Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ilyen párossal nem..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Magic Boy
Van itt olyan aki tolta már a rendõr fiú, zenész lány jegyespárral, akik a tengerparton laknak a városban és mindkettõnek elkötelezettségi problémája van?

Ha igen akkor adjatok pár tanácsot légyszíves, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy össze lehessen házasítani õket.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

csak aztán el ne tévedjetek a nagy felfordulásban<#nevetes1>

Hétvégén-valószínû-hogy arra megyek,majd beugrok én is egy kicsit gépezni,meg lubickolni.😊)

Felõlem játszon mindenki úgy, ahogy akar, szive joga, de én nem örülnék annak, ha kérdeznék vmit és azt válaszolnák, hogy használjak egy hacket..
hah...
álmodik a nyomor...<#nyes>

Nekem az 5 is sok néha.Majd ha eléred a kertészet 10-es szintjét,akkor ültess omninövényt...lesz meglepi..😊)

Akkor az valami bogár lehet.Nekem megadta,s most is,mivel-anno írtam,hogy csak a backup maradt meg-most lettek tinik.A hangulatukra is és a jegyeikre is figyelni kell,mert ha nem jók,a game random odarak egyet,oszt csókolom.😊

Mike at home
nem sok vizet zavarnék, kell egy gép, egy csendes zug, meg lehessen éjjel-nappal a medencédben úszni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem meg olyan volt, hogy a gyerek tipegõbõl kisgyerek lett, megeadtam a plusz személyisgjegyet, erre most látom, továbbra is csak kettõ van neki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sikerült mindenféle csalás nélkül vissza hoznom a nõt és a gyereket is.A kampechalat tényleg ott találtam meg ahol Coolfire írta 😊,a temetõ mellett a folyó elágazásánál éjfél és öt óra között.Életgyümölcsmagot meg a labor környékén keressétek.Saját magam termeltem meg.Elkészítettem az ambróziát,megetettem a szellemekkel.Újra egy 8 fõs boldog család lettünk.Szerintem ez jelenti a kihívást hogy minél tovább életben tudjam tartani õket,ha kell még a halálból is vissza hozzam.

ne már...
nem állt oda stukkerral a kezében, hogy "márpedig használd a hacket, mert ha nem..."

mondtam már, mindenki úgy játszik, ahogy akar - ne rontsuk el egymás kedvét ilyen hülyeségekkel

a játékban van - ha gondolod, kezdhetjük a papírkázást😊

a valóságban nincs, meg nem is ajánlanám - két dudás egy csárdában...hajjajj<#hehe> - lenne "ereszd el a hajam..."

A sims 2-ben nekem minden "fõsimem" maxos egyetemista volt,sõt az asszonynak is annak kellett lenni.😊

Várjál vazze,pnt ezt teszteltem.😊Nekem random adott szalutálós személyiségjegyet 2 gyerek és egy felnõtt simre.Csak szar,mert mikor a gyerekek korcsoportot váltottak,a kettõnél nem jött ki az új személyiség lehetõsége.Úgyhogy repült.Most olyanom van,mikor a simnõ 9 napig terhes,és rendesen elfolyik a magzatvize..😊)

Menj el a www.mysims.hu -ra és kukkants be a tipptárba.Ha jól emlékszem ott le van írva az MTS-es rejtett személyiséghack.

Mike at home
a jártasságoakat meg pillanatok alatt ki lehet maxolni, ahhoz sem kell semmiféle cheat
egyébként sem kell egy meberbõl supermant csinálni, te sem tudsz mesteri zinten sakkozni, gitározni, szerelni, kertészkedni, stb
úgy éld meg mintha igazi emberek lennének, ha már egy-két dologban jó, az is nagyszerû, és abszolút életidegen ha sokmindenben

Mike at home
megveszed a kis ketyerét, amit a pontokért adnak, azt iszem talán 50 vagy 60k, megvárod amig a csíkok lemennek pirosba, és akkor már ugye negativ érzelmi hatása van, no és akkor hazsnálod magadon, vagy másik simen a gépet, és akkor nem kell pl. többet aludni sem

Mike at home
hát én abból csináltam sportot, hogy kinek van több pontja, volt olyan simeme akinek alap+egyetem alatt összejött 100 ezer! késõbb amikor bejött a randirendszer, még könyebb volt a pontokat gyûjteni, van olyan simem akinek közel 400 ezer pontja volt, és csak tini volt akkor még, a családjának meg saját erejébõl (pontosabban anya és fia) a nulláról lett több mint 300 ezres vagyona, a házukat nem számítva, mindenfééle cheat nélkül

késõbb a legjobb barátjával ment el egytemre, koleszban laktak, és rengeteg csajjal kavartak, úgy, hogy egymás csajai is megvoltak 😊 és sosem buktak le egymás elõtt
emlékszem amikor az egyik a tetõn lévõ jakuzziban enyelgett a másik meg a liftben, és mindketten éppen a máisk barátnõjével
no ebben volt kihivás 😊)

Ha cheat párti vagy megkérdezem: Van-e olyan hack ami egy gombnyomásra maxolja a szükségleteket, vagy a jártasságokat? Ja és: a rejtett személyiség jegyek hack-et leszedtem, bemásoltam a download mappába, de új karakter generálásnál nem volt ott.
Azt olvastam csak az NJK(nem játékos karakter gondolom) kaphatja meg a rejtett személyiségeket, de sajnos hiába állítottam babára a simet, akkor sem volt ott. Hogy kell beállítani? És vannak olyan hack-ek, amiket felsoroltam? Elég lenne csak a jártasságok kimaxolása hack(ha van olyan), mert rohadt irritáló hogy kb 5. szintõl 10 órát kell tanulnia, mire 6. szintre lép😄.

korábban fent volt a gépemen a tört, mert kiváncsi voltam milyen a gém. Aztán megvettem eredetiben (ilyen is van), viszont most az üdvözlõ képernyõ szerint nem eredeti játékot használok, vajon hogy lehet azt eltüntetni?
Mike at home
hát itt pedig nem fogod, mert én cheat párti vagyok, vagyis mindenki ott és annyit cheatel a maga kedvére, amennyi jólesik neki

Mike at home
gm... van a kertben fûtött medencéd? ha igen, nem adoptálnál? 😄

Mike at home
4871: "Nem tudja valaki hogy Riverview városában hol lehet kampec halat fogni,meg élet gyümölcsöt szedni.Nagyon fontos lenne mert a 4 gyerekes családanya megégett egy szülinapi tortalángtól,meghalt.A tudományos laborból vissza hoztam úgy hogy szellem.De ha tudnék vele ambróziát etetni, állítólag vissza változna rendes emberré."

szülinapi tortalángtól kigyulladni? :o
anyuka meghalt? ennyi jutott neki, ezt hozta a sors
apuka még él, nem?
tinik meg simán megélnek egyedül is (gondsolom, mert a 2-ben így volt)
egyébkétn fogalmam nincs, hogy hol van életgyümölcs riverben, nem tetszik nekem az a térkép, valleyben van koncepció, ebben meg egymás hegyére-hátára van hányva minden

Én mondjuk elég hamar meguntam a sims2-t is, pont azért, mert az is elég könnyû volt. Abban is nõcsábász<#szeret> figurát kreáltam, de még kölyök korból indítottam és már felnõtt korra volt vagy 3 nõje, skillekkel is haladt, voltak barátai, munkát egybõl 3as szinten kezdte és kb. 2 naponta léptették elõ (mire fullos lett a munka 4 skillje maxon volt).. Félúton járt az öregedés felé kb., amikor már tudtam venni élet elixirt adó lötyit, késõbb ezt olyan mennyiségben tudtam megtenni, hogy a korszak elejére fiatalítottam, volt 3 lötyis gépem és mellé még vagy 80k pontom. Akkor untam meg, mikor már vagy 30 partnerrel kellett volna lefeküdnie közterületen meg 50et megcsókolni...

Itt meg azért több mindennel lehet szórakozni és folyamatosan kap az emberke fizetés emelést és hát egy 6 számjegyû órabér eléggé vonzó. <#nyes>
Az üzletekre gondoltam, amikben lehet tulajdonjogot venni meg késõbb kivásárolni a tagokat.
1. És?
2. Nem írta, hogy gyorsan akarja, csak, hogy fontos.

Tök jó, hogy segítesz, de nem akkor, ha hacket ajánlasz, hacsak nem akarja az is, akinek segítesz, különben elrontod a szórakozását.
#4742,#4743 na ez többet részemrõl nem fordul elõ,az biztos.

Nem emlékszem,hogy annyira ajánlgattam volna bárkinek is.

Mivel hackeli szét?Azzal,hogy berak egy párszáz KB-s .package filet?

Leírtam már azt is,hogyan kell ambróziát készíteni,mi kell hozzá,képet is raktam.Csak azt nem tudom,egyáltalán minek magyarázkodom.

Nos akkor tegyük tisztába a dolgokat,mielõtt elborul az agyam....
1.Nem tudom,hogy mióta simsezel,én több mint 9 éve,és egyetlenegyser nem használtam semmilyen,cheatet(csak moveobjectset) és hackot sem.Érthetõ vagyok?
2.Mivel gyorsan akarta a simet visszaállítani,ezért ajánlottam neki a két hacket.Ne képzeld már magad olyan kibaszott okosnak apukám.
Azt hiszem ezalatt a pár simses év alatt nem egy embernek segítettem ilyen-olyan témában a fórumon.
Úgyhogy húzzál a sunyiba és engem ne basztass.Aki velem normális annak segitek is.
Ennyi.

nyugi
mindenki úgy játszik, ahogy tud/tetszik/stb.

Értettem a történetet, nem is neked írtam a válaszomat, de ez ne zavarjon téged. Meg felõlem aztán hackeld nyugodtan szét a játékot, nehogy már legyen benne egy kis kihívás, legjobb az lenne, ha a boltban rögtön kész ambróziát is lehetne már venni.
A csúnyán lehordás pedig pont azért jár, mert baszott elárulni, hogy mégis hogyan kéne normálisan, csalások nélkül megcsinálni az ambróziát. Most az mind1, hogy korábban már ötvenszer leírták.. én mondjuk elküldeném melegebb vidékekre azt, aki csítet ajánlana vmilyen probléma megoldására nekem.
Nekem különleges magból lett életnövényem meg pénzfám is, nem a ritkákból. Ritkából csak citromfa, dinnyebokor meg hasonlók nõttek.

Coolfire
Te már úgy ajánlod mindenkinek ezt a fruit hacket, mintha a játék alap tartozéka lenne. A hack nélkül is baromi egyszerû életnövényt nevelni, nem kell ahhoz csalás sem a skillek gyorsabb fejlesztéséhez. Akkor már mind1, ha beír vmi csítet, hogy minden skill 10es legyen és kész..
dani71
nekem van halálvirágom és lánggyümim is.

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Nem biztos,mert lehet pénzfa,halálvirág,lánggyümölcs bokor etc...

dani71
ismeretlen mag=életgyümi?mert a temetõ körül (sunset walley-ben) már vagy huszat találtam belõle.Viszon olyat,hogy életgyümölcs semelyik kertben, semelyik dombon,semelyik barlangben sem találtam. <#fejvakaras>

ez van.😊)

Hát pont nem..😊A halálvirág az azért kell,hogy ne vigyen el a kasás,az életgyümölcs pedig az ambrózia elkészítéséhez.Ha már elvitt a kaszás,vagy vissza akarsz fiatalodni.😊

jóvanna - semmit se lehet...<#sir> - mehetek "termelni" a közösnek...

dani71
életgyümi=halálvirág?

Hehe..én a szomszéd kertjére gondoltam.Azt õ "ültette",ergo az magántulajdon.😊

miért?
közös, tehát az enyém is - vagy nem?<#conf>

Jó lenne,de nem hiszem,hogy örülnének neki.😊)

Ja, a temetõben is van mag(különleges,ritka)azok között is lehet.Nehogy már a szomszédét szedjétek.Ejnye.😊

tessék szépen visszamenni csicsikálni😊

oké, köszi!<#wave>

Mert még félig csipás vagyok..😊Nem hatol el a tudatomig,csak reflexbõl írok.😊

Pedig valahol már leírtam.😊)Kampechalat-mivel nincs a temetõben tó,mint SV-ben-a környezõ folyóban,sõt ha jó a szemed és a géped,akkor meglátod a kampechalas táblát is a parton.Na ott a tuti.De lehet még a kis törött csónaknál is találni néha.😊Életgyümölcshöz,pedig ha nem kell hack,akkor szerencsére és sok barangolásra van szükséged.Itt is van egy-két szomszédnál,a temetõi katakombákban,kaphatsz a tudományos laborban,valamint kifoghatod a magjait egy ládikában.