44549
-
#13349 mire jó az ambrózia? -
#13348 A térelválasztókat meg lehet mintázni valahogy? Itt az alsó részükre gondolok. -
Gólya #13347 utazni jó:) -
Gné Era #13346 Köszi:))Megint utazni kell:)DD -
Gólya #13345 miért, hány kép van? nálam csak egy látszik... -
Gólya #13344 elmész Egyiptomba, ott azt hiszem a legnagyobb piramisban találsz élet- és halálnövényt is
ha meg már ott vagy, akár a feladatot is megcsinálhatod:D -
Gné Era #13343 Jól néz ki,csak az utolsó képen akkora orra van,hogy a mókus egy zsák mogyoróért nem menne ki a végére:)DD -
#13342 na már látszik -
Gné Era #13341 Plazmagyümölcs tortát csinált a simné asszonyság..Erre a pasi minden egyes alkalommal, mikor evett belőle,okádott mint a lakodalmas kutya.)DD A másik dolog,életgyümölcsöt hol lehet lopni??:))Ha már így a cseresznyére is kaptam ötletet tegnap.)) A jellegzetes magokat mind összegyűjtöttem a városban,plazmagyümölcs,lánggyümölcs,pénzfa lett belőle. Életgyümölcs nélkül meg nem lehet ambróziát csinálni. -
#13340 láttam hivatalos fórumon is ... ami érdekes, hogy egyre sincs hivatalos megoldás. -
#13339 Az is egy bug. Nemcsak te panaszkodsz rá. Korábban már volt rá panasz mástól is. -
#13338 az milyen, hogy fényképezek egyet a hikon géppel, és ott ragad fent a fényképező ikon, ha kinyomom akkor sem tűnik el és semmit sem lehet többé csinálni a simmel? :D -
#13337 Boldog szülinapot! -
Ironman2 #13336 Rámész a telekre,és a felugró ablakban van egy kis ikon a telektipus megváltoztatása.Változtatsd meg közösségi területre,és máris lerakhatod a közösségi telket.Az eszköztárban vannak házak is,és közösségi területek is,de te magad is gyárthatsz,csak nem mindegy hogy mit raksz bele.A közösségi területeknél pl:vannak pénztárgépek is -
#13335 Közösségi épületet hogyan lehet elhelyezni a városba? -
#13334 Hát, passz ... külföldi fórumon volt egy aktuális panasz erre, új patch miatt, azt hiszem generations, de nekem az nincs. Viszont az ambitions most volt frissítve nekem is ... mindegy, most megy, le is kopogom. :D -
Ironman2 #13333 BOLDOG SZÜLINAPOT COOLFIRE!
-
Gólya #13332 :DDD
sokan nem tudják/tudták ám:) -
#13331 Akkor ládát nem hozok haza. -
Gné Era #13330 Isten éltessen sokáig:)) Nem te öregszel,csak nőnek a gyerekek:)DD -
Gné Era #13329 Basszus. Miből gondoltam,hogy te pasi vagy?:)DDD Mondjuk kan gólyák is vannak:)DD -
Gné Era #13328 A gyümölcsöket hazahozzák. Csak azzal a ládával van valami baj. -
#13327 Látom új dizájnt kapott a topik:D -
#13326 Küldtem privit. -
Gólya #13325 naná hogy kíváncsi vagyok:D -
Glinda7 #13324 Jah, már észrevetted. :D -
#13323 Isten éltessen.
Na de nekem nem szoktak szülinapi ajándékot adni. Gondolom, ahhoz regelni kéne náluk, vagy valami. -
Glinda7 #13322 Nézd meg facebookodat, de itt is isten éltessen sokáig erőben, egészségben! :) -
Coolfire #13321 Ma vagyok 38.:) -
#13320 Ajjaj, nekem is fent vannak a szabadtéri cuccok. Akkor le kéne szedni? És azt hogy lehet? Csak úgy uninstall és kész? -
#13319 Különben így kéne nekem is, de nincs szívem semmit leszedni, hátha valamikor majd kéne. -
#13318 Nem is kell. Nekem mást jelent az a szó, hogy hites. Ha érdekel, privátban megírom. -
#13317 Köszi. -
#13316 Azt hogy csináltad? -
#13315 Ez durva. És mitől lehet? -
Gólya #13314 hátazuram:DDDD
de egyelőre nem kaptam felhatalmazást, hogy felfedjem a kilétét:) -
#13313 Tényleg helyes. De miért csináltad? -
#13312 Azért csak jól érzed majd magad, és nem fog eszedbe jutni a sims meg a fórum. -
#13311 Mindig írod ezt a hitest, őt ismerhetjük innen a topikból? Mondjuk nem tudom, mit jelent nálad maga a szó, de valószínűleg nem azt, amire én gondolok. -
Gólya #13310 hát nekem nem kellett:))
de ígérem, ahogy hozzájutok a nagy géphez, megkeresem, honnan van