44549
-
Én egy időben nagyon színes bútorokat kreáltam. Pl. citromsárga-fekete kombinációjú fürdőszobát, de nagyon élénk sárgát képzelj!
Aztán meg narancssárga-zöld vagy narancssárga-kék szobát, ilyenek. Amúgy tök jó volt, csak meglehetősen életszerűtlen. -
Ironman2 #12621 Ilyen láncfüggöny hol van? -
#12620 Ördögi, és olyan "klubbos" Marad! -
#12619 Hát a Sims matematika alapján.
Amióta nekem sikerült a gyereknek idősebbnek lennie, mint a szülőnek, valamint a lány az első csókját a bálon a nagyanyjától kapta, aki járni akart vele, semmin se csodálkozom. -
#12618 valaki magyarázza meg nekem, ha érettségi után 10 nap jutalom van, akkor ha még van 7, akkor hogy telhetett el a sim életéből 8 nap? -
#12617 Az enyémnek megvan a szőrzete. -
#12616 Mondjuk az is milyen már, hogy a gyerek megöregszik, míg a szülő fiatal felnőtt marad? -
#12615 No most megnézem az enyémet, mert én is raktam rá némi szőrzetet. -
#12614 Nem rossz. Csak az a piros mosdó! -
Jossua #12613 ecsém nállam nem tom mi a bánat van de nem tom rátenni a szörzetet a simre mert mikor leokézom nincs rajta. meg ha átváltok pl szakálra már akkor sincs rajta -.- -
Coolfire #12612 Nem tudtok valami sztár hack-ről?Elfogytak RV-ből.:))Egyébként az egyik stuff szívatott meg,csak nem tudom melyik.Most egyik sincs fent,és rendesen működik a cs. eszköztár. -
Ironman2 #12611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott a FAQ fennt!
-
Gvik #12610 Szennyesruha tartóról nem tudok, de mosógép-szárítóból találtam másikat (a lap alján vannak). A szárító továbbra is nagy (moveobjects_on -al be tudod csúsztatni a falba a hátulját, hogy kisebbnek tűnjön, és úgy is használható) a mosógép viszont kisebb.
-
#12609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom warez téma, de későbbiekben lehet a reloaded verziót patchelni vagy az a vitality? Köszi. -
#12608 Na, készen vagyok belülről is:
-
#12607 igen, ha a felnőtt meghal -
#12606 nincs vkinek kevésbé ormótlan szennyesruha tartója? mert ez az alap kettő nem igazán tetszik
a gusztustalan mosógépükről nem beszélve
igaz ahhoz animáció is kellene -
#12605 Haha, nem nagy ördöngősség :D -
Ironman2 #12604 Hogy az ördögbe csináltad ezt Lucifer? -
Ironman2 #12603 Hehe.Szivesen -
Glinda7 #12602 Köszi!!!!! :) -
No remélem már kimutatja. vélemények? Interiérje még nincsen neki, nem vlt rá ötlet eddig... -
-
Mai délelőtt eredménye -
#12598 Na, most már megyek haza. Üdv mindenkinet!!!! -
#12597 Már látom! Csak nálam ez a gép (nem az enyém) nyamvadtkán csinálja! -
#12596 Köszi. :) -
#12595 Szia!
Asszem még meg van. Majd elhozom mikor jövök és feldobom ide a fórumba. -
#12594 Az első képen forog. -
#12593 De jó. :)
Asszem, ezt majd leszedem. Most el kell mennem, de majd ha megjöttem. -
#12592 Animáltat akartam... na mindegy! -
#12591 Szia. :))
Megvan még neked az a reluxa, ami automatikusan méretezi magát bármilyen ablakhoz? -
#12590 Jaj a képet megpróbálom mégegyszer felrakni, hátha...
-
#12589 Innét pedig egy működő(animált)mennyezeti ventillátor tölthető le:
http://www.modthesims.info/download.php?t=439754
Nálam tökéletesen működik. Két féle sebességet lehet választani. Ja és a parancsok angolul jelennek meg! -
#12588 Köszi Vasember a tükörpadlót, sose rozsdásoggyá meg haver!!!!! -
#12587 Szevasztok!
Mike! Ilyen DJ pult nincsen a Sims 3-ban, hanem ezt a Sims 2-ből hoztam át! És kizárólag a látvány kedvéért hoztam el onnét, de ugyan úgy használható, mint egy hifi torony, vagyis ugyanazokat a parancsokat használhatod hozzá, mint a hifi cucchoz. Egy discoban viszont ez jobban néz ki szerintem, de embere válogatja.
Húúúúúúú...na végre, hogy van már tükröződő padló hatás a sims 3-hoz is.! -
#12586 Nekem az még nem sikerült. -
#12585 Itt nem ír túl sok Store cuccot, ahogy nézem. -
#12584 Lehetséges hogy a tini egyedül éljen? -
#12583 Mondjuk én nem szeretem elvinni a bútorokat, mert egyfelől nagyon macerás egyesével kiszedni őket az eszköztárból, másfelől meg volt már olyan, hogy miközben szedtem ki a cuccot, lefagyott a gép. Inkább a pénzt kérem, és jó napot.