44549

no-warez.gif
  • Gólya #13024
    qrva jó - bocs...:)

próbáld meg "régiesíteni" színezéssel, ha nem találsz...
  • Svenson
    Köszi. Most rácuppantam ezekre a régi házakra. Ez már a második.
    És most fogok majd nekilátni a harmadiknak, ha sikerül, ez olyan igazi parasztház lesz. Csak nem nagyon találtok olyan régies bútorokat, meg ajtót, ablakot.
  • Svenson
    És az első konyha és a "tisztaszoba" (tényleg, tudjátok egyáltalán, mi az a tisztaszoba? ):

• Svenson
    És még:

• Svenson
    Rakok fel én is képeket a második retro-házamról:

• Svenson
    Jó lett. Hány napig készítetted?
  • Mike
    én igen
    gyrosabban, jobban javít
    van vmi jókedv lötyi is, meg pl. alvásizé, akkor pikk-pakk kialussza magát
  • Svenson
    Aha. Én ezt simán pénzkóddal szoktam megoldani. Néha, amikor olyanom van, nem használok pénzkódot, és elvileg úgy is működik, az első ház mindig egy kis, olcsó, egyszobás, aztán szépen mennek feljebb. De mivel én leginkább építeni szeretek, ezért szoktam pénzkódot használni.
  • Gólya #13015
    más...

kotyvasztottatok már főzeteket?
    mire jók: - hólyagcsiklandozó - mondjuk erről van sejtésem:)
    - Maxireparix?
  • Gólya #13014
    tényleg...azt el is felejtettem, hogy az elején a parkban szundikáltunk:DD
  • Gólya #13013
    amíg kezdő egy sim, ugye pénz alig van - namármost: enni, aludni, tisztálkodni csak köll valahol - mivel viszonylag normális (az én elvárásaimnak megfelelő:D) cuccokat annyi pénzből nem lehet venni + mellé még házat is építeni, ezért maradt az edzőterem:)
    amikor már összejött elegendő pénze a simemnek, akkor építkeztünk, lakberendeztünk:)
  • Mike
    hűtő van az edzőterembe is, úgyhogy dzsúzt, corn flkaks-t ehetsz ingyen
  • kem001
    Na íme pár kép:
    Elölről:

Tetőtér:

Földszint:

Alagsor:
  • Mike
    tudom, te voltál eszemben amikor ezt a hszt írtam
    meg a padon aludt a parkban, emlékszem :D

én azt fogom kipróbálni, amikor a tini simem héderel a parkban, max a rendőr hazaviszi, csak nem lesz aki lecsessze
  • Svenson
    Az jó lesz, nagyon ügyi vagyol.

Tegnap én is csináltam egy másik retro-házat. Ennek a mintája a nagyszüleim háza volt, csak sajnos nem találtam pl. olyan háromszárnyas ablakot, ami nekem kellett volna. Na meg sparheltet se.
  • lucifer9393
    Kiváncsi vagyok a tetőteredre :)
  • kem001
    Majd készítek belső fotókat a házról, mivel belülről szinte teljesen kész. Azt az egyet sajnálom, hogy ferde területre járólapot nem ferdén teszi, hanem kisimítja a talajt :S
  • Svenson
    Igen, írtam is a másik topikban, hogy így csináltam, de nem működik.

Azt hittem, csak én vagyok béna (nem lenne meglepő), és kértem segítséget, de így se sikerült.
  • Svenson
    Ó, tök jó.
  • lucifer9393
    Iron már leírta párszor hogy is kell csinálni. A dokumentumokban nyitol egy Mods mappát, azon belül Packages mappát, és még be kell oda húznod egy olyn fájlt aminek az a neve h. resource. cfg
  • kem001
    Igen, a pince szinten van. És a pincében van egy konyha is, meg egy spájz :D
  • Svenson

Hát senki sincs,a ki tudna nekem segíteni ezekkel a nyamvadt package fájlokkal?

Olyan jó cuccokat találtam, de nem tudom őket letölteni, mert mind PACKAGE!!!!!! (Pl. tök jó menyasszonyi ruhák, köldökpiercing, stb.
  • Svenson
    Ilyen fényes padlót nemrég rakott be valaki, ha visszaolvasol, meg fogod találni, van hozzá kép is.
  • Svenson
    És az mire volt jó?
  • Svenson
    A garázs az a pinceszinten van?
  • Svenson
    Egy ilyenben ellaknék igazából is.
  • kem001
    Ja igen, ahol felmegy a lépcső a pincéből az elemetre, onnan meg még egy lépcső a tetőtérbe.:D
  • kem001
    Melyikre gondolsz? Milyen szárnyra?
  • lucifer9393
    nagyon szép! tisztára meghatódok! Viszont a képed csalóka, mert oldalt még van egy szárny, ami viszont egyik képeden sem látni :P
  • kem001
    Nagyjából elkészültem, már csak az udvar van hátra:
  • Taylor10
    Üdv.Az ablaknyitó módról valaki egy linket küldene?Meg egy tükörfényes mód kellene, amivel fényes lehet a parketta meg a többi dolog.
  • Gólya #12992
    anno mutattam képet egyik simemről, aki gyakorlatilag az edzőteremben lakott:)
    SV-ben az edzőterem felső részén átalakítottam a zuhanyzót - beraktam egy ágyat, kanapét, tv-t, könyvszekrényt, csináltam egy normális fürdőszobát és szépen elvolt a simem:)
    néha elment a telekre összeszedni az újságot (vagy csak egyszerűen behúzgáltam a kukába őket)
    így megvolt a napi rendszeres testedzés, társaság letudva, szórakozás, tanulás minden egy helyen
    ja...kajálni a parkba jártunk:D megvártuk, míg valaki megterített:D
  • Mike
    pl. ha elmegyek nyaralni, sosem alszunk a szálláson Kinában, hanem leginkább az akadémián

kiraktam a sarokba egy fürdőszobát, mellé egy sütőt asztallal, elvannak ott teljesen jól

ki fogom ezt is próbálni
    nem fizetem be a csekkeket, de a telken semmi nem lesz amit l lehetne vinni, ehhehe
  • Mike
    aha

nem kis móka lesz elirányítgatni őket

jut eszembe, az tetszik a sims 3-ban, hogy lehet nomadizálni
    fiatal felnőttként lehet aludni a parkban, tiniként meg egy hálózsákban
    wc-re lehet járni a parkba, zuhanyozni meg az edzőteremben

belegondolva, fiatal felnőttként (tiniként kicsit nehéz a zsekák miatt) edzőteremben el lehet lakni, most hogy van hálózsák
    corn flaks-hez még pénz se kell
  • kem001
    5 tagú családot akarom majd beleköltöztetni, mivel a valóságban is annyian lakják. Tényleg egy csomó pénzbe bele fog kerülni
  • hollófernyiges
    Nekem is épp ez a bajom, de nálam csak utazáskor és csak éjszaka jön elő a lagolás. Amikor leszedtem a Generationst akkor egy időre megjavult, de aztán visszajött és utána már hiába rakosgattam föl-alá. Próbáltam cache-fájlokat törölni, de a fagyás ugyanúgy megmarad.
  • Mike
    de arra jó, hogy kell-e reinstall
  • aerolive
    Hát pedig attól tartok a legjobban, pedig igaz 3 napja kezdtem újra, de mindig rossz újrakezdeni.
  • Mike
    tényleg lehetetlen
    próbálj ki egy vadi új családot, vadi új telken
  • Mike
    tök gáz az a kád, nem is tudom hogy gondolták

nem rossz házikó, csak szerintem, ha telepakolod mindenféle földi jóval, nem lesz senkinek annyi pénze, hogy megvegye, meg elvész a játéknak az a része, amikor arra hajtasz, hogy legyen pénzed, amiből tudod a házadat fejlesztgetni

én pl. most vettem egy képet 300-ért, egyből lement 200-ra a vagyonuk, egyből jött a "Sírjon a pénz miatt"

most utazásra gyűjtenek

ládát nem lehet kapni, csak külföldön tudom megvenni? marhára kéne, mert régen abban tartottam az elültetésre szánt növényeket