Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg a fõkarit nem akarom kinyuvasztani, el akarom érni vele a 6 számjegyû órabért, szóval el leszek. 😄 Aztán mondjuk nem tudom, hogy annyi pénzzel mit lehet majd kezdeni.
Poén egyébként, hogy kukázás közben találtam egy pink diamondot, ami extrém ritkának számít, meg vmi meteoritot is, ami ilyen 4x4-es területet foglal el, ha lerakom a kertben és 14k-t ér. 😊
Most a kislányát pátyolgatom, abból már talán nem lesz ilyen szuperman, bár már van 4 legjobb barátja, 20k boldogság pontja, 3as gitározása és már 4 napja fent van a dicsõségtáblán is a suliban. Mondjuk vicces, hogy a gitáron még nem tud amúgy játszani, csak az apja tudja tanítani. Rocksztárt szeretnék belõle faragni majd, kíváncsi vagyok, beadja-e majd életcélnak. 😊
a sim-nek mindenbõl a legdrágábbb cuccai voltak!
fel vásároltam a városba minden épületet...
de a bogarakat,rovarokat,érceket és kristályokat nem tudtam mind megtalálni...
(ja és minden perk is meg volt)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
elöszõr is kell hozzá :
Horgász tudás 10
Fözéstudomány 10
Kertészjártasság 10
(10000 simleon)
Aztán elmész a temetõhõz (Sunset Valley-be) van egy tó hajnali 1-7 között kifogod a KAMPECHAL-at
Elindulsz keressél egy életgyümölcsöt!
Felneveled a kertedben berakod a hûtõbe a kampechal mellé.
Elmész a helyi ABC-be megveszed az AMRIÓZA RECEPETjét elolvastatod a sim-mel.
Ezután annyi a dolgod hogy haza mész rákattintasz arra hogy elkészít(fõételek között van): Ambrióza (majd figyeled a sim-ed hogy fiatalaodik😄)
(LÉNYEG: LEGYEN ÉLETGYÜMÖLCS ÉS KAMPECHAL A HÜTÕBE MEG 10.es fõzéstudomány)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de a SIM-el semmit nem lehetett csinálni és jelezete a bal oldalt hogy még a család része...
Engem az érdekelne, hogy megoldható-e az, hogy a hátizsákomból a hûtõbe a zöldségeket ne egyesével kelljen átpakolászni, hanem meg tudjam fogni egyszerre a teljes kupacot? Rém idegesítõ amikor néhány pecázással töltött óra elõtt 10 percig pakolászom a csalit, utána meg 10 percig a halat :S
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
olvass vissza kicsit, nem is olyan régen írt valaki ezzel kapcsolatban - hogy neked nem sikerült, az egy dolog...hogy meg lehet csinálni az meg egy másik, tehát ne általánosíts csak azért, mert neked nem jött össze
Tömörprofesszort hallották.<#nezze>#nezze>
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
essék örülni 😊
Valószínûleg majd ezek is elérhetõek lesznek a késõbbi kiegészítõkben, esetleg külön meg lehet õket vásárolni EA Store-ban. Vagy ha szerencsénk van, akkor majd a modderek megcsinálják.
Csak az EA marketing dumája volt, hogy a letölthetõ változat hiányos a boltihoz képest.
Az a bizonyos új város sincs benne a bolti verzióban, csupán a legális kulccsal ingyenesen le lehet tölteni EA oldaláról.
egyébként ha jól emlékszem, a labor kertjében van egy, etesd aztán majdcsak lesz belõle valami<#wave>#wave>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊