Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába írod le bárkinek, nem olyan lesz
ha szétnézel több helyen, biztos találsz olyat ami megfelel
magyarországot próbálom majd lemodellezni a játékban... 8 fõs bodzaszedõ családok, stb. majd kaptok helyzetjelentést!
(Lásd Itt Évi válaszát.)
Ajánlom a Város szerkesztése menü megnyitását (az aktív háztartásból átlépve) és az azon belüli lehetõségek felfedezését.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Van valamilyen plusz számára a lelkesítõ beszéden kívül? 😊
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
És még valaki tud olyan embert, aki tud csinálni simeket tárgyakat stb? Amit valójában nem lehet a játékban, hanem ilyen programmal csinálják? Tudna készíteni nekem egy simet? Majd leírom privátban, hogy milyen kéne.
][ ВАЗ ][
Csináltam 2 családot,hogy legyen kivel összehozni az utódokat,egy városba laknak,de csak az egyik családba tudok belépni,hogy játszak velük..A másikba nem..Amikor kiálasztom az elején melyik családdal akarok játszani,meg se jeleníti a másikat..Nemértem mért <#szomoru1>#szomoru1>
A letöltött dolgokat, hova kell berakni?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Légyszi segítsetek. Hol lehet találni Életnövényhez magot?
Viszont hiába mászkálok éljel nem igen enged betörni sehova,pedig egy egy plazma tv stb jo lenne..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szóval számomra nem is baj.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ja és 5-en lakunk
eééenben lassan kezdem unni
talán a 190 nap miatt
autót se nagyon érdemes venni
Az enyémnek már napokota a végéhez ért az élet csíkja.<#integet2>#integet2>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
hát akkor azt biztos nehéz megtalálni.
Sunset nem jön be: kicsi, és picit rendezetlen. Viszont Riverview nagy, (igaz falusias - de nem zavar, mert a látvány magáért beszél): a hidak, a parkok, meg minden. Az elhelyezés a legjobb, hogy a boltok, közösségi helyek egymással szemben vannak, szerintem ez a lehetõ legjobb elrendezés a világon. 😄
De ízlések, és pofonok ugyebár. Igaz, mind a két szomszédságnak meg van az egyedisége: pl. Riverviewben nincs tenger, és vízesés, de van folyó, és híd..
Mindenesetre: általában a várost szeretem, de Riverviewben még az se zavar, hogy parasztos a hangulat, mert az elrendezés tök király. 😄
ja és gondolom az is megvan, hogy feltûnt pl. Harry Potter és Fiona hasonmása...(ide most leginkább egy "hanyattvágtam magam" smiley lenne a legjobb - helyette: <#vigyor2>#vigyor2>)
viszont ott a másik khmm... település, hát az valami...nem is mondom mi
szóval úgy néz ki, hogy az elsõbe beleadtak apait-anyait, a másikat meg csak úgy odacsapták
próbáltam ott is letelepedni, de elment a kedvem tõle - maradtam Sunset V-ben
katt az építés módra - megjelenik egy rajz házzal, kerítésekkel, növényekkel stb. - a ház bejáratához lépcsõ vezet fel, arra kell mutatnod stimm?
A gépigényem megfelel!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Az elsõ pillanattól fogva tudtam, hogy a nyitott szomszédság oltári nagy újítás lesz. És így is lett, hála Istennek. 😄
a szekrényt is fel lehet tenni a falra
ha ez bug, akkor leszedem az EA fejét - egy ennyire jól megcsinált játékban nekem ne legyen hiba, mert...irgum-burgum<#gun>#gun>
na jó, tudom nem lehet minden tökéletes...még én sem
mellesleg megjegyezve nekem nagyon tetszik az egész - teljesen úgy érzem, mintha egy valós kisvárosban bóklászna a simem
még ami eszembe jutott - bár talán már mondtam? - ha már a szél borzolja a növényeket, akkor szegény simek haját is mozdíthatná néha
annyira fura a kettes után az a mozdulatlanság<#szomoru1>#szomoru1>