44549

no-warez.gif
  • Gólya #12382
  • Coolfire
    Nem pörög a topik.:))Nem létezik,hogy csak ennyi hiba van.:))
  • Coolfire
    Na meg is van.Itt megtalálható az összes orvosolható játékhiba.
  • Coolfire
    Mi lesz veled,ha véletlenül kijavítják?:))Bár van olyan okosság..:)
  • Gólya #12378
    én most már tényleg nagyon jól szórakozom ezen a meteorzáporon:D
    teljesen lelombozódtam, mert egy nap teljesen kimaradt...még a végén nem is lesz már? hol az illetékes?
  • Coolfire
    Valahol belinkeltem egy bughalmazt és rá a megoldásokat.Lehet,hogy azok között láttam.
  • Coolfire
    Valami hasonló lesz,hacsak nem találok rá más megoldást.Vagy ott felvisem 10-re a sim-fu skillt.
  • Gólya #12375
    eddig még sosem volt ilyen - legalábbis nálunk
  • Gólya #12374
    vegyél neki egy kis házat vagy telket legalább valahol - ha már elérte a 3. vízumszintet - akkor meg tudod nézni a dobozkát is

bár...kérdés, hogy ha megvenné a telket, az tényleg az övé lenne-e...
  • forgokrisz
    Köszi. Szerintem is az lesz :S
  • Coolfire
    Ez kemény.Itt valami nagyon beakadt.Próbáld meg az egészet reinstallálni.
  • Coolfire
    Szerintem vegyétek ki-legalább ideiglenesen-a fixeket belőle.
  • Coolfire
    Csak az én bugocskáimról tudok nyilatkozni.:)
    Visszaraktam a kínai mentést,elmentem a boltba,és újra megvettem mindent(sütigyártót,bábut,deszkatörőt).Nem sokat fizettem érte a sztár kedvezmény miatt,de azt le is vette a pénzemből.Mikor hazatértem RV-be már újra ott volt a levont pénz,és a cs. eszkötárban semmi.
    Az a gond,hogy külföldön tiltva van az építés és vásárlás mód,ego a cs. eszköztárat nem lehet megnézni.:(
  • Coolfire
    Ez a szla dolog ismerős valahonnan.Úgy rémlik pedig,ez már régebbi bug.
  • Gólya #12368
    de hát addig nem volt semmi gond vele...
  • Gólya #12367
    nem
    akkor ez is betudható a fixnek (valószínűleg)
  • Coolfire
    Nekem a kémikus szett és a hűtő előtt tudnak nagyon sokáig agyalni.
  • Coolfire
    Szóval levettem a Generationst megmaradtak a hibák,úh egyelőre úgy néz ki,hogy csak egyszerűen szar.:))
  • Mike
    mindent iszonyat lassan csinálnak
  • Mike
    nekem mindig jön számla

nem lehet, hogy felvetted a számlamentességet?
  • forgokrisz
    Hello! Múltkori problémám (eltűnt a simem, miután elment kirándulni) megoldódott. A problémám most az, hogy a simek valamiért nem csinálnak semmit maguktól A szabad akarat csúszka max-ra van állítva. De egyetlen sims sem csinál semmit a városba. Mindenki otthon van és a halálukon. (Ha átmegyek hozzájuk a simemmel, akkor bűzlenek és összeesnek az álmosságtól). Az enyém is csak akkor csinál valamit ha "felszólítom"...amúgy addig állna egy helyben, amíg el nem pusztulna. Valakinek van ötlete hogy miért lehet ez? Egyik pillanatról a másikra lett ilyen a játék.
  • Gólya #12361
    másik, amitől hullik a hajam...cirka egy órát ülnek a budin - nem kéne egy kis hashajtó nekik?
  • Gólya #12360
    következő dolog: az normális, hogy első csütörtökön jött egy számla, azóta semmi? már a második hét végén vagyunk...
    esetleg ez is a fixnek köszönhető? vagy ez most már így működik?
    utóbbit is el tudom képzelni, mert olyan összegű számla volt, hogy az máskor egy hónapra elég...
  • Gólya #12359
    persze, mert a simem épp nem volt otthon - ő szép színes:DDDD
  • Gólya #12358
    ilyen hangulatom volt:)
    #12356-ra: most már kimondottan szórakoztat:D naponta szakad a nyakukba egy meteor:D - mindegy, mentés minden fontos dolog után és gond egy szál se
    majd jön a hites és megbeszéljük a hack-problémát...nem akarok nélküle belepiszkálni a játékba, nem csak az enyém, övé is
  • Mike
    tényleg jól néz ki, de nekem túl steril
    túl fehér, túl fekete, sehol egy élénk szin
    nyomasztó lenne egy ilyenbe lakni, én szeretem a vidám színeket a lakásban
  • Mike
    tök szép ház, csak cserébe nem tudsz elhozni semmit kinából meg meteoresőt kapsz a nyakadba (ami neked van az már eső)
  • Mike
    miért nem próbálok meg úgy is, hogy kikapcsolod az összes egyedi tartalmat
    és úgy mész kinába, egy szimpla simmel, ami gyárilag benne van egy gyári telekről?

ugyanis, nekem hazahozza a cuccokat Kinából
  • Mike
    az ilyeneket miért nem mented le magadnak, szépen katalogizálva, képekkel együtt, hogy később is meglegyen, és tudd mi micsoda?
  • Mike
    nekem most született egy, és már csecsemőként megkapta a képzeletbeli barátot mint vmi babát
    vicces, hogy az anyja apja nagyjából szarik a gyerekre, és az egyik tinim gyámolítja
    semmi 2-es beli tolongás, ha a gyerek felsír (mondjuk az is az agyamra ment)

itt meg a kissrác szülinapján a szülök otthon sem voltak
  • Mike
    nem értek egyet
    a sim2 mérföldekkel jobb volt mint az egy
    grafika, simek és minden téren
    én ekkora minőségi ugrást vártam volna a 3-tól is
    ehhez képest jöttek a gömbfejűek, meg az egyszerűsítés
    és ez már tényleg a pénzről szól
  • Mike
    csínyről jut eszembe
    egyik kölköm szobafogságot kapott, így settenkedve megy suliba is, drága anyája le is baszta amikor jött haza a suliból, és eltiltotta a számítógépezéstől :D

tényleg, hogy lehetne elkerülni a tetves rendőröket?
    nem lehet éjszaka kimenni horgászni
    régebben simán kinyomtam a szülői interakciót, most már nem lehet
    cserébe a kölök is jól visszapofázik (én irányítom), pillanatok alatt oda a barátság :DD

mindegy engem ez szórakoztat
  • Mike
    lehet, mert én feltettem a nagy 600 megás patchet, de a sok kis aprót már nem
  • Mike
    kizárt
    nekem az működik a legjobban
  • Mike
    pm ment
  • Mike
    testingcheatsenabled true

edit traits

lonely

és akkor már nem
  • Coolfire
    Na van egy jó,és egy rossz hírem:
    A jó:nem a Generations okozza a "kínás hibát",inkább a patch v. más:))
    A rossz:kibasztak az uw-ről oda a dizájn:)
  • Mike
    testingcheatsenabled true

CAS az egyiken, átállítod férfira
    és már szaporodhattok is a klónoddal
  • Mike
    most is lehet
    a simek nem keresztények, nem igazán érdeklik őket a nemek, úgyhogy fenn sem akadnak egy kis buzuláson

nagy bánatomra azonban nagyon féltékenyek, és 3-as szexre sem lehet őket rávenni

arról nem beszélve, hogy vannak elsőre nem egyértelmű dolgok is (a 3-ban most nem jut eszembe egy sem) de a kettőben simán választhattál olyan cselekvést gyanútlanul, ami után megjelent a két szívecske, és tölthetted be újra a játékot (de ennyire primitív sem volt, hogyha mondjuk össze akarsz két simet házasítani, akkor csak a romantikát szabad nyomni végeláthatatlanul, míg olyan hangulatba nem kerülnek - ez szerintem megint primitivség a 3-asban)
  • Mike
    másolt játéknak ehhez semmi köze
    Gólya mondja jól
    gyárilag a nagyi nem csókolgatja a tinit
    ehhez le kell tölteni egy olyan package file-t amivel ezt engedi a program
    ugyanis a package file nem csak tárgyat vagy kiegészítőket tartalmazhat, hanem programot is, amit átállít dolgokat a játékon belül, és ezzel simán anomáliakat okozhat, lásd Gólya meteoresője