Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Na végre sikerült elérni az ûrhajós szintet.

Más össze hoztam a simemet egy másikkal, csók miegymás,azt egye-pegye kérdésnél elszaladt ,hogy õ most már megy haza. Mondom jó tegye,eztán hanyagoltam a kapcsolatot egy-két napig, majd újra hívtam a házhoz.
Ekkor megjelent a kezében egy gyerekkel,<#wilting> mondom mi a szõsz, na elkezdtem, hogy ölelkezés > elutasított <#fejvakaras>, na mondom valami lazább flõrt > na az bejött, de erre megjelenik egy kép a feje felet, egy összetört szívvel meg egy másik simmel és elkezd bögni.
Na mondom ez jó kapott a simem egy jó kis formás szarvakat a feje bubjára.<#lama><#bdead>

Még egy, valakinek sikerûlt már lány gyereket csinálni mert nekem ötböl öt fiú lett.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mikor rendezel egy bulit akkor nem lehet hogy a párbeszédeknél az aludjon ott, vagy maradjon ott estére interakciót kell választani?

jaja - nehogy má' nevelõdjön a gyerek (esetleg felvilágosítsa a játékkészítõt, hogy ugyan má' ez f...? a sárkányé, az f...)<#wink>

Van egy kérdésem: Ebben is van olyan hülye cenzura cuhanyzás meg wc közben mint a 2-ben?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

eomer
Nekem még egy ötletem van. Hasonló, mint a Sims 2-ben a sportbuli. Igaz ott írta a telón, de amikor megérkeztek, rá kellett venni a népeket, hogy nézzék a sportcsatornát.
Lehet, hogy a kölyökkel kell egy szimpla bulit rendeztetni, aztán mikor megérkezik a többi gyerek, esetleg akkor hoz fel menüket pl az ágyra, vagy a hûtõre. (Ha jól emléxem vmi chips zabálást is ír.)

Még eszembe jutott vmi, próbálj meg vele pizsamában telefonáltatni. Hátha. 😊

Egyelõre nincs több ötletem. 😊

Mike at home
még arra is lusták voltak, hogy a notebookhoz új animációt készítsenek, mekkora lóbaszott már az a notebook, 101 gombos billentyûzettel, egérrel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jó lenne, ha lehetne mondjuk össznép párnacsatázni
egyébként nem tudom, hogy házibulik alkalmával miért nem találtak ki csak akkor élõ társas dolgokat

mondjuk asztalnál evés-ivás, beszélgetés, vonatozás, székfoglalósdi, össznépi tánc, gyerekeknél párnacsata, közös videózás a földön ülve, fekve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ehhh...nem akar ez a pizsiparti összejönni.Senki másnak nincs vm. jó tippje?Csak azért-mert,mint alább írtam-az egyiket meg akarom öregíteni,s elõtte megnéztem volna egy kis hancúrt.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem is csúnyább szó,mint a warez.😊

Mike at home
olyat meg pláne nem fogok leirni, hogy illegális

Mike
ja, ne offoljatok! 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
meg nem érdekel, hogy tudja-e mit jelent a szó
kitörlöm és kész
ez itt nem szociális ellátás, vagy iskola

Mike
dehognem tudják
csak nem olvassák el a bannert, hanem szimplán kérdeznek

de egye fene benne marad, bár sosem értettem az embereket miért kell leirni olyan lényegtelen részeket, mint hogy letöltöttem, stb
kit érdekel
kérdezze meg a problémáját

Mondjuk ez is már az off kategóriába tartozik,ergo ezt Mike-nak meg is privizhetted volna.😊

Így pölö:hogy A warez téma lezárva!Illegális dolgokról a továbbiakban itt tessék eszmét cserélni!Így benne van a warez és az illegális is.Így gondoltad?😊

Az egy dolog hogy elolvassa e vagy nem... ha elolvassa lehet nem tudja mi az a warez.nem tudhatod ki milyen témakörben, környezetben van otthon 😊

eightmiles
Szerintem meg csak nem olvassák el a banner alatti részt.. 😊

Amúgy szerintem nem azt kéne kiírni hogy Warez hanem mondjuk kalóz vagy illegális letöltött verzió ilyeneket mert sokan nem tudják mi az a warez meg off/spam ilyen szavakat nem ismernek!Lehet csak azért reggelt hogy meg tudja mi lehet a gond egyáltalán nem fórumozik, nincs otthon a témában!
Ez mondjuk ink a házigazdának szól!

Hassan B
A patch-et fel lehet tenni ha megvan, csak letölteni nem tudod....

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nem jó helyre írtál...

Sziasztok!

Lenne pár problémám, kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Tegnap letöltöttem a Sims 3-at, (Reload verzió - nem tudom, hogy ez miben különbözik a többitõl...)kipróbáltam. A feltelepítéssel és a játék indításával nincs gond, minden simán ment. Az lenne a kérdésem, hogy fel lehet erre a verzióra is telepíteni a patch-ot?
A másik problémám az, hogy néha sárgán elkezd helyenként bevillogni a kép. Mitõl van ez? Ki kell cserélnem valamit a gépen, vagy csak helyhiány miatt van ez?
Gépem adatai:
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300
1.80 GHz
1.80GHz, 1,00 GB RAM
Videokártya: WinFasr PX8600 GT Extreme (NVIDIA)
Hely a gépen szabadon (C-n):6,59 GB
A másik meghajtón van még hely bõven, errõl viszont már nem tudok több dolgot leszedni sajnos. :S Újra kellene particionálnom a gépet, vagy megoldható enélkül is a probléma? Másnak is jelentkeznek ilyen sárga villogások? Ha megveszem a játékot, akkor is fogok ilyet tapasztalni? A Sims 2-m eredeti volt, mégis csinált ilyet. :S
Köszi szépen a választ!
Üdv, Barvy
Az a lényeg,hogy szabadon moddolható a játék.Az ilyen dolgokat-mint látjuk-,megoldják.Így nem fáj a feje az EA-nek,és nem perelhetõ,mint szegény Rockstar/Take Two.😊

Mike at home
nincs himbilimbi mert attól a neopuritánok sikítófrászt kapnak, hogy jaj péniszt lát a gyerek, a pedofilokról és a terroristékról nem is beszélve

Mike at home
ez már hanyadik? 😊

Mike at home
a partiszervezésnél ilyen dress-kód nincs?

Mike at home
aminek piros az ikonja tréképnézetben oda nem tudsz bemenni, aminek kék, oda igen

Milyen fickós nude skint? olyat hogy tudok?
Nem cicire gondoltam😊
Én csak egy lenti kép alapján gondoltam, hogy lesz valami himbilimbi a kockák elûntetése után, de ezek szerint más is kell hozzá.
Nem volt olyan vágya, hogy nõ legyen, még csak most kezdtem el a játékot. <#wink>
Kösz,azon még nem néztem,de a vonalason nincs csak szülinap,és házibuli.Na,majd ha hazamegyek megnézem.

eomer
Nincs a gyerek sim telefonján ilyen opció?

greyfox
Sziasztok, rajtam maradt egy bontatlan sims3 collectors - magyar 9990Ft.
Valaki vigye már el, olcsóbb már biztos nem lesz!

Steam: greyfox

pedig jó lenne, ha meg tudnák oldani mind az idõjárást, mind a közösségi dolgokat - álmodozzunk, hátha bejön😊

Apropó,már kérdeztem:hogy kell a gyereksimmel pizsamapartit csinálni?

Ez így van..életben kell tartani a topikot,és hozni a szokásos színvonalat.😊)

Na ez az amit nem nagyon hiszek az idõjárással együtt.Eleve a közösségi telkeket(bolt,csarnok,színház etc.)rabbit-holenak tervezték.Idõjárás pedig alapból volt benne,de kivették az engine hibája miatt.De neked legyen igazad.😊Bár azt rebesgetik,hogy a kb. novemberben megjelenõ ep munka és hobbi alapú lesz.

rage
Majd ha adnak ki olyan kiegészítõt, mint a Sims2-ben, be lehet menni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tmartin
Sziasztok!
Én nemrég kezdtem el játszani a sims 3-al és amikor elakarok például menni a plazaba akkor nem lehet nekem is bemenni mint nézõ és irányítani ugyanúgy a simemet mint a kettõben? Mert itt én csak amikor odaérek kívülrõl rákattintok a plazara és ott választom ki hogy mit csináljon a sim. És ha lehet akkor, hogyan lehet azt hogy én is megnézhetem bellülrõl a közösségi teületet és onnan tudjam irányítani a simemet?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

jaja😊)
legalább beszélnek róla...😊)))))

Hát nagyon jól mulatok az írásaitokon😊<#nyes>
Nem cicire gondolt?Mert gyárilag szaporítószerv(de szépen írtam) nincs rajzolva,csak cickó.😊)Olyan csupasz farka legyen?Az nem buzis egy kicsit?Azért egy kis szõrpamacsot mellékelhettek volna é egy csúszkát amivel a hosszt lehet állítani.<#idiota>

rage
Szerintem azért, mert gyárilag nem rajzoltak neki semmit sem.
Tedd fel azt a fickós nude skint is, utána majd lesz neki valamije 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Huhh...lehet,hogy herma személyiségjegy is van benne?Most már a körmére nézek én is a simjeimnek...Nem volt olyan vágya,hogy nõ legyen?<#idiota>

Mike at home
néha érdemes új helyre menteni új néven, no meg kétnaponta mondjuk betömöríteni a mentést és eltenni valahová

Mike at home
nemhinném, inkább bug
lehet hogy nem is moziba ment? 😊

sziasztok!

A kikockázás után miért lett az én pasi simemnek nõi micsodája?? <#zavart2>
Akkor passz..😊

Hegi90
az is szar 😊)))))

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Elõször másold inkább ki valahova,majd a .sims3 backupot írd sima .sims3-ra.Elvileg így az utolsó elõtti mentést állítja vissza.

Hegi90
és a korábbi hogy hozom vissza? 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mivel két mentést hoz létre a játék,ennek backupjával nem lenne jobb?

Hegi90
na kinyírattam az apját, így több ember nem maradt a háztartásban, és vége lett a játéknak. Azért egy ekkora buziságot nem raktam volna bele...........