44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Milyen ládában lehet tárolni a zöldségeket meg a gyümölcsöket? Mert mire elérem a kertészkedés 10-es szintjét,tele van az eszköztáram mindenféle szarral,meg a hűtőbe is győzök pakolni..
  • Gné Era
    Van termése. Még cseresznyés palacsintát is sütött az egyik simem.
  • Gné Era
    Én cseresznyét konkrétan Egyiptomban vettem a piacon. Kínában pomelo van meg szilva.És a falafel receptjét is Egyiptomban vettem meg a könyvesboltban.Én mondjuk nem jártam Han kertjében,de gondolom,hogyha a kínai piacon pomelot meg szilvát tudsz csak venni,akkor a kertekben sem termelnek cseresznyét. De lehet tévedek. Nekem így egyszerűbb volt,venni pár szemet,hazahozni azt elültetni.
  • Ildooka
    Annyira szép házakat építettetek,hogy én is kedvet kaptam a dologhoz. :) Úgyhogy a közeljövőben én is előállok egy alkotással. :D
  • Gólya #13265
    azokra a cifra ládikákra gondolsz? azt csak külföldön tudod megvenni és szerintem más tárolócuccba nem nagyon lehet bepakolni ezeket a dolgokat

régi mentésed van? mert arra kicsit előbb Ironman írt valami kis szösszenetet...
  • Gólya #13264
    most jött valamelyik házzal nekem...majd megnézem, melyiket szedtem le utoljára (mert az üveget természetesen kidobtam...)
    egy biztos...a tsr-ről van a featured telkek közül:)
  • Gólya #13263
    ha szerencséd van és mondjuk még a tulajdonságai között szerepel a született szakács is, akkor a tv főzőcsatornáját nézve is elcsípheted a receptet - de az biztos, hogy Egyiptomban hamarabb hozzájutsz
    cseresznye Kínában van Han gyümölcsösében és A Tudós Kertjében is
  • Mike
    persze hogy van
    baromi drága, és csak 3-at szed le eeléssel
    nekem van belőle perfect, méfg sebastian csinálta anno, a simem meg lelopta a kertjéből,

jut eszembe vettem egy ládát, hogy bele tudjam tenni a terményeket, és most nekem sem hozták haza Kinából

lehet vennei vmi tárolót amibe bele lehet tenni a növényeket, mondjuk ládát

vagy jöhet a testingcheat meg a buydebug?
  • aerolive
    Oké, köszi szépen! Akkor ezek szerint én is kapom rendesen a külföldi melókat ... de legalább nincs határidő.
  • Svenson
    termése is van? vagy csak dísz?
  • Svenson
    Nem tudtok véletlenül üvegfalat? Olyan kéne, ami teljesen üveg, nincsenek benne tartórészek.
  • Mike
    én Life fruitot szeretnék, de nagyon, bár nem hiszem, hogy ennek a simemnek ez összejönne, majd a klónjának (tényleg, Kicsi Én -nek kellett volna elnevezzem)
  • Mike
    cseresznyefa a (nemtommármilyen) Kertben van Kínában, érdemes telepíteni otthonra is, hogy később, ha más családdal játszol, nekik is legyen (Kinában egy idő múlva elfogy)
    A falafelt meg értelemszerűen egyiptomban tudod elérni
  • aerolive
    A falafel elkészítését hol lehet megtanítani a simnek? A másik meg, hogy van kupon cseresznyéhez és rákhoz, de az riverviweben nincs, akkor gondolom külföldön tudok csak, ugye?
  • Mike
    majd csinálok neked vmikor
  • lucifer9393
    Én még mindig egy tetőtéri tutorialra várok, habár mostanában nem is simseztem, a Minecraft tisztára magába szippantott, most kezdek visszatérni ide.
  • Svenson
    Le lehet azokat kisebbíteni. Amúgy az a gyanúm, hogy ő nem játszik, csak épít.
  • Svenson
    Ez nem is rossz ötlet, keresek én is magamnak egy regényt, jó vastagot.
  • Svenson

Na ez az, amit én még nem is próbáltam ki, de lehet, hogy nem is fogok. Valahogy nem vonz.
  • Gólya #13250
    valószínűleg én voltam az a galád:D
    nagyon ügyes a csaj, csak nekem túl nagyok a házai...mindenesetre kettőt a múltkor én is letöltöttem, már csak a cuccokért - amik jöttek velük - megérte:)
    meg ugye ötleteket gyűjtögethet az ember ilyen helyekről...aztán ha kikívánkozik a tehetség (:DDDD), akkor milyen jól jön már...
  • Mike
    anno a 2-ben én is kipróbáltam mindenféle vad dolgot, amivel szívathatom magam
  • Mike
    volt idő amikor én is csak építettem, mostanában inkább játszom
    nem építek, mert minél bonyolultabb a ház, annál nagyobb a mentés, annál nehezebben tölt be minden egyes apró-cseprő objektumot, így is egy perc eltelik mire a textúrák is megjelennek ha telkek között mozgok

a mentés-betöltéshez meg van kéznél egy regényem (éppen most Feist Vérbeli hercege), azt olvasom, már a felénél tartok :)
  • Mike
    szerintem ez a korosztály is játszik vele
    no stressz, nem kell benne lőni

bár a stresszt visszavonom, tegnap amíg sikerült megnyernem a kungfu tornát, azt hittem kitépem az összes hajam
    mire lementi, mire megjön a következő delikvens, a futkossuk körbe a telekkel a sírba kergettek (megérkezik, ott állok, mondom neki chat, erre eliramodik és az akadémia túlvégén a kerítésen túl megáll. vagy a másik, a kurva bot: jön xy ő vele kell megküzdeni, de a tattert is hozza, és azt meg kell várni amig odakúszik a bottal). az is vicces, hogy bot nélkül az öregek milyen fürgék, úgy rohannak le föl a lépcsőn, olyan körrúgásokat produkálnak, amit Chuck is megirigyelhetne, aztán felkapják a botot, és megy a totyogás - tisztára mint Yoda
  • Svenson
    Néha ki is akasztom a gyerekeimet, hogy mit tudok ennyit simsezni. De én nemcsak játszom, sőt, elsősorban nem játszom, hanem feltöltök, letöltök, építek, lakásokat alakítok át, mostanában pl. élénk színekkel alakítottam át a Goth-kastélyt, szörnyű volt :DDD, karaktereket hozok létre, kísérletezek (most pl. azt fogom megnézni, mi van, ha valaki bölcsit nyit, de nem foglalkozik a gyerekekkel), ilyen hülyeségeket találok ki.
  • Mike
    Kinában

de saját telken szerintem el tudod adni

még nem tudom megmopndani, mert vissaztöltöttem egy régebbi mentést, és itt még nem beteg a tiberiumtól, Kinába meg nem vittem magammal, szal most várni kell egy ideig

egyébként a ékszerpultokkal, mindenfélét lehet kavarni, vmi iszonyat mennyiségű és méretű ékköveket és egyebeket lehet létrehozni, csak meg kell találnom a linket újra
  • Svenson
    Én is így vagyok vele. És az 1-essel kezdtem. Nem is tudom, ez mennyire gyerekjáték, valójában lehet, hogy több felnőtt játssza, mint gyerek. A kedvenc házgyártóm (Elke) is felnőtt, nemrég írta, hogy 54 éves, ha jól emlékszem.
  • Mike
    saját telken vásárlás módban szerintem el tudod adni, csak Kinában nem tudtam

tiberiumhoz úgy lehet jutni, hogy az ember nekiáll szétkaratéjozni 150 tölgyfalapot, majd ha az megvan, akkor meteoritot

leklónoztam a simem, egész helyes kiskölök lett a klónja (végre nem az a puffadt kalácsfej)
  • Gné Era
    Velem a lányom szerettette meg a simset még anno az 1-est. Még a 2-sel is játszott,ez meg már nem is érdekli.Én meg napokat el tudok ücsörögni előtte.)DD
  • Taylor10
    Kösz
  • Taylor10
    Jó lesz majd az biztos.
  • Svenson
    Azt gondolom, hogy üzleti, de azon belül vajon mit lehet csinálni? Boltokat? Mert az nekem tetszett. Csináltam éttermet, a fiam, aki akkor még játszott, ruhaboltot.
  • Svenson
    Ha nem működik, le lehet szedni. Én már szedtem is le olyan cuccokat, ami nem tetszett. És fogok is még. Viszont valójában majdnem mindegy, hogy én építek-e házat, vagy készen leszedem. Akkor már egyszerűbb készen, nagyon klassz házai vannak Elkének. Ismered? Legtöbb háza 40X40-es, az még elég jó méret, kicsit nagy, de én pl. a növényzetet szoktam ritkítani.
  • Gné Era
    Tibériumot azt hiszem azzal az áskával lehet kiszedni. Nekem azért volt jó pár darab.De mindig eladtam.
  • Gné Era
    Szerintem valami üzleti dolog lesz..Mondjuk nekem pont az nem tetszett.
  • Gné Era
    Én pont ezért nem merek betenni semmit a játékba,mert így is tölti 5 percig a játékot..Hát ha még teleraknám letöltött cuccokkal!!Egyébként anno a sims 2-be én is töltögettem le pár dolgot. De fele nem működött.((
  • Svenson
    Nem tudom, ki ajánlotta Elke oldalát, de nagyon kösz. Szuper az az oldal, már 8 házat beraktam tőle a játékba, és ha nem félnék, hogy a végén már fél óra se lenne elég a betöltéshez, akkor felraknék még jó párat.
  • Svenson
    Ez a Back to Business mi lesz? Lehet már tudni?

Mi az a fanmade?
  • Ironman2
    Király!
  • Ironman2
    Igen az Évszakos lesz,Anyatermészet néven.Bár én irtam a Mysimsre,és azt mondták hogy fanmade volt az a kép amit kiraktak anno az összes kiegészítőről,de én nem hiszek senkinek se.Szóval biztos lehetsz benne hogy tavasszal jön a Sims 3 Mother Nature,és jövő ősszel meg a Sims 3 Back to Business. Ha kell a kép akkor feldobom megint.
  • Svenson
    Volt, akinek utána nem működött rendesen a játék. Engem meg másodszor dob ki. Lehet, hogy nem szereti, ha átszerkesztem a várost?