Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ha igen akkor adjatok pár tanácsot légyszíves, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy össze lehessen házasítani õket.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
álmodik a nyomor...<#nyes>#nyes>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem állt oda stukkerral a kezében, hogy "márpedig használd a hacket, mert ha nem..."
mondtam már, mindenki úgy játszik, ahogy akar - ne rontsuk el egymás kedvét ilyen hülyeségekkel
a valóságban nincs, meg nem is ajánlanám - két dudás egy csárdában...hajjajj<#hehe>#hehe> - lenne "ereszd el a hajam..."
egyébként sem kell egy meberbõl supermant csinálni, te sem tudsz mesteri zinten sakkozni, gitározni, szerelni, kertészkedni, stb
úgy éld meg mintha igazi emberek lennének, ha már egy-két dologban jó, az is nagyszerû, és abszolút életidegen ha sokmindenben
késõbb a legjobb barátjával ment el egytemre, koleszban laktak, és rengeteg csajjal kavartak, úgy, hogy egymás csajai is megvoltak 😊 és sosem buktak le egymás elõtt
emlékszem amikor az egyik a tetõn lévõ jakuzziban enyelgett a másik meg a liftben, és mindketten éppen a máisk barátnõjével
no ebben volt kihivás 😊)
Azt olvastam csak az NJK(nem játékos karakter gondolom) kaphatja meg a rejtett személyiségeket, de sajnos hiába állítottam babára a simet, akkor sem volt ott. Hogy kell beállítani? És vannak olyan hack-ek, amiket felsoroltam? Elég lenne csak a jártasságok kimaxolása hack(ha van olyan), mert rohadt irritáló hogy kb 5. szintõl 10 órát kell tanulnia, mire 6. szintre lép😄.
szülinapi tortalángtól kigyulladni? :o
anyuka meghalt? ennyi jutott neki, ezt hozta a sors
apuka még él, nem?
tinik meg simán megélnek egyedül is (gondsolom, mert a 2-ben így volt)
egyébkétn fogalmam nincs, hogy hol van életgyümölcs riverben, nem tetszik nekem az a térkép, valleyben van koncepció, ebben meg egymás hegyére-hátára van hányva minden
Itt meg azért több mindennel lehet szórakozni és folyamatosan kap az emberke fizetés emelést és hát egy 6 számjegyû órabér eléggé vonzó. <#nyes>#nyes>
2. Nem írta, hogy gyorsan akarja, csak, hogy fontos.
Tök jó, hogy segítesz, de nem akkor, ha hacket ajánlasz, hacsak nem akarja az is, akinek segítesz, különben elrontod a szórakozását.
1.Nem tudom,hogy mióta simsezel,én több mint 9 éve,és egyetlenegyser nem használtam semmilyen,cheatet(csak moveobjectset) és hackot sem.Érthetõ vagyok?
2.Mivel gyorsan akarta a simet visszaállítani,ezért ajánlottam neki a két hacket.Ne képzeld már magad olyan kibaszott okosnak apukám.
Azt hiszem ezalatt a pár simses év alatt nem egy embernek segítettem ilyen-olyan témában a fórumon.
Úgyhogy húzzál a sunyiba és engem ne basztass.Aki velem normális annak segitek is.
Ennyi.
mindenki úgy játszik, ahogy tud/tetszik/stb.
A csúnyán lehordás pedig pont azért jár, mert baszott elárulni, hogy mégis hogyan kéne normálisan, csalások nélkül megcsinálni az ambróziát. Most az mind1, hogy korábban már ötvenszer leírták.. én mondjuk elküldeném melegebb vidékekre azt, aki csítet ajánlana vmilyen probléma megoldására nekem.
Coolfire
Te már úgy ajánlod mindenkinek ezt a fruit hacket, mintha a játék alap tartozéka lenne. A hack nélkül is baromi egyszerû életnövényt nevelni, nem kell ahhoz csalás sem a skillek gyorsabb fejlesztéséhez. Akkor már mind1, ha beír vmi csítet, hogy minden skill 10es legyen és kész..
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
közös, tehát az enyém is - vagy nem?<#conf>#conf>