Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ej, hát csinálj magadnak vagy keress a különbözõ oldalakon
hiába írod le bárkinek, nem olyan lesz
ha szétnézel több helyen, biztos találsz olyat ami megfelel

<#nyes>

Az építeshez nem kell kód, legfeljebb a simed majd kívülrõl nézi a pompát<#nyes>

kéne pénz csít mert valamibõl mégis kéne luxusvillát építeni😄

Itt nem lehet várost "készíteni"? Mondjuk bõven elég lesz a 2 város benépesítése, de ha esetleg megunnám magam... 😊

magyarországot próbálom majd lemodellezni a játékban... 8 fõs bodzaszedõ családok, stb. majd kaptok helyzetjelentést!

Ez nem igaz.
(Lásd Itt Évi válaszát.)
Ajánlom a Város szerkesztése menü megnyitását (az aktív háztartásból átlépve) és az azon belüli lehetõségek felfedezését.

nonicks
a ****ot tudományos labor környéken egyetlen 1 mag szokott lenni naponta...(parkba is van napi 3 de azok általában alma meg szõlõ)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

predator1982
ne haragudj, de ez rém hülye kérdés volt

pred

De tudsz velük játszani, én is váltogattam nem egyszer. Gondolom amikor 2családot csináltál nem új játékra nyomtál, mert akkor tényleg tök különállóba teszi, de az se baj, mert a családtárolókba benne kell legyen az összes saját gyártmányod. Városszerkesztés módba lépsz játék közbe és ott aktív háztartás váltással be tudsz más családba lépni, vagy ha nincs a helyén a család akit csináltál elhelyezed õket, hogy egy városba legyenek. Viszont vállald a következményét az interaktivitásnak, hogy míg egyikkel játszol a másik család lehet, hogy elkóricál másik családhoz, gyereket vállal vagy összejön valakivel a tudtod nélkül. Én úgy oldottam meg, hogy amint beköltöztettem xy-nt, az épp játszott karakteremet ráküldtem így romantikáztzak és mivel nem volt magányos nem költözött el, nem csinált gyereket egyedül, így gond nélkül össze tudtam õket költöztetni késõbb.

Ruley
Nem kell.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Sziasztok! Nekem még nincs meg a Sims3. azért nem veszem meg, mert nem tudom hogy kell e hozzá internet vagy nem. léci segítsetek. ha van vki, akinek nincs nete, és mégis fel tudta telepíteni. vagy tudja vki hogy kell e hozzá net vagy se? köszi szépen
Fabio Capello
tudományos intézet környékén, keresd a "jellegzetes" jelzõvel titulált magokat, általában azok között szokott lenni

nonicks
pénzfa magot merre lehet találni?😄 (sikerült minden hal fajtából a kertembe szerezni egyet😄)

akyyy
<#nevetes1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Stefibaba
Valakinek van valami ötlete, hogy a sims3 miért dobál ki néha a játékból? Játszok 10-20 percet és csak kilép se szó se beszéd :\

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

elértem a csávókámnak a politikai karrier csúcsát. Még épp idõs kora elõtt. Büszke vagyok magamra 😄

Van valamilyen plusz számára a lelkesítõ beszéden kívül? 😊
na, látod 😄
Freddycom
Nem is olyan rossz ez s sims, mint ahogy elõször gondoltam. <#zavart1>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Helo!
És még valaki tud olyan embert, aki tud csinálni simeket tárgyakat stb? Amit valójában nem lehet a játékban, hanem ilyen programmal csinálják? Tudna készíteni nekem egy simet? Majd leírom privátban, hogy milyen kéne.
És nekem tudna valaki segíteni?
Hassan B
Mert egy mentéssel csak egy családdal tudsz játszani. A másikhoz csak átmehetsz, vagy esetleg összevonhatod a családokat.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Sziasztok plíz segítsetek.
Csináltam 2 családot,hogy legyen kivel összehozni az utódokat,egy városba laknak,de csak az egyik családba tudok belépni,hogy játszak velük..A másikba nem..Amikor kiálasztom az elején melyik családdal akarok játszani,meg se jeleníti a másikat..Nemértem mért <#szomoru1>
Helo!
A letöltött dolgokat, hova kell berakni?
Hát én valahogy nagyon elbasztam a családom..😊Addig huzigáltam,az életkor biszbaszt,hogy a szülõknek csak napjai,a kölköknek meg 70 napjuk van hátra.😊Azért a karrierem sem semmi...szakaszvezetõ->táskás futár->gén szekvenciás....mindig ajánlgatta az eggyel nagyobb állást én meg elvállaltam.Most én is a kertészetre,horgászatra hajtok,mert muszáj ambróziát csinálnom.Most speciel a 3 lánnyal nincs gond..okosodonnak mint a veszedelem..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
az edit in CAS cheat hogy mûködik? mert nekem sehogy

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali!

Légyszi segítsetek. Hol lehet találni Életnövényhez magot?
A beállításokban be lehet állítani, meddig éljenek!

A Legjobb hogy már nem kell pisálnom hamarosan "maszatállo" is leszek. 😊
Viszont hiába mászkálok éljel nem igen enged betörni sehova,pedig egy egy plazma tv stb jo lenne..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

xblades
Na ne már mi van nem halnak meg a simek ?<#conf><#wilting>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

hát az idegölõ volt, sokáig el is húzódott a reggeli (délutánig 😄).
Szóval számomra nem is baj.
a tipegõ betud bújni a játékdobozba, és a szülõk olvashatnak neki különleges könyvet.
Mike at home
régen olyan sokat beszélgettek kajánál, most meg mire odaér a másik az elsõ már be is fejezte

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az öreg se döglik meg pedig már 191 napos
ja és 5-en lakunk

Mike at home
reggeél elmegy mindenki dolgozni, egész nap zabáljuk a palacsintát ami reggelrõl megmaradt, a tipegõt lehet csikizni, levegõbe dolgálni, beszélgetni vele, eteni, aztán szevasz, semmivel nem tud csinálni semmit, beszélni, járni, bilizni már ezer éve megtanult

Mike at home
nekem nem tünt fel semmiféle HP
eééenben lassan kezdem unni
talán a 190 nap miatt
autót se nagyon érdemes venni

xblades
Tudja valaki alapból hány napig élnek az emberek.
Az enyémnek már napokota a végéhez ért az élet csíkja.<#integet2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ja, kösz..

hát akkor azt biztos nehéz megtalálni.
nonicks
kell hozzá pénzfa mag...de sehol nem találok ebbe a ***** OFG -ban meg nem lehet keresõt használni...

Aki szeretne mintát (még a rengeteg minta mellett) töltögetni, annak ajánlom ezt az oldalt: TSR - Downloads
nem tudja valaki, hogy lehet pénzfát ültetni? <#wow3>
Huh, én ezt pont másképp gondolom.. a szomszédságot. 😄

Sunset nem jön be: kicsi, és picit rendezetlen. Viszont Riverview nagy, (igaz falusias - de nem zavar, mert a látvány magáért beszél): a hidak, a parkok, meg minden. Az elhelyezés a legjobb, hogy a boltok, közösségi helyek egymással szemben vannak, szerintem ez a lehetõ legjobb elrendezés a világon. 😄

De ízlések, és pofonok ugyebár. Igaz, mind a két szomszédságnak meg van az egyedisége: pl. Riverviewben nincs tenger, és vízesés, de van folyó, és híd..

Mindenesetre: általában a várost szeretem, de Riverviewben még az se zavar, hogy parasztos a hangulat, mert az elrendezés tök király. 😄

biztos figyeltétek már, amikor a locsolóval játszik...nekem a Tom és Jerry jutott eszembe - abban van egy olyan rész, amikor a kacsamama bedugja a hátulját a hideg vízbe - na a csajszi tök ugyanúgy rázza a fenekét - elsõ látásra eldobtam magam
ja és gondolom az is megvan, hogy feltûnt pl. Harry Potter és Fiona hasonmása...(ide most leginkább egy "hanyattvágtam magam" smiley lenne a legjobb - helyette: <#vigyor2>)

jaja, sztem sincs semmi fikáznivaló kiegészítõk nélkül is élvezetes játszani, a 2höz képest fejlõdés. És lehet én is átkeccolom a családom Sunsetbe, ez a Rivercuccos túl parasztos nekem. uncsi fukk...... 😄 és bunkók a lakók 😛

ami külön tetszik, hogy eddig nem igazán strapálták magukat a játék készítõi az építkezéssel, most viszont - szerintem - olyan profi a városkép, hogy még <#eljen> (eddig minden esetben átvariáltam a közösségi helyeket, de ezekhez nem tennék egy téglát sem, úgy jók ahogy vannak - remélem a következõ kieg-ekben többet is lehet használni belõlük, mint pl. éttermeket)
viszont ott a másik khmm... település, hát az valami...nem is mondom mi
szóval úgy néz ki, hogy az elsõbe beleadtak apait-anyait, a másikat meg csak úgy odacsapták
próbáltam ott is letelepedni, de elment a kedvem tõle - maradtam Sunset V-ben

na figyelj...
katt az építés módra - megjelenik egy rajz házzal, kerítésekkel, növényekkel stb. - a ház bejáratához lépcsõ vezet fel, arra kell mutatnod stimm?

roberto
Üdv! Feltelepitettem a játékot és maximum 2 perc után kilép nem tudjátok mi lehet a baj?
A gépigényem megfelel!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

de ott nem látok lépcsõt!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

nekem is nagyon tetszik a játék. 😊

Az elsõ pillanattól fogva tudtam, hogy a nyitott szomszédság oltári nagy újítás lesz. És így is lett, hála Istennek. 😄
mindent át lehet színezni
a szekrényt is fel lehet tenni a falra

hát nem ugrott - fene a jó dolgát, ráadásul jó sok idõbe telt, míg megkalapálta a dolgokat (de mostmár csillog-villog minden, mint a Salamoné...)
ha ez bug, akkor leszedem az EA fejét - egy ennyire jól megcsinált játékban nekem ne legyen hiba, mert...irgum-burgum<#gun>
na jó, tudom nem lehet minden tökéletes...még én sem

mellesleg megjegyezve nekem nagyon tetszik az egész - teljesen úgy érzem, mintha egy valós kisvárosban bóklászna a simem
még ami eszembe jutott - bár talán már mondtam? - ha már a szél borzolja a növényeket, akkor szegény simek haját is mozdíthatná néha
annyira fura a kettes után az a mozdulatlanság<#szomoru1>