Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben igazad van, az egyhez képest az tényleg összehasonlíthatatlanul jobb volt, mivel teljesen más lett. Most ebben egyáltalán nem fejlesztettek, viszont a játék élmény sokkal jobb. Én annak idején emlékszem, hogy azt vártam a kettõtõl, amit most a háromtól kaptam meg. Csak vígasztalni szerettelek volna, hogy lesz ez még jobb is! Majd otthonról küldök képet, hogy mire gondoltam.
eightmiles
Jófélék 😊

így van

Mike at home
amikor 2004-ben kijött, nekem kifejezetten tetszett
minõségi ugrás volt az 1-es pixelhalmaz után
a 3 ehhez mérten gáz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Engem is zavarnak a simek kinézetei, de már a kettõ sem volt anno valami fényes alapból. Most kezdenek kijönni a módósító letöltések, és én is ezekre vadászok leginkább. Az MTS-en nagyon jól használhatod ezt: http://linna.modthesims.info/download.php?t=344369 Mondjuk én csak az arc formálot használom, ezzel már teljesen valóságos arcformákat lehet csinálni. A Peggy-n is fõleg az arc texturája tetszik, például a cakk az óra alatt, a száj sarka, vagy a szeme. Ez már egész jó. Persze biztos lesznek még jobbak, csak ki kell várni. A kettõ sem volt jobb hidd el, csak talán a fejformájuk nem volt ennyire golyó, de az a fenti linkkel orvosolható.
Freddycom

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ez sajna nem Sims3 :-( !!! Ez a jó öreg 2.
Mike at home
nem fogják túlzásba vinni, majd az elsõ kieggel javítgatnak
szerintem a rettenetes arcberendezésket kellene elõszõr megcsinálni, azt õk meg úgysem fogják

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jók nagyon

nézd csak meg nyugodtan

mert lesz még úgyis javító csomag, nem?
Egy játékhoz nem csak 1 szokott kijönni...

most szerintem csak a legsúlyosabbakkal kezdték, aztán jöhet minden szépen sorjában..
rage, Coolfire: smart securitybe a legutolsó vírus invázió után "erõsebbre" vettem a védelmet és letiltottam egy két dolgot, pl. exe, com, msi, lnk és társai 😊 ez volt a gond. Elképesztõ.
Az EADM-t indítottam és be is voltam lépve, gyönyörûen fel ment a frissítés, és ahogy láttam tegnap nagyon érdemes feltenni, mintha tényleg gyorsabb lenne.

eightmiles
Na milyet? ;|

Mike at home
ránéztem a raonjena oldalára, hm, milyen hajat fabrikált, erre nem sims2-es? 😞

rage
Igen :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Minden simszerszám borotvált?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezért kell a EADM.Rögtön bepászítja a játékba.😊

rage
Nekünk az elsõ kettõ érdekes kb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
ergo, nagyon semmit nem javítottak

eomer
Ma vettem észre, hogy a városházán, és a színházban is lehet etye-petyézni. 😊

rage
EA Downloader mûködik közben, be is vagy jelentkezve ?

Hellotok. Az mitõl lehet, hogy amikor kezdene csatlakozni a letöltés, nem történik semmi. Próbáltam beírni a címet böngészõbe, de 404 nem találhatót jelez. 😞

rage
Megjelent az elsõ hivatalos patch :

A változások teljes listája:

A 2. és a 3. sebességfokozat bizonyos esetekben túl lassú volt. Egyes gépeken mostantól jobban mûködnek ezek a sebességfokozatok.
Javítottuk a történet elõrehaladása funkció kapcsolóját.
Kiküszöböltünk egy, az audiokóddal kapcsolatos problémát, amely az alkalmazás összeomlásához vezethetett volna.
Javítva: a gyerekfelvigyázó már nem hagyja el a telket a csecsemõkkel.
Javítottuk a képernyõfrissítési gyakoriság és a Vsync bizonyos problémáit.
Javítottuk a DVD alapú hitelesítéssel és a meghajtó-kompatibilitással kapcsolatos problémákat.
A játékfrissítés kiküszöböl néhány olyan problémát, amelyek Mac platformon a játék összeomlásához vezethetnek az AFP kiszolgálókhoz való csatlakozás közben.

(1.2.7.00002)

Szóval a kép a derengõ simrõl:

Na, itt a piros aura a simem körül:
xotyi
Szépjónapokat!Érdeklõdnék,esetleg Ti megtudnátok-e mondani ,h hogyan tudnék összehozni két karakteremet(saját) egy játékon belül?Eddig még nem sikerült összetalálkozniuk.Köszi szépen!

Trance&Friends nothing more..

pff, ez gusztustalan skin 😄😄
egy simsbe azért nem illik 😊
rage
Link

Tessék, van férfi is
:-)

gallardo
üdv! a kampechalakat saját tóba telepíteni nem lehet?

http://www.peggyzone.com/Sims3Detail00001.html

itt az új bõr, nem rossz, csak az a baj nincs férfi.
Mike at home
linket!

Akit érdekel!: A Peggy Zone-on gyönyörû skin és új haj van!!!
Sipocz
A temetõ vagy a kutató környékén keress nem hétköznapi magvakat, a kertészkedés skill növekedésével egyre nagyobb a valószínûsége annak hogy találsz életnövény magvakat illetve a városbéli lakások kertjeiben termõ életnövényeket, törekedj a kertészet legalább 7. szintre emelésére.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Kifogtam a kampechalat,a temetõbe lehet kipecázni, éjfél és hajnali 3 óra között.Máskor sehol nem jelzi hogy lenne ilyen hal.
Most az életgyümölcsöt nem találom.Termeszteni kell vagy megkeresni,nem tudja valaki?

Köszi a segítséged,valóban Langeréknél volt a lángpiros gyümülcs.Meg is sütöttem az angyalpiskótát.

Sipocz
Véletlenül nem "ruler of evil"?

nonicks
nekem 1 -szer parti alatt volt olyan...(piros fény a sim körül)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

rage
Be tudnál tenni errõl egy screenshotot ?

Másnak nem dereng pirosan a simje? Nem tudjátok, h mit jelent?
rage
Kettõ. A másodikat a regisztráció után kapod meg.

sopi
Hali, szeretném kérdezni, hogy a Sims 3-ba csak egy város van?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

gallardo
amikor megöregedett a simem elkezdtem vele horgászni és többek közt fogtam egy 1000$-os kertitörpét amit kiraktam a kertbe de minden elalváskor a törpe ott terem az ágyam mellett. érdekes dolgok vannak...<#wow1>

A Simem nem rég házasodott egy takinénivel, elötte egy másiknak csapta a szelet, (a munkája meg a kertje miatt nagyon elfoglalt, ezért a ház körüli érdeklõdés)de amikor megtudta, hogy klepto a csaj dobta.Nos elvette a másikat, de akkor arról is kiderült, hogy klepto. Emellett még rendes,flörtölõ, sajnos a negyedikre nem emlékszem sehogy sem, de a lényeg, hogy mindkettõnek ezek a tulajdonságai voltak. Mi lehetett a negyedik?
Sipocz
1 házvezetõ sim az milyen ideális trait-ekkel rendelkezik szerintetek?
Mondjuk az ok hogy "rendes", meg még ........
A jelenlegi kis-kedvencek kapnak 1 "távoli elszegényedett nagynénit", aki teljes ellátás meg extrákért cserébe takarító-dada-szerelõ-tûzoltó&kéményseprõ leend 😊)).

az enyém max. csupa kosz lett - ugye újságíró és többek között ilyen módszerhez is folyamodott egy kis pletykáért😊
mindenesetre egy laptopot sikerült kihalásznia a tengerbõl - de az meg jó arra, hogy hurcolássza magával - így a parkban is le tud ülni, ha "pattan az isteni szikra"😊

Mike at home
érdemes gazdagék szemetesében is túrkálni, anno csóri simem talált is vituális valóság szemüveget (vagy nevezzük ahogy akarjuk) 8500-at ért, abból lett jó tûzhely, frigó, zuhanyozó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha nem olyan magas, akkor is
nálam a legkisebb fiú (mint vmi népmesében) talált így meteoritot 😊

ellenben haza birta cipelni mint a 367 ezer kilogrammot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nálunk a gyümölcskehely a menõ

aha
nem magas a logika, nincs távcsõ - gyûjteményrendezõ van (az elején, amikor még nagyon csórók voltunk, küszöböt rágtunk, akkor ebbõl élt a simem😊)
gyorsan tanult egy kertészkedést és munka után elõbb a parkban étkezett, pihent, társadalmi életet élt, utána elindult gyûjtögetni
ha jól emlékszem, olyan hat hét alatt sikerült a "Monoton otthon"-t emberivé tenni - bár a kertet utána fejlesztettük még - kis konyhakert, virágok, egy pici tó (úgy megszoktam a kettesbõl😊), medence, partiasztal
sõt! már kerítés is van😊)

Az enyém is tapsikál,ha gofrit eszik,ugyanisaz a kedvenc kajája.A kis igénytelen.😊

De ha magas a logikája a simednek,akkor látod távcsövezés közben amint becsapódnak az éppen aktuális városodban.Utána mehetsz begyûjteni.😊