44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Na, kedvet kaptam én is a cseresznyéhez. Annyit írtatok róla. Remélem, haza is tudja hozni a simem, ha már rászánom magam Kínára. Nem szeretek már utaztatni, olyan unalmas.
  • Svenson
    Nem szép dolog kidobni a jó kis üvegfalat.
  • Coolfire
    Beszarás...kaptam 10 eurót az EA-tól.:)Már csak le kellene vásárolnom:))
  • Coolfire
    Használsz csaláskódot,vagy fent van a szabadtéri szarok?Mert amiatt nem tudnak a simek semmit sem hazahozni külföldről.Ezt a hivatalos fórumon írták.Bár,én nem használok semmilyen csalást,de amint lekaptam a szabadtéri szarokat rögtön "megjavult".
  • Gné Era
    hehe..Párszor kiadtad az aludni parancsot te is:)DD Én a városba nem bírtam őket elküldeni,a hülye kerítés miatt nem fértek oda a kocsihoz. Na párszor ott én is kiadtam a parancsot,mire rájöttem mi a gond.De ilyet a teleporttal még nem is láttam:DD
  • Gné Era
    Lejjebb írtam,a cseresznyével én is így jártam.1 db volt,ez a marha meg eltrágyázta. Mehettem vissza Kínába,mert persze elültetve még nem volt egy sem.((
  • Gné Era
    Nekem az ággyal az szokott lenni,hogy hetekig alszanak rajta,majd egy este nekiáll kiabálni a csaj,hogy nem fér hozzá az ágyhoz.És az istennek sem akar lefeküdni. Na ilyenkor kell másik ágyat vennem.
  • aerolive
    Na, most egyelőre jó harmadik betöltésre. Lehet, hogy a twallan's mod oldotta meg, lehet hogy nem de nekem aztán mindegy, csak működjön. Bocs a tripla posztért, de hajnalban nem sok mindenki aktív, legalább nem kell már rá regálni.
  • aerolive
    itt a videó a hibáról

Ha egyedül alszik valaki rajta, akkor megy, ketten nem ... ágyat cseréltem. Mondjuk érdekes, mert amikor ebben a játékmenetben voltam és nyomtam tovább, minden oké volt, csak nem mentettem el, betöltöttem és ez fogadott.
  • aerolive
    felveszem videóra, majd linkelem, mert tényleg hihetetlennek tűnik.
  • Ironman2
    Az már elég nagy hiba.Ilyennek nem szabad előfordulnia
  • aerolive
    lol, olyan hibát látott már valaki, hogy befekszenek az ágyba aludni és 5 másodperc múlva az egyik a fürdőszobába teleportál, a másik a nappaliba ... és minden alkalommal ... úgy néz ki engem megtalálnak a hibák, de ilyet, na :DD
  • Mike at home
    pedig hasznos a láda
    abban tartom a perfect növényeim egy részét, hogy véletlenül se egyék meg
    volt már olyan, amikor volt egy szem cseresznyém, és az a majom nem megette? vagy simán elhasznál bármit trágyának szívfájdalom nélkül

testingcheatsenabled true
    buydebug

kell hozzá
    a cuccokat ugyanúgy ki kell fizetni, csak meg tudsz venni olyat is, amit alapból ugye nem
    amikor benyeli a cuccaidat amiket külföldön összevásároltál, akkor ez a kód felettébb hasznos

• Mike at home
    A Pets-ig fejlesztenem kell az asztali gépemet, pedig nem akartam
    ez vmi iszonyat
    szaggat, percekig tölt be egy egy épületet, kínkeserves

másik
    azt magyarázzátok el nekem, ha a kölköt is viszem a buliba, ott az apja, akkor neki miért kell 10-kor felugrani, és kitörölhetetlenül hazaszaladni? Régebben ilyen nem volt, emlékszem első simem a gyerekével éjszakákat ült a könyvtárban
  • Gné Era
    Na..Megjöttem Kínából. Tényleg tudtam lopni cseresznyét a kertből:)DD Viszont a ládát amit megvettem,gyorsan el is adtam mikor hazaértem.Igaz,hogy a csaj hazahozta,nem volt semmi gond,de úgy vettem észre,hogy akadozott tőle a játék.Amint eladtam,minden működik ugyanúgy. Valami lehet azzal a ládával:))Régi mentéssel játszom,lehet az új játéknál nem csinálja.
  • Gné Era
    nálam sem..nem látni semmit.
  • Mike at home
    a kép
    nálam nem tölti be
  • Gólya #13292
    mi nem látszik te?:)
  • Mike at home
    nem is látszik :)
  • Gólya #13290
    tényleg aranyos
  • Mike at home
    látom, le van rohadva a pimpandhost
  • Mike at home
    eddig nem volt baja, most meg van
    nem kinlódom végig ugyanazt amit tegnap
  • Mike at home
    na itt a kicsi Én, ugye hogy már egész helyes?

főleg a kiskép

• Gólya #13286
    nem lenne egyszerűbb rendbe tenni a dolgokat?
    persze te tudod, neked hogy felel meg:)

egyébként nekem szimplán a fix miatt volt gondom - minden probléma megszűnt, ahogy kiszedtük
    azt viszont látom, hogy mi a különbség a régi mentéssel játszani és egy új játékkal
  • Mike at home
    amikor nektek bajotok volt, akkor hazahozták a cuccokat, most már nem
    de nem baj, majd a buydebuggal megoldom
  • Gné Era
    Na..megyek Kínába.)DDD
  • Gólya #13283
    mindenképpen jobb, mint a lekvárfőzés:D
  • Gné Era
    Mi meg pénteken elutazunk 2 hétre.Előre kifórumozom meg simsezem magam.Hogy fognak hiányozni:)DD
  • Gólya #13281
    pedig ott ül a konyhaasztal alatt olyan 20 kg barack - néz kifelé, néz, de holnapig nem állok vele szóba:DD
  • Gólya #13280
    miért ne?:D
  • Gólya #13279
    én még zöldséget sose raktam azokba a ládákba:)
    az összegyűjtögetett relikviákat, szobordarabkákat, köveket rakosgatom bele

az ásatás működik, tehát ha neked nem megy, akkor vagy a régi mentés vagy az ásatás-fix miatt nem oké

vagy visszakeresitek Ironmannek a hsz-át vagy kezdtek egy új játékot - más ötletem ehhez nincs
    azt tudom, hogy én új simmel játszom, nincs semmilyen hack fenn és megy a játék gond nélkül - minden működik normálisan
  • Gné Era
    Egész jól elcsetelgetünk:)DD
  • Gné Era
    Nekem is régi mentésem van. De mivel úgyis kell mennem Kínába,megpróbálok hozni olyan ládát.Abba simán bele lehet pakolni a zöldségeket? Mondjuk azért jó ha az eszköztárában van vagy a hűtőben,hogyha a főzéshez kell. De majd referálok,hogy sikerrel jártam-e?:))))Viszont találtam Egyiptomban kiásni való cuccost,és tényleg kiabált a pasi,hogy nem fér hozzá.
  • Gólya #13276
    ejnye:D
  • Gólya #13275
    korábban volt róla szó, hogy a régi mentésekkel nem okés az új kieg.
    erre van Ironnak pár oldallal előbb egy kis eszmefuttatása:)
    nálunk is gubancol a hites játékában...ő egy régi családjával játszik
  • Gné Era
    Mondjuk 3 db cseresznyét vettem,aztán jól megszívtam. Hazajöttem,még nem tudtam elültetni,mert kell hozzá 7-es szint a kertészkedésben. Benne volt az eszköztáramban. Utána meg a kertészkedés közben trágyáztam a legjobb trágyával..Erra a marha mind a 3 db cseresznyét rátrágyázta a kertre. Most mehetek vissza,ezek szerint Kínába a kertbe lopni:)DD
  • Gólya #13273
    nem mindent visznek ám piacra a megtermelt cuccból a parasztok sem:D
    van amit meg határokon át is:)
  • Gné Era
    Ja,én józan paraszti ésszel azt gondoltam:)DD
  • Gné Era
    Kínában láttam ilyen cifra ládát,de mi az,hogy nem hozták haza? Az nem úgy van,hogy ha megveszed akkor belekerül a családi eszköztárolóba? Én ott vettem a törőket is meg azt a harci fát és bekerült a családi tárolóba és a csaj hozta haza.
  • Gólya #13270
    nem függ össze a piac és a termelt növény...mint ahogy otthon is megtanulhatod (illetve nem csak otthon - bárhol)bármelyik receptet a főzőcsatorna műsorából)
    pl. cseresznye csak Kínában terem, te mégis tudtál venni Egyiptomban
    Han kertjében és A Tudós Kertjében pedig tuti van cseresznye - ott szoktam feltankolni:)