44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Tök jó ez az oldal.Mik nem vannak! Aki házat akar épiteni,az tervezze meg a Sims3-ban!
  • kem001
    Ez bent volt a Sims 2-be :D
  • kem001
    Ez de aranyos. Látom innen lehet ötleteket meríteni
  • Ironman2
    Olyan messze vagy? D
    Oda egyhamar nem megyek
  • Ironman2
    Okés,elöbb elküldöm a motherlode kódot a banknak
  • Gólya #13060
    Debrecenben kérném szépen:D - ott is mondjuk a Simonyi úton...:))
  • Ironman2
    Vegyek neked egyet?
  • Gólya #13058
    elfogadnám a valóságban is:)
  • Ironman2
    aranyos kis házikó
  • Gólya #13056
    ezt néztem ki délelőtt
  • Ironman2
    Ilyen ház lenne jó nékem:

• Gólya #13054
    én meg visszanéztem kedvenc oldalamra és találtam is egy kisebb házat
    majd a jövő héten megcsinálom...olyan félig hagytam most ott, de kell a hitesnek is a gép:)
  • lucifer9393
    félreértel, én imádok építkezni csak ehhez a tetőtres megoldáshoz még vhogy nem merek hozzáfogi. Ihletem sincs hozzá éppen...:) Utolsó házamat ide is felraktam láttad? :P
  • Gólya #13052
    miért kellene? egyáltalán nem muszáj
  • kem001
    Nem kell, de én mindig rakok le.
  • Gólya #13050
    ne már...
    csak el kell kezdeni
    előfordulhat, hogy elsőre tényleg nem olyan lesz, mint amilyennek szeretnéd - bár egyáltalán nem biztos -, de ha el sem kezded, sose lesz gyakorlatod, nem mersz egyáltalán majd belefogni egy építkezésbe...
    ha nem jó elsőre, majd jó lesz a következő vagy az azutáni...
    tessék belevágni
  • Ironman2
    Sunset Valleyban a dombon van egy 64x64-es üres telek,na oda teszem a házat.Mélygarázs nem lesz,hanem arra épül majd a ház,hagyok helyet bőven a telken,ha bejön az állatos,meg az üzletes kieg,legyen hova épitkezni.Viszont lefele bőven tudok menni,igaz egyet nem értek hogy kell-e mindenképpen alapot lerakni egy házhoz?
  • Gólya #13048
    de hát ez nem kínlódás...inkább csak türelemjáték
    felhúzol egy falat, befested egy olyan festékkel, aminek a tetején-alján csík van és addig süllyeszted a talajt (egyébként ha jól emlékszem, 12 katt az egérrel), amíg a csík megvan
    ilyen kis apró praktikákért kellemes kis olvasmány a mysims tippek-trükkök része, meg az mts-en voltak MikeInside-tutorialok - érdemes időt szánni rájuk
  • kem001
    Én újat akarom most majd csinálni, valamilyen tengerpartoson gondolkodok
  • lucifer9393
    Én még mindig nem fogtam hozzá az enyémhez. Túl nagy falatnak tűnik nekem, ráadásul csalódni fogok, ha nem úgy fog sikerülni ahogy elképzelem.
  • kem001
    Én is kínlódtam vele eleget. Főleg úgy, hogy olyan magas legyen, mint amekkora a falak magassága
  • Ironman2
    Rohadt életbe,de jól megcsináltad ezt a mélygarázst! Én meg itt kinlódok vele.
  • Ironman2
    A simsresource tele van beach house-kal.Csak ird be a keresőjükbe hogy:beach
  • Ironman2
    Na mizu? Senki nem simsezik a nagy melegben,csak én?
  • aerolive
    tárgytalan
  • Svenson
    Tudtok olyan letölthető várost, ahol van tenger, és lehet közvetlenül a tengerpartra építkezni?
  • aerolive
    touareg meg insignia honnan?
  • Svenson
    Uhh, az a baj, hogy nem tudom, mi volt alapból a játékban, és mit szedtem le innen vagy onnan. Esetleg azt tudom, hogy ha segítesz felrakni valahova a házat, az egészet elküldöm, és kiveszed belőle, amit szeretnél.
  • Svenson
    Oda nem mehetett be gyerek, mi is csak aludni.

Amúgy a legélethűbb az előszoba, a többihez nem voltak igazán olyan bútorok, amilyenek nagyszüleimnél voltak.
  • Mike at home
    na majd rakok a házról is
    nem nagy szám, abszolút funkcionális pici házikóm van
  • kem001
    Spájzban lévő polchoz kérhetnék majd egy letöltési linket? Illetve a tiszta szobában lévő dolgokról
  • lucifer9393
    A tisztaszob nagyon élethűre sikerült. Emlékszem, mamáméknak is volt, és soha nem engedtek be, persze mi mindig ott akartunk játszani.
  • Mike at home
    no akkor egy pár képet én is felteszek

szórakoztam kicsit a tab-bal meg a kamerával

most vettem észre, hogy tényleg lép és normálisan a cipővel (eddig nem tűnt fel)
  • Mike at home
    Mi ez a barátságos, tegyen vallomást dialógus? Mindig minuszt ad. És nem szerelmi vallomás, mert nem a romantikában van, és akár felnőtt is mondhatja gyereknek. Vagy ez a sztárléttel függ össze?
  • Svenson
    Na igen. Itt sincs még kész a kert, de most nem is lesz, mert el akarom kezdeni a harmadikat. Ez lesz az igai kihívás, mert ez olyan régi parasztház lesz, kérdés, sikerül-e.
  • kem001
    Köszi, a tied is jó! 2 nap alatt megépítettem, de még mindig van vele munka. Erre mondják, hogy a családi ház körül mindig akad munka
  • Svenson
    Nem tudom, mostanában annyi oldalon jártam már, hogy fogalmam sincs, hol igen, hol nem.
  • Gólya #13028
    a taroxon jártál?
  • Svenson
    Nem rossz.
  • Svenson
    Köszi. :)

Az a baj, hogy olyan ablakot se találtam pl., ami kellett volna nekem. Olyan 3 részből álló. Na de régi parasztházhoz még annyira se fogok. Na de evvan.