Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefibaba
(én a gyûjtõit 😄😄) Hát nemtudom, de mostanában, rendszergazdaként indítom el a játékot (vista 😄) akkor megy a zene 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Magic Boy
Nem mindenkinél van, mert a zenei manager csaj például csak ugrált és sikítozott amíg el nem oltották a tûzoltók a tüzet, hiába akartam többször is eloltatni vele.

Más:
Van pár mulatságos dolog a Sims3-ban.
Nálam tegnap a férfi nagyban javítja a hangfalakat (följavítás) erre odajön a buli õrült felesége és bekapcsolja a zenét. <#vigyor0>

Szintén tegnap a rendõr Simem kapott egy olyan utasítást, hogy látogasson meg 3 Simet, hogy javítsa a biztonság érzetet. Az egyik erre a beszélgetésnél elmondja, hogy õ a bûnözõ. <#lookaround>

Ha van kedvetek össze lehetne gyûjteni pár ilyet itt a fórumon úgy, hogy mindenki beírja a számára leg mulatságosabbat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az lehet,mert ha jól emlékszem az egyben és a kettõben is volt.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

mint az elõzõekben, hallanod kellene egy kis csilingelõ hangot, ha a csaj teherbe esett - ha ez nincs...ismétlés a tudás anyja
de miért vártál ilyen sokáig vele? ambrózia?

Na sikerült összeházasodni, viszont van még egy probléma: a játék ideje szerint ma megöregszik a csaj. Elõtte akarok gyorsan gyereket csinálni. Hiába választom a "próbáljanak gyereket nemzeni" opciót, nem történik semmi. Vagy is történik, mert bebújnak az ágyba és a paplan alatt ott.... viszont a dolog után nem alszanak mint a második részben, hanem csak pihennek tovább. És a csaj sem mutat semmi jelet arra vonatkozóan hogy terhes lenne:S. Az öregedés engedélyezve van, szóval az nem lehet gond. Ötlet? Az a baj hogy már mindjárt megöregszik és úgymond terméketlen lett?XD

nonicks
minden simnél van poroltó ha tûz van akkor elõ tudják venni!
(de felesleges mert könnyen lángra kapnak a simek)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Azt szerintem "zsebbõl" vette elõ.😊Biztos vmilyen személyiségjegy miatt.

Magic Boy
Az egyik házban láttam (eloltotta a tüzet vele a sim mire kiértek a tûzoltók) úgyhogy kéne, hogy legyen.

Mike at home
van poroltó?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azért ez nem feltétlenül van így. 😄 Nekem sikerült két csajnál is elérnem, hogy egy délután alatt ágyba kerültek és házasságot is lehetett volna kötni velük. Igaz, hogy az én simem alapból flörtölõs típus meg csókkirály és van neki vonzó perk-je is, szóval simán megy a csajozás, ha meg vki nem szeret flörtölni vagy foglalt, akkor elmegyek a barátságos jelzõig, utána kikérdezem és ha már barátok kezdek el flörtölni. Ehhez mondjuk szokott két délután kelleni, de le lehet fektetni így a fõnököm feleségét is lazán, sõt, egy családnál sikerült az anyukát és a fiatal felnõtt korba lépett lányát is ágyba vinnem. 😄
Magic Boy
Hol (melyik menüben) van a poroltó vásárláskor?

Mike at home
Romantikázz vele sokat, de mást is csináljatok
meg kell 1-2 nap, amig leülepednek a dolgok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szevasztok! Van egy Lakótársam. Fiú. Én lány vagyok. Már a legjobb barátom, a csík teljesen zöld amikor beszélgetünk. De a szerelmem hogy lehet?😄
Flörtölök vele egyfolytában, dicsérem a megjelenését, de még mindig nem jutottam el odáig hogy megkérje valamelyikõjük a másik kezét. Mit kell tennem ahhoz?

Mike at home
nem cheat, hanem konzolparancsok, és néha szükségesek
egyébként meg miért lenne a cheatelés rossz, ha õ ettõl még élvezi a játékot, tegye
a hangulatjavító készülék, a pénzfa, is cheat ha azt vesszük

Magic Boy
Áthúzogatni szoktam csak azt nem tudom, hogy miért rákattintást írtam. <#wow2>

örülök, h sikerült! <#vigyor0>

Nem rákattintani kell,hanem áthúzgálni.😊

A HP laptopoknál le van rögzítve a gomb,ergo ki kell kapcsolni azt a funkciót,máskülönben a ctrl+shift+c nem megy.Mondjuk lehet,hogy elértettem,de ott az kavar.😊

Magic Boy
Na a Simoleon jelre kattintva sikerült eladnom a cuccokat. <#vigyor0>

nonicks
milyen képrõgzítõ funkció?

LeWyTy
A ctrl+shift+c billentyûk egyszeri lenyomásával tudod behozni a konzolt.(cheatelni rossz! értem?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nonicks
milyen párbeszéd panelt?

nonicks
lélekgyerta tán ad +25 hangulatot..vagy ilyesmi..

Magic Boy
A lélekgyertya mire jó?
A Simem titkos ügynök és az egyik kutakodásánál találta.

Sziasztok!

Segítséget kérnék! Nagyon jó az új Sims, egy fontos kérdé: a C billentyûn van a képrögzítés funkció, ezért nem sikerül behoznom a párbeszéd panelt, tudnátok segíteni, hogy a billentyû parancsokat hol lehet változtatni? Sajnos nem találom sehol, már több órája kutatok😊 A beállítások opcióban mindent találtam, csak ezt nem. Elõre is köszi!!!
Magic Boy
Ráhúzni még nem próbáltam (most nem játszok), de kipróbálom.

Mike at home
ettõl sajnos a fejük nem lesz sezbb

ez esetben viszont passzolom a kérdést. eddig én így csináltam pedig. ráhúzni sem tudod a simoleon jelre, ha a táskájában van?

Magic Boy
Ha rákattintok csak elnevezni tudom vagy preparáltatni.

Ha a hátizsákjában van a hal, egyszerûen áthúzod az egérrel a simoleon jelre, vagy ha rákattintasz a halra, felajánlja az eladást.

Hát ennyire etióp alkatú azrt nem kell.😊)

Ez elõfordul minden verzióban.Konfigfüggõ.

Általános baj, illetve sokaknak nem szól, sokaknak szól. Nem jöttünk rá, hogy mitõl van ez, nekem már bolti verzióm van hivatalos patch felrakva, és még így is sokszor "elmegy a hang".
Azon gondolkodtam, hogy ha majd ráérek (és ha már egyszer eredeti verzióm van), írok egy bug report-ot errõl a Sims3 hivatalos oldalán system config adatokkal, hátha egy következõ patch-ig kiderül, lehet-e hivatalosan javítani.

Az inventoryban a simoleon jelre húzod,vagy a boltban.

Magic Boy
Hogy lehet eladni a halat amit fog a Sim?

Stefibaba
Csak az én sims3ammal van a baj, vagy általános baj, hogy nem szól a rádió, csak a saját :\ Már próbáltam mindent (most rakom újra) de semmi sem használ :\

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

így van - ha lehet szüretelni, megjelenik a "betakarítás" opció is

hát nem tudom - most kreáltam egy új simet - szerintem egész elfogadható
persze a profi beállításokkal elég sokat kell veszõdni, de talán megéri (ez már nem olyan "gumiszerû")
majd ha a hitesnek lesz ideje, türelme meglesni, miért nem tudok képet feltölteni, akkor hozok képet is

ezer örömmel - csak figyelj jól, hogy meg is jegyezd

Blinkye
érc nekem meg van mindengyik.. kapok is állandóan postán...

3Ds MAX :)

Blinkye
http://www.kepfeltolte.hu/view/090708/Screenshot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

igy be tudom rakni csak irjátok oda az S-t a .hu elé..

Blinkye
faszom,h nem lehet feltölteni képet.. hogy érdemes? mert 20kb alatt csak ikon lehet felrakni 😊

nonicks
én is próbáltam összeszedni az összes ékkövet...
a rózsaszín kristályt és plutóniumot sose találtam...(még gyûjteményrendezõvel se)

nonicks
valószínû hogy a parkban nincs még megérve a gyümölcs..

Blinkye
Köszi megpróbálom 😊 Megtelt egy kis házam ekkövekkel 😊 De nem találom meg mindet.. pedig a radar amit mutatott összeszedtem kétszer is a térképrõl mindent.. mindjárt rakok képet..

nonicks
halálvirág mag... és halálvirág lesz belõle!
(ha a simnél van és meghal a kaszás nem viszi el...ott marad a hullája)

Magic Boy
Két kérdés:
- Hogy lehet leszedni a parkban, parton, stb... a fákról a termést? (az én Simjemnél csak a nézni opció van meg)
- Mire jó a halálmag? (vagy valami hasonló) A Simem pecázott és egy kincsesládában találta.
A 7-es kertészkedésre fölfejlesztettem, de mivel ötletem sincs, hogy mire jó még nem ültettem el vele.

Szerintem valami ilyesmire gondolsz. Még nem próbáltam, de azt írják, hogy ezzel a hack-el, jobban lehet alakítani a simet.

Mike at home
a bal felsõ sarokban van egy gomb, ha arra kattintasz, akkor megnyilik még egy ablak, és mutatja hogy mik azok
na rre kell úgy katintani, hogy ne nyiljon meg, és úgy át tudod húzni
nehézkes megfogalmazni, meg nem is mindig könnyü az egérrel jól eltalálni

Blinkye
Hali. Kéne egy kis help.. A hátizsákban ha pl ezüstrúdból van vagy3x darab azokat,hogy lehet egyszerre eladni.. Ne kelljen egyenként odahuzogatni... Egyszer vhogy sikerült de nemtom,h 😊