Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nekem sem mûködött,mikor rámentem az automatikus frissítésekre... kiírta,hogy helyezzek be lemezt,pedig benn volt...
szóval én kivettem az automatikus frissítésekbõl a pipát,töröltem a vezérlõpultból a játékot,újból feltelepítettem és mûkszik a játék,semmim sem veszett el!
viszont a launcher nem mûködik.kiírja hogy alkalmazáshiba és meg sem nyitja..azt már nem tudom helyrehozni valószínû!ha vkinek van tipp,akkor köszi elõre is😊
Ha nincs elég pénzed, akkor eleve fel se kínálja a lehetõséget, nem fog megjelenni a buborékok között.
@Daniel BMW
Próbáld meg ezt.
Letöltöd ezt a rar-t:
http://www.moreawesomethanyou.com/ts3/tools/s3rc-win.rar
Kicsomagolod pl az asztalra. Egy exe fájl az egész.
Aztán, fogod a "Car 3.Sims3Pack" fájlt és ráhúzod az exe fájlra.
Ha jól csinálod akkor egy ablak fog felvillanni.
És próbáld meg most telepíteni a kocsit.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Lenne egy kis problem:
Valaki megtudná mondani mit szartam el? Elõre is köszönöm!
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
warez témára van mások topik, kedves öcsém
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mi a hibajelenség?
Kilép ? Hibaüzenetet ír ? Vagy mégis mi, pontosan ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kész vagyok!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A játék és a Windows is a C-n van?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Adott a sims 3 launcher,és kiírja,hogy van új frissítés.Ez ok,de azután azt írja,hogy nincs elég hely a vincsin.Pedig van 50Giga...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
valamiért beadta tegnap a játék az unalmast és nem tudok vele játszani..
rámentem a launcherbe valami automatikus frissítésre és utána már nem volt jó...nem tudom,attól-e...
betölti a CD-t az elején,de mikor már családot választanák,kiírja hogy helyezzek be a CD lejátszóba lemezt...pedig hát benne van..😞
nem tudom mi baja lett és hogy oldjam meg😞(
ez nem az én hetem!!😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Köszi!
A launcher progiban alapból nincs ott amiket letöltöttem,és nem tudom, hogy kell ott tallózni vagy valami...arra kéne rájönnöm hogyan tudom a luncherbe betenni a fájlokat...:S..esetleg ha ezt is tudjátok,pls😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem is nagyon kéne a segítség!!
több órán keresztül töltögettem le a sims3hoz cuccokat,bemásoltam;kibontottam a "E"/Documents&Settings/nicknév/ dokumentumok/Electronic Arts/Sims3/Download mappába ennek ellenére még sincs a játékba egy se😞.Mit kell még csinálni?vagy hol kéne hogy megtaláljam õket a játékba;mire katt??aki tudja vagy itt vagy [email protected] írjon e-mailt!!nagyon köszönöm!!fontos!!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Játék közben nyomd meg a "ctrl+shift+c"-t, bejön a konzol és írd be:
moveobjects on
És próbáld meg kijelölni, törölni a kocsit.
Ha sikerült, akkor kapcsold ki a cheat-et:
moveobjects off
Mit tegyünk? 😞((
Köszi!!!!!
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Az lenne a kérdésem, hogy nekem a legelsõ verziójú sims 3 van. És, valaki betudná linkelni a patchokat? ÉS, én felakartam rakni az egyik patchot, amit találtam, és, azt írta ki, hogy az ea download manager, nem tudott kapcsolódni, és emiatt nem lehetett telepíteni.