44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    én láttam valami fiatalító löttyöt,az életcél jutalmakban..nekem annyi ilyen jutalom pontom van,hogy többet is tudok venni belőle..de szerintem csak egyszer kell megvenni.Azt írja,hogy az öregkorból is simán visszafiatalodsz.Igaz még nem próbáltam ki,de egy próbát megér..
  • Jossua
    ez mi durwa lehet venni fagyit vagy mit :)
  • LeBronjózska
    sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy a padlógáz cuccok kiegészítőben ki lehet cserélni valahogy az autókat ma használatban lévő autókra?
  • Ironman2
    Az már a múlté.Amióta megújult,azóta nincs ott se off.
  • Roccio
    de én ha rámegyek arra a nyomorultra akkor eldob magától nem engedi.. :((
  • Gólya #12778
    hát ha hivatalos, akkor tényleg nem értem - de lehet, már fáradt vagyok:)
  • Roccio
    ha átmész a másikba akkor nem sokat kell lemenni és ott lesz.
  • Coolfire
    Igen az.Store cucc.Amúgy "véletlenül" benne vannak a linkek a bannerban is...
  • Roccio
    hát tudom, azért raktam ide (de akkor nem teszem)
  • Mike
    csak ember legyen aki abban a katyvaszban rálel
  • Gólya #12773

mivan????

ez valami warez-dolog, ez a könyv, hogy ide nem fér? vagy lemaradtam valamiről?
  • Mike
    nekem valami olyasmi kell mint ami a 2-esben volt a zöld életelixir lötyi
    aztán tőlem csalhat a tetves gép a korral
    nincs erre vmi cheat?
  • Roccio
    a másik topikba benn van a linkje.
  • Mike
    :(

én a másik topikot nem is nézem, mert állandóan szét van offolva, szal nem baj, ha berakott
  • Coolfire
    Még nem volt rá pénzem,de csupa jót olvastam róla.Ez az előszele vmi. varázslós kiegnek.:)
  • Coolfire
    Ne rakj be légyszi linket,arra ott a másik topik.
  • Coolfire
    Nem dísztárgy,hanem rendesen funkcionál.:)
  • Mike
    akkor mégsem :)
  • Roccio
    pedig van funkciója rámész és kiírja, hogy milyen varázslatot szeretnél elvégezni..
    http://www.youtube.com/watch?v=2wBblHZngZA
    itt meg még működik is:)
  • Mike
    de akkor valszeg igen
  • lucifer9393
    jellemzőnek az van odairva h. környezet 10. akkor ez enm csak vmiféle dísztárgy?
  • Roccio
    hát az a mostani sotre cucc
    http://hu.store.thesims3.com/setsProductDetails.html?scategoryId=11488&index=0&productId=OFB-SIM3:37676
  • Mike
    mi az a varázskönyv?
  • Roccio
    Nálatok is a varázskönyv eldob magától ha használni akarjátok? eltűnik a simem és megjelenik arrább..
  • Gné Era
    éppen elég baj ez nekem:)DD.meg még valami tüske is volt a kezében a pasinak:)DD
  • Gólya #12757
    kellett neked a fára küldeni őket...biztos az volt a baj...az ágak tudod...:DDD
  • Gné Era
    na..hát megtörtént az első dolog,amin nem tudom,hogy röhögjek vagy sírjak..Elküldtem anyukát meg apukát etyepetyézni fel a fára abba a faviskóba..csak etyepetye volt.. erre terhes a csaj..eszem megáll..nem volt kis csilingelő zene az aktus után,és mégis..nekik is becsúszott mint nekünk a való életben?? kilyukadt az óvszer?:))nem akartam gyereket.((
  • Coolfire
    Hát ez az.:)Majd nézni kell az MTS-t,hátha csinálnak egy kompatibilis fixet.
  • Gólya #12754
    Cool!

itt talált a simem egy kiásni való cuccot - a fix nélkül persze nem boldogul vele - paripa pimpili az ea hátuljába fütyült foglalkozni az egésszel:(
  • Gólya #12753
    ma reggel nézelődtem egy orosz gyűjtőoldalon, mintha ott láttam volna valamelyik fürdőszoba-szettben
    azt ne kérdezd, hogy használható is vagy csak dísz...
    ez az
    jobb oldalt gurulj lefelé az oldalon, ott megtalálod a letöltéseket részletesen
  • Joschka
    Most mentem, majd valamikor benézek. Szevasztok!
  • Joschka
    Fele akkora, mint a gyári szennyestartó?
    Dobj akkor fel egy képet róla, hogy milyent akarsz, azt meg csinálom majd.
  • Mike
    nekem olyan kéne ami kicsi
    nem akkora ház mint a gyári
  • Joschka
    Magamnak nindenesetre meg fogom csinálni, mert pont ilyen van otthon...ugyanilyen szine van....csak kék!!!!!hehehe
  • Joschka
    Na itt van egy szennyestartó, ehhez mit szóltok, jó lenne?

• Joschka
    A mosógép az már nehezebb ügy, mert abból vannak sokkal szebbek is mint ez a böszme amcsi formátlan-formályú!
  • Joschka
    Láttam, hogy nem teszik a szennyestartó, ami a játékban van. Majd valami frankóbbat megpróbálok összehozni.
  • Gólya #12745
    akkor már nem is szorgalmazom annyira a felrakását...
  • Gólya #12744
  • Joschka
    Ez nagyon szép lakás Gólya! tök tetszik! Gratula hozzá!