44549
-
#12742 Hát ez a tükröződő padló éppen olyan teljesítmény visszafogó, mint ami anno a Sims 2-ben volt. Pedig 2giga ramom van és 512 gigás a vidikártyám, de kicsikét így is akad a játék, ha bedobom ezt a padló hatást. De hát ez van, pedig megpróbáltam visszavenni a TSR Workshoppal azt a túl-csilli-villi ragyogást, hogy má ne tükröződjön annyirén, csak éppen annyira, mint a valóságban, de akkor is darabos a játék tőle. -
#12741 Szevasztok!
Kedves Sven! Itt hozom Neked az ígért "redőny csomagot". Remélem erre gondoltál. Az alábbi linkről le tudod tölteni. A kicsomagolásához töltsd le az ingyenes 7Zip nevű programot, ha mással nem tudnád kibontani.
Redőnyök
http://www24.zippyshare.com/v/67375224/file.html -
Gólya #12740 az kedvesem lépcső,mivel a kád plusz alapon van:)tudod, az az alacsonyabb...
...közben megnéztem - emelvény a becsületes neve:) -
#12739 Amúgy Gólya! ezen a fürdőkádas képen mi az a két márvány szegély vagy minek nevezzem? Minthogy emelkedőn van a kád? csak mert a kép picit fure és nekem nem jön át, hogy az mosto tt feljebb van, vagy csak elválasztó. annak viszont elég nagy... -
#12738 gondolom van rá mesh -
Gné Era #12737 na..játszottam kicsit..sok új dolgot nem látok benne..ez az emlékek dolog,meg a bent lakásos iskola és a csínytevések..elvileg eddig nekem minden működik benne,amit eddig kipróbáltam. -
#12736 hím lévén még jó hogy érzékenyen érint szegény simek kasztrálása -
Glinda7 #12735 Megnéztem, és úgy írja, hogy "megesik", hogy kap a gyerek egy babát, miután megszületik. Szóval nem minden esetben kap elvileg.
Viszont elvileg bál minden kamasznál van, nálam mégis volt olyan, hogy nem ment bálba, nem is kapott róla értesítőt. -
Glinda7 #12734 Én próbáltam, de négyes szintnél meguntam. :) Egész jó volt, de egész embert kíván, mellette nemigen tudtam másik simre figyelni. Aztán a nőcikének családja lett és feladta óvónéni hívatását. :) -
Glinda7 #12733 Nálam sem kapnak mindig babát, de elvileg valahogy úgy is írják a Leckék menüpont alatt, hogy azt sejteti a mondat, hogy nem minden gyermek kap babát. -
Glinda7 #12732 Én is elküldtem a sportsuliba, de semmi infó nem jött, hát hazahozattam. Két logika pontja volt, még a suli előtt taníttattam vele, és ilyeneket tanult állítólag, hogy trambulin meg másik két marhaság. Ezért jártasságpont sem jár. Szóval inkább otthon taníttatom. :) -
Gólya #12731 mintha kiszedték volna...
megcsinálni lusták voltak -
Coolfire #12730 Nem találtál még mindig kiásni való dolgot?Mert én sem nagyon. -
Gólya #12729 egyébként te magad gondolkodtál hangosan - ezután már csak ki kell próbálni, mi okozza a hibát:)
tudod, vagy nem tudja rá senki a választ, vagy aki tudja, az nem jár erre... -
Gólya #12728 uhhh...ezt se nekem mondták... -
Gólya #12727 nekem még nem volt ilyen, tehát nem tudok hozzászólni -
Gólya #12726 nagyon "érdekes" hangulatban vagy:)
mintha nem tudnád - hány éve is "ismerjük" egymást? úgy 6-7? -, hogy építeni és lakberendezni szoktam adott tárgyakkal -
#12725 az a fura h. te az ő pöcsüket nézed "mike" névvel -
#12724 de látom az, hogy a simem 1 nap alatt 4-et öregszik senkit nem érdekel :( -
#12723 mint amikor a belsőépítész terveket készít, az hasonló látványra -
#12722 az összes objektum 3D-s modelljét és a textúrát te csináltad? akkor is nagyon tervezőprogramos a kinézet - szerintem -
#12721 Az mi az, hogy tervezőprogramos? -
Gólya #12720 meghívlak hozzánk - leülsz ide mellém, bármikor csinálok másikat saját kútfőből
(tudhatod, hogy nem szoktam idegen tollakkal ékeskedni - már ezerszer leírtam) -
Gné Era #12719 na én is megnézem már,hogy milyen a családom az új kieggel. és mit csinálnak:)) majd jövök élmény beszámolni.. -
#12718 na kiderült, hogy mitől fogy a simem élete olyan gyorsan
szerdán 26 nap van hátra a felnőtt korig
csütörtökön hopp már csak 22
éjfélkor 4 napot öregedett
most már csak azt kell kiderítenem, hogy ez normális, és ha lefutja a 150? km-t akkor nem öregszik random, vagy pedig a tetkótól van, vagy esetleg a ruhától? -
#12717 ha nude patchet felteszed, rájössz, hogy szegényeknek nem csak golyóik nincsenek, de pöcsük se :D -
#12716 azthittem a szellemekre reagálsz... h. 3 kiherélt -
#12715 már átrágtuk ezerszer, hogy a 3 butitott a 2-höz képest -
#12714 Szerintem én nem értem... -
#12713 naja, a 3 kiherélt -
#12712 Szellem az embered? lol, jó bébicsősz :D -
Ironman2 #12711 Meg a szellem láttán behugyoztak.DDD -
Ironman2 #12710 Most nem emlékeztem rá hirtelen. -
#12709 csak mert élménybeszámoló is volt róla, képekkel -
#12708 ja de, próbáld mind ezt a való világban megoldani -
#12707 sajnálom, több ötletem nincs... -
#12706 figy én a fallout3-mal is hardon játszottam 300 órát tök egyedül, társak nélkül mert úgy már túl könnyű volt
volt már 8 fős családom a 2-ben
meg vámpírom is, aki tényleg meghalt a napon
meg volt olyan sim családom, igaz az is a 2-ben. akik tök csórók voltak, a legócskább berendezés volt a lakásukban, és szépen, kemény munkával felküzdötték magukat a leggazdagabb családdá
-
Roccio #12705 furcsa dolgokat művel ez az új kieg..
de mostmár minden rendben van így hogy ezt megcsináltam.. erre ez volt a gyógyszer a LN mentések :D -
Roccio #12704 ez a nemzedékek volt az oka hogy a játékban eltünktek efektek meg a vámpírfogok. azt csináltam, hogy felraktam leszáll az éjig csináltam egy csomó mentést.. utána feltettem a generationst is majd patch-tem. És a sok közül egyik mentésbe beléptem és jó volt minden! :D
Aztán megnéztem egy új játékban, hogy ugyan az e a hejzet és sajnos ugyan az.. de a régebbi mentésekbe lépek be ott minden rendbe van. -
#12703 Kipróbáltam már én is. Nem rossz az, csak fárasztó.