Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
fast metabolism - gyors anyagcsere

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha nagyon zavaró, hogy egy sim nem tud lefogyni, akárhogy sportol: van egy 5000 pontba kerülõ (legolcsóbb) jutalom "perk", aminek most az angol nevére se emlékszem (valami gyorsabb anyagcsere a lényege), a magyar fordítását meg nem tudom; ha ezt a perk-öt adod a simnek, attól rövidesen lefogy és tartósan vékony lesz. Nálam legalábbis ez volt az eredmény.

Nagyon sokaknál volt egy ilyen bug (sokaknál viszont nem, nálam pl. teljesen jól mûködik kezdettõl fogva a felgyorsítás). A hivatalos javítópatch azt írja magáról, hogy ezt is javítja. Próbálj patch-elni.

Elvileg igen, bár attól még öregedni fognak a többiek, tehát ha nem akarod azt se, hogy a város közben öregedjen, akkor az öregedést is külön ki kell kapcsolni.
Még egy fontos dolog, hogy ha kikapcsolod a Sztorimódot (a történet továbbhaladását), akkor az csak a patch-elt játékban fog ténylegesen kikapcsolódni. A sima, patch nélküli alapjátékban uganis ez a funkció (a kikapcsolás), nem mûködött, OFF-Sztorimód is ON-Sztorimódnak számított. A hivatalos patch elvileg ezt javította.

DöflingR
Nekem az idõ ugyan úgy megy, semmit nem gyorsul. Az baj, vagy mindenkinél ilyen?:Q

Mike at home
nekem a 2 jobban tetszett, de a 3 sem rossz
majd kialakul
a környezet szép, a városba bejárkálás tetszik, ellenben a simek ocsmányak, bár inkább csak a fejükkel nem vagyok kibékülve

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kevésbé monoton és unalmas, az elsõ részét pár óra után, a másodikat pár nap után untam meg, ezzel már egy hete játszok és még nem unom. 😄 Tetszik, hogy él a város és meghalnak meg jönnek új emberek valamint a karrier csúcsa után is van hova fejlõdni a karrierben, lehet fizetésemelést kapni meg rakás mókás dolgot csinálni (pl. elcsavarni a munkahelyi fõnök feleségének a fejét 😄).
helliSh
húú szedem, akarom mondani veszem^^ a Sims 3-at. Szerintetek az egyhez és a kettõhöz képest milyen?

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Igen,az arra való.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Persze, meg lakcímet és pin kódot is a bankkártyához.. <#falbav><#taps>
gigamen
Sziasztok valaki megmondaná nekem a sims3 regisztrációs kódját?
c_drive > Program Files > Electronic Arts > The Sims 3 > Mods > Packages.
-ba kell tenni,ha már va ilyened.Ha nincs,akkor le kell töltened a TS3 Install Helper Monkey programot,és az megcsinálja neked a mappát,(ha a C-n van a játékod)ahová a package fájlokat tudod dupla kattintással berakni
cseri001
#4758 - Magic Boy ez jó kérdés.... <#eljen> valaki tudja rá a választ? <#nemtudom>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Mike at home
a 4-es is 3-as sebeséggel megy, de csak a cselekvés ideéig, aztán visszaáll 1-re

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DöflingR
Volt már ilyen kérdés biztos, de csak nálam van az,hogy ha begyorsítom az idõt akkor nem törénik semmi?

DöflingR
Már megoldódott, csak a drivert kellett frissítenem.

Magic Boy
Ha csak azt a családot akarom fejleszteni amelyikkel épp játszom (tehát a többiek ne változzanak) akkor kapcsoljam ki a történet továbbhaladását?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DöflingR
A videókártyát alkalmazásvezérelt élsimításra hol tudom beállítani? Gf7600gt-m van, a control panelben nem találok ilyesmit. Töltsek le új driver-t?

Magic Boy
Hogy lehet fölrakni a Hack-okat?

Azért kérdem, mert letöltöttem egy olyat ami elérhetõvé teszi a 7 NJK tulajdonságot is sim generáláskor, de semmilyen leírás sincs hozzá, hogy hova kell tenni. <#szomoru1>

cseri001
elvileg a romantikus kategóriában találod a masszírozást, de nekem is elég ritkán jelenik meg, mert nem mindig ajánlja fel... (férj-feleség viszonyban sem, igencsak meg kell dolgozni érte, hogy megjelenjen a lehetõség...)

Úristen hód, fújd már ki!!!

http://www.snootysims.com/thesims3infoindex.php?id=careers
itt megtalálod a karriereket és a stekszet.

Magic Boy
Jó kis oldal, de elég gyenge az Angolom.
Nem tudsz valami Magyar oldalt ahol fenn van a szakmák listája és adatai?

Magic Boy
Az elsõnél arra gondoltam, hogy a Simemnek van egy olyan vága, hogy megmasszírozza az állapotos feleségét.
ezt, hogy lehet?

Azt próbálta már vki, mi van akkor, ha a fõsim mindig ambróziát kajál és az örökösök sorra halnak ki alóla, akkor mondjuk 4-5 generáció múlva az utódok hogy viszonyulnak majd az fõsimhez? Meg mennyire lenne szoros a családi kötelék, 5-6. genes lányal vérfertõzést vajon megengedne a program? 😄
http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3
Itt találsz leírást a szakmákhoz.
Nohab
1: Van valami szépségszalon a város szélén, ott lehet kényeztetni a simet.
3: Minden ennivaló ugyanúgy laktatja a simet. A könyvesboltba lehet recepteket venni, és ott kiírja, hogy mekkora szint kell hozzá. Recepteket lehet a tévébõl is ellesni.
Magic Boy
Pár kérdés.
- Hogy lehet meg masszírozni a másikat?
- A Sims 2-höz volt olyan leírás, hogy melyik szakmában melyik szinttel mennyit lehet keresni és az adott szint eléréséhez mi kell. A Sims 3-hoz van már ilyen?
- A Sims 2-höz volt olyan, hogy melyik kajához mijen szint kell és mennyire laktató ehhez van már ilyen?

Hello!

Segítenétek nekem?? Játszom a játékkal mobilon, és valami miatt nem tudom menteni, illetve elmenti, de ha kilépek majd késõbb szeretnék visszalépni és folytatni a játékot, addigra eltünik, mi lehet a baj??
eomer
Én egyszer felhízlaltam az asszonyt, és úgy szült. A gyerek sem lett vékony. Aztán ráállítottam az edzésre, mikor fiatal felnõtt lett. Akkor lefogyott, viszont ha nem edzettem pár napig vele, megint meghízott, pedig alig engedtem enni, és soha nem ette túl magát.

Köszi szépen!!

Ha van 4-es skilled,Riverviewben a haltelepe,Sv-ben talán a tengerbõl.De gyszerûbb,ha megveszed a róla szóló könyvet,abban minden benne van.

Igen,drága is a könyv,és ahhoz,hogy elolvashasd kell a 10-es szakácstudomány.

Az én simem nagyon jól néz ki. 😄
Egyébként hugomnak futópadon sikerült totál lefogyasztania egy csaj simet, beköltöztette a fõnökasszonyát a munkahelyérõl poénból, aztán látta, hogy dagi és ráküldte a futópadra. Egy pontnyi logika fejlõdéstõl meg rögtön fullos alakja lett.. Ez az igazi életszimulátor, jó lenne, ha a valóságban is így menne. 😄

Az Ambrózia könyv elolvasáshoz kell 10es szakács skill? Kb. 40 napja van még a simemnek, hogy fiatal felnõttként megcsinálja az ambróziát és aztán a város örökéletû ura lehessen. 😄
Sziasztok! Angyalhalat hol tudok szerezni? Segítségeteket elõre is köszönöm!

Jaja..de az nem Riverview?😊

Az én kreálmányaim is elég mutánsok szoktak lenni,ezért csinálok mindig csak egyet,és abból lesz késõbb a család.De asszonyt is nehéz találni,mert amelyik jó alakú az fejre 0,amelyik nem lóarcú az meg dagadt.Egyébként tudnak fogyni a dagi simek.Mert én egyet futópaddal súlyzóval kínoztam-el is érte a maxot,még a jártassági naplóban is-de úgy szemre nem sokat változott.Sõt vettem a boldogságpontból azt a henger alakú izét,de akárhogy akarom fogyasztai,erõsíteni,hizlalni etc..egyik sem olyan látványos.De lehet,hogy az "izomkonfigom" miatt van.😊

Hehe...ez van.😊

Semmit.Vagy eladja(ez szvsz hülyeség)v.csinál Ambróziát,ami az adott életszakasz elejére rakja vissza,ergo fiatalít.Igaz ehhez kell még egy életgyümölcs,és az Ambrózia c. szakácskönyv elolvasása(10 skill).

Mike at home
ma megprobáltam emberi kinézetü simet csinálni, egyszerüen képtelenség

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha letöltöd a riverside-ot az offtopikból, az éppen annyira lesz legális, mintha a programmal töltenéd le, de nekem édesmindegy

rage
Nekem sem akarta, de aztán egyszer csak bedobta a hivatalos oldal címlapján a reklámját.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nonicks
én a városban élõvel kezdtem😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Magic Boy
Valaki szokott a városban lévõ Simekkel játszani vagy csak a saját magatok által generálttal szoktatok?

Szóval ha lehet, legális letöltési lehetõség érdekelne. 😊
Nem keresgélek off topikban eredeti verziós játékkal.. Hugom kapta ballagására, beregeltem neki és akkor megjelent a weblapon a város, de a böngészõt bezártam, mert hát az indítópanelben is biztos ott lesz.. de a francokat van ott.
Mike at home
offtopikban keresgélj

Mike at home
ha nem vagy bejelentkezve, nem jelenik meg, ugyanis akkor nem léphetsz be a sajátba

Riverview-t hogy lehet leszedni? Az indítópanel nem akarja megjeleníteni és a regelõs oldalon se látom sehol..
De, ha valaki linkelne be, oldalakat, ahonnan lelehet tölteni a simeket meg tárnyakat az jó lenne.