44549
-
Ironman2 #13065 Tök jó ez az oldal.Mik nem vannak! Aki házat akar épiteni,az tervezze meg a Sims3-ban! -
#13064 Ez bent volt a Sims 2-be :D -
#13063 Ez de aranyos. Látom innen lehet ötleteket meríteni -
Ironman2 #13062 Olyan messze vagy? D
Oda egyhamar nem megyek -
Ironman2 #13061 Okés,elöbb elküldöm a motherlode kódot a banknak -
Gólya #13060 Debrecenben kérném szépen:D - ott is mondjuk a Simonyi úton...:)) -
Ironman2 #13059 Vegyek neked egyet? -
Gólya #13058 elfogadnám a valóságban is:) -
Ironman2 #13057 aranyos kis házikó -
Gólya #13056 ezt néztem ki délelőtt -
Ironman2 #13055 Ilyen ház lenne jó nékem:
-
Gólya #13054 én meg visszanéztem kedvenc oldalamra és találtam is egy kisebb házat
majd a jövő héten megcsinálom...olyan félig hagytam most ott, de kell a hitesnek is a gép:) -
#13053 félreértel, én imádok építkezni csak ehhez a tetőtres megoldáshoz még vhogy nem merek hozzáfogi. Ihletem sincs hozzá éppen...:) Utolsó házamat ide is felraktam láttad? :P -
Gólya #13052 miért kellene? egyáltalán nem muszáj -
#13051 Nem kell, de én mindig rakok le. -
Gólya #13050 ne már...
csak el kell kezdeni
előfordulhat, hogy elsőre tényleg nem olyan lesz, mint amilyennek szeretnéd - bár egyáltalán nem biztos -, de ha el sem kezded, sose lesz gyakorlatod, nem mersz egyáltalán majd belefogni egy építkezésbe...
ha nem jó elsőre, majd jó lesz a következő vagy az azutáni...
tessék belevágni -
Ironman2 #13049 Sunset Valleyban a dombon van egy 64x64-es üres telek,na oda teszem a házat.Mélygarázs nem lesz,hanem arra épül majd a ház,hagyok helyet bőven a telken,ha bejön az állatos,meg az üzletes kieg,legyen hova épitkezni.Viszont lefele bőven tudok menni,igaz egyet nem értek hogy kell-e mindenképpen alapot lerakni egy házhoz? -
Gólya #13048 de hát ez nem kínlódás...inkább csak türelemjáték
felhúzol egy falat, befested egy olyan festékkel, aminek a tetején-alján csík van és addig süllyeszted a talajt (egyébként ha jól emlékszem, 12 katt az egérrel), amíg a csík megvan
ilyen kis apró praktikákért kellemes kis olvasmány a mysims tippek-trükkök része, meg az mts-en voltak MikeInside-tutorialok - érdemes időt szánni rájuk -
#13047 Én újat akarom most majd csinálni, valamilyen tengerpartoson gondolkodok -
#13046 Én még mindig nem fogtam hozzá az enyémhez. Túl nagy falatnak tűnik nekem, ráadásul csalódni fogok, ha nem úgy fog sikerülni ahogy elképzelem. -
#13045 Én is kínlódtam vele eleget. Főleg úgy, hogy olyan magas legyen, mint amekkora a falak magassága -
Ironman2 #13044 Rohadt életbe,de jól megcsináltad ezt a mélygarázst! Én meg itt kinlódok vele. -
Ironman2 #13043 A simsresource tele van beach house-kal.Csak ird be a keresőjükbe hogy:beach -
Ironman2 #13042 Na mizu? Senki nem simsezik a nagy melegben,csak én? -
#13041 tárgytalan -
#13040 Tudtok olyan letölthető várost, ahol van tenger, és lehet közvetlenül a tengerpartra építkezni? -
#13039 touareg meg insignia honnan? -
#13038 Uhh, az a baj, hogy nem tudom, mi volt alapból a játékban, és mit szedtem le innen vagy onnan. Esetleg azt tudom, hogy ha segítesz felrakni valahova a házat, az egészet elküldöm, és kiveszed belőle, amit szeretnél. -
#13037 Oda nem mehetett be gyerek, mi is csak aludni.
Amúgy a legélethűbb az előszoba, a többihez nem voltak igazán olyan bútorok, amilyenek nagyszüleimnél voltak. -
#13036 na majd rakok a házról is
nem nagy szám, abszolút funkcionális pici házikóm van -
#13035 Spájzban lévő polchoz kérhetnék majd egy letöltési linket? Illetve a tiszta szobában lévő dolgokról -
#13034 A tisztaszob nagyon élethűre sikerült. Emlékszem, mamáméknak is volt, és soha nem engedtek be, persze mi mindig ott akartunk játszani. -
#13033 no akkor egy pár képet én is felteszek
szórakoztam kicsit a tab-bal meg a kamerával
most vettem észre, hogy tényleg lép és normálisan a cipővel (eddig nem tűnt fel)
-
#13032 Mi ez a barátságos, tegyen vallomást dialógus? Mindig minuszt ad. És nem szerelmi vallomás, mert nem a romantikában van, és akár felnőtt is mondhatja gyereknek. Vagy ez a sztárléttel függ össze? -
#13031 Na igen. Itt sincs még kész a kert, de most nem is lesz, mert el akarom kezdeni a harmadikat. Ez lesz az igai kihívás, mert ez olyan régi parasztház lesz, kérdés, sikerül-e. -
#13030 Köszi, a tied is jó! 2 nap alatt megépítettem, de még mindig van vele munka. Erre mondják, hogy a családi ház körül mindig akad munka -
#13029 Nem tudom, mostanában annyi oldalon jártam már, hogy fogalmam sincs, hol igen, hol nem. -
Gólya #13028 a taroxon jártál? -
#13027 Nem rossz. -
#13026 Köszi. :)
Az a baj, hogy olyan ablakot se találtam pl., ami kellett volna nekem. Olyan 3 részből álló. Na de régi parasztházhoz még annyira se fogok. Na de evvan.