44549
-
Én most rácuppantam a cuccokra, most éppen hajakat szedtem le. És még mindig keresek olyan várost, aminek vannak tengerparti telkei. Egyelőre nem sok sikerrel. -
#13147 az alap városba miért nem enged bárt le rakni? -
Gólya #13146 meg meg kell nézegetni azokat a házakat, amiket felraknak a különböző oldalakra...apró kis trükköket simán el lehet lesni, ötleteket gyűjteni:) -
Gólya #13145 értem
no a múltkor kreált házaspárom természetesen talonban van (nyakam mertem volna rá tenni, hogy így lesz:D)
van egy új simem...dokinéni lesz, ha megnő:)
rövid ideig lakott az edzőteremben, aztán vett egy üres házat - mindent ki kellett szednem belőle, hogy meg tudja venni...maradt egy ablak és egy ajtó:)
most van egy ágya, egy wc és egy zuhanyozó...ja és egy riasztó, ami nem volt rossz beszerzés, mert második nap éjjelén megjelent egy betörő
voltunk Kínában, bíborszínű bogarat kellett gyűjteni...persze csak egy sikerült...egyszerűen nem tudta a sim megfogni a többit, úgyhogy szépen töröltem a feladatot és eladtam a bogarat:)
most meló reggeltől estig, közben a "fejlesztő könyvecskék" olvasása, hogy kicsit gyorsabban haladjunk a szamárlétrán:)
de a ház még mindig üres...
van Kínában egy feladat, aminél érceket, köveket kell gyűjteni - arra várok...abból nagyon sok pénzt össze lehet szedni:)
ja...és ugróiskoláztunk ám a parkban:D nem tudtam elcsípni egy jó beállítást, milyen képet vágott a simem, amikor elrontotta:D -
#13144 Jó a földszintes is, szerintem ha azzal kezded, és megtanulod, mit hogyan, akkor utána már mennek a nehezebbek is. Másodikként lehet L alakút, az olyan, mint két kocka egymás mellett, nem nehéz, aztán U alakút, és így tovább. -
Gné Era #13143 na..annyit építkeztetek...én is nekiálltam..már az elején megakadtam,kétszinteset akartam..Nem jött össze. Így egy szintes sima kocka ház lett.De a tetővel is sokat szarakodtam.))Megyek is tovább építeni. -
#13142 Amúgy eszembe se jutott a hotmail, mint lehetőség. -
#13141 Ja, és facebookozni. -
#13140 Nem szoktam msn-ezni, skypézni szoktam. -
#13139 Uhh, az jó lehetett. -
#13138 Én fogalmazok rosszul. Letölteni tudom, csak nem tudom berakni a játékba. -
Ironman2 #13137 Miért nem hotmailt csináltál.1 perc alatt kész van,és msn-zni is lehet vele -
Ironman2 #13136 Ráadásul még pékségben is vagyok.DDD Jó idő volt tegnap ottbennt -
Gólya #13135 most tulajdonképpen mi a gond? mert te folyamatosan letöltésről beszélsz, Iron meg ha jól emlékszem, a játékba pakolásáról írt... -
#13134 Hogyan lehet a redőnyt úgy beállítani hogy ne lógjon bele a tetőbe? -
#13133 Siker! Azaz félsiker. Regeltem egy gmail fiókot, és megpróbáltam újra a regisztrációt a TheSimsResource-on. És jelentem, sikerült. Szinte alig nyomtam meg a mehet gombot, már meg is jelent a regisztrációs levél. Úhhogy csókoltatom a citromailt és a totalcart is. Éljen a gmail!
Most már csak erre a Package-re kéne valahogy rájönni, hogy miért nem megy nekem. -
#13132 Akkor jó. -
#13131 Van tömör lépcső, azthiszem az a beton fajta vagy melyik, vagy a legelső fa... no pontosan nemtudom melikeke, de vannak tömörek is. -
#13130 Azt rendben van, de van olyan, amelyik csak Package fájl, ami bosszantó, mert a download az megy.
Regelni meg nem tudtam, nem tudom, olvastad-e, mert nem jött meg a regisztrációs levél, pedig 2 mélcímre is regeltem. Gondoltam, ha lesz türelmem, regelek egy gmailes címet, hátha arra megjön. -
Coolfire #13129 Csak egyféle módon:download.Ha reges,akkor regelni kell.Más megoldás nincs. -
#13128 Még mindig nincs senkinek ötlete, hogy lehet valahogy másképp letölteni a PACKAGE fájlokat? Sajnos az, ahogy Ironman írta, úgy nem megy. -
#13127 Nekem nem. -
#13126 Akkor lehet, hogy veszek én is egyet. -
#13125 Na és az mire jó, ha élethű?
Bár most én is az életből vettem a mintámat, csak másképp. Letöltöttem 2 házat Elzától, a dívásat (Liz Taylor), és egy másikat, aminek most nem jut eszembe a neve (Marylin Monroe), és próbáltam csinálni egy Taylor és Monroe simet. Laylor egész jó lett. Kitaláltam, hogy a várost benépesítem hollywoodi hírességekkel. Csak győzzek annyi híres simet gyártani. Azt hinné az ember, megvan hamar, pedig nem. Elvacakol vele az ember órákat, és nem is biztos, hogy sikerülni fog. -
#13124 Viszont legalább áztál egy kicsit? -
#13123 Nekem kellenek, szeretem őket. És az évszakokat is. A többi nem annyira érdekes. -
#13122 Azt hittem, nagyobb.
Te szegény, ebben a hőségben melózni... -
#13121 Gondoltam rá, hogy regelek egy gmailes címet, de ha arra se jön meg, nem tudom... -
#13120 Jó lett. -
Gné Era #13119 nektek sem jön be felül a videó,meg a menü??? -
Gné Era #13118 én meg vettem az életcél jutalmakban ilyen kényeztető autót..Mondjuk jó ronda,viszont ha kerül vele egyet a simem,minden funkció maximumra nő.Először nem is értettem,tök álmos volt a csaj,elküldtem még a városba,jön vissza,tiszta zöld a pihenés,a tusolás.. Mire rájöttem,hogy az autó miatt. -
hollófernyiges #13117 Utazásnál dől a pénz, van olyan kínai feladat ahol nyolcezret keres a sim. És akkor a kincseket, ásványokat, drágaköveket még nem is számoltam. -
#13116 Én meg most csináltam új simet és megfogadtam h na ő egyedül marad (úgy sem bírom betartani xd),és most nem használok pénzkódot,abból él amit keres. Mit ne mondjak nem könnyű így,főleg hogy az életcélja világlátott utazónak lenni,szóval jócskán kell pénz az utazásokra is. Így mikor fogok én neki egy szép házat építeni,most egy nagyon egyszerűben lakik. :) Dehát legalább valami kihívás,meg így élethűbb. :D -
Gné Era #13115 halihó!! Mennyi hozzászólás, amíg én a Balcsin hesszeltem.Ti meg addig hülyére építettétek magatokat ebben a nagy melegben. Tök jók a házak,mindenkié nagyon tetszik,de nekem Ironman háza kell,azonnal:)))Lassan én is összeszedem a bátorságom,de nekem semmilyen letöltött cuccom nincsen. A szintes házak mondjuk nekem azért nem tetszenek annyira mert ezek a hülye simek mászkálnak össze vissza,le-fel,és győzök emeletet váltani,hogy lássam őket. Na főzök egyet,aztán megdolgoztatom a simeket:)) -
Coolfire #13114 Pont az a jó ha NPC állatkák is lesznek.Ha megunod veszel olyan táblát mint a Sims 1-ben volt,és akkor nem mennek a telekre.Én személy szerint nem igazán várom ezt a kiegészítőt.Inkább valami eredetit csinálnának. -
Ironman2 #13113 Ha az állatok irányithatóak lesznek,akkor gondolom hozzá lesznek rendelve valamelyik háztartáshoz.Ez egyértelmü.Akkor nehezen fognak elkóborolni.Kiváncsian várom az infókat.Még nem sokat tudunk róla. -
Ironman2 #13112 október 25-én jön az USA-ban a Sims3 PETS.Már nem kell rá sokat várni,hamar elröpül ez a 3 hónap,és a város megtelik mindenfajta állattal.
Mondjuk erre kiváncsi leszek hogy a kutyák-macskák szabadon fognak kószálni a városban,vagy amelyik háztartásban van kutya,az a keritésen belül marad,vagy elszökik-e? -
Ironman2 #13111 Sunset valley.Ott van a part a háttérben -
Ironman2 #13110 30x40-es.Bocs hogy most válaszolok,csak este melózok a héten -
#13109 gmail-re megjött azonnal, bár mondjuk a citromail nem is arról híres, hogy annyira jó lenne.