44549

no-warez.gif
  • Mike
    nem így kell
    hazamegyek csinálok neked tutorialt fotókkal :)
  • Mike
    kapcsold ki az automata tetőt, és te magad építsd meg
  • aerolive
    Sziasztok

Nem tudom találkozott e már valaki a "time freeze" dologgal, a lényeg annyi, hogy betöltöm a mentést és kb 10 másodpercenként megfagy az idő olyan 20 másodpercre és ezt végtelen ciklusba, mind normál mind gyorsított sebességen. Csak az én mentésemben. Kiegészítőket már kitöröltem mindet, néztem angol fórumokon, de épkézláb megoldást nem tudtam kivenni sehol. Tényleg nem tudom mit csináljak vele, bízom benne, hogy tud innen valaki segíteni. Lehetetlen így játszani.
  • Gólya #12980
    na hiszen...akkor kereshetem én itt-ott:D
    eszembe nem jutott az ea-ról ilyet feltételezni...
  • lucifer9393
    High end loft stuff...
  • Gólya #12978
    elárulod honnan van a kád? kb. egy éve nyomozok utána, de egyszerűen nem találom:(
  • Ironman2
    Ajánlom a Mysimsen a barkácstippeket,mert ott egész jó ötletek vannak az épitkezésre.Amatőröknek nagyon jó.
    mysims.hu
  • kem001
    Pedig rengeteg jó cucc van a 3-ban, de azért tényleg csinálhattak volna normális sarokkádat
  • lucifer9393
    Jólvan, próbálkozom még, ma este nekifogok álmaim egyik házának...a tnult cucokkal ,aztán tuti beletörik a bicskám :D

Olyan szép, és jó lenne az a kád, ha a teljes hármoszög az lenn, mármint sarokkád, mint az egyesben is volt ha jól emlékszem. Így sajnos csak a nagy helyet foglalja a semmiért. Már mióta gondolkozok rajta, h. beszerzem ahigh end loft cuccos csomagot, mert ugye abban van a nagyobb akvárium is, hasonló mint a kettesben.
  • kem001
    nyeregtetővel húzol egy sort, egy kockányit. Egyébként én mindenféle kód nélkül csinálom.
    Ja és elkezdtem belülről berendezni a házat, eddig jutottam:
  • lucifer9393
    Na már kipróbáltam, értem is mire gondolsz, használtam a fél nyeregtetőt és már most vannak közfalak DE, ott van neked az ágy mellet még egy negyed fal részlet. Az is a fél nyeregtetővel keletkezett oda? mert nekem olyan még nincs...de már haladok. :D Láttam neten tutorialt, hogy constrainfloorelevationnal is lehet csinálni a második szintből egy negyedet, felet, háromnegyedet, és arra a tetőt, csak külön szintnek kezeli. Ha sikerül, mellékelnem, mindjárt mutatom miről is beszélek.

• lucifer9393
    hagyjuk inkább, kösz h. fáradozol, de túlélem tetőtér nélkül
  • kem001
    Ezt így nehéz elmagyarázni az a baj.. De megpróbálom. Ha nem sikerül, akkor csinálok videót. A tető széléhez húzok egy vonalba egy fél tetőt, ami elkészíti a kis falat, ezáltal lesz zárt. De pontosan mit nem értesz?
  • lucifer9393
    de az ugyan ott kezdődik, mármint a széle...
  • kem001
    Tetők között keress ilyen fél tetőt. Egyik fele fal, másik része tető. Na ezt jól megfogalmaztam..:D
  • Ironman2
  • lucifer9393
    Na megnéztem...és én akárhogy próbálom, állítgatom a dőlésszöget stb. nincs ott olyan rész a szélén mint neked. Nekem rögtön a tető kezdődik, neked pedig mg van ott egy kb. fél magasságú fal( hajrá fogalmazás) a különböző tetőkből raktam össze részt meg még mindig nem értem...
  • lucifer9393
    De nézd meg kem001 házát! Awesome, egyébként nagyon szépen kösözönm, megyek és meg is nézem :)
  • Gólya #12965
    nem hagytam meg ott egy képet se...a játékban biztos van egy vagonnyi:)

én még mindig a létszámmal nem vagyok kibékülve...a kettesben nem volt gond nyolc emberke sem, itt meg kettőt sem bírok - bár most egy házaspárral kísérletezek...nem tudom, meddig fogom bírni cérnával:D
    a dilis pacák...semmi ráutaló nincs a jellemvonásaiban, mégis néhány házastársi etyepetye után megjelent az első gyerek megszületése mint óhaj...
    finoman közöltem vele, hogy akkor szüljön magának:D, de a házból is kirúgom:)
  • Mike
    csak nézegettem a galériámat :)
  • Svenson
    Télleg, a pattanások. Na, hát azok nekem nem hiányoznak.
  • Gólya #12962
    ne ríjjámá':D
    az volt...ez van:)
    morgás joga megvan, de csak magunkat bosszantjuk vele...nem?
  • Mike
    szűk volt a telek, és csak felfelé lehetett terjeszkedni
    alapvetően nem túl nagy a lakótér
    ellenben van lift :)
  • Mike
    búcsút intettünk a pattanásoknak is

• Gné Era
    ebben meg simán eltévednék:)DD
  • Gné Era
    köszi..ezt kipróbálom:))
  • Gólya #12957
    a tsr-re Mutske rak fel nagyon jó ablakokat - legalábbis nekem tetszenek

sőt CycloneSuenak is vannak profi dolgai

itt van pl. ez a garnitúra

vagy ez
  • Mike
    a teraszablakok, ajtók
  • Mike

bamba sim sincs már :(
  • Gólya #12954
    milyen ablak kellene?
  • Mike
    ennek a teleknek is egy baja volt, amit a 3-ban sem oldottak meg, egyszerüen túl kicsi, szűk a telek, és nem lehetett megnövelni, és most sem lehet
  • Mike

itt is látszik
    a belső fal onnan indul ahonnan a tető miatt elfér

mé nincs ilyen ablak
    windkeeper igazán átrakhatná mindenét a 3-ba si :(
  • Gólya #12951
    komolyan...sírba visznek a hülyeséggel...
    ott van nem tudom, hány négyzet széles lépcső, de ez a szerencsétlen miért ne ott akarna lemenni a lépcsőn, ahol már áll valaki? érdekli is, hogy mellette még mennyi hely van, ahol a kutya nem áll az útjában...

• Mike
    persze, hogy kilátszik
    onnantól falazhatsz, ahonnét a teő is van olyan magas, hogy egy szint aláférjen
    ilyen volt a 2 is
  • Mike
    én nem is értem. mit nem lehet tetőtérben?
  • kem001
    Na feltöltöttem: Link
  • Mike
    törj össze 150 tölgyfalapot,eddz 60 órát és végtelen ciklusban termelheted az ékköveket meteorit törögetésével. lesz közte palládium is
  • Svenson
    Írtam a másikba, de úgy látom, senki sem jár arra. Szerintetek mi a csudáért nem sikerül letöltenem a Package fájlokat? Kétféle módon is próbálkoztam, úgy, ahogy Ironman írta (a másik topikba be is másoltam), és úgy, ahogy egy oldalon találtuk, Monkey segítségével. Nem akarom ide berakni azt a linket, de ha valaki tudna segíteni, odaát berakom.

Különben meg mindegy, hogy nem működik.
  • Gólya #12945
    talán mert eleve falusi háznak készült:D
    ja és még a hátsó kocsiszínt nem is látni a képen...:D
  • Gólya #12944
    szóval egy gond van csak tulajdonképpen: a régi mentésekkel nem oké a játék
    erre viszont Ironmannek van korábban egy "levezetése" - ugyan én nem próbáltam, de feltételezem róla, hogy működőképes dolgot ajánlott
    nekem mindegy, mert nem feltétlenül ragaszkodom a régi simemhez, de aki igen, az hasznát veszi, ha visszakeresi ezt a hsz-t