44549
-
#13188 de előbb meg kell hizlalni nagyra -
Gné Era #13187 Miért nincs felül menü?? Nem tudom megnézni a warez topikot:((( -
Gné Era #13186 Azt én is mindig eladom az eszköztárból,mert egy nap alatt zöld lesz a simem feje a rosszulléttől:)) -
Gné Era #13185 Na új kihívások. Töröltem a régi családot,és az új házba beköltöztettem egy párt,akik persze semmihez nem értenek,kezdhetem elölről tanítani őket:))Elleszek velük egy darabig:)) -
#13184 Tudtátok hogy a Tiberium egy éjszaka alatt kristállyá válik ha kiteszed a földre?
Én nem tudtam, és mivel a simemet megmérgezte, kiraktam Kinában, erre nőtt belőle egy tiberium kristály ami 38 ezret ér, de nem tudom felvenni, max párnát rakni alá
basszus
a többi ékkő is ilyen? -
Gné Era #13183 hát kavicsot,maltert:)DD és rohadt sok téglát is cipeltem:)DD -
#13182 Jó lett. -
#13181 Nekem is ott szoktak ragadni vendégek, de amikor kilépek és újra belépek, eltűnnek. Próbáld ki. Vagy a moveobjects on-nal vidd ki őket a ház elé, hátha akkor is el tudnak menni. -
#13180 Alakul. -
#13179 Na látod, megy ez neked. Mit talicskáztál? -
#13178 Egy kicsit kipofozgattam:
-
Ármány #13177 Hali! Újra telepítettem. A régihez csomó jó cuccot töltöttem le és telepítettem. Hogyan tudom az újba tenni őket? Hol találom? Bocsi a hülye kérdésért.. :) -
Gólya #13176 majd ha rájövök, melyik házzal jött... -
#13175 tsr-en meg tudod nézni a letöltési előzményeket a Downloads fülnél -
Gólya #13174 sajna nem tudok adni - egy letöltött házzal jött (még azt sem tudom most hirtelen, melyikkel...de ezt majd megnézem) és semmit nem lehet róla tudni:( -
Gólya #13173 tsr-re feltöltött után szabadon:)
(nem pont ugyanolyan) -
#13172 Nagyon tetszik a járólap meg a zuhanyzó. Egy linket kérhetnék róluk? -
Gné Era #13171 Egyszer a sims 2-ben volt nekem ilyen. Csak az elköltözés segített:((( -
#13170 nem tudja valaki miért van az hogy tűz volt utána kijöttek a tűzoltok erre itt maradtak -
#13169 Szép ház! Ez alap volt,vagy te építetted? -
Gólya #13168 a kezdetek
itt már van pár ablakkal több
válaszfalak is vannak...sőt:)
-
Gné Era #13167 Nagyon szép a ház,de nekem ebben folyton keresni kellene a simjeimet.)DD -
Gné Era #13166 na..a ház kész,már csak az udvar meg a kert van hátra.Marha sokat talicskáztam:)DD -
#13165 Akkor passz. Én éppen most töltöttem le ajtókat és ablakokat. Remélem, nem fagy majd le tőle. -
#13164 Az alapjátékban amik vannak ablakok csak azok vannak bent.Előtte volt 3 párkányos ablak de azokat kitöröltem már. -
#13163 nem lehet, hogy valamelyik ablak a ludas? Próbáltad másféle ablakkal? -
#13162 A redőnyös problémát megoldottam, de most találtam egy idegesítő hibát.Elkezdtem építeni egy házat amely félig kész lenne ha az ablakoknál nem fagyna ki a game.Nem tudom mi lehet vele. -
#13161 szívesen -
#13160 köszi a segítséget működik -
#13159 Jó munkát. -
#13158 Szóval, kiválasztasz egy telket, ha nem közösségi terület (azt amúgy üreset nem láttam), akkor ráklikkeksz a telekre, kiválasztod a közösségi telek típusát, majd a katalógusból a konkrét bárt, és már mehet is. Szólj, ha így nem megy, megpróbálom részletesebben leírni. -
Ironman2 #13157 Este majd kiexportálom a házat,és feltöltöm valahova,csak most megyek a pokolba.DDD
Szép napot mindenkinek! -
#13156 Mindjárt belépek, és megnézem, nekem sikerül-e. -
#13155 az Sunn Vally ha jól írom nem nagyon nézegetem a város nevét hogy érted be megyek a közösségi menü pontba ott kijelölöm és nem tudom sehova rakni -
#13154 Hm, érdekes. Ez melyik város? És azt megnézted, hogy közösségi területre akarod-e rakni? -
#13153 Ollálá. Jó nagy. -
#13152 egy telket se mutat amint kijelölöm a egyik bárt pedig nem nagy 30x20 csak a mérete -
Ironman2 #13151 Na,asszem igy jó lesz:
-
#13150 Megnézted, mekkora területre akarod rakni? Nem lehet, hogy az a baj, hogy túl kicsi a telek? -
#13149 Igaz, bár most valahogy a retro-házak után nincs kedvem házat építeni. A parasztházba is beletörött a bicskám, mert egyszerűen nincs olyan ablak, amilyen kéne.