44549
-
#13309 Na, kedvet kaptam én is a cseresznyéhez. Annyit írtatok róla. Remélem, haza is tudja hozni a simem, ha már rászánom magam Kínára. Nem szeretek már utaztatni, olyan unalmas. -
#13308 Nem szép dolog kidobni a jó kis üvegfalat. -
Coolfire #13307 Beszarás...kaptam 10 eurót az EA-tól.:)Már csak le kellene vásárolnom:)) -
Coolfire #13306 Használsz csaláskódot,vagy fent van a szabadtéri szarok?Mert amiatt nem tudnak a simek semmit sem hazahozni külföldről.Ezt a hivatalos fórumon írták.Bár,én nem használok semmilyen csalást,de amint lekaptam a szabadtéri szarokat rögtön "megjavult". -
Gné Era #13305 hehe..Párszor kiadtad az aludni parancsot te is:)DD Én a városba nem bírtam őket elküldeni,a hülye kerítés miatt nem fértek oda a kocsihoz. Na párszor ott én is kiadtam a parancsot,mire rájöttem mi a gond.De ilyet a teleporttal még nem is láttam:DD -
Gné Era #13304 Lejjebb írtam,a cseresznyével én is így jártam.1 db volt,ez a marha meg eltrágyázta. Mehettem vissza Kínába,mert persze elültetve még nem volt egy sem.(( -
Gné Era #13303 Nekem az ággyal az szokott lenni,hogy hetekig alszanak rajta,majd egy este nekiáll kiabálni a csaj,hogy nem fér hozzá az ágyhoz.És az istennek sem akar lefeküdni. Na ilyenkor kell másik ágyat vennem. -
#13302 Na, most egyelőre jó harmadik betöltésre. Lehet, hogy a twallan's mod oldotta meg, lehet hogy nem de nekem aztán mindegy, csak működjön. Bocs a tripla posztért, de hajnalban nem sok mindenki aktív, legalább nem kell már rá regálni. -
#13301 itt a videó a hibáról
Ha egyedül alszik valaki rajta, akkor megy, ketten nem ... ágyat cseréltem. Mondjuk érdekes, mert amikor ebben a játékmenetben voltam és nyomtam tovább, minden oké volt, csak nem mentettem el, betöltöttem és ez fogadott. -
#13300 felveszem videóra, majd linkelem, mert tényleg hihetetlennek tűnik. -
Ironman2 #13299 Az már elég nagy hiba.Ilyennek nem szabad előfordulnia -
#13298 lol, olyan hibát látott már valaki, hogy befekszenek az ágyba aludni és 5 másodperc múlva az egyik a fürdőszobába teleportál, a másik a nappaliba ... és minden alkalommal ... úgy néz ki engem megtalálnak a hibák, de ilyet, na :DD -
#13297 pedig hasznos a láda
abban tartom a perfect növényeim egy részét, hogy véletlenül se egyék meg
volt már olyan, amikor volt egy szem cseresznyém, és az a majom nem megette? vagy simán elhasznál bármit trágyának szívfájdalom nélkül
testingcheatsenabled true
buydebug
kell hozzá
a cuccokat ugyanúgy ki kell fizetni, csak meg tudsz venni olyat is, amit alapból ugye nem
amikor benyeli a cuccaidat amiket külföldön összevásároltál, akkor ez a kód felettébb hasznos
-
#13296 A Pets-ig fejlesztenem kell az asztali gépemet, pedig nem akartam
ez vmi iszonyat
szaggat, percekig tölt be egy egy épületet, kínkeserves
másik
azt magyarázzátok el nekem, ha a kölköt is viszem a buliba, ott az apja, akkor neki miért kell 10-kor felugrani, és kitörölhetetlenül hazaszaladni? Régebben ilyen nem volt, emlékszem első simem a gyerekével éjszakákat ült a könyvtárban -
Gné Era #13295 Na..Megjöttem Kínából. Tényleg tudtam lopni cseresznyét a kertből:)DD Viszont a ládát amit megvettem,gyorsan el is adtam mikor hazaértem.Igaz,hogy a csaj hazahozta,nem volt semmi gond,de úgy vettem észre,hogy akadozott tőle a játék.Amint eladtam,minden működik ugyanúgy. Valami lehet azzal a ládával:))Régi mentéssel játszom,lehet az új játéknál nem csinálja. -
Gné Era #13294 nálam sem..nem látni semmit. -
#13293 a kép
nálam nem tölti be -
Gólya #13292 mi nem látszik te?:) -
#13291 nem is látszik :) -
Gólya #13290 tényleg aranyos -
#13289 látom, le van rohadva a pimpandhost -
#13288 eddig nem volt baja, most meg van
nem kinlódom végig ugyanazt amit tegnap -
#13287 na itt a kicsi Én, ugye hogy már egész helyes?
főleg a kiskép
-
Gólya #13286 nem lenne egyszerűbb rendbe tenni a dolgokat?
persze te tudod, neked hogy felel meg:)
egyébként nekem szimplán a fix miatt volt gondom - minden probléma megszűnt, ahogy kiszedtük
azt viszont látom, hogy mi a különbség a régi mentéssel játszani és egy új játékkal -
#13285 amikor nektek bajotok volt, akkor hazahozták a cuccokat, most már nem
de nem baj, majd a buydebuggal megoldom -
Gné Era #13284 Na..megyek Kínába.)DDD -
Gólya #13283 mindenképpen jobb, mint a lekvárfőzés:D -
Gné Era #13282 Mi meg pénteken elutazunk 2 hétre.Előre kifórumozom meg simsezem magam.Hogy fognak hiányozni:)DD -
Gólya #13281 pedig ott ül a konyhaasztal alatt olyan 20 kg barack - néz kifelé, néz, de holnapig nem állok vele szóba:DD -
Gólya #13280 miért ne?:D -
Gólya #13279 én még zöldséget sose raktam azokba a ládákba:)
az összegyűjtögetett relikviákat, szobordarabkákat, köveket rakosgatom bele
az ásatás működik, tehát ha neked nem megy, akkor vagy a régi mentés vagy az ásatás-fix miatt nem oké
vagy visszakeresitek Ironmannek a hsz-át vagy kezdtek egy új játékot - más ötletem ehhez nincs
azt tudom, hogy én új simmel játszom, nincs semmilyen hack fenn és megy a játék gond nélkül - minden működik normálisan -
Gné Era #13278 Egész jól elcsetelgetünk:)DD -
Gné Era #13277 Nekem is régi mentésem van. De mivel úgyis kell mennem Kínába,megpróbálok hozni olyan ládát.Abba simán bele lehet pakolni a zöldségeket? Mondjuk azért jó ha az eszköztárában van vagy a hűtőben,hogyha a főzéshez kell. De majd referálok,hogy sikerrel jártam-e?:))))Viszont találtam Egyiptomban kiásni való cuccost,és tényleg kiabált a pasi,hogy nem fér hozzá. -
Gólya #13276 ejnye:D -
Gólya #13275 korábban volt róla szó, hogy a régi mentésekkel nem okés az új kieg.
erre van Ironnak pár oldallal előbb egy kis eszmefuttatása:)
nálunk is gubancol a hites játékában...ő egy régi családjával játszik -
Gné Era #13274 Mondjuk 3 db cseresznyét vettem,aztán jól megszívtam. Hazajöttem,még nem tudtam elültetni,mert kell hozzá 7-es szint a kertészkedésben. Benne volt az eszköztáramban. Utána meg a kertészkedés közben trágyáztam a legjobb trágyával..Erra a marha mind a 3 db cseresznyét rátrágyázta a kertre. Most mehetek vissza,ezek szerint Kínába a kertbe lopni:)DD -
Gólya #13273 nem mindent visznek ám piacra a megtermelt cuccból a parasztok sem:D
van amit meg határokon át is:) -
Gné Era #13272 Ja,én józan paraszti ésszel azt gondoltam:)DD -
Gné Era #13271 Kínában láttam ilyen cifra ládát,de mi az,hogy nem hozták haza? Az nem úgy van,hogy ha megveszed akkor belekerül a családi eszköztárolóba? Én ott vettem a törőket is meg azt a harci fát és bekerült a családi tárolóba és a csaj hozta haza. -
Gólya #13270 nem függ össze a piac és a termelt növény...mint ahogy otthon is megtanulhatod (illetve nem csak otthon - bárhol)bármelyik receptet a főzőcsatorna műsorából)
pl. cseresznye csak Kínában terem, te mégis tudtál venni Egyiptomban
Han kertjében és A Tudós Kertjében pedig tuti van cseresznye - ott szoktam feltankolni:)