Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Az lenne a problémám a játékkal, hogy amikor fel akarom gyorsítani az idõt benne, akkor nem történik semmi. Mitõl van ez?
Menjetek a szomédba a Durmolo Deluxot megvenni.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
eredetid van? ha nem irány a warez topik, a képet is oda linkeld?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ebben a topikban sehogy

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na jól rábasztam.Csak a backupos mentésem mûködik,mikor még otyogó a 3 lány.A sima beadja Riverviewet..<#falbav>

Magic Boy
Hol találok esetleg a Magyar verzióhoz patch-t:
Amúgy a PC Dome-rõl szedtem a patch-t.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nem azért kell, mert nézegetni akarom, hanem, mert az a természetes, ha nincs kitakarás.
<#vigyor0>

Magic Boy
Fel akarom rakni a patcht, de ezt írja ki.

Magyarországot választottam régió beállításkor mi lehet a baj?

és mégegy kérdés ha teljesítetem az életcélt azt utána nem lehet változtatni?? ugy érdekesebb lene utána is játszani
az a hangulatjelzõ-kezelõ dolog amit boldogságponton lehet venni hogy mûködik?? levinni leviszi nullára az energiát, de felvinni nem akarja. hogy csináljam h mûködjön??
Jártam már sokszor így,ilyen látszólag evidens dolgokkal..😊

Van új patch 1.2.7.00002 verziószámú.Nude patchot meg a perverz kollégáktól kérj.Igaz ide v. a másikba 2-õt is belinkeltem<#idiota>.
De inkább az MTS-t használd,mert ha a shader filet átírod,nem megy fel a patch.

Akkor jól tippeltem.

cseri001
tulképp az... de csak hogy megnyugodj: én is kicsit többet gondoltam a dologba, mint ami. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Magic Boy
Melyik a legújabb patch?

Van már hozzá nude patch? (ha igen akkor légyszíves adjatok hozzá linket)

bocs de szerintem butaságot kérdeztél..
ez olyan, mintha egy kaját aszerint ítélnél meg, hogy másoknak mi a véleménye róla és nem az alapján, hogy megkóstolod

hát akkor tényleg nem pizsiparti
(közben súg a lányom is😊)))

Mike at home
anno kolléga fordított mindenféléket
kapsz egy nyers szöveget, aztán fordítsd le
a filmet/játékot nem látod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
eredetileg nem pizsmaparti, hanem sleep over, de gondolom kicsit túlspilázták a fordítást

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyedül az én véleményem nem sokat számít,de ha van rá pénzed akkor megéri.Most még csak tkp. egy váz alapfunkciókkal.De várd meg a többiek véleményét is.😊

Lehet,mint az arc simogatása helyett üsse arcon.😊Szerintem minden lokalizált országból egy-két emberke megkapta a "szövegkönyvet" és abból fordították le.Szerintem a játékban nem is látták a szövegeket,vagy látáskárosultak.😊

Akkor gyúr a gyerek...hehe ez olyan mint postán feladni az ellopott autót.😊

Ágy az van,csak a felszerelés kevés és szar.Bár a roham és az esetkocsik teljesen fullextrásak.Még tartalék defi is van(általában ilyenkor döglenek be,amikor a legnagyobb szükség van rájuk).De az jó,hogy mindenki csont nélkül bejutott a Szívcentrumba.A többi az orvoskon múlik.Ergo,nem kellett menni rögtön a prosecturára.😊
Na most már tényleg befejeztem az offot.😊

Hacsak a GPS nem az.😊

Ne már...ha ott ragasztod éjszakára az már pizsamapartinak számít?Eh de túlbonyolítottam..<#idiota>

Hehehh..van és házimozi is..<#vigyor3>

Sziasztok!Kozeljovobe szeretnem megvenni a Sims 3 de inkabb eloszor megkerdezlek titeket hogy bejon e nektek e a game? Vagy egyaltalan meggeri e megvenni...Amm megegy kerdesem lenne hogy a sims 3 collectors edition miben kulombozik az eredeti S3-tol?A valaszotokat elore is koszonom 😉
Mike at home
2800

Mike at home
azért a 2-ben nem így volt
most meg mindeki eszük a hûtõbõl egy cornflakes-t azt szevasz

cseri001
<#vigyor3> nahát, nemhogy örülnél, hogy ilyen faszagyerek simed van! 😄
igen, ezt már valahol olvastam, hogy sima ügy az ilyen akció 😊 mindenesetre érdekes!
és különben mennyiért tudná eladni?

cseri001
nem hiszem, mert akkor a felnõtt simeknél is ugyanaz lenne, de a felnõtteknél nem volt még nálam ilyen vágy, hogy pizsipartit akartak volna rendezni. 😊

egyébként meg én is véletlenül teljesítettem ezt a hülye vágyat, mert gondoltam, áthívom, megkérem, hogy maradjon éjszakára, és utána gondoltam, hogy lesz egy külön opció, hogy bulizzanak, vagy akármi, de már azzal teljesült, hogy ottmaradt a kiscsávó. de azért majd még egyszer kipróbálom, hogy van-e valamilyen plusz interakció az ággyal kapcsolatban, de nem hiszem, hogy lenne... még csak ugrálni se' tudnak rajta, mint a 2-ben, pedig az nekem nagyon tetszett. 😊 az olyan életszerû volt. 😊

hát tudod ki fog vele szórakozni?
jó ez így - csak tényleg fura, hogy egy kis lé egyenlõ táp- és kalóriaértékû egy normális, komoly kajával
meg így igazából - nálam legalábbis - nagyot esik a "menjünk el vacsorázni valahová" vagy a "fõzök egy jó ebédet" esélye

korábban valaki írta, hogy valami iszonyú méretû "halacska" fickándozik vígan a kisasztalon is elférõ akváriumban...

tképpen ha belegondolsz...mi más lehetne?
esetleg a "megjelenés pizsiben"?<#nevetes1>

Mike at home
az hagyján, de a kisebbik fiú talált egy meteoritot, betette a hátizsákba és hazavitte, mint a 387 ezer kilogrammot 😊

Mike at home
lehet, hogy az ottalvást pizsamapartinak fordították?
mert ugye a szomszéd kissrác állandóan nálunk lebzsel, de pizsamapartit még nem akartak a fiúk

cseri001
igen, igazad van, azt már észrevettem én is, hogy bezabálják a hátizsákból a kaját, (az enyéim salátát, meg szõlõt szoktak, meg hát, épp ami van), és tök jó dolognak tartom 😊
csak valahogy valamiért a dinnyébe nem gondoltam bele, hogy akkor viszont az is megy az eszköztárból. 😊
de az a legjobb, mikor az éjszaka közepén megjelenik az a hangulati bigyó, hogy undorodik az et.-ban rohadó kajától, amikor elfelejtem kivenni a tál kaját, amit elvileg le kellett volna szállítani valakinek/valahová 😊 <#nyes><#vigyor3>

cseri001
hogy érted, hogy egy se kérdezte meg, hogy mizújs? 😊 <#lookaround>
én úgy értettem, hogy az én kölköm hívott át egy másikat, az ott aludt, és az már pizsamapartinak számított.

V43 1105
Meg kellene keresni azt a fájlt , amely az ételek tulajdonságait tartalmazza és módositani kellene benne az értékeket megfelelõre .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

xblades
Kösz ezt megnézem.
De ez tényleg elég nagy b...-ság, ha ez folyásolja be a gyerek nemét.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mike at home
szerintem nem, csak lusták voltak a programozók

jó ha ágy van...hol élsz??

nem változtat az ottani helyzeten, de errefelé is sûrûn járnak "nagyfehérek" - sajna
reggel fél hétkor indultam Nyházára, de mire kiértem a vonathoz már tiszta víz voltam - s állítólag az egészségesebbek közé tartozom...akkor mi van a sok szívbeteggel<#wow3>
off vége - bocs Mike

még csak a citromot is megeszik - az is csökkent az éhségérzeten

egyébként ez nekem kicsit fura...
mindegy mit esznek, egy szimpla gyümölcslé is ugyanúgy jóllakatja a simet, mintha nem is tudom milyen fõúri kaját etetnék vele - normális ez így?

Mike at home
van net a mentõautóban?
Szomszédok ismétlésében éppen ma reanimált valakit a Nagyfehér

Mike at home
esznek
éppen emiatt elég a hátizsákjukba betenni némi almát, így bármikor ehetnek egyet ha megéheznek

Vazze,itt Mc-on meg lehet rohadni.Máshol is annyi rosszullét van mint itt?Vagy csak én szívok a sok reanimációval?Bocs,ez egy kicsit off volt...

Jött már annyi gyerek hozzánk.😊De,egy sem kérdete meg,hogy mizújs.

cseri001
gyerektéma: miután teherbe esett, ha almát etetsz vele (mondjuk palacsinta), akkor fiú lesz,
ha görögdinnyét flammol, akkor lány. elég nagy baromság, de nekem végülis bejött...
azt nem tudom, hogy görögdinnyét csak úgy esznek-e, még sose próbáltam, de én a reggelik közül a tojásos machiavelli-t etettem vele, és úgy is "hatott".

cseri001
az én gyereksimemnek is vágya volt a pizsamaparti. szimplán áthívta a haverját, és megkérdezte, hogy van-e kedve ott aludni, akart, és ezzel beteljesült a "pizsamaparti rendezése" vágy... de hogy van-e valami új opció az ágyra, azt nem tudom, mert a vendég idõ elõtt kidõlt, és bebújt egy használaton kívüli ágyba aluszkálni. a hûtõnél semmi különleges opció nem volt.
viszont a kiscsávó jól érezte magát, csak másnap délután 3-kor húzott haza (mondjuk a kedvence volt reggelire). 😊