44549
-
#12903 Hát ha van kedve...
Majd ha jön, mekkérdem, ha épp itt leszek. -
#12902 Ma is megkérdezem, hátha tud valaki válaszolni: menyasszonyi ruhákat tud valaki? Tegnap nem sikerült a Store cuccokat letölteni. Ha nekem nem megy magamtól, igénybe szoktam venni közönség segítségét (=fiam), de mostanában nagyon randán néz rám, ha csak megemlítem is neki a Simset. Pedig anno a Sims1-re még ő szoktatott rá. Még a Sims2-vel is játszott néha, de a Sims3-ra rá se néz, pedig akkoriban nagyon lelkesedett, hogy meg fog jelenni. -
Gólya #12901 szerintem Joschkát lehet max. megfűzni ilyesmire... -
#12900 Ugye? Közben találtam még egyet. Már nem tudom, melyik rokonomnál melyik fajta volt, de mindegyik volt valahol. A legrégebbi gyanítom, nagyszülőknél.
kredenc3
Jó lenne, ha valaki tudna ilyet gyártani Simsbe valót. -
#12899 Ja, a chopperért irigykedem - de csak egy kicsit. -
Gólya #12898 óóó...ilyesmi nálunk is volt - ha nem is pont ez a forma, de a lényeg ua.:)
és olyan isteni illat volt a fűszeres részében...tea, kakaó, kávé, cukor - szóval olyan különleges -
Gólya #12897 ne már...nem olyan borzasztó az:)
nálunk meg hímtöbbség van...de gyakorlatilag elég jól megoldjuk a dolgokat...
először , aztán :DDD -
#12896 Modernebb változat:
kredenc2
-
#12895 Valami ilyesmire gondolok:
kredenc
-
#12894 Az jó, minden szerenád után Etűdök zongorára, avagy a Nagy Bumm. Bocsi. -
#12893 Én se vagyok zöldpárti, de akkoriban, úgy emlékszem, mindenhol ilyen zöld kredencek voltak a vidéki rokonságomban. -
#12892 Köszi. -
Gné Era #12891 én konkrétan a zongorával megszívtam..valaki próbálja már ki.ha szerenádot adok a csajnak zongorán..utána nem működik a zongora..csak olyan funkció van,hogy robbantsam fel..kitörölni nem tudom,mert állítólag használatban van.Legközelebb felrobbantom ,esküszöm:)) -
#12890 Na, az jó. :) -
Gné Era #12889 csak ámulok:)) nagyon jó,bár a zöld nem a színem,főleg nem a konyhában. de szívesen ellaknék élőben is ilyen házban..úgy érezném magam állandóan,mintha nyaralnék. Nagyon szuper a ház. Én meg simán vettem egy kész házat ami a városban volt,aztán azt kicsit átalakítgattam. Egy ilyen házat én hetekig építgetnék. De a chopper viszont nekem élőben is megvan:)DDD
Gólyának meg üzenem,hogy én hamburgerrel a kezemben születtem,azóta is büfézek:)DDDD Az építészethez tényleg hülye vagyok,élőben is.)DD Még jó,hogy van apuka aki építész és ezermester,és ő van elnyomva..DD több a nő a családban,de azért megtűrjük:)DDDD -
Gólya #12888 minden különösebb komment nélkül... -
Gólya #12887 kezd csak el nyugodtan...mi se úgy jöttünk a szülőszobáról, hogy kész simház-tervrajzot tudtunk csinálni:)
mikor kezdtem az egyessel, nekem is csak gyári házaim voltak, meg ilyen sima kockák
aztán amikor a hites felfedezte az egyik letöltős oldalt - leginkább ruhát, padlót, festéket kerestünk -, rájöttünk, hogy mi mindent lehet csinálni
csak bátran...:)
közben eszembe jutott, hogy még a kettessel játszottunk, volt egy oldal, ahonnan rengeteg ház tervrajzát lenyúltam...valós házak tervrajzai voltak - azt hiszem valami "legjobb házak" vagy valami ilyesmi volt az oldal címe - kategorizálva milliónyi ház stílusonként -
Gólya #12886 tessék a belsőt is megmutatni - milyen dolog már ez?:DD
az ember lányát megöli a kíváncsiság:) -
#12885 hű, én is rakok képeket mostani házamról :D -
#12884 közben rájöttem a megoldásra
testingcheats és utána CAS
és hopp, máris oda álltom az életszakaszt ahová tetszik
és akkor csalhat tőlem a geci gép -
#12883 Rakok fel pár képet (ha sikerül), hogy lásd, milyen egyszerű.
Retro-ház:
-
Roccio #12882 Szerintetek milyen lehet a Sims 3 konzolon?:) -
#12881 Mit creativity! Ez biznic. Csak a pénzt hajtják be, oszt jó napot. -
#12880 Pedig ez egyáltalán nem nehéz. Sőt, nagyon is egyszerű. Ennél sokkal bonyolultabb házakat szoktam építeni, jobban szeretek építeni, mint játszani. -
#12879 Ja le vagy nyomva csak poén :P
egyébként KEM001 OKVETLENÜL hozz képet belülről is, megöl a kiváncsiság hogy tudtad megoldalin a szobák elválasztását... vagy nincsennek teljesen elfalazva? az ugy bena, mert nem tudna kufircolni a hálóban... mindig ott lesz a szégyenérzet...
IRON: igen, az animációk nagyon jók a kettesben, és igen, butorok nagy résézt is onnan szedték át...mocskok :D no creativity :P -
Gné Era #12878 túl szőke vagyok én ehhez..nálunk apuka az építész.de ő nem simsezik:)DD -
#12877 Dehogy nem érsz, ne így állj hozzá! Anno saját házunkat megcsináltam benne, mivel pont házfelújítás volt nálunk, Sims jól jött!:D Mostani ház amit csinálok, az meg egyik szomszéd háza. Úgy hogy csak nyugodtan állj neki építkezni, és majd mutass eredményt :D -
Gné Era #12876 azt hiszem neki kell állnom építkezni.de én így szőkén a közelébe sem érek ilyen háznak.(( ügyesek vagytok.. -
Gné Era #12875 azt a kurva..Sven,már bocsánat..de ez rohadt jó.... gratula..minden elismerésem!!! -
Ironman2 #12874 Én meg most játszom a 2-vel,és a hajakat egy az egyben onnan emelték át.A butorok is ugyanazok,semmi különbség nincs.Az interakciók viszont zseniálisak.Egyszerüen nem lehet belekötni. -
#12873 3 hálószoba, 1 wc a tetőtéri ablaknál illetve egy fürdő. Ha nem felejtem el, lefényképezem majd belülről -
#12872 hány szoba van a tetőtérben? minden álmom egy tetőteres ház, de baromi idegesítő, h. nem lehet őket normálisan elválasztani... -
Ironman2 #12871 Csodálatos! -
#12870 Na eddig jutottam el:
-
Ironman2 #12869 Van hozzá,de a Daemon Tools nem tudja beolvasni.Mindegy -
#12868 Az egész? Ne is tudom, nekem melyik volt az utolsó kieg, ami fent volt. -
Ironman2 #12867 Sims 2-höz van mini-image? Paloták és Parkok volt az uccso kieg.2 óra volt a telepités DD -
#12866 ejj de megváltozott itt a design:-) szép, meg látom más lett a hg -
#12865 Köszi, majd megpróbálom. -
#12864 Ja, ez a ház egy nosztalgiaház, hasonlóan nézett ki nagynénémék háza, arról mintáztam. Direkt ilyen 70-es évekbeli dizájn, a berendezés is ilyen, már amennyire meg tudtam csinálni.
Amúgy inkább modern házakat szoktam készíteni, ha olyanom van.