44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Hát ez a tükröződő padló éppen olyan teljesítmény visszafogó, mint ami anno a Sims 2-ben volt. Pedig 2giga ramom van és 512 gigás a vidikártyám, de kicsikét így is akad a játék, ha bedobom ezt a padló hatást. De hát ez van, pedig megpróbáltam visszavenni a TSR Workshoppal azt a túl-csilli-villi ragyogást, hogy má ne tükröződjön annyirén, csak éppen annyira, mint a valóságban, de akkor is darabos a játék tőle.
  • Joschka
    Szevasztok!

Kedves Sven! Itt hozom Neked az ígért "redőny csomagot". Remélem erre gondoltál. Az alábbi linkről le tudod tölteni. A kicsomagolásához töltsd le az ingyenes 7Zip nevű programot, ha mással nem tudnád kibontani.

Redőnyök

http://www24.zippyshare.com/v/67375224/file.html
  • Gólya #12740
    az kedvesem lépcső,mivel a kád plusz alapon van:)tudod, az az alacsonyabb...
    ...közben megnéztem - emelvény a becsületes neve:)
  • lucifer9393
    Amúgy Gólya! ezen a fürdőkádas képen mi az a két márvány szegély vagy minek nevezzem? Minthogy emelkedőn van a kád? csak mert a kép picit fure és nekem nem jön át, hogy az mosto tt feljebb van, vagy csak elválasztó. annak viszont elég nagy...
  • lucifer9393
    gondolom van rá mesh
  • Gné Era
    na..játszottam kicsit..sok új dolgot nem látok benne..ez az emlékek dolog,meg a bent lakásos iskola és a csínytevések..elvileg eddig nekem minden működik benne,amit eddig kipróbáltam.
  • Mike
    hím lévén még jó hogy érzékenyen érint szegény simek kasztrálása
  • Glinda7
    Megnéztem, és úgy írja, hogy "megesik", hogy kap a gyerek egy babát, miután megszületik. Szóval nem minden esetben kap elvileg.
    Viszont elvileg bál minden kamasznál van, nálam mégis volt olyan, hogy nem ment bálba, nem is kapott róla értesítőt.
  • Glinda7
    Én próbáltam, de négyes szintnél meguntam. :) Egész jó volt, de egész embert kíván, mellette nemigen tudtam másik simre figyelni. Aztán a nőcikének családja lett és feladta óvónéni hívatását. :)
  • Glinda7
    Nálam sem kapnak mindig babát, de elvileg valahogy úgy is írják a Leckék menüpont alatt, hogy azt sejteti a mondat, hogy nem minden gyermek kap babát.
  • Glinda7
    Én is elküldtem a sportsuliba, de semmi infó nem jött, hát hazahozattam. Két logika pontja volt, még a suli előtt taníttattam vele, és ilyeneket tanult állítólag, hogy trambulin meg másik két marhaság. Ezért jártasságpont sem jár. Szóval inkább otthon taníttatom. :)
  • Gólya #12731
    mintha kiszedték volna...
    megcsinálni lusták voltak
  • Coolfire
    Nem találtál még mindig kiásni való dolgot?Mert én sem nagyon.
  • Gólya #12729
    egyébként te magad gondolkodtál hangosan - ezután már csak ki kell próbálni, mi okozza a hibát:)
    tudod, vagy nem tudja rá senki a választ, vagy aki tudja, az nem jár erre...
  • Gólya #12728
    uhhh...ezt se nekem mondták...
  • Gólya #12727
    nekem még nem volt ilyen, tehát nem tudok hozzászólni
  • Gólya #12726
    nagyon "érdekes" hangulatban vagy:)
    mintha nem tudnád - hány éve is "ismerjük" egymást? úgy 6-7? -, hogy építeni és lakberendezni szoktam adott tárgyakkal
  • lucifer9393
    az a fura h. te az ő pöcsüket nézed "mike" névvel
  • Mike
    de látom az, hogy a simem 1 nap alatt 4-et öregszik senkit nem érdekel :(
  • Mike
    mint amikor a belsőépítész terveket készít, az hasonló látványra
  • Mike
    az összes objektum 3D-s modelljét és a textúrát te csináltad? akkor is nagyon tervezőprogramos a kinézet - szerintem
  • Svenson
    Az mi az, hogy tervezőprogramos?
  • Gólya #12720
    meghívlak hozzánk - leülsz ide mellém, bármikor csinálok másikat saját kútfőből
    (tudhatod, hogy nem szoktam idegen tollakkal ékeskedni - már ezerszer leírtam)
  • Gné Era
    na én is megnézem már,hogy milyen a családom az új kieggel. és mit csinálnak:)) majd jövök élmény beszámolni..
  • Mike at home
    na kiderült, hogy mitől fogy a simem élete olyan gyorsan

szerdán 26 nap van hátra a felnőtt korig
    csütörtökön hopp már csak 22
    éjfélkor 4 napot öregedett

most már csak azt kell kiderítenem, hogy ez normális, és ha lefutja a 150? km-t akkor nem öregszik random, vagy pedig a tetkótól van, vagy esetleg a ruhától?
  • Mike at home
    ha nude patchet felteszed, rájössz, hogy szegényeknek nem csak golyóik nincsenek, de pöcsük se :D
  • lucifer9393
    azthittem a szellemekre reagálsz... h. 3 kiherélt
  • Mike at home
    már átrágtuk ezerszer, hogy a 3 butitott a 2-höz képest
  • lucifer9393
    Szerintem én nem értem...
  • Mike at home
    naja, a 3 kiherélt
  • lucifer9393
    Szellem az embered? lol, jó bébicsősz :D
  • Ironman2
    Meg a szellem láttán behugyoztak.DDD
  • Ironman2
    Most nem emlékeztem rá hirtelen.
  • Mike at home
    csak mert élménybeszámoló is volt róla, képekkel
  • lucifer9393
    ja de, próbáld mind ezt a való világban megoldani
  • lucifer9393
    sajnálom, több ötletem nincs...
  • Mike at home
    figy én a fallout3-mal is hardon játszottam 300 órát tök egyedül, társak nélkül mert úgy már túl könnyű volt

volt már 8 fős családom a 2-ben
    meg vámpírom is, aki tényleg meghalt a napon

meg volt olyan sim családom, igaz az is a 2-ben. akik tök csórók voltak, a legócskább berendezés volt a lakásukban, és szépen, kemény munkával felküzdötték magukat a leggazdagabb családdá

• Roccio
    furcsa dolgokat művel ez az új kieg..
    de mostmár minden rendben van így hogy ezt megcsináltam.. erre ez volt a gyógyszer a LN mentések :D
  • Roccio
    ez a nemzedékek volt az oka hogy a játékban eltünktek efektek meg a vámpírfogok. azt csináltam, hogy felraktam leszáll az éjig csináltam egy csomó mentést.. utána feltettem a generationst is majd patch-tem. És a sok közül egyik mentésbe beléptem és jó volt minden! :D
    Aztán megnéztem egy új játékban, hogy ugyan az e a hejzet és sajnos ugyan az.. de a régebbi mentésekbe lépek be ott minden rendbe van.
  • Svenson
    Kipróbáltam már én is. Nem rossz az, csak fárasztó.