44549

no-warez.gif
  • Gólya #12542
    szedegesd össze a magokat jártadban-keltedben...nem tudom, miféle - különleges, ritka, vagy nem mindennapi, de csak sikerül egyszer:)
    ha meg sikerül találnod és már terem majd, néha hullat el egy-egy magot is, így még szaporítani is tudod
  • Mike
    mit tudok csinálni, hogy a simem ne settenkedjen állandóan?

már váltottam családot is
  • Ironman2
    Hát kijelöltem hogy alakitsanak bandát,de még nem használtam azt.Nem tudom mire jo.
  • Coolfire
    És bandájuk is van?:)
  • Coolfire
    Hát ahhoz mag is kell.:)Azt nem tudom viszont,hol lehet találni.:))
  • Ironman2
    Amugy már nagyon jól keresnek,hamarosan mind a 2 szülő eléri a gitár jártasság tetejét,és a zenemüvészet 10-es szintjét
  • Coolfire
    Hát az egyik szemem sír a másik meg nevet.
    Azért sajnálom az 5*-os sztárom,meg a sok skillt.Most elölről kellett mindent kezdeni.De végülis nem baj,legalább jó a játék.:)
  • Ironman2
    Nekem már valami time hack kéne,mert olyan gyorsan megy még az idő mint a fene.
  • Ildooka
    Ja és ti hogy szoktatok játszani felhúzott falakkal,vagy csak részleges falakkal? Mert mégis az első lenne jó,mert úgy teljes a dekoráció,de sajnos úgy nem látom a simeket...főleg a kisebb helységekben. :S
  • Ildooka
    Na végre találtam egy házat hosszas keresgélés után,ami nagyjából megfelel az igényeknek. :D Nagy kert,kertészkedésre alkalmas,még medence is van...csak a szobák túl szűkösek. :/ Ez lenne az: ház
    Valaki nem tud vmi hasonló házat,csak nagyobb szobákkal?
  • lucifer9393
    ÉN meg kedvet kaptam a játékhoz. Napok után végre. Megyek is építek egy házat
  • Glinda7
    Pénzfát hogyan lehet termeszteni?
  • Gólya #12530
    Joschka nagyon jók a dolgaid - nem tudtam korábban megnézni, vacakolt a net - még kapálni is most megyek, remélem nem gazosodott be semmi, mert akkor megfojtom a szolgáltatót...
  • Gólya #12529
    khmm...khmmm...hümmm...hümmm
    de énekelni is lehet.......
    erre most mit mondjak?

bár fogjam be a számat, mert nekem meg nem jutott eszembe, hogy eddig minden új kiegnél előbb leszedtük a régi hackeket (már amikor volt ugye...azt hiszem a kettesben Matynak voltak ilyen dolgai)...úgyhogy kezet foghatunk
  • Vardo
    Nekem a hócipőm van tele a duplikált csajszival. Letöltöttem a modot, beraktam a játékba, visszakerestettem a Win-nel egy előző mentést, amikor még nem osztottam meg a két csajt, visszajön a sztárocska Egyiptomból, és megint duplikálódik.
  • Coolfire
    A ..szom ki van ezzel a szarral.Napok óta szívok vele,erre kiderül,hogy a mentés szar...
  • Ironman2

De gonosz vagy!
  • lucifer9393
    azok szebben veszik be a kanyart?
  • Ironman2
    Találtam jármülassító módot is.Müködik a legujabb kieggel is
  • lucifer9393
    Ez max azoknak jó, akik machinimára használjak a játékot.
  • Ildooka
    Asszem én is ez ta linket dobtam be,de köszi :)
  • Ironman2
    Én meg találtam ablaknyitó animációt:

innen le lehet tölteni:
    Ablaknyító mód
    Szükséges hozzá az alapjáték 1.17-től.
  • Ironman2
    Ok.Köszi a képeket
  • Joschka
    Na most már megyek is haza. Szevasztok!!!
  • Joschka
    A tsr fizetős cuccai meg az alábbi helyről tölthetők le teljesen ingyen! És némelyikhez még kép is van!

ITT

• Joschka
    Az már egy másik függőágy! mert régebben még ennek az objektumnak a mesh-ét, vagyis magát a 3d-s váz-át nem tudtam berakni a ts workshopba, de már rájöttem a trükkre és így megy. A nappaliban levő ülőgarnitúrhával meg az a baj, hogy lekellett csökkentenem a poligonok számát, hogy használható legyen- viszont a textúrázása csak ilyen sima lehet.
  • Ironman2
    Mert ide nem mindegyiket rakják fel
  • Ildooka
    Itt miért nem találhatóak meg a tsr-re feltöltött legfrissebb cuccok?
    http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/
  • Ironman2
    Arra a függőágyra még emléxem.DDD De ez a bőrgarnitúra nagyon bejön.Tiszta bumpmapping az egész
  • Ildooka
    Innen szoktam leszedni,csak mostanában nem találok olyat ami annyira bejönne...de végülis mindíg szoktam alakítani a letöltött házon.
  • Ironman2
    Tele van vele a Simsresource,mindenféle letölthető házakkal

http://www.thesimsresource.com/
  • lucifer9393
    De irigylem azt a környezetet :P szép nagyon!
  • Ironman2
    Én meg most nézem a Modthesimsen,egy rakás uj póz van,amit be lehet tenni a játékba.Sőt külön lejátszó is van hozzá:Pose player

http://linna.modthesims.info/download.php?t=438706
  • Ildooka
    Wow ezek a képek nagyon jók. :D Nekem legjobban az a kanapé tetszik. :O:D
    És az udvar is tök jóó. Az én jelenlegi telkemen nagyon kicsi az udvar...szóval ha valaki tud egy szép nagy berendezett házatt szép nagy udvarral légyszi linkeljen. :)
  • Ironman2
    Ehheh.Öregem! Le a kalappal elötted!
  • Ironman2
    Hát ez nagyon király lett! Már hiányoztál!
  • Joschka
    Szevasztok!

Na, meglett, hogy miért nem játszotta le a tévé a simem által felvett videót. Mert a legelején még anno 2009-ben bele raktam egy "moretvchanel.package" fájlt a mod/packages mappába és ez a mode fájl nem engedte a lejátszást...kidobtam és Tádá!!! megy a telivizet-videó!!!!Hurrrá!!!!!

Ígéretemhez híven hoztam "egy-két" képet nektek, amelyekben sok általam kreált tárgy is látható, valamint a sims 2-ből átrángatott növények és tárgyak is szerepelnek a képeken:

• Ironman2
    Kösz
  • Vardo
    olvasd vissza a szövegeimet
  • Ironman2
    Mi ez a duplikálás hülyeség?