44549
-
#12702 Jó ez a bordó-fehér kombináció. -
Ironman2 #12701 Néha szoktam DDD Amúgy nálam nem müködik a korrepetálás sem.Kijelölöm,és semmi interakció.Állnak mind a 2-en bénán -
#12700 Ez nem is a kihívásról szól, inkább a szivatásról. :P ha kihívást keresel, kissé rossz helyen jársz.. mondjuk van benne pár olyan helyzet. Mondjuk irányíts max karakterből álló családot egy miniatűr házban, nagy plazmákkal hogy menjen az áram, de csak egy dolgozó emberrel, mellete légy bébiszitter, és a gyerekek teljesitsenek maxra a suliban. nhrzytésképp lehet az a dolgozó emberke vámpír is, hogy kicist szenvedjen a napon... -
#12699 akkor én majd kipróbálom
úgyis túl könnyű nekem ez a játék -
#12698 Ott a pont :D Amúgy szerintem kész öngyilkosság, a sims gyerekektől, már csak a valóságosak rosszabbak, és ha nem is maguk vannak, rosszabb mint akármelyik horror...SOHA :D -
#12697 te szoktál olvasni is itt? -
Ironman2 #12696 Valaki próbálta már az ovóbácsi szakmát? DDD
Napközit lehet vezetni.Na az az igazi kihivás.Ez most jött a Generációkkal -
#12695 Igen, annyira unalmas a vízben lenni... hátha majd az évszakos kiegészítőben lesznek újdonságok... -
#12694 bár lenne egy startrekes számítógépem
nyomnám ki az unofficial patch-eket meg az update-ket orbaszájba
az EA-nál csak sápadnának :D -
#12693 kár, hogy a medencékben nem lehet csinálni semmit
legalább felfeküdhetnének a vízben -
#12692 ellenben ezek tetszenek -
#12691 nagyon tervezőprogramos -
Coolfire #12690 Engem is a mentés szívatott napokig.Pedig Nemzedékek utáni mentés volt. -
Jossua #12689 Tudod mi a fura h csináltam egy másik mentést uj családdal azzal meg jo a szürzet babát is kapot a csecsemöm .... hm fura.. nem tom mitöl ,,romlott,, el a régi mentésem amivel játszottam. -
#12688 Istenem de kényelmetlen lehet az a kád. Hát abban félhld alakban kell feküdni Amúgy szép, és stílusos :) Grat. -
Coolfire #12687 Én sem láttam sehol. -
Coolfire #12686 Pedig itt van a warez link is fent.Nem igaz,hogy nem lehet megtalálni... -
Ironman2 #12685 Akkor tedd ujra az egész játékot,és hagyd hogy a kiegek felfrissitsék az alapot,és csak ezeket rakd fel rá:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page
Egyből megjavul a játékod. -
Jossua #12684 nah fura tapasztalat ! nem minden tükörnél menti el nállam a szörzetet !Viszont van más gebasz is nállam pl a baba mikor megszületik nem jön meg az a képzeletbeli barát hm -.- és a kapuzárási pánikok is eltüntek valahogy... -
Gné Era #12683 majd apuka.... én túl melírozott vagyok hozzá:)DD -
Gólya #12682 én leszedtem, amit Ironman belinkelt, de nincs sehol - majd jön a hites és megnézetem vele, mit barmoltam el
van egy másik tükörpadlóm, amit korábban töltöttem le, de az tényleg tükör, tehát nem látom a padló mintázatát, csak amit visszatükröz a fölötte levő dolgokból:( -
Gólya #12681 "játék határok nélkül":DDD -
#12680 Amúgy a fényes padlót én sem találom a játékban. :/ Hogy működik? -
#12679 De ha telepítetted ellenőrizd a verziószámokat,hogy a legfrissebbek -e,ha nem akkor feltétlenül patchelj. -
#12678 Elvileg az ilyen kérdéseket a másik fórumban kellene feltenni,de mostanság elmosódtak a két fórum közötti határok. :D -
#12677 Igen,úgy kell. :) -
Gólya #12676 emberek...eltűntek az ásatások...vagy csak én nem bírok egyet sem megtalálni? -
Gné Era #12675 vagy ezt most rossz helye kérdeztem?? Már nem bírok kiigazodni ezen a topikon.) -
Gné Era #12674 egyébként ezzel a kiegészítővel is úgy indul az egész,hogy letöltöm,rápakolom a játékra,hozzá mini image és már megy is?? Bár az előző kiegnél nem is kellett mini imaget letöltenem..simán elindult az előzővel. -
Gné Era #12673 Hogy ti miket tudtok?.. az a "medenke"rohadt jó a teraszon:)) -
#12672 Az én voltam. Én hazahívtam a bentlakásosból...de így alig szerzett vmilyen jártasságot. Újra nem irattam be,majd most az új simeknél. xD -
Gólya #12671 na ez volt az utolsó kísérlet
ugyanúgy csinálom mindegyiket - csak épp az eredmény egy kalap.... -
Gólya #12670 MG]http://www.kephost.com/images4/2011/7/4/efbb9ii7r6oq1f0hx8ee.jpg[/IMG][/URL]
-
Gólya #12669
-
Gólya #12668
-
#12667 Igen, az emlékek. Oda is lehet írni. -
#12666 Kapuzárási pánik, csak rosszul írtam. Hangulatingadozás, ilyenek. -
#12665 hehe, igen
válasz volt a felvetésemre -
#12664 véleményem szerint otthon sokkal több mindent lehet tanulni, mint a bentlakásos suliban -
#12663 igen
én eddig rühelltem a tinikort a 3-asban, mert maximum annyiban különböztek a fiatal felnőttektől, hogy alacsonyabbak voltak, és csomó mindenben korlátozták őket
se külön hang, se külön interakció