44549
-
#12823 sehogy
redőnyt tedd belülre
használj más redőnyt -
#12822 Egy kérdés: sehogy sem lehet megoldani, hogy építkezés közben saját zenék szóljanak? -
Gólya #12821 ezer százalék, mert az első perctől kezdve találkoztam olyan ruhákba öltözött, ill. olyan hajat viselő simekkel, amiket én töltöttem le
viseld el őket, legalább színesítik a városodat:) -
#12820 Köszi, de még korán sincs kész, főleg az udvarral vannak még gondok... Na de most nekilátok egyik kedvenc házam megépítésének, elég nagy meló lesz..:D -
#12819 le van egyszerűsítve -
Ironman2 #12818 Ahogy nézem a borítót,meg lesz oldva az ásatás probléma -
Ironman2 #12817 Egy kis borítókép:
-
Gné Era #12816 na megyek..megnézem,milyen hülyeségeket csinálnak a simjeim...ja,az normális,hogy a rég meghalt nagybácsit most is hívják buliba?? meg a csecsemő gyereket is?? -
Gné Era #12815 de jó ez a ház pedig..nekem nagyon tetszik..nekem nincs türelmem ennyit lacafacázni vele.((de még sok képet betesztek,én is nekiállok nagy duzzogva valamit építeni. -
Ironman2 #12814 Amúgy akartam kérdezni hogy a Sims2-re jelent meg-e azóta valamilyen grafikai tuning,vagy MOD,ami szebbé teszi a játékot? Legalább a 3-as szintjére. -
#12813 -
#12812 Sziasztok
Az alábbi kérdésem lenne. Lehetséges e valahogy a falak magasságát megemelni? Szeretném megemelni hogy a redőny ne lógjon bele a tetőbe.
Erre gondolok:
-
Ironman2 #12811 Kiváncsi leszek a Pets-el mit fognak elszúrni.Pedig az elég nagy kieg lesz,mert rengeteg interakciót kell behozni a játékba.Én már előre félek hogyha az állatok irányithatóak lesznek,és nulla lesz az interakció,ha magukra lesznek hagyva -
Gné Era #12810 DDDD..Ez a gyereknevelés is kicsit hülyén van megoldva..2-ben jobb volt,ott lehetett fürdetni a csecsemőt.Egyébként meg,kellett neked nézni a meztelen simeket..Most megkaptad.)) -
Ironman2 #12809 Az még tegnapi játékban volt,hogy kivettem a csajt az iskolából,erre megjelent anyaszült meztelenül a kerítésnél.Pfff
Gyorsan ráadtam valami ruhát -
#12808 Úgy veszem észre, hogy a home made tartalmak elég sok gondot okoznak, szal valahogy nem olyan robosztus a rendszer mint a 2-ben volt (tárgyak, ruhák a legvadabb anomáliákat okozzák) -
Ironman2 #12807 Tényleg meztelenül mászkálnak,majd dobok róla képet ha találkozok velük,mert úgylátszik ráadja a nudeskint a városlakókra is véletlenszerüen,amit én használok -
Gné Era #12806 meg most a zongorával jártam úgy,hogy a pasi szerenádot adott,másnap oda akartam ültetni,hogy tanuljon,erre kiírja,hogy másvalaki használja a zongorát,vagy pedig nincs a telken a zongora.Ki akartam törölni,azt írta,hogy használatban levő tárgyat nem lehet törölni. Be kellett ütnöm a titkos kódot,úgy tudtam kitörölni..Eszem megáll.. -
Gné Era #12805 ezer éve nem is utaztattam őket.viszont megint megcsinálta azt,hogy veszek egy franciaágyat,egy darabig abban alszanak,a pasi lefekszik aludni,és a nőt mikor küldöm aludni,kiabál hogy nem fér oda az ágyhoz.pedig előző este még abban aludt..ha kicserélem az ágyat után működik rendesen. viszont ez a lebegő ágy az életcéljutalmakban tök jó.. -
Gné Era #12804 a mobil sem cseng... -
#12803 valaki tudna esetleg nekem is segíteni, valami használható információval szolgálni h tudom a letöltött autókat betenni a játékba? nagyon megköszönném -
#12802 én rutinosan nem is veszek vezetékest
mindenkinek van mobilja -
Gólya #12801 nálam egy ideje gond - nem a Gen. óta, már korábban is előfordult -, hogy kalandot kerestetek a simmel és nem kap semmi ajánlatot, csak kb. negyedik-ötödik kérésre (néha még akkor sem:()
valakinél volt hasonló már? -
Gólya #12800 nehéz szülés volt?:D -
Gólya #12799 Jesszus...hova kerültél? -
Gné Era #12798 Mielőtt a generációkat feltettem volna,állandóan csörgött a telefon,hogy ki halt meg,ki öregedett meg,és mielőtt feladatot kaptam volna csörgött a mobilom is. Most nem csörög egyik sem,pedig a feladatok jönnek dögivel. A másik ami nekem nem tetszik,hogy állandóan menjek táncolni meg italozni valamelyik bárba.5 percenként jön ilyen feladat. Győzöm visszautasítani.Időm sincs nagyon bulizni járni,két gyerek mellett.))))
ÓÓ életcél jutalmakban van valami ringató franciaágy..meg valami ordenáré kényeztető autó:)) -
Gné Era #12797 Jó reggelt!! -
#12796 + ??? (ez lemaradt)...:) -
#12795 ha leszedtem az autókat hogy tudom betenni a játékba...vakon vagyok... -
#12794 na
nem volt új ruha, nem volt tetkó
nem öregedett 4 napot egyszerre
ellenben kiszedtem az összes letöltött tetkót, most kipróbálom ezt
de ha a tetkótól van, akkor az nem vicces, ha 4 napokat öregszik 1 helyett
-
#12793 köszi! már találtam sokat! -
#12792 ezt most nem mondod komolyan :D -
Ironman2 #12791 Nálam meg elkezdtek meztelen bácsik,meg nénik sétálgatni a városban...xD -
#12790 ha ezt egy nem simses olvassa, kissé elkerekedik a szeme :D Dehát, play with lif3 :P -
Gné Era #12789 még nem sikerült találnom..közben szültem egyet gyorsan:)DD -
Jossua #12788 igen azzal sokféle közetet találni mit hitté mire van :D nem árt néha áttenni máshova is :) -
Gné Era #12787 ja van is olyanom..azzal lehet olyat előkaparni?? rosseb..eszembe nem jutott volna..már összeszedtem a városban az összes kőzetet.)DD -
Jossua #12786 azzal a furoval áss :) amit a feltalálok tudnak késziteni ;) -
Jossua #12785 1000 féle autot letölthetsz magadnak nem kell cserélgetni :) -
Gné Era #12784 ja..palládium rögöt keresek..van valakinek ötlete,hol találok olyat?? bejártam már az egész várost,de nem találtam sehol..Pedig az a kőzetkereső lepkém is van az eszköztárban. Jó lenne ha keresés közben kiírná,hogy milyen kőzet van a földön,mert így össze kell szedni egy csomót.vagy el kell utazni ahhoz Kínába,vagy Franciákhoz??