Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
ásványok:
-Füst kvarc
-kék topáz
-Tanzanit
-Smaragd
-Rubin
-Fényességességes ékkõ
-Gyémánt
-Rózsaszín ékkõ (nagyon ritka)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Hiányzik egy drágakövem!!! még a szivárványkristályom is megvan, hol tudnék még keresgélni? már az egész várost feltúrtam, de valami spéci helyen lehet? mint a szivárványkristály a katakombákban?
Sziasztok! a meteoritokkal mit lehet kezdeni? 😊 Már vagy három féle metszést tudnak kérni de onnan hova tova? Sok pénzt akarok csinálni <#beka3>
dani71
Csak másold be a World-be

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sajátgéprõl nehéz lesz linkelni a képet :-)

dani71
Az Új autóm, most töltöttem le nagyon cool nézzétek meg!

dani71
Hogyan tudnék felrakni képeket?

Nohab
Ha simed mázlista tulajdonsággal rendelkezik, akkor ritkábban jön betörõ. Nálam csak egyszer jött az elsõ estén.
Nohab
Este lehet csak (eddig csak nyilvános helyen próbáltam).
dani71:nekem ha van megbízásom,de nem lehet rákattintani az azért van,mert még nem aktuális...(legalábbis nekem játékbeli pár óra múlva vagy másnap már okés)😊
Nekem meg valamiért nem lehet új játék opcióra menni csak a meglévõ családommal tudok játszani...😞
ráadásul a launcher továbbra sem mûkszik...kiírja alkalmazáshiba...😞
vhogy minden rossz összejött!😞
vkinek vmelyikre tipp??:S
dani71
SEGÍTSÉG<#felkialtas>Nem hozza fel nekem azt a lehetõséget,hogy vigyek a fõszakácsnak ilyen meg olyan gyümölcsöt pedig,ha meg akarok tanulni ültetni sajtot akkor mindenkép teljesítenem kell egyilyen megbízást.
Segítene az ha összebarátköznék a szakáccsal?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?<#kerdes>?

igen van, de nem tudom mikor jön. Nálam nem volt egyszer sem, de a barátomnál bötört sokszor
nonicks
van betörõ a játékban...

Sziasztok!
A kampechalat a temetõben lehet fogni éjfél és hajnali 5 között!!!
Ez tuti! Mi is így fogtuk! A csali legyen angyalhal! Annyit foghattok amennyit csak akartok! Ráadásul ha szeretnétek még abba a gömb akváriumba is be lehet rakni!
Daniel BMW
Mit kell tenni ahhoz, hogy jöjjön a betörõ? Vagy itt nincs is? Utoljára a Sims 1-ben láttam betörõt, a 2-ben tudtam, hogy van, el is vitt pár dolgot, de akkor meg nem vettem észre 😄D

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

dani71
Mert egyszer már sikerült de másodjára nem engedi

dani71
<#kerdes>

dani71
hogyan lehet lopni a klepto simmel

Az omninövénnyel kapcsolatban csak akkor tudod elültetni ha teljesíted azt a "lehetõség"-et ahol 10kitûnõ minõségû steak-et kell elvinni a konyhafõnöknek...
KÖsz, megtaláltam a kampechalat, de a hûtõ nincs az eszköztáramban, lehet hogy csak akkor kapom meg ha állást is vállalok?
Másik infó
Érdemes a Temetõ katakombákban keresgélni, lehet ott találni meteorittól, magon át egészen szivárványkõig mindent, medvét is...
hellotok, berakok a játékba egy hírességet, mutatja is hogy belerakta de hol találom a játékban?😄
biliard10
szisztok van 1 kis problémám fel akarom teni a packot a sims 3 ra de nem tudom ezt irjs idézem A beállitás során kiderült hogy a telepitett játék régio kodja nem megfelelö ehez a frisitéshez A frissités telepitéshéséhez más régiobeállitások szukségesek. ezt irja és nem tom felteni a packot ebe segitsetek help

Devids Pro
Kampechal: A temetõben 0-tól 5 óráig angyalhal csalival. Riverviewben pedig a temetõ körüli folyóban. (Kis ködpamacsokat kell keresni)
Életgyümölcs: Szerintem a labor körül keresgélj magokat.
Mínusz 1 kelvinfok hûtõt én a családi eszköztárban keresném elõször.
Minusz 1 kelvinfok hûtõ hol van ha már megvan a 10Konyhamûvészetbõl?
A sajtot tojást egyéb húsféléket csak akkor tudod majd elülteni ha lesz olyan megbízásod hogy vigyél tökéletes ezt meg azt a vendéglõbe a szakácsnak, ott ellesel egy két trükköt, na mármost 8. szintnél csak sajtot meg tojást lehet, késõbb, ha megint kapsz megbízást akkor tudsz húsféléket is....
Most én kérdés...hol van a kampechal? kipecáztam az összes édesvizet az angyalhalammal 10horgászással de semmi...az a halálvirág csak egyszer terem? Életgyümölcs? tûzpirosgyümölcs? merre vannak a magok? dalokat is csak akkor lehet tanulni ha van megbízásod? elõre is kösz
Narxis
0

n amég ilyen hülye uninstall sem láttam még mint ami ebben a programban van. Elindul a törlés majd egyszer csak elkezdõdik a játék mintha mi sem történt volna és csak miután kiléptél belõle akkor folytatódik a teljes leszedés. Értelme?

dani71
Mit tud az aranyszinû hangfalszet tudnál felrakni fotót,egyéb szakmában különlegesen kapható tárgy?

hali husokat es sajtot hogy kell ultetni???????????????
filmeszenéket szerzõ kapott egy aranyszínû hangfalszettet xD

dani71
hiába nem megy frissítek és majd lesz valami rosszabb nem lehet

Fogalmam sincs, hogy akkor mi lehet a probléma...<#szomoru1> Hûtõben, és a táskában lévõ sajtot egyaránt próbálgasd, csak ezt tudom mondani. Nekem sikerült egybõl, és nem frissítettem semmit.

dani71
Már mindenbõl ültettem egyet kivéve az elõbb felsoroltakból,szuperkertész vagyok tizes szinten,a tulajdonságaim között van a kertész,leszedtem 75 tökéletes gyümit és 650 termést is betakarítotam már.de hiába csak egy kéz jelenik meg amivel tudom mozgatni semmi választási opció Lehet,hogy frissítenem kéne?

Bár én jutalompontokból megvettem a szuper kertész lehetõséget, de régebben mintha már olvastam volna, hogy másnak is sikerült ültetnie sajtot, és tojást. Nem hinném, hogy ez miatt tudtam elültetni õket..<#lookaround>

Akkor nem tudom, hogy mi lehet a gond... táskájába tegyél sajtot, és próbáld meg úgy elültetni, hátha engedi. Azt hiszem én is úgy csináltam. Ültettél sok dolgot már? Mert lehet ez is számít.

dani71
MILYEN SZAKMÁBAN LEHETNE KÜLÖNLEGES TÁRGYAKAT KAPNI(BOLTBAN NEM VÁSÁROLHATÓ MEG)??? pl. az egyik simembõl 5 csillagos szakács lett és kapott egy cool hûtõt ami már akkor is 30 boldogpontot ad ha csak rákukkantassz 10 méterrõl.éS EZ A HIÁNYZÓ HÛTÕ MVEL A LEGDRÁGÁBB CSAK 8 AS ÉHSÉGET TUD EZ PEDIG TIZESET

dani71
megvan a tizes kertészkedés de csak egy kéz jelenik meg mikor rámegyek<#shakehead>

Narxis
jeeeeeeee

nonicks
hamarosan jön az elsõ kiegészítõ a játékhoz!!!!!

Narxis
Soha, bár én reggel mindig narancslét itatok a simemmel. 😄 Együtt számolja az éhséggel.

ezek a simek soha nem szomjasak??

Ügyes nagyon! Majd folytatja, ha hazaért melóból.<#vigyor>

a végére Fiona lett hawaii-on, aki úgy pozol mint Lisa.. xD

elkezdte, azt elment melóba.. 😄

Az szép... csak nem a Simed festette? <#vigyor2>

mintha már láttam volna hasonlót.. <#fejvakaras><#idiota>

és a pénz ? -.-"

Normál esetben nem... De itt a játékban vannak érdekes, nem mindennapi dolgok. <#vigyor5>