Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Más:
Van pár mulatságos dolog a Sims3-ban.
Nálam tegnap a férfi nagyban javítja a hangfalakat (följavítás) erre odajön a buli õrült felesége és bekapcsolja a zenét. <#vigyor0>#vigyor0>
Szintén tegnap a rendõr Simem kapott egy olyan utasítást, hogy látogasson meg 3 Simet, hogy javítsa a biztonság érzetet. Az egyik erre a beszélgetésnél elmondja, hogy õ a bûnözõ. <#lookaround>#lookaround>
Ha van kedvetek össze lehetne gyûjteni pár ilyet itt a fórumon úgy, hogy mindenki beírja a számára leg mulatságosabbat.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de miért vártál ilyen sokáig vele? ambrózia?
(de felesleges mert könnyen lángra kapnak a simek)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg kell 1-2 nap, amig leülepednek a dolgok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Flörtölök vele egyfolytában, dicsérem a megjelenését, de még mindig nem jutottam el odáig hogy megkérje valamelyikõjük a másik kezét. Mit kell tennem ahhoz?
egyébként meg miért lenne a cheatelés rossz, ha õ ettõl még élvezi a játékot, tegye
a hangulatjavító készülék, a pénzfa, is cheat ha azt vesszük
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Simem titkos ügynök és az egyik kutakodásánál találta.
Segítséget kérnék! Nagyon jó az új Sims, egy fontos kérdé: a C billentyûn van a képrögzítés funkció, ezért nem sikerül behoznom a párbeszéd panelt, tudnátok segíteni, hogy a billentyû parancsokat hol lehet változtatni? Sajnos nem találom sehol, már több órája kutatok😊 A beállítások opcióban mindent találtam, csak ezt nem. Elõre is köszi!!!
Azon gondolkodtam, hogy ha majd ráérek (és ha már egyszer eredeti verzióm van), írok egy bug report-ot errõl a Sims3 hivatalos oldalán system config adatokkal, hátha egy következõ patch-ig kiderül, lehet-e hivatalosan javítani.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
persze a profi beállításokkal elég sokat kell veszõdni, de talán megéri (ez már nem olyan "gumiszerû")
majd ha a hitesnek lesz ideje, türelme meglesni, miért nem tudok képet feltölteni, akkor hozok képet is
igy be tudom rakni csak irjátok oda az S-t a .hu elé..
3Ds MAX :)
a rózsaszín kristályt és plutóniumot sose találtam...(még gyûjteményrendezõvel se)
(ha a simnél van és meghal a kaszás nem viszi el...ott marad a hullája)
- Hogy lehet leszedni a parkban, parton, stb... a fákról a termést? (az én Simjemnél csak a nézni opció van meg)
- Mire jó a halálmag? (vagy valami hasonló) A Simem pecázott és egy kincsesládában találta.
A 7-es kertészkedésre fölfejlesztettem, de mivel ötletem sincs, hogy mire jó még nem ültettem el vele.
na rre kell úgy katintani, hogy ne nyiljon meg, és úgy át tudod húzni
nehézkes megfogalmazni, meg nem is mindig könnyü az egérrel jól eltalálni