Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ott vannak a "dollár" jelek
aminél a legtöbb, azzal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

írás-és akkor feljön egy párbeszédpanel,hogy mit akarsz írni,és majd ott lesz,szerintem

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

dani71
Hogy lehet írni Lenin eggyüttest

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

kem001
Na már jó

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

ha elég jó az írás skilled,akkor akármilyet is írsz,sikerkönyv lesz 😊

dani71
Javítva:Melyik könyvfajta megirásával lehet a legtöbbet keresni<#kerdes>

dani71
Melyik könyvfajta írásalávval lehet a legtöbbet keresni<#kerdes>

nekem bejön 😊

kem001
Hy
Nem jön be az Off Topic. Hova forduljak az ilyen kérdéseimmel akkor?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

lehet hülyeséget mondok,de szerintem éjszakánként menj el a temetõbe,és hátha jön valami 😄

dani71
hogyan tudok beköltöztetni magamhoz egy szellemet<#kerdes>

Hali! szeretném telepiteni az 1.2.7-es patchet de nem birom mert a régiókód nem megfelelõ ehhez a játékhoz. Mit tegyek hogy felmennyen?

ahogy nézem,2 magos procival van ellátva,szal alapból megy maxon 😊 de a Vista-t lecserélném egy SP3-as XP-re 😊

nagyon szépen kösz bratyó,ki is próbálom 😊

CptObvious
Az szinte biztos, hogy el fog indulni, még akár max grafikán is.

Sziasztok! Nem tudom nem értek hozzá és a sims 2 nincs meg. A laptopom a leírása alapján egy sony vgn-fw21e. Elindulna a játék akár max grafikán is?
Mike at home
a nyugdij elég cselély, az én elsõ mukim aki azóta már jobblétre szenderült, napi 2k-t keresett, 300 nyugdijat kapott volna, úgyhogy haláláig melózott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CptObvious
"C:\Documents and Settings\\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads" Ide bemásolod a Sims3Pack fájlokat.
Elindítod a Launcher-t és a Downloads(Letöltések) gombra kattintasz. Behozza a Downloads mappa tartalmát. Kipipálod azokat a fájlokat, amiket telepíteni akarsz és aztán alul a telepítés(install) gombra kattintasz.

bocsi,3 akart lenni!! szóval hogy tudnám feltelepíteni? :S

CptObvious
Az életút jutalmak között 10.000 pontért lehet venni egy képességet, ami növeli a kettes, hármas ikrek születésének esélyét.

Ha fiút akarsz akkor almát kell enni, ha lányt, akkor meg dinnyét. A pontos mennyiséget nem tudom. Minél több, annál jobb 😄

ja és ha nem lehet valahogy befolyásolni hogy fiu legyen vagy lány???
hé figyu lehet olyan hogy ikrek születnek?
Jó hát vannak benne érdekes dolgok.. Pl. az Alto nagymama, aki elvileg piszok gazdag, napi 100$ nyugdíjat kap és nem dolgozik.. A Landgraab család alól meg kivásárolhatod a céget, akkor is lóvés család marad. 😊
mért, egyáltalán le lehet tenni házat, vagy üres telket ha már elõtte mindegyikre raktál? Nekem nem sikerült még most se

Lirion,

Azzal nincs baj, hogy van fõnököm. Sokkal inkább azzal, hogy pl. én katonai pályát választottam, a fõnököm repülõs tiszt a játék kezdete óta, én meg már vadászpilóta vagyok (ami asszem egy pozícióval magasabb). Tehát most ez ugyanaz, hogy én mondjuk ezredes vagyok, és õrnagy a fõnököm. Ez így faszság. Tehát most akkor már legyen egy magasabb pozícióban lévõ AI sim a fõnököm, vagy a jelenlegit léptessék már elõ...

Az pozitív, hogy végre az AI-k is öregszenek, meg csinálják a dolgukat, de azt nem látom, hogy nagyon lépdelnének elõre a munkájuk során.

Mike at home
Sims2pack-kal semmire sem mész, mert értelemszerüen az a 2-eshez tartozik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na már rohadt ideges vok...a modthesims oldalról leszedtem vagy 10 csúcs házat,de nem tom hova telepíteni...valamit zagyvaság van leírva,de szart sem értek belõle...pl van egy ilyen fájlam: Ocean Dreams.Sims2Pack(ez a kiterjesztése) help

nonicks
mondjuk a sims1 nek volt eddig a legjobb soundtrackja

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sziasztok! csak egy ötletet szeretnk közzétenni: mi lenne, ha csinálnánk egy sims 3 music replace pakkot ami a sims 3-as eléggé érdeeks zenéjét a sims 1-ére cserélné? itt vannak az anyagok: 😄
http://www.youtube.com/watch?v=F2MFv2xe8yQ&NR=1
ugye a YT linkért nemjár bann? 😮 <#lookaround>
Shiwo
az evil-nél is van fõnök bizonyos vallások szerint, csak elég mélyen van a székhelye <#hehe>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én a Langerak kertjébõl szedtem le. (Régebben is kérdezték már, és mondták, hogy onnét lehet szerezni, és tényleg!) De gyûjtögesd a magokat, és ültesd el õket, hátha valamelyikbõl szintén életgyümölcs lesz.

A két kõgazdag család háza közül szedegesd fel a különleges magokat, ültesd el min. 7es kertészkedéssel és ha szerencséd van, életnövény fog belõle nõni.
Persze, hogy van fõnököd.. Ez csak a Leader of the World (politikus) és Emperor of Evil (bûnözõ) állásoknál szar, az összes többi meló olyan, hogy azok a való életben is fõnökkel járnak. Sõt, ha jobban meggondolom, a politikusi pálya csúcsány is van még fõnöke az embernek, tehát csak a rosszfiúnál probléma igazán a cucc.
Na jó de mi van az élet gyümölcsel azt honnan szerzeK????
SEGÍTSETEK!!!! LÉCCi
Mike at home
szserirntem is
az is zavar, hogy hiába éred el a ranglétra tetjét, akkor is van fõnököd
miért?
beosztottad bezzeg egy sincs

Magic Boy
A beállításokban kikapcsolható az öregedés és a sztori folyása is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szentem beállításokban keress,de a 3-ban szentem max hekkel lehet kikapcsolni

hello én szinte kezdõ vagyok és írt itt valaki valami élet gyümölcsrõl és azt szeretném kérdezni olyat hol találok vagy hogy hogyan tudom kikapcsolni a simek öregedését?

köszzi elõre is
Nem arról volt szó, hogy a többi AI sim is lépdel a ranglétrán, vagy keres
magának állást, ha munkanélküli? Az összes ismerõs ugyanazon a munkahelyi pozícióban van a játék kezdete óta. Sõt, az az érdekes helyzet állt elõ, hogy a fõnökömet megelõztem a pozícióban, de továbbra is a fõnököm...

Az egészet én csináltam, saját ötletek alapján, van is benne olyan jó 7 órányi játékidõ.. Majdnem az összes tárgynak új stílust kellett kreálnom, hogy 1-1 szoba egységesen nézzen ki és ne olyan bohócház legyen, amilyet az alap összeállításokból lehet csinálni.
Bár még pár apróság elférne a polcokon, asztalokon, hogy otthonosabb legyen, fõleg a lány szobájában, amit már 3szor rendeztem be, minden korszakában máshogy nézett ki. 😊

Én is. 😄

Egyébként lemaradt az étkezõ, itt van az is. 😊
dani71
Szép kis ház<#wink>Laknék itt.

nagyon kemény,nincsenek csili-vili cuccok,de épp így jó,a konyha meg nagyon jó!! te építetted?? vagy csak felújitottál egyet?

Elkezdtem játszani, és sikerült a falu kurváját felszednem. Történt ugyanis, hogy született egy kisfiam tõle, de aztán mikor átmentem hozzá, már volt egy kislány is. 😊 Elég vicces.

Meg az is, hogy a kis pólyást az anyja lebassza a földre, aztán elmegy aludni. 😊

Az autópálya(út) melletti medence elég életveszélyes <#vigyor5>

Battlelog: Purga5

Annyi változott, mióta a kinti képeket csináltam, hogy a garázs több szintes lett, mivel mindenkinek lett kocsija.😊
Második körben meg a ház kívül belül. 😊

Nah csináltam képeket még. Remélem, sikerült mindegyiket jól belinkelni. 😊
Nem enged sok képet, szal elsõ körben a kis család:

dani71
berakom az családi eszköztárba és eltünik belöle mikor átköltözök

de hol látható a tied???

dani71
De Mit tegyek a teleporterrel?