Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Netrat
Erre a "kamuakadály" hibára senki nem tud semmit mondani?

Netrat
Különbözõ élettartamokat tudsz a játékhoz beállítani, nem meglepõ módon a Beállításoknál. Vagy akár ki is kapcsolhatod az öregedést, ahogy írták, csak azzal az lesz a baj, hogy csecsemõ se fog soha felnõni, legföljebb tortával... 😄

Netrat
Nálam a Hetesen fut...

Narxis
😄DD kapcsold ki az öregedést vagy állítsd át a csúszkát, ami az idõsebb korba lépést szabályozza.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az normális, hogy 20 napig volt fiatal felnõtt a simem és most 20 napig lesz felnõtt... Aztán öreg? Az élet rövid, de ennyi idõ alatt egy autóra valót sem tudok összegyûjteni... Vagy ez a magyar változat miatt van és próbálták életszerûre állítani??? 😊

http://www.kettlebelledzes.hu/

kem001
Amúgy sem Vista-ra teszem fel, hanem XP-re, bár mindkettõ eredetiben van meg, de maradok XP SP3-nál

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kem001
Hát nem tudom. Igazából kiegészítõ miatt akarok kicsit bõvíteni ami novemberben jön, avval együtt csak elég neki. Nem akarok sokat költeni gépre

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Netrat
Menne, jó kis VGA a tied. A 2 GB RAM meg bõven elég; meglehetõsen alulszintezett a gépigénye ennek a játéknak.

Sajnos (teszem hozzá), mert sokkal szebb lehetett volna a grafika, ha egy kicsit húzósabb vasra lövik be. Persze, akkor nem tudnának ilyen rettentõ sokat eladni belõle...

kem001
Na ez az, hogy ajánlottat nem találtam én sem...

Narxis
Minimum gépigény asztali PC esetében:
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ processzor XP alatt
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ processzor Vista alatt
1 GB memória XP alatt, 1.5 GB Vista alatt
GeForce FX 5900 / Radeon 9500 videokártya
128 MB video memória

Minimum gépigény laptop esetében:
Pentium: IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
1.5 GB memória XP alatt, 2 GB Vista alatt
GeForce: Go 6200 / Radeon mobile 9600 videokártya
128 MB video memória

Ajánlott gépigényt nem találtam, de 2GB memória elég kell, hogy legyen szerintem.

kem001
Most így lesz benne 2 gb

kem001
4 GB nem sok?

Legyen az a RAM 4GB a VGA talán elég...

kem001
kem001
ma 10:52 | privát | válasz erre | #1873
SZiasztok
Szerintetek egy Asus AH3650 SILENT/HTDI/512M-es videokártyával menne szépen maxon a játék? Most akarok venni gépbe ilyen kártyát, és + 1 gb ramot, remélem ennyi elég neki ahhoz, hogy ne akadjon a játék...

Netrat
Feltoltam az összes Patchet, és azóta lett egy olyan jelenség, hogy a simek akadályt észlelnek akár az üres szoba közepén is, és hisztiznek, hogy nem bírnak továbbhaladni. A hibajelenség független attól, hogy hol áll a csúszka az önálló akarat beállítón. Volt olyan simem, "aki" majd éhen halt álltában, mert nem volt képes emiatt eljutni a hûtõig...

Ha olvasott valaki errõl a bugról, vagy sikerült kijavítania valahogy, ossza már meg a tapasztalatait, kérem.

Eleinte nekem is megszakadt a frissítés, letöltés varázslóval sikerült, aztán indításkor flottul kiírta hogy nem jogtiszta és kilépett 😉
nagyon köszönöm szépen a segítséget...mindejót szépnapot
Mike at home
patch-et úgy teheted fel, hogy felteszed az EA download managerét, ahhoz meg létre kell hoznod egy acc-ot, ezt simán meg tudod tenni, nem kell hozzá semmi
de ha volt már ilyened, azt is használhatod
onnantól kezdve a frissítés mûködik mind eredeti mind warez (razor) verzióval

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
érdekes ez a nyelv dolog
ugye angolul tettem fel az rld verziót, késõbb területi beállításokat változtattam USA-ról magyarra, hirtelen magyar lett a sims3
most feltettem az eredetit, magyar területet választva, erre angolul ment fel, és most is angol
(a winXP-m angol nyelvü, magyar területi beállítással)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CptObvious
ITT -> http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243454764
(...a továbbiakban ITT tessék...)

Amúgy, ajánlanám a következõt:
-Dokumentumok\Electronic Arts mappából másold ki a The Sims 3 mappát. (Vagy elég ha csak a Saves mappát másolod ki. A downloads mappában nem vagyok biztos, hogy másolni kell-e, de biztos ami biztos)
-Letörlöd a játékot, majd újratelepíted.
-Telepítés közben -ha minden igaz- fel fogja ajánlani az EADownloadmanager telepítését. Telepítsd fel.
-Másold vissza az elõzõleg kimentett mappákat.
-Elindítod a The Sims 3 Launcher-t
-Verzió száma 1.0.631 legyen.
-Kiválasztod, a frissítés menüt és frissíted a játékot.

megoldódott a fa probléma nekem már csak ez a patch buherálássos dolog érdekelne ...legalább azt írd le hogy holérdeklõdjek ez iránt...elõrei s köszi szép napot
hát nem de most felrakom aztán meglássuk hogy mi lessz...majd írok utána és köszönöm a segítséget..
CptObvious
Netrat
Tedd fel mindegyik patch-et.
Legegyszerûbb, ha telepíted EADownload manager-t, és a Sims 3 Launcher-bõl frissíted a játékot.

manyadam
Ha nem megy fel a patch, az azért lehet, mert felraktad 1.0.631-1.0.632 patch-et, így az 1.2.7 már nem telepíthetõ rendesen. Bár ki lehet trükközni.(De ez már off topic)

Viszont a pach-ek changelog-ját elnézve, ilyen hibára konkrétan nincs javítás. Ez szerintem inkább videó kártya driver gond. Legfrissebb driver van fent?

szevasztok lenne egy kis problémám

mint a képen is látható növényzet pixelezése kicsit elcsúszott negatív irányba...de viszont patchet meg nem enged telepíteni mert lehet hogy azzal megoldódna problémám?egyébéként razoros simset használok..elõre is köszi a segítséget ..szép napot
Netrat
Érdeklõdöm, hogy az újabb patchek tartalmazzák-e a régebbi patchekben lévõ javításokat, vagy minden egyes patchet sorban, külön fel kell telepíteni? Tehát elég csak az 1.4-et feltolnom, vagy a megelõzõeket is kell?

Másik topik...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Rengeteg félrefordítás van a lokalizációkban.És amit mondol az "üsse arcon".Aki vágja az angolt,annak tényleg érdemesebb úgy játszania.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

mikor van hangverseny a színházban? arra már rájöttem, hogy a koncertek a stadionban vannak(nem a színházban ahogy írva vagyon)
Ezen én is kiakadatam.

biliard10
szisztok van 1 kis problémám fel akarom teni a packot a sims 3 ra de nem tudom ezt irjs idézem A beállitás során kiderült hogy a telepitett játék régio kodja nem megfelelö ehez a frisitéshez A frissités telepitéshéséhez más régiobeállitások szukségesek. ezt irja és nem tom felteni a packot ebe segitsetek help sos SOS sos help me

Narxis
😄DD

CptObvious
Én akkor ábrándultam ki a magyar verzióból, amikor a "simogassa meg az arcát" helyett "vágja pofán"-t írt ki 😛

Narxis
Miért nem tetszik?:o

CptObvious
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_3.shtml
Game Tools:
* The Sims 3 LANGUAGE CHANGER
Ezt töltsd le, ezzel át lehet állítani a játék nyelvét. (Bár én nem próbáltam ki)

Mike at home
nem tetszik magyarul 😞
kérem vissza az angolt

Mike at home
átállítottam nem olyan régen a windows-t magyar területi beállításokra, hát mit látok? az angolul felrakott sism3 magyar lett

Narxis
😄

Fel kell tölteni valahova és annak a linkjét beilleszteni ide.

Itt van egy képfeltöltõ oldal: Link

rage
Töltsd fel valahová õket (akár ide az SG-re a galériába) s úgy linkeld be.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

dani71
bocs az ilyen hibákért csk próbálok felrakni képeket

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

rage
Ez mi szeretett volna lenni ? 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

dani71

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

a szivárvány és a rózsaszín is a mauzóleumban van, a plutónium meg a "bányánál"
egyérszt jó pénzt lehet csinálni belõle, másrész ha tudsz elkészíteni minden étkezésre ambróziát örökké élsz és hát nem rá érsz? pusz vakka bónuszok is vele...de fanatikusoknak van kitalálva 😄
Hûha woow...akkor csak a plutónium meg a rózsaszín ékkõ hiányzik...valami speciális helyen találtál rájuk?
nonicks
LISTA NEM TELJES!(LEHETNEK BENNE ELÍRÁRSOK)

kifogható halak:
-Ajóka
-Cselle
-Aranyhal
-Harcsa
-Szivárványos pisztráng
-Medúza
-Tonhal
-Vörös Hering
-Sziámi Macskahal
-Gömbhal
-Piranha
-Fekete Aranyhal
-Lazac
-Cápa
-Kardhal
-Angyalhal
-Vámpírhal
-Robothal
-Homár
-Kampechal
-Bohóchal

ásványok:
-Füst kvarc
-kék topáz
-Tanzanit
-Smaragd
-Rubin
-Fényességességes ékkõ
-Gyémánt
-rózsaszín ékkõ

Nyersanyagok:
-Ezüst
-Vas
-Arany
-Palládium
-Plutónium

van 33 féle METEOR(4 fajta méretben találhatóak)

ilyen rovarokat lehet összeszedni a játékba:
-Katicabogár
-Csótány
-Japán Cserebogár
-Szarvasbogár
-Vízibogár
-Pöttyös bogár
-Pillebogár
-Orrszarvúbogár
-Tribolite Bogár
-????(õõ..)

-Moly
-Királylepke
-Ezüstpöttyös kapitánylepke
-Metálszín zefírlepke
-Szivárványos lepke
-Vörös Admirális lepke
-Bíbor királylepke
-Zebramintás pillangó
-Zöld fecskefarkú(?) lepke

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

de miért olyan fontos kigyûjteni õket?
Ja meg katakombá K ? több van?
Igen, soxor próbálkoztam én is a katakombákban, de csak szivárványt kaptam. Szemetesekben hol? ahol kevés hal van ott van ládika? Te merre találtad? a gyûjteményrendezõvel az a baj,
hogy nem mondja milyen fajta kristály vagy milyen fajta fém, abból is hiányzik 3fajta, van ezüst, arany, fém meg palladium a többi 3 meg? köszönöm a segítséged
nonicks
gyüjteményrendezõvel kerestem de a térképen nincs állítólag a katakombánkban vagy a szemetesekben lehet találni vagy esetleg horgászás közben a ládában...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

az a "nagyon ritka" mégis merre van???merre lehet keresni? (kül. kimaradt a sárga zafír összesen van 10.)