Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ja, kéne pia, meg szex

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mennyi bajod van!
majd megkapod kiegbe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tesóm <#idiota>

jaa, meg ígérték hogy a mosdóban, és egyéb helyen eltöltött idõ nem fogja elhúzni a játékélményét homokóra játékra... ...pedig sikerült.

Szóljatok ha ismertek olyan embert akinek háromnegyed óra az életében minden gondolat és tenni való, pl kábelfektetés, felkelés, hûtõ kinyitás, stb

hát én elég elégedetlen vagyok. Ahhoz képest ahogy bevolt harangozva, illetve a trailerek megvoltak rendezve...

Azt hittem többet ad annál hogy városban valahova bemegy ami beszürkül majd várni kell x y percet.
Igazán lehetett volna ez is egyszerû sims 2 kieg, aztán jöhetett volna a sims 3, mikor készenállnak arra hogy mi rendezzük be pl a munkahelyeket, éttermet, mozit, stb...

karaktertervezés: ez is jól beégett, aligha lehet egyénit kreálni benne, a jellemvonások kivételével.

na most had ne írjam le, amit hirtelen mondtam erre😊
egyszem kisfiú, pedig lányt akart a csaj - elfelejtettem az "elõetetést"😊)
de meglepõdtem, mert az apuka nem lakik velük, a csaj pont a parkban beszélgetett vele, amikor úgy döntött, hogy most õ szülni fog, aztán futás a kórházba - egyszer látom ám, hogy apuka is kavar be az ajtón, aztán szépen haza is kísérte õket

Magic Boy
Elvileg nem csak rendõr kukázhat.
Nekem a zenei Manager Sim csajom ment el egyszer véletlenül rendõrautóval kukázni a város másik végébe, mert nem figyeltem, hogy õ van kijelölve.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

És milyen nemû?Remélem hármasikred született..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

megszületett elsõ Sims 3-as babám...
nagyon-nagyon leegyszerûsítették az egész várandósság-dolgot, bár a kismama "beállásában és járásában" még mindig az az utálatos stílus van jelen, mint korábban (láttak ezek valaha is kismamát??), s persze a ruha is ugyanaz az utálat - mintha csak a pár évtizeddel ezelõtti magyar kismama-divatot lesték volna le<#rolleyes>
viszont roppant sportos módon az én sim kismamám lazán befutott a kórházba (látod Mike, a tied képes volt biciklire ülni - micsoda egy lusta nõszemély!<#nevetes1>)

Igen,ha már szétdobálta magát.Ha nincs meg csak a Downloads mappában,akkor csinálj neki máshol egyet,ha elszállna a cucc.

Rendõrnek képzed,aztán nyomozó lesz,és a kuka tartalmából szerez információt az ott lakókról.Ezt utána jelentésnek meg kell írnod.

Hegi90
Ha valamilyen kiegészítõt (tárgyakat, ruhákat, stb) már felraktam, akkor azt törölhetem a downloads mappából? 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dani71
hogyan lehet kukázni?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

az hozzátartozik a fogadóhoz - gondoltam, nem kell részletezni😊

Persze,a szõlõbõl meg jóféle bort csinálni..😊

ne is mondd...
akkora farmom lenne...meg egy jó kis vendégfogadó hozzá...
na jó, álmodozás vége

Annál már nincs megszabva az idõtartam,hogy mennyi ideig kapod a pénzt utána?

Lenin-összes?Az igen.Nem is csoda,hogy lassan haladt.😊Néha az én simemre is rájön,de még annyira nem keres jól az írással.De az jó,mkor hétvégente hozzák a jogdíjas csekket,meg a mûved megkapod postán.😊

Sajtot,hamburgert,tojást etc..,mindent lehet termeszteni.Valóban,egy "icipicit" elrugaszkodtak a valóságtól.😊)
Inkább-mvel Riverviewben sok termõföld van,-igazán meghallgatva a fanok kívánságát-valami jó farmos kieg. kellett volna,ahol ezeket "rendesen" termelhetjük(tyúk,marha,tehén).

hát az enyém írt egy vagon kisebbet, így kap olyan 5-6 ezret vasárnaponként - közben meg írja a többit
õ dolgozik is mellette, meg mászkál a barátokkal ide-oda - egyszer kezdettem vele egy "Lenin-összest", két nap múlva eldobattam vele; iszonyú lassan haladt és óránként kellett átültetnem közben a videojátékhoz, hogy a lelkivilága rendben legyen
nekem ezek a kicsik szimpatikusabbak

Mike at home
csakhogy nagyobb lélegzetvételü könyvekkel ezreket lehet keresni hetente
és akkor is kapsz pénzt, amikor már nem dolgozol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hehe...
többek között azért itt is elszállt az agya a tervezõknek - nálam a tojásfa vágta ki a biztosítékot, még mindig sírva röhögök, ha eszembe jut...<#wow3><#vigyor1>

szépen "kitallózod" - ha rámutatsz a hivatalos épületekre, mindegyiknél megjelenik, milyen állást vállalhatsz

na ja
fõleg ha már elég jóll áll a sim képzettség tekintetében, meg nem valami "nagyobb lélegzetõ" dolgot akar
sok kis apró "regénykével" szépen lehet keresni - ld. a valóságban is (ponyva-, teleregény és tsai)

Ha feljön az összeköltözésnél az ablak, ott van bal odlalt a házastárs háztartása jobb oldalt meg a sajátod. Középen vannak a nyilak, azokkal a saját emberedet szépen átrakod bal oldalra, balról pedig azokat jobbra, akik nem kellenek neked.
Amikor az Alto szülõk bementek az én simem házba, meglátogattam õket, hát azok mindenre panaszkodtak. 😄 Vicces volt.
nonicks
én klepto simmel gazdagodtam meg... bementem az uszodába vannak ilyen 1000 simleon-t érõ padok és elhoztam egy vagonnal.

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Én már halásztam laptopot-a "kiválasztott" simlánykának adtam-,magot,gumikacsát és tortát.Az omninövény-tapasztalatok szerint-,meg azt terem amivel trágyázod.Pölö plüssmacit.😊)

Mondjuk a kleptománia sem utolsó..😊

Minden sim tud kukázni v. csak az akinek küldije v. olyan a személyisége?

Végülis megegyezhetünk abban,hogy minden szabadidõs tevékenység/hobbi,-ha magas szinten ûzöd-szép pénzt hoz a konyhára.😊

Magic Boy
Az melyik épület is?

Mike at home
simán jelentekezl újságírónak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de jó a regényírás is
elég szépen lehet vele keresni

Magic Boy
Hogy lehet megcserélni a háztartásokat? <#wow2>

Az sem egy rossz módszer, ha beházasodsz egy piszkosul gazdag simhez (Alto vagy Landgraab család😊) és megcseréled a háztartásokat, vagyis te költözöl az npc sim házába, annak szülei és hozzátartozói meg mennek a te kis viskódba. Aztán meg lehet eladni az egész kérót és lesz egy csomó zseton. 😄
Magic Boy
Én is több mindent fogtam már a Simjeimmel a tengerbõl.

Újságíró, hogy lehet valaki?

na megnéztem: növényeket találsz a Sziklás-vízesésnél, a Pinochle-tónál, aztán a kettõ között kb félúton, a labor kertjében

vagy pl. találsz betakarítható növényeket is - most meg nem mondom pontosan, hol - de talán valamelyik tó környékén?
átalában városnézetben kijelölök egy pontot, azt ugye közelrõl megszemlélhetem, kicsit körbenézek és ha van valami érdekes, akkor már megy is a sim
(lényeg, hogy mintha Te magad sétálnál a városban meg a környékén)

mondjuk ehhez követned kell a simedet - méghozzá elég közelrõl, mert csak úgy látod meg a foldön levõ dolgokat - de hamar rájösz

nézelõdj a füves területen - találsz magvakat, ásványokat, a levegõben meg a lepkékre figyelj

sõt - a tengerbõl jó esetben halon kívül egyebet is kipecázhatsz (az enyém pl. laptopot csípett - mondjuk nem adtam el, mert újságíró a lelkem, hurcolássza magával és bárhol talál egy asztalt, leteszi és már írja is a világrengetõ cikkeit😊)))
a kukázás nekem nem jött be - szegény egyszer turkált a szomszéd szemetesében - jó sztori reményében -, utána úgy nézett ki, mint az ördög

Magic Boy
Kocogás közben mire kell figyelni, hogy lehessen gyûjtögetni?

szerinted?
elindul a sim sétálni vagy kocogni, vagy eleve kijelölsz egy úticélt és amit talál, ásványokat, bogarat, lepkét - szépen összegyûjtögeti
ha már van elegendõ pontja, veszel gyûjteményrendezõt és akkor nem kell mereszteni a szemed, hol van egy kõ, egy katica, hanem szépen odaballagsz, ahol csillog a talaj
aztán a rovarokat pl. felajánlod a labornak, a meteort elemeztetheted is (hátha valami különlegeset találnak és többet ér) vagy eleve eladod, a többi ásványt úgyszintén eladhatod vagy elküldheted csiszolásra - úgy azok is többet érnek

no meg amit Cool írt: halászat, kertészkedés - a halakat, terményeket átveszi a bolt, vagy csak szimplán eladod azokat is

stimm?

Magic Boy
Gyûjtögetés alatt mit értesz egész pontosan?

meg a gyûjtögetés...
az elsõ simem gyûjtögetésbõl (rovarok és ásványok) "tatarozta" a házat, bútorozta be, kertépített, stb. - igaz, kb. 5-6 simhét kellett, de közben dolgozott is, tehát csak a szabadnapjait tudta erre kihasználni

Magic Boy
A horgászat és a kertészkedés jó dolog, de a kukázás se rossz.<#vigyor0>
Volt, hogy a Rendõr sim-em adatgyûjtés közben 10000 simoleonnyi cuccot talált 1 kukában.

Ez is csalás...Akkor már a legtisztább,a horgászat és a kertészkedés.😊

dani71
2 tuti tipp a pénzszerzésre:KÓDOK ÉS HACK nélkül!!!!
1:Költöztesd be a sim-eidet egyenként és akkor minden sim ért 16.000simoleont kapsz.
2:jelentkezz a könymolyklubba mert csak 250simoleon és 700 simoleon értékû könyveket is kaphatsz amelyeket,ha nem olvasol bele ugyan annyiért tudod eladni.<#felkialtas>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Jó kis kihívás! Ezt én is megpróbálom. 😛

Fabio Capello
esélytelen...