Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aminél a legtöbb, azzal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Nem jön be az Off Topic. Hova forduljak az ilyen kérdéseimmel akkor?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elindítod a Launcher-t és a Downloads(Letöltések) gombra kattintasz. Behozza a Downloads mappa tartalmát. Kipipálod azokat a fájlokat, amiket telepíteni akarsz és aztán alul a telepítés(install) gombra kattintasz.
Ha fiút akarsz akkor almát kell enni, ha lányt, akkor meg dinnyét. A pontos mennyiséget nem tudom. Minél több, annál jobb 😄
Azzal nincs baj, hogy van fõnököm. Sokkal inkább azzal, hogy pl. én katonai pályát választottam, a fõnököm repülõs tiszt a játék kezdete óta, én meg már vadászpilóta vagyok (ami asszem egy pozícióval magasabb). Tehát most ez ugyanaz, hogy én mondjuk ezredes vagyok, és õrnagy a fõnököm. Ez így faszság. Tehát most akkor már legyen egy magasabb pozícióban lévõ AI sim a fõnököm, vagy a jelenlegit léptessék már elõ...
Az pozitív, hogy végre az AI-k is öregszenek, meg csinálják a dolgukat, de azt nem látom, hogy nagyon lépdelnének elõre a munkájuk során.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
http://www.youtube.com/watch?v=F2MFv2xe8yQ&NR=1
ugye a YT linkért nemjár bann? 😮 <#lookaround>#lookaround>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
SEGÍTSETEK!!!! LÉCCi
az is zavar, hogy hiába éred el a ranglétra tetjét, akkor is van fõnököd
miért?
beosztottad bezzeg egy sincs
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
köszzi elõre is
magának állást, ha munkanélküli? Az összes ismerõs ugyanazon a munkahelyi pozícióban van a játék kezdete óta. Sõt, az az érdekes helyzet állt elõ, hogy a fõnökömet megelõztem a pozícióban, de továbbra is a fõnököm...
Bár még pár apróság elférne a polcokon, asztalokon, hogy otthonosabb legyen, fõleg a lány szobájában, amit már 3szor rendeztem be, minden korszakában máshogy nézett ki. 😊
Én is. 😄
Egyébként lemaradt az étkezõ, itt van az is. 😊

Meg az is, hogy a kis pólyást az anyja lebassza a földre, aztán elmegy aludni. 😊
Battlelog: Purga5