mûködik nála a:

familyFunds CSALÁDNÉV PÉNZÖSSZEG - nevezetû kód?
Ne városszerkesztõ módban írjátok be, hanem egy háztartásnál. 😊
Freddycom
És hol találom majd meg ezeket?
Bocsánat, ha evidens a kérdés, de sosem játszottam még vele, és most sem nekem kell, az a helyzet. <#vigyor0>

hát, igen. Legjobb 1 emberkével játszani. 😊
De én max. 3-al játszok: apa, anya, gyerek.
Van benne kertészkedés, és elég sokféle növényt lehet ültetni. Mellesleg a kertészkedésen alapul a 3-ban a simek fiatalítása is, az ún. életgyümölccsel.
Freddycom
Még nem tettem fel a játékot nõvéremnek, ezért is lenne egy kérdésem.
Egyszer azt olvasom, h igen, máskor azt h nem lesz benne kertészkedés.
Mi az igazság, van benne, vagy nincs?

Számomra még az egy gyerekes család is kihívást jelent itt a 3-ban, mikor mindegyik máshol van akkor nem gyõzök zoomolni ide-oda. Furcsa így osztogatni az interakciókat.

Megközelítõleg a simeknek azonos tulajdonságúaknak kell lennük.Utána jöhet a romantika rész,amikor már legalább barátok vagytok.Az biztos,hogy egyszerûbb végigdöngölni az egész várost,mint párt találni.De mégnehezebb egy hármasikreket felnevelni iskoláskorig.Hú,ne tudjátok meg,mekkora szoppantyú.😊Nem elég,hogy csecsemõkorban már vannak szükségleteik,de a tipegõ korszak az maga a pokol.😊)Kaja,bili,járás,beszéd 3x,hát kész káosz volt...Ráadásul mindig vonyított valamiért az egyik.Az egész éjszakám ráment.Most már hálistennek iskolások,de az egyik annyira géniusz,hogy már most kiválasztotta a tudományos álmot.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

igen, de pl. azzal nem rontja/változtatja meg a játékmenetet. 😄
Na, mind1 😄
Hassan B
Ajánlat/Eljegyzés vagy Város szerkesztése módban családok összevonása.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehet kapcsolatba kerülni egy másik simel vagy esetleg összeházasodni mert sehogy sem jöttem rá!!Már 1milloszor mondtam romantikus dolgokat maxon van a barátság "etyepetyézünk"😊 állandóan de kapcsolat vagy házasodás funkciót parancsot nem találok sehol mit kellene csinálnom?? elõre is köszi hello
LeWyTy
Akk próbáld újra.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem feltétlen.. vannak hasznos kódok is, pl: moveobjects on
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Nem tudom használni a konzolt a Simsben. A CTRL+Shift+C nem mûködik. Van valami megoldásotok?
Köszönöm a segítséget elõre is!
Broafka
nah én ezért nem wow-ozok, különben kipróbálnám, még lehet hogy tetszene is

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tényleg sikerült fognom, nem is egyet 😄 pont ott ahol írtad.
Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget, erre nem is gondoltam volna. Már megyek is megpróbálom kihorgászni 😄
Még 1* köszönöm a helpet.
A MySimsen olvastam,miközben a szülinapi gondomra kerestem a választ.😊

a második városban is a temetõnél lehet csak fogni kampechalat
átmész a temetõn egyenesen ki a folyóhoz és ott lesz egy törött csónak vagy valami roncs már nem emlékszem és ott van 1 kis halraj amiben vámpírhal van meg még valami aztán éjféltõl lesz ott kampechal (ilyen ködös lesz a víz felszíne)
ha 5öt kifogsz akkor betelepítheted a saját tavadba is és ott állandóan lesz 😊
ez hol van? a PG-ben, vagy van rá könyvben utalás?

Öhm..köszike.😊

Rakd ki egy asztalra és lesz egy olyan opció hogy ki fújja el, akkor kell kiválasztani a szülinapost.

Egyébként a tortával bárkit bármikor meg lehet öregíteni nem kell végigvárni az adott szakaszt.

A medúzának szõlõ a csalija, a vörös heringnek meg hotdog.

Megvan a buli rendezve,ott a sok nép,most "pause" van,de nem tudom megnöveszteni azt a kurva kölyköt.Már egyet reggel elbasztam..Ott figyel a tüzes torta az inventoryban,mégsem tudok semmit sem kezdeni vele..

1 nap van hátra valamelyik Simnek az életszaka váltásig? Ha igen, akkor telefonon a bulik menüpontban elvileg engednie kéne a rendezését 😊
Van ott Riverviewbwn egy haltelep.Ott nem próbáltad még?Csak angyalhallal lehet kifogni.

Hali szülinapi bulit,hogy a görcsbe kell rendezni?Megvan a torta,de nem tudom kirakni sehova,aszonya nincs interakció..

Ha jól tudom nincs semmi különleges képességük, csak az ambróziához kell az egyik... ezért próbálom kifogni, most szerkesztésben csináltam vizet a temetõben, de ha megvizsgálja a sim csak sima egyszerû halakat lát benne, és nem is látni a vízben semmilyen halat sem... de próbálkozom éjfél a 6:00 között hátha így is mûködik mint a Sunset városban lévõ temetõnél...ki tudja, ha sikerül akkor már írom is meg ide, ha nem akkor majd csak valaki rájön és megírja.
nonicks
kampechal meg a vámpírhal SIMA egyszerû hal vagy van valami különleges képességük is?

A jellegzetes jelzõs ismeretlen magból fejlõdhetnek ki a nagyon ritka növények, mint pl. életgyümölcs, pénzfa, halálbokor, stb.

Most néztem meg még1* tüzetesebben hátha én nem vettem észre, de a 2. városka temetõjében semmilyen víz nincs az egész temetõben és a közvetlen környékén se, csak a folyó van körülötte, de az sokkal messzebb van...

Ezért írtam hogy nincs ott víz.
nonicks
kampec halat egy különleges hallal lehet fogni a temetõbe 24:00-06:00 között (temetõbe a kripta elõtt van a víz)

Egy kérdésem lenne: Én a második városban játszok, és végig jártam az összes pecahelyet a játékban megvizsgáltam a vizüket és sehol nem írja ki a kampec hall jelenlétét. A temetõben meg nincs víz! Hol lehet ott fogni kampec halat?

Ha valaki már valahol fogott a 2. városban kampec halat, kérem segítsen nekem. Nagyon köszönöm.
És az mit csinál?
A kertészkedésnél is megfigyeltem egy hasznos dolgot... ha valaki különleges növényt szeretne, pl. lánggyümölcsbokrot, vagy életgyümit...stb. Akkor nincs más dolga mint járkálni a városban, és elsõsorban a kutatóállomásnál és a temetõben keresgetni magokat, de elõfordult nálam már máshol is. Csak azokat a magokat gyûjtse be ami: "Jellegzetes" jelzõvel van.
Sziasztok!

Nézted a könyvespolcon azt az opciót is hogy nyissa ki, vagy keressen olvasni valót, mert ha csak a sima olvasson.. opciónál keresed, akkor elõfordulhat hogy túl magas már a jártasságod, az adott könyvhöz és ezért kiveszi a választékból, mint könnyítésként hogy ne legyen hatmilla felesleges könyv bent. De valójában az még mindig a poncon van csak másik opcióval érheted el. Én pl. azt is megfigyeltem hogy ha a halászat vagy más jártasság magasabb mint a könyv szükséges szintelvárása, akkor nem mindig lehet rákattolni hogy olvassa, ilyen helyzetben lehet megoldás ha kirakod a földre és úgy próbálod. Nekem olyankor sikerül.
Köszi! Akkor ültetem!
Egyébként Nektek feltünk, hogy itt a 3-ban valahogy furcsán öregednek a simek! Fiatal felnõtként kezdtem, és mikor felnõt lett, egybõl házasság majd gyerek, de tényleg szorosan ahogy csak lehetett, erre a todler kórból még ki sem nõtt a gyerek már aggastyánok lettek a szûlõk. Az iskolás gyerek két napot járt eddig iskolába, már figyelmeztet a játék, hogy mindjárt itt a szûlinapja, ideje beszerezni egy tortát! A kamaszkór nem tudom még mennyi ideig tart, de a különbözõ korszakok nagyon eltérõ idõtartamuak. Gondoltam legközelebb mehosszabítom az életet, de akkor a todler kór fog maratoninak tünni. Persze tudom, hogy odamehetek elfújni a gyertyát akármikor, de mégis! Tényleg próbálta már valaki öreggel elfújatni a gyertyát?
Viszont kampechallal Ambróziát lehet belõle készíteni..

Elég sok helyen-de fõleg ahogy Gólya mondja-a temetõben.De nem mindig betakarítható.Magvakat is lehet találni.Én a legtöbb magot a Tudományos Intézet körül találtam,de halastavaknál(ott fõleg növények vannak) v. a parkokban.

Sipocz
Ültesd el, úgy viselkedik mint bármelyik konyhakerti növény és ha úgy érzed túl gyorsan telik a sim-élet eszegesd😊! (Ne felejtsd el újravetni akár magáról a megtermelt gyümölcsrõl!)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)