44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    szép, csak túl pajtás... :D
  • Gólya #12942
    nézd csak - ez nem az én találmányom, de sokszor használom (egyébként ha 45 fokos dőlésszögű tetőt csinálsz, ott a tető szélétől számítva a harmadik négyzetnél lehet először normális falat húzni - érdemes kísérletezni...az a legjobb, ha az ember saját maga jön rá, hogy is kell csinálni:)

• Gólya #12941
    hahó Cool! és hahó mindenki - akit érdekel:)

működik az ásatás...múltkor a régi simemmel kísérleteztem (régi mentés), azért nem ment - most ez van:

• lucifer9393
    kell ,ha lennél oylan rendes és összecsomagolnád nekem, nagyon szépen megköszönném :P
  • kem001
    Komolyan kell?:D Berakom neked fájlba ha gondolod, mert tényleg úgy tudnád tanulmányozni legegyszerűbben
  • lucifer9393
    nem ,de elküldhetnéd h. darabokra szedjem tanulmányozni
  • kem001
    Nézd meg a képemet amit feltettem. Kisebb tetőket felhúztam így belülről csinált kis falakat
  • lucifer9393
    na de a ház szélénél ígyis úgyis alacsony a mennyezet, viszont fal oda is kell. mi van olyan esetben?
  • kem001
    Én úgy oldottam meg, hogy tettem egy kisebb emelkedőt a lépcső alá
  • lucifer9393
    OK, várni fogom... ha ezt megtanulom, mar semmi nem állhat az utamba álmaim házának megépítésében... de még egy dolog... az U alakú lépcső... -.- de az nem akkora gond, hiszen már van csigalépcső
  • Gólya #12933
    igen, normálisan el lehet választani a szobákat - csak elég magas tető kell hozzá
    30 fokos tetőtérben ne akarj válaszfalat:)
  • kem001
    Már sims 2-be is így csináltam, csak ott egyik kiegészítő keresztbe tett. Egyébként a titok nyitja a tetők kezelésénél van. Elég sokat vacilláltam vele, meg pluszba a tetőtéri ablak berakása is trükkös, de majd leírom ezeket később
  • lucifer9393
    nem értem pontosan, hogyan sikerült így elválasztani a szobákat... hogy jöttél erre rá?
  • kem001
    Pontosan mire vagy kíváncsi? Írjam le lépésről lépésre, hogy hogyan csináltam?
  • lucifer9393
    azthiszem szivárványkőtez kell hozzá (kereshetsz egyet a vársoban, de könnyebb egyet venni a bizományi üzletben, vagy mi a fene az) és a laborban felélesztik...
  • Gné Era
    hát..campingbe megyünk..van egy lakókocsink,aztán leruccanunk. Az Adriát jobban szeretném Horvátországban:)) de most ez van..majd vasárnap jövünk..
  • lucifer9393
    Ácsi ácsi... normálisan el tudod válaaztani a szobákat? Akkor én le vagyok maradva, mert amikor én próbáltam, akkor csunyaán lehetett csak, mert a fal átnőtt a tetőn, és idétlenül kilátszott. Vagy van erre más megolás?

KEM001: tőled meg egy rélszletes tutorialt ha lehetn, mert megőrülök a tetőtérért...
  • Svenson
    A képzeletbeli barát meglehetősen idegesítő. Főleg ha legjobb barát lesz belőle. A sims gyerek nem barátkozik mással, és nem is csinál mást, csak azzal játszik. Elvileg életre lehet kelteni, csak nem tudom, hogyan.
  • Svenson
    De jó neked. Úgy szeretem a Balatont, de nagyon úgy fest, hogy idén se jutunk el. Jó utat!
  • Ironman2
    Kellemesen fúj most a szél errefelé.
  • Gné Era
    na kicsit még játék..azt irány a Balaton:)) Jó hétvégét mindenkinek..
  • Gólya #12922
    hogyne lehetne már...
  • Ironman2
    Tetőtérben nem lehet falakat elválasztani? Ezt nem is tudtam
  • kem001
    Kisebb tetőkkel választottam el belül a teret, így teljesen zárt lett belülről. Kívülről meg nem látszik, hogy el van választva.
  • kem001
    Én így oldottam meg:
  • Gné Era
    na..meghalt a simbotom.:(( és sehol nem találok egy rohadt palládiumdarabot sem..már feltúrtam az egész várost az áskával..és mi ez a képzeletbeli barát amit a gyerek kapott postán? ez életre kel valamikor??
  • Svenson
    Valószínűleg. Bár pl. autós játékkal még mindig játszik időnként. Azt nem unta meg.
  • Svenson
    Én is terveztem már berendezést Simsben. Szerintem jó. Sőt, a Sims2-ben legyártottam egy csomó valódi lakást, a sajátunkkal kezdve.
  • Mike at home
    hány éves? biztos kiöregedett belőle
  • Mike at home
    ln is mindig olyan házakat csináltam, melyekben magam is szívesen ellaknék :)

multkor vakinek mondtam, hogy a lakását tervezze meg a sims-ben, elrendezés, bútorok
    kigúnyolt :(
  • Svenson
    Pl. ez az All about style ez ilyen, és tök jók a ruhák.
  • Svenson
    Igen, láttam, csak amikor rákattintok, kiír nekem mindenfélét, és nemcsak oroszul, hanem angolul is. A végén, ha nagy nehezen sikerül valahova kattintani, olyan oldalra visz, ahonnan csak akkor lehet letölteni, ha előtte regisztrálok. Én viszont nem szeretnék regisztrálni sehova.
    Amíg van olyan oldal, ahonnan regisztrálás nélkül is le lehet tölteni.
  • Gólya #12911
    ne már...gurulsz lefelé az oldalon, jobb oldalt nem egész a közepén képekkel ott van, mit szeretnél:) Навигация - ezt keresd:)
  • Svenson
    Köszi, nézegetem.
  • Svenson
    Ezt a másodikat tegnap láttam, itt tényleg vannak jók, csak hát az orosz nyelv...
  • Ildooka
    Itt is sok jó cucc van,menyasszonyi ruhák is: link
  • Gólya #12907
    nekem sincs:)
    gondolom, nem az ördögtől való, ha más meg tudja csinálni, biztos menne nekünk is, de inkább meghagyom másnak az alkotás örömét:D
  • Gólya #12906
    na egyelőre csak Lianát találtam de ez is nagyon jó gyűjtőoldal, meg ez is
  • Gólya #12905
    nem igazán foglalkoztam esküvői cuccokkal, de szerintem próbálj meg a googleval keresni
    vagy nézz szét simses oldalakon
    mindjárt megnézem a másik gépen, talán van egy-két ruhás oldalhoz link
  • Svenson
    Amúgy nehéz Sims cuccokat gyártani? Fogalmam sincs, hogy kell azt.