44549
-
Gólya #12542 szedegesd össze a magokat jártadban-keltedben...nem tudom, miféle - különleges, ritka, vagy nem mindennapi, de csak sikerül egyszer:)
ha meg sikerül találnod és már terem majd, néha hullat el egy-egy magot is, így még szaporítani is tudod -
#12541 mit tudok csinálni, hogy a simem ne settenkedjen állandóan?
már váltottam családot is -
Ironman2 #12540 Hát kijelöltem hogy alakitsanak bandát,de még nem használtam azt.Nem tudom mire jo. -
Coolfire #12539 És bandájuk is van?:) -
Coolfire #12538 Hát ahhoz mag is kell.:)Azt nem tudom viszont,hol lehet találni.:)) -
Ironman2 #12537 Amugy már nagyon jól keresnek,hamarosan mind a 2 szülő eléri a gitár jártasság tetejét,és a zenemüvészet 10-es szintjét -
Coolfire #12536 Hát az egyik szemem sír a másik meg nevet.
Azért sajnálom az 5*-os sztárom,meg a sok skillt.Most elölről kellett mindent kezdeni.De végülis nem baj,legalább jó a játék.:) -
Ironman2 #12535 Nekem már valami time hack kéne,mert olyan gyorsan megy még az idő mint a fene. -
#12534 Ja és ti hogy szoktatok játszani felhúzott falakkal,vagy csak részleges falakkal? Mert mégis az első lenne jó,mert úgy teljes a dekoráció,de sajnos úgy nem látom a simeket...főleg a kisebb helységekben. :S -
#12533 Na végre találtam egy házat hosszas keresgélés után,ami nagyjából megfelel az igényeknek. :D Nagy kert,kertészkedésre alkalmas,még medence is van...csak a szobák túl szűkösek. :/ Ez lenne az: ház
Valaki nem tud vmi hasonló házat,csak nagyobb szobákkal? -
#12532 ÉN meg kedvet kaptam a játékhoz. Napok után végre. Megyek is építek egy házat -
Glinda7 #12531 Pénzfát hogyan lehet termeszteni? -
Gólya #12530 Joschka nagyon jók a dolgaid - nem tudtam korábban megnézni, vacakolt a net - még kapálni is most megyek, remélem nem gazosodott be semmi, mert akkor megfojtom a szolgáltatót... -
Gólya #12529 khmm...khmmm...hümmm...hümmm
de énekelni is lehet.......
erre most mit mondjak?
bár fogjam be a számat, mert nekem meg nem jutott eszembe, hogy eddig minden új kiegnél előbb leszedtük a régi hackeket (már amikor volt ugye...azt hiszem a kettesben Matynak voltak ilyen dolgai)...úgyhogy kezet foghatunk -
Vardo #12528 Nekem a hócipőm van tele a duplikált csajszival. Letöltöttem a modot, beraktam a játékba, visszakerestettem a Win-nel egy előző mentést, amikor még nem osztottam meg a két csajt, visszajön a sztárocska Egyiptomból, és megint duplikálódik. -
Coolfire #12527 A ..szom ki van ezzel a szarral.Napok óta szívok vele,erre kiderül,hogy a mentés szar... -
Ironman2 #12526
De gonosz vagy! -
#12525 azok szebben veszik be a kanyart?
-
Ironman2 #12524 Találtam jármülassító módot is.Müködik a legujabb kieggel is -
#12523 Ez max azoknak jó, akik machinimára használjak a játékot. -
#12522 Asszem én is ez ta linket dobtam be,de köszi :) -
Ironman2 #12521 Én meg találtam ablaknyitó animációt:
innen le lehet tölteni:
Ablaknyító mód
Szükséges hozzá az alapjáték 1.17-től. -
Ironman2 #12520 Ok.Köszi a képeket -
#12519 Na most már megyek is haza. Szevasztok!!! -
#12518 A tsr fizetős cuccai meg az alábbi helyről tölthetők le teljesen ingyen! És némelyikhez még kép is van!
ITT
-
#12517 Az már egy másik függőágy! mert régebben még ennek az objektumnak a mesh-ét, vagyis magát a 3d-s váz-át nem tudtam berakni a ts workshopba, de már rájöttem a trükkre és így megy. A nappaliban levő ülőgarnitúrhával meg az a baj, hogy lekellett csökkentenem a poligonok számát, hogy használható legyen- viszont a textúrázása csak ilyen sima lehet. -
Ironman2 #12516 Mert ide nem mindegyiket rakják fel -
#12515 Itt miért nem találhatóak meg a tsr-re feltöltött legfrissebb cuccok?
http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/ -
Ironman2 #12514 Arra a függőágyra még emléxem.DDD De ez a bőrgarnitúra nagyon bejön.Tiszta bumpmapping az egész -
#12513 Innen szoktam leszedni,csak mostanában nem találok olyat ami annyira bejönne...de végülis mindíg szoktam alakítani a letöltött házon. -
Ironman2 #12512 Tele van vele a Simsresource,mindenféle letölthető házakkal
http://www.thesimsresource.com/ -
#12511 De irigylem azt a környezetet :P szép nagyon! -
Ironman2 #12510 Én meg most nézem a Modthesimsen,egy rakás uj póz van,amit be lehet tenni a játékba.Sőt külön lejátszó is van hozzá:Pose player
http://linna.modthesims.info/download.php?t=438706 -
#12509 Wow ezek a képek nagyon jók. :D Nekem legjobban az a kanapé tetszik. :O:D
És az udvar is tök jóó. Az én jelenlegi telkemen nagyon kicsi az udvar...szóval ha valaki tud egy szép nagy berendezett házatt szép nagy udvarral légyszi linkeljen. :) -
Ironman2 #12508 Ehheh.Öregem! Le a kalappal elötted! -
Ironman2 #12507 Hát ez nagyon király lett! Már hiányoztál! -
#12506 Szevasztok!
Na, meglett, hogy miért nem játszotta le a tévé a simem által felvett videót. Mert a legelején még anno 2009-ben bele raktam egy "moretvchanel.package" fájlt a mod/packages mappába és ez a mode fájl nem engedte a lejátszást...kidobtam és Tádá!!! megy a telivizet-videó!!!!Hurrrá!!!!!
Ígéretemhez híven hoztam "egy-két" képet nektek, amelyekben sok általam kreált tárgy is látható, valamint a sims 2-ből átrángatott növények és tárgyak is szerepelnek a képeken:
-
Ironman2 #12505 Kösz -
Vardo #12504 olvasd vissza a szövegeimet -
Ironman2 #12503 Mi ez a duplikálás hülyeség?