Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Köszi a segítséget és a gyors reagálást is 😄
Így már mûködik! 😊
Mikor játszol az adott simeddel, város szerkesztés módba kapcsolsz, aztán aktív háztartásra váltasz. Beköltözteted a másik simet, (játék menete elõrehaladását engedélyezd) aztán ha beköltöztetted a másik simet, újra át tudsz menni az elõzõ simedre, és elvileg már a második sim is ott lesz valahol a városban.
-Én ezt úgy oldottam meg, hogy akivel akartam, hogy találkozzon a simem (saját készítésû sim ez is) odairányítottam a házam elé, hogy ott mászkáljon, aztán gyors váltottam simet, és ugyebár a házam elõtt volt a kiválasztott sim, így összebarátkoztattam õket 😊
Remélem tudtam segíteni! 😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
A Sims 3-hoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ugyan abba a mentésben, ahol egy általam készített simet mentettem el egy adott városban, ahol a várost is elmentette, hogy itt, ebbe a mentésbe egy másik általam készített simet is el tudok-e menteni. Kvázi, azt szeretném, hogy két általam készített sim, nem egy háztartás alatt, de ugyan abban a városban éljen, és ha úgy alakul, találkozhassanak is.
Elõre is köszönöm az esetleges válasz(oka)t! 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Meg átalakítottam frankón a külsejét, így már egész korrektül néz ki, rockos frizurát kapott meg szexi ruhákat, gyorsan gitározott is a színház elõtt egyet és vagy 20an nézték, hamar meg is kapta a karizmás "Híresség" bonuszt. Az apja meg megint hozta a formáját, odament egy ismeretlen pasihoz, lenyomott neki egy "ellenállhatatlan köszöntést", hogy gyorsan ki tudja kérdezni, hát erre nem ott volt a fickó élettársa? Aki a simem barátja is volt egyben, de a buzulás miatt ugrott a barátság..😄 De ez még nem elég, mert a kikérdezett emberke a lányomnak volt a barátja, egészen eddig, mert ez az affér megszüntette azt a barátságot is. Viszont cserébe örök barát lett egy indián-néger keverék kölyökkel. 😊
Mindeközben anyuka meg összegitározott a park közepén 100$-nyi borravalót.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mivel tudom megváltoztatni az életcélomat?
Hogyan lehet megtalálni a temetõben, a meghalt simemet?
Arról a házról meg mutathatnál képet, ha olyan fasza lett. 😛
igaz, ugyanaz a város, ugyanazok az emberek, házak, de...mégis egy másik - olyan ez, mintha párhuzamos világokkal játszanál...megcsinálhatod ugyanazt a simet, csak egy másik világban egész másvalaki lesz
az olcsóbb verzióhoz ajánlom a fenti hivatkozású topicot, biztosan tudnak segíteni
Letölthetõ még +1, Riverview, és akkor lesz 2 városod.
Továbbiak - már ha lesznek - valószínûleg fizetõs DLC-k lesznek. Vagy majd a modderek csinálok városokat.
Az "olcsó" verzióhoz is meg lehet találni a hivatalos cuccokat, többek közt a várost is.
egyébként a hiv.oldalról letöltheted a falut is
vedd figyelembe, hogy a tagok nagy része tini - és lány
(emlékezz! te is voltál tini - ezt nem szabad soha elfelejteni!)
aranyos, de u n a l m a s
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Jah meg kaptam most egy bugos vágyat is, vagy legalábbis nagyon gagyi vágyat, hogy legyen minden munkatársa a barátja. Na most az én fickóm egy nemzetközi szuperkém, az ismerõsei között van egy partnere, aki úgy mellékesen a rendõrségi ranglétra 2. vagy 3. fokán áll (LOL) és már rég exbnõ, amibõl nem tudok sehogyse barátságot fabrikálni. Kufirc az sima ügy, egy ölelkezõs csók és már mehetnek is az ágyba, szóval nagy lotyó a partnere.
A fõnököm meg csak 5. rangon van, meg mindjárt megmurdál már a vénember, az viszont legjobb barát, úgy, hogy a feleségét meghúztam, aki most meg utál, miután elkapott, hogy a kukájukban turkáltam.. 😄
Arra meg vigyázzon mindenki, hogy ha kisbaba születik, és az asszonyt (vagy férjet) meg akarja csalni a sim, akkor a kisbaba ne legyen jelen, mert nekem legjobb barát volt a kis pólyás a papával aztán egy kamaty a szobalánnyal, miközben anyuka sakkozott ismerõs szintig hazavágta a kapcsolatot. Utána meghúztam anyukát is, mikor elkezdett veszekedni a papával.. mókás, hogy én irányítom õt is és ha akarom, akkor nem lesz veszekedés, csak békülõ szex (anyuval aput nem volt nehéz megfûzni). 😊
Csak az nem tetszik, hogy jobban hasonlít az anyjára, mint az apjára.. az anyjának pedig olyan ronda lófeje van.. viszont a haja nagyon állat, nagyrészt barna, mint az anyjáé, a haja vége viszont olyan színû, mint az apjáé (platinaszõke) és olyan kócos frizurát választottam neki, hogy mindenhol vannak foltokban világosabb tincsek. 😊
Meg egy kicsit elbaxtam a költözést is, lenyúltam az Alto házat meg a teljes vagyont is, aztán átcuccoltam egy másik telekre, felhúztam rá egy csodálatos házat, de most meg már kicsi lett a telek.. vennék egy kocsit a lánynak, mivel végig olyan jó tanuló volt, de nincs hely parkoltatni.. Nem lehet a házat úgy, ahogy van átpakolni egy másik telekre? 😄
Normális öregedés van a Sims 3-ban. Még be is állíthatod, hogy meddig éljenek. De ki is lehet kapcsolni, és akkor senki se öregszik.
Aging pedig Sims 2-es cheat, itt a harmadik részben már nem is lenne értelme, hiszen a beállításokban is be v. kikapcsolhatod az öregedést.
ha következõ szakaszba akarsz lépni, egyszerüen vegyél neki szülinapi tortát
ki kell majd találnunk magunknak mindenféle nehezítést
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!