Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más össze hoztam a simemet egy másikkal, csók miegymás,azt egye-pegye kérdésnél elszaladt ,hogy õ most már megy haza. Mondom jó tegye,eztán hanyagoltam a kapcsolatot egy-két napig, majd újra hívtam a házhoz.
Ekkor megjelent a kezében egy gyerekkel,<#wilting>#wilting> mondom mi a szõsz, na elkezdtem, hogy ölelkezés > elutasított <#fejvakaras>#fejvakaras>, na mondom valami lazább flõrt > na az bejött, de erre megjelenik egy kép a feje felet, egy összetört szívvel meg egy másik simmel és elkezd bögni.
Na mondom ez jó kapott a simem egy jó kis formás szarvakat a feje bubjára.<#lama>#lama><#bdead>#bdead>
Még egy, valakinek sikerûlt már lány gyereket csinálni mert nekem ötböl öt fiú lett.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lehet, hogy a kölyökkel kell egy szimpla bulit rendeztetni, aztán mikor megérkezik a többi gyerek, esetleg akkor hoz fel menüket pl az ágyra, vagy a hûtõre. (Ha jól emléxem vmi chips zabálást is ír.)
Még eszembe jutott vmi, próbálj meg vele pizsamában telefonáltatni. Hátha. 😊
Egyelõre nincs több ötletem. 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként nem tudom, hogy házibulik alkalmával miért nem találtak ki csak akkor élõ társas dolgokat
mondjuk asztalnál evés-ivás, beszélgetés, vonatozás, székfoglalósdi, össznépi tánc, gyerekeknél párnacsata, közös videózás a földön ülve, fekve
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
kitörlöm és kész
ez itt nem szociális ellátás, vagy iskola
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csak nem olvassák el a bannert, hanem szimplán kérdeznek
de egye fene benne marad, bár sosem értettem az embereket miért kell leirni olyan lényegtelen részeket, mint hogy letöltöttem, stb
kit érdekel
kérdezze meg a problémáját
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez mondjuk ink a házigazdának szól!
Lenne pár problémám, kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Tegnap letöltöttem a Sims 3-at, (Reload verzió - nem tudom, hogy ez miben különbözik a többitõl...)kipróbáltam. A feltelepítéssel és a játék indításával nincs gond, minden simán ment. Az lenne a kérdésem, hogy fel lehet erre a verzióra is telepíteni a patch-ot?
A másik problémám az, hogy néha sárgán elkezd helyenként bevillogni a kép. Mitõl van ez? Ki kell cserélnem valamit a gépen, vagy csak helyhiány miatt van ez?
Gépem adatai:
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300
1.80 GHz
1.80GHz, 1,00 GB RAM
Videokártya: WinFasr PX8600 GT Extreme (NVIDIA)
Hely a gépen szabadon (C-n):6,59 GB
A másik meghajtón van még hely bõven, errõl viszont már nem tudok több dolgot leszedni sajnos. :S Újra kellene particionálnom a gépet, vagy megoldható enélkül is a probléma? Másnak is jelentkeznek ilyen sárga villogások? Ha megveszem a játékot, akkor is fogok ilyet tapasztalni? A Sims 2-m eredeti volt, mégis csinált ilyet. :S
Köszi szépen a választ!
Üdv, Barvy
Nem cicire gondoltam😊
Én csak egy lenti kép alapján gondoltam, hogy lesz valami himbilimbi a kockák elûntetése után, de ezek szerint más is kell hozzá.
Nem volt olyan vágya, hogy nõ legyen, még csak most kezdtem el a játékot. <#wink>#wink>
Valaki vigye már el, olcsóbb már biztos nem lesz!
Steam: greyfox
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én nemrég kezdtem el játszani a sims 3-al és amikor elakarok például menni a plazaba akkor nem lehet nekem is bemenni mint nézõ és irányítani ugyanúgy a simemet mint a kettõben? Mert itt én csak amikor odaérek kívülrõl rákattintok a plazara és ott választom ki hogy mit csináljon a sim. És ha lehet akkor, hogyan lehet azt hogy én is megnézhetem bellülrõl a közösségi teületet és onnan tudjam irányítani a simemet?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
legalább beszélnek róla...😊)))))
Tedd fel azt a fickós nude skint is, utána majd lesz neki valamije 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
lehet hogy nem is moziba ment? 😊
A kikockázás után miért lett az én pasi simemnek nõi micsodája?? <#zavart2>#zavart2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S