Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
majd megkapod kiegbe
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szóljatok ha ismertek olyan embert akinek háromnegyed óra az életében minden gondolat és tenni való, pl kábelfektetés, felkelés, hûtõ kinyitás, stb
Azt hittem többet ad annál hogy városban valahova bemegy ami beszürkül majd várni kell x y percet.
Igazán lehetett volna ez is egyszerû sims 2 kieg, aztán jöhetett volna a sims 3, mikor készenállnak arra hogy mi rendezzük be pl a munkahelyeket, éttermet, mozit, stb...
karaktertervezés: ez is jól beégett, aligha lehet egyénit kreálni benne, a jellemvonások kivételével.
egyszem kisfiú, pedig lányt akart a csaj - elfelejtettem az "elõetetést"😊)
de meglepõdtem, mert az apuka nem lakik velük, a csaj pont a parkban beszélgetett vele, amikor úgy döntött, hogy most õ szülni fog, aztán futás a kórházba - egyszer látom ám, hogy apuka is kavar be az ajtón, aztán szépen haza is kísérte õket
Nekem a zenei Manager Sim csajom ment el egyszer véletlenül rendõrautóval kukázni a város másik végébe, mert nem figyeltem, hogy õ van kijelölve.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nagyon-nagyon leegyszerûsítették az egész várandósság-dolgot, bár a kismama "beállásában és járásában" még mindig az az utálatos stílus van jelen, mint korábban (láttak ezek valaha is kismamát??), s persze a ruha is ugyanaz az utálat - mintha csak a pár évtizeddel ezelõtti magyar kismama-divatot lesték volna le<#rolleyes>#rolleyes>
viszont roppant sportos módon az én sim kismamám lazán befutott a kórházba (látod Mike, a tied képes volt biciklire ülni - micsoda egy lusta nõszemély!<#nevetes1>#nevetes1>)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
akkora farmom lenne...meg egy jó kis vendégfogadó hozzá...
na jó, álmodozás vége
Inkább-mvel Riverviewben sok termõföld van,-igazán meghallgatva a fanok kívánságát-valami jó farmos kieg. kellett volna,ahol ezeket "rendesen" termelhetjük(tyúk,marha,tehén).
õ dolgozik is mellette, meg mászkál a barátokkal ide-oda - egyszer kezdettem vele egy "Lenin-összest", két nap múlva eldobattam vele; iszonyú lassan haladt és óránként kellett átültetnem közben a videojátékhoz, hogy a lelkivilága rendben legyen
nekem ezek a kicsik szimpatikusabbak
és akkor is kapsz pénzt, amikor már nem dolgozol
többek között azért itt is elszállt az agya a tervezõknek - nálam a tojásfa vágta ki a biztosítékot, még mindig sírva röhögök, ha eszembe jut...<#wow3>#wow3><#vigyor1>#vigyor1>
fõleg ha már elég jóll áll a sim képzettség tekintetében, meg nem valami "nagyobb lélegzetõ" dolgot akar
sok kis apró "regénykével" szépen lehet keresni - ld. a valóságban is (ponyva-, teleregény és tsai)
Amikor az Alto szülõk bementek az én simem házba, meglátogattam õket, hát azok mindenre panaszkodtak. 😄 Vicces volt.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
elég szépen lehet vele keresni
Újságíró, hogy lehet valaki?
átalában városnézetben kijelölök egy pontot, azt ugye közelrõl megszemlélhetem, kicsit körbenézek és ha van valami érdekes, akkor már megy is a sim
(lényeg, hogy mintha Te magad sétálnál a városban meg a környékén)
a kukázás nekem nem jött be - szegény egyszer turkált a szomszéd szemetesében - jó sztori reményében -, utána úgy nézett ki, mint az ördög
elindul a sim sétálni vagy kocogni, vagy eleve kijelölsz egy úticélt és amit talál, ásványokat, bogarat, lepkét - szépen összegyûjtögeti
ha már van elegendõ pontja, veszel gyûjteményrendezõt és akkor nem kell mereszteni a szemed, hol van egy kõ, egy katica, hanem szépen odaballagsz, ahol csillog a talaj
aztán a rovarokat pl. felajánlod a labornak, a meteort elemeztetheted is (hátha valami különlegeset találnak és többet ér) vagy eleve eladod, a többi ásványt úgyszintén eladhatod vagy elküldheted csiszolásra - úgy azok is többet érnek
no meg amit Cool írt: halászat, kertészkedés - a halakat, terményeket átveszi a bolt, vagy csak szimplán eladod azokat is
stimm?
az elsõ simem gyûjtögetésbõl (rovarok és ásványok) "tatarozta" a házat, bútorozta be, kertépített, stb. - igaz, kb. 5-6 simhét kellett, de közben dolgozott is, tehát csak a szabadnapjait tudta erre kihasználni
Volt, hogy a Rendõr sim-em adatgyûjtés közben 10000 simoleonnyi cuccot talált 1 kukában.
1:Költöztesd be a sim-eidet egyenként és akkor minden sim ért 16.000simoleont kapsz.
2:jelentkezz a könymolyklubba mert csak 250simoleon és 700 simoleon értékû könyveket is kaphatsz amelyeket,ha nem olvasol bele ugyan annyiért tudod eladni.<#felkialtas>#felkialtas>
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic