Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Kampecahalat vagy mit gondolom ott a város szélén lévõ tóban foghatok ha a horgászás is mesterfokon megy, de életgyümölcsöt hol találok? Gondolom azt meg kertészettel kell majd valahogy kitermelni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Van még olyan szakma amiben lehet kapni ilyen különleges cuccokat?
<#kerdes>#kerdes>
Az ásványokra vonatkozó kérdésedre viszont nem tudom a választ, és az omnianövényre sem.<#szomoru1>#szomoru1>
Pillangókat, tengerparton láttam, és a parkokban.
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet megtalálni a papsajtot meg az omninövényt? Van halálvirágom meg pénzfám meg lággyümölcsöm meg életgyümölcsöm! Meg hol lehet megtalálni köveket,ásványokat, pillangókat?
Ásványokból kettõ hiányzik. Meg tudnátok mondani, h milyen ásványokat lehet megtalálni? Az egyik ami hiányzik az a szivárvány ásvány(azt hiszem)
Válaszokat elõre is köszönöm! További szép napot!
javascript:szmajlik()
(gondolom magyar neked is, szal nem nagy kaland megtalálni 😊
Most 72 napot ír a következõ életkorba lépésig, ezek gondolom simnapok, amik tök gyorsan telnek. Gondolom itt nem lehet annyit pöcsölni mint a Sim 1-ben vagy 2-ben.
Szóval most már ne nagyon etessél vele tortát, mert még a végén tényleg kipurcan. És a torta lesz a gyilkos! 😛
Lenne 2 dolog, amiben a segítségeteket kérem.
1- elköltöztem és a családi dobozkába rakott mindent. Beköltöztem az új házba és kivettem mindent, kivéve a halakat nem engedte sehova kirakni, lerakni(tó, hûtõ, akvárium).Hogy vegyem ki onnan?
2-magánakvárium az életcél, de 1 akvárium 1 hal és nincs tovább. Hogy lehet több halat belerakni 1 akváriumba?
[/img]
Ámuljatok-bmuljatok! A Sims 3 elsõ kiegészítõje november közepén jön!!
http://mysims.hu
hát ez óriási...
és ez egy gyerekre?
mekkora ház kell akkor ezek után?<#ijedt>#ijedt>
#5232: Köszönöm a segítséget!
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Egyébként elárulom, hogy tudok olyan srácokról, akik jelenleg is játszanak vele (nem a fórumosokra értem) <#wink>#wink> Ez pont olyan, mint a sorozatok: a pasik is nézik, csak nem valják be <#nevetes1>#nevetes1> (bocs, ha valakit ezzel sértettem)
próbáld ki pár kieg után
arról nem beszélve, hogy nem csak az emberkékkel lehet játszani, hanem építhetsz mindefélét, új tárgyakat is csinálhatsz
ha majd olyan melód lesz, ami baromi stresszes, értékelni fogod, ezt a stresszmentes játékot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]