Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Temetõben tuti, hogy tudsz kampechalat fogni, éjfél és hajnlai 5 óra között (10-es skill kell hozzá, angyalhal a csalija). Életgyümölcsöt, Langeraék kertjénél találtam én még anno. De a kutatóintézet körül amik vannak magok, azok között biztos, hogy az egyik életgyümölcs lesz, ha kikel.

Hassan B
Szerinted a sajt és a tojás növényen terem...?<#wow3>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mondom, hogy ha megvan a kertészet 10-es skilled, akkor elméletileg tudsz. Mennyi van meg a kertészet skillbõl?

dani71
Hogyan lehet ültetni tojást meg sajtot?<#kerdes> mondja má meg valaki <#felkialtas>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
az életgyümölcsöt úgy növeszthetsz,hogy felszedsz a temetõ körül egy csomó ismeretlen !különleges! magot.csak a különleges mag a jó. azután a magokból lehet életgyümölcs ,pénzfa vagy halálvirág esetleg lánggyümölcs.

Narxis
Kösz, de ezzel csak öregíteni tudtam így inkább megtanultam az ambrózia elkészítését, amúgy is mesterszakács volt a fõ életcélja.

Kampecahalat vagy mit gondolom ott a város szélén lévõ tóban foghatok ha a horgászás is mesterfokon megy, de életgyümölcsöt hol találok? Gondolom azt meg kertészettel kell majd valahogy kitermelni...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dani71
file:///D:/2009-08-04_181648.png

dani71
de nekem csak a kéz ikon jelenik meg<#rinya>

Daniel BMW
Az új ház, olyan 15%-ig kész:

<#idiota>

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Ha ambróziát etetsz vele, az is megfiatalítja. <#kacsint>

Nekem úgy sikerült elültetnem a sima sajtot, hogy 10es kertészet szintje megvolt.

Mindenkinek ajánlom az 1.3-as javítás föltelepítését (ha még nem tettétek volna meg)... több, mint száz hibát javít...
Mike at home
vissza tudod fiatalítani a testingcheatsenabled paranccsal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Daniel BMW
Nekem is pont ez a bajom 😄

dani71
Francba<#boxer>Már megint lány született pedig elõtte egy raklapnyi almát felzabáltattam az õsökkel a francba.hogy lehetne kinyírni a gyereket?

Ha "megveszed" a gyûjteményrendezõt, akkor minden gyûjthetõ dolog felkerül a térképre...
dani71
hogyan lehet elültetni a sima sajtot?

dani71

dani71
A Konyhamûvészeti szakma 10.szintjén megkapod a minusz 1 kelvinfok hûtõt,nem lehet megvásárolni a boltban file:///D:/FastStoneEditor.bmp
Van még olyan szakma amiben lehet kapni ilyen különleges cuccokat?
<#kerdes>

Szia! Papsajtot, azt Te tudod termeszteni. Ha elülteted a sima sajtot, abból lesz papsajt.
Az ásványokra vonatkozó kérdésedre viszont nem tudom a választ, és az omnianövényre sem.<#szomoru1>
Pillangókat, tengerparton láttam, és a parkokban.

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet megtalálni a papsajtot meg az omninövényt? Van halálvirágom meg pénzfám meg lággyümölcsöm meg életgyümölcsöm! Meg hol lehet megtalálni köveket,ásványokat, pillangókat?
Ásványokból kettõ hiányzik. Meg tudnátok mondani, h milyen ásványokat lehet megtalálni? Az egyik ami hiányzik az a szivárvány ásvány(azt hiszem)
Válaszokat elõre is köszönöm! További szép napot!
dani71
Harmadjára is felteszem a kérdést.
javascript:szmajlik()

dani71
Hogyan ültethetek omni növényt?<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Narxis
Ok, megnézem. :p

beállításokba 😄
(gondolom magyar neked is, szal nem nagy kaland megtalálni 😊

Narxis
Nemááá, hol?😄

ki lehet kapcsolni az öregedést.. 😄

Narxis
Torta nélkül is elég hamar felnõtt korba lépett. 😞 Én meg azt szerettem volna, hogy sokáig fiatal legyen, amíg nem veszek nagyobb házat meg el nem érem a 10-es szintet munkahelyén. Gondolom ezt nem lehet kikapcsolni vagy visszacsinálni...

Most 72 napot ír a következõ életkorba lépésig, ezek gondolom simnapok, amik tök gyorsan telnek. Gondolom itt nem lehet annyit pöcsölni mint a Sim 1-ben vagy 2-ben.

CptObvious
A torta akkor kell, ha azt akarod, hogy a simed új életszakaszba lépjen.
Szóval most már ne nagyon etessél vele tortát, mert még a végén tényleg kipurcan. És a torta lesz a gyilkos! 😛

Sziasztok!
Lenne 2 dolog, amiben a segítségeteket kérem.
1- elköltöztem és a családi dobozkába rakott mindent. Beköltöztem az új házba és kivettem mindent, kivéve a halakat nem engedte sehova kirakni, lerakni(tó, hûtõ, akvárium).Hogy vegyem ki onnan?
2-magánakvárium az életcél, de 1 akvárium 1 hal és nincs tovább. Hogy lehet több halat belerakni 1 akváriumba?
Narxis
Áááááááááá mi eeez? Volt szülinapja simemnek, felnõtt lett, késõbb bulit tartottam(munkahelyi feladatként kellett), vettem egy tortát amit azt hittem majd megehet erre elfújja és most öreg lett...remélem nem purcan ki pár óra játékidõ után...

jobboldalit játékidõbe úgy 10óra alatt festette 3-4es szinten, baloldalit 1 óra alatt max szinten 😄D

Narxis
lol 😄

van 1kis különbség a szintek között <#idiota>
[/img]

Narxis
Ez tök jól hangzik!

na, mike, megint kurva okos voltam....... és értem is el vele valamit 😊

Ámuljatok-bmuljatok! A Sims 3 elsõ kiegészítõje november közepén jön!!

http://mysims.hu
anyám...
hát ez óriási...
és ez egy gyerekre?
mekkora ház kell akkor ezek után?<#ijedt>

Daniel BMW
Aham, köszi!

Venni, szerintem sehol. Viszont ha mászkálsz a Simeddel a városban, vagy a parkokban, (almamag, szõlõmag stb. ezeket szerintem el tudod ültetni kevés kertészet jártassággal is) de különösen a kutatóintézet körül,(jellegzetes mag, ritka mag stb. ezekbõl fognak kikelni pl. pénzfa, vagy életgyümölcs) ott találsz magokat, és azokat ültesd el. Ha bemész a boltba és veszel gyümölcsöket, vagy zöldségeket, azokat is eltudod ültetni.

Daniel BMW
Hol lehet palántákat vagy magokat venni?

Daniel BMW
Pár kép a régi házról, éppen ma nõtték ki, mert ez egy gyerekre lett kalibrálva:

#5232: Köszönöm a segítséget!

Nekem 15-20 körül lehet, de elég azokat is gyomlálni, meg ápolgatni. Bár nekem a fontosak a pénzfa, halálvirág, életgyümölcs, lánggyümölcs, amik miatt nagyon kellett a locsoló... többi növénybõl csak 1-2 darab van. De komoly mert sajtbokor, meg tojásbokor is van már 😄 még a boltba se kell mennem..

nonicks
csak nagyobb kerteknél érdemes...(pl nekem volt vagy 100 palánta egyszerre)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nohab
A locsoló sok idõt meg tud takarítani, és sak 50$.
Egyetértek, egy jó stresszes hét, vagy akár egy nap után engem is teljesen ki tud kapcsolni, bár én nõnemû vagyok <#wink>
Egyébként elárulom, hogy tudok olyan srácokról, akik jelenleg is játszanak vele (nem a fórumosokra értem) <#wink> Ez pont olyan, mint a sorozatok: a pasik is nézik, csak nem valják be <#nevetes1> (bocs, ha valakit ezzel sértettem)
Mike at home
hát így jártál
próbáld ki pár kieg után
arról nem beszélve, hogy nem csak az emberkékkel lehet játszani, hanem építhetsz mindefélét, új tárgyakat is csinálhatsz
ha majd olyan melód lesz, ami baromi stresszes, értékelni fogod, ezt a stresszmentes játékot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pontosan... magot a földbe, aztán vizet neki. Idõnként kell gyomtalanítani, és lehet beszélni is a növényekhez... szóval kell egy teljes munkaidõs "ápoló"... 😊
A nyilvános házassághoz bulit (esküvõt) kell tartani... ennyi!
Tévedés! Jóval jobb a férfiarány... ne magadból indulj ki...
miért van, hogy ez a gémet 99%-ban nõk játszák?? Én - fiú - a karakterkialakítást leszámítva, kb. 10 percig bírtam aztán uninstall.