Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én plüssmacit termesztettem rajta régebben.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Már rájöttem az omninövényre...Amivel táplálod az nõ rajta...Ha angyalhallal eteted azok lógnak rajta..De még otthonra nem tudtam beszerezni..El kell járnom az intézethez.. ott van egy. azt etetgetem..tök jó😊))
Sziasztok!!!

Nemtudjátok hogy lehet-e csigalépcsõt letölteni?

ambrózia növény nincs..ellenben a fõzés szinted ha 10-es a kertész szinted 10-es és találsz életgyümölcsmagot,azt elülteted és horgászol hozzá a temetõben éjfél és reggel 5 között kampechalat angyaéhallal akkor eltudod készíteni az ambróziát és attól nem öregedsz..
szia!
a padló+fal és mindenek a színét úgy tudod változtatni, hogy építkezés módnál van egy kis festõkészlet szerûség lent a menüsorban arra rákattintasz és a festõkészlettel bármire kattintva kiad egy színpalettát ahol megváltoztathatod a színét.
Az omnia növényre énis kíváncsi vagyok meg arra is hogy milyen különleges növények vannak még amiket találni lehet. Pl ilyen hogy pénzfa vagy ambrózianövény hol lehet találni?
Sziasztok!
Kérdésem lenne..Omninövénynek mi a lényege?? Magot nem találtam,viszont a labornál van egy kifejlett omninövény amire azt írja ,hogy betakarítható.De az opcióknál azt írja,hogy nézzem ,vagy beszéljek hozzá,vagy ellenõrizzem az ételszintjét..Ha az utóbbit választom,azt írja ez a növény még nem kapott semmit..Mivel kell megetetni ,és hogyan?? és mire használhatom ha már magam is tudok ilyet termeszteni? A másik kérdésem: építkezés módban is van több lehetõség a falak és a padló színösszeállításában? Mert a vásárlás módban a bútoroknál lehet véletlenszerût, és akkor egy csomó színt kiad még..de a falak és padlóknál nem jöttem rá,hogyan kell. Köszi elõre is..
Vannak letöltéseid? pl. kikockázás-eltüntetõ censor hack? Lehet, hogy azt nem szereti. Patch-elés elõtt vedd ki a Packages mappát a Program Files/Electronic Arts/Sims 3/Mods mappából. Utána, ha már frissített a játék, vissza lehet tenni.
Már persze ha vannak cuccok a Packages-ben egyáltalán.

Pescado megcsinálta a Sims3-ra is. Betette az Awesomemod-ba.
(Ez egy globális hack, ami felülírja az egész Sims3-at. Én ezzel játszom, így nekem van maxmotives-om. 😊) <#eljen>

köszi a locsolót megtaláltam!
Lenne még egy kérdésem, akinek eredeti játéka van, ugye írják, hogy letölthetek egy ingyen várost. Ezt mindenhol kerestem, de nem találtam hol lehet letölteni. A sim pontokat megtaláltam de a város nemtudom hol lehet. Meg tudja mondani valaki akinek már sikerült letöltenie?? köszi!
Joschka
Távolítsd el a játékot a gépedrõl, majd rakd fel újra, és utánna próbáld meg a frissítéseket feltenni.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Ez a kód bizony a Sims 3-nál nem használható... ez még a Sims 2-é!<#nevetes1><#wave>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

maxmotives

Joschka
Hát pl. van olyan cheat kód amit, ha használok akkor nem kell állandóan a sim szükségleteire figyelnem, hanem az "élet" más dolgaiban is részt tud venni. Én erre gondoltam.

biliard10
sziasztok mi a baj hog nem megy fel a javitocsomag pedig eredeti a játék sos <#help>sos<#help>sos

Mike at home
mondjuk ezzel nem értek egyet
ha valakinek úgy is örömet tud okozni a játék, hogy csal benne, tegye

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mert a locsoló, fõleg ha automatává fejleszted elintézi maga a locsolást

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nonicks
akkor mi értelme a játéknak?
ha végig csalod az egészet...
...sims-nek hangulata van és a csalás haza vágja ...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Joschka
Cheat kódról te még sohasem hallottál?

Van olyan állás ahol fotózni kell?

nonicks
nem tudom te mivel játszol de szerintem idõtakarékos a locsoló...
(a sims 1 órán át van a wc-én meg 1 órát zuhanyzik...plusz dolgozik 12 órát...nehéz mellette locsolni is)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Joschka
Minek locsoló? Kattints az egyik elültetett növényre és válaszd ki a kert gondozása opciót. A simed locsolni fogja majd egy csöves kannával, és a gazt is kiszedi a növények közûl.

predator1982
az alapból benne van a cuccok között. legalább is én láttam ott a múltkor

pred

Sziasztok! Hogy tudok locsolót venni? Mert egy csomó palántát ültettem és könnyebb lenne ha legalább locsolni nem kéne õket 😊
köszi
Szpisti
Vetess vele fõzõs könyveket a könyvesboltban azokat olvassa ki sorban (1-2-3)...

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

biliard10
(bocs ha off)

biliard10
sziasztok lehet a jártsságal csalni csak azért mert van a simemnek 1 fözés jártssága de nem megy továb pedig már 8 ételt elkészitetem a legjobb gáztuzhejel

megoldódott a probléma!
ujra telepítettem és simán felment.
censor patch bekavart

Hali! valamiéret nem todom feltenni az uj patcht mert azt irja ki hogy invalid file found
Mit tegyek? elõre is köce

Mike at home
hát nem egészen

Mike at home
miért ne tudná tartani a kapcsolatot
azzal nem kezdesz újat
csak amivel nem játszol, játszik a gép, meg öregednek is keményen, de ezt is ki lehet kapcsolni ha zavar

CptObvious
Jelenleg csak 1 aktív háztartásod lehet - se kód nincs rá, se pedig javítás, hogy több háztartással is játszani tudjál párhuzamosan.
Szóval a kiköltözök itt már tényleg a saját életüket fogják élni 😛

vagy csak rákéne még jönni valamire 😄 bár azt nem hiszem

Szia! Csak 1 embert szeretnék elköltöztetni, de azzal utána nem tudok játszani hacsak nem õt választom aktív háztartásnak, de viszont akkor meg azzal nem tudok játszani ahonnan elköltöztettem. Max csak úgy ha elmentem õt választom aktív háztartásnak, de akkor meg a "szüleivel" nem tudja tartani a kapcsolatot mert ugye újat kezdtem és abba õk nincsenek benne. 😞

Mike at home
mindenkit, vagy csak 1 embert a családból?

Mike at home
játsz nyugodtan a sims2-vel, a sims3 is jó lesz majd valamikor, úgy a 4-5 kieg után

Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban 😊hátha valaki tud segíteni.
Van 1 családom ahol 2 felnõtt és 3 gyerek van. Elszeretném költöztetni õket másik házba,de hiába fiatal felnõtt az egyik már ha elakarom költöztetni vele nem tudok külön játszani, mert ugyebár ki kell választani az aktív háztartást. Ezt nem tudom, hogy van-e ehhez kód vagy javítókód vagy ez ilyen? mert ha igen akkor ez nagyon rossz a 3-ban a kettõben legalább tudtam játszani velük külön-külön is. Ha pedig újat kezdek nem látom azokat a családokat amik már benne vannak.
😞

CptObvious
Onager
Ha még csak most jutottál el a Sims 2-ig, akkor most hagyd is abba! Feltéve, hogy szeretnél játszani a Sims 3-mal.
Mert ha huzamosabb ideig játszol a második résszel, és még beszerzel néhány kiegészítõt is, akkor a Sims 3-nál támadhat némi hiányérzeted. (Nekem legalább is így volt)
Igazából olyan lényegi különbség nincs a 2 és a 3 között. A három ugyan az, mint a 2, csak új köntösben, kicsit feltupírozva. A nyitott szomszédságot leszámítva a többi újítás nem olyan látványos.
Ha tetszik a kettõ, akkor valószínûleg a három is tetszeni fog. (És erre lehet, hogy csak 2-3 hét után fogsz ráunni 😛)

dani71
ctrl+shift+c
Ezt nyomd meg játék közben, akkor behozza a konzolt, oda beírhatod a kódokat.

dani71
hogy tudnám beírni a kódokat?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Sziasztok!

Én még csak most jutottam el odáig, hogy beszerezzem a Sims2-t. Igazából csak a Vár az Üzlet miatt kellett, és nagyon bejött, de nem volt túl hosszú a játékideje, kb. egy hét után meguntam.

Most érdekel a Sims3. Tudtok valamit mondani nekem róla, hogy miért érdemes beszerezni?
Sziasztok 😊

Meg tudjátok mondani nekem, hol találom a locsolót? Eddig csak a tûzcsapot sikerült 😄

Köszi!
Engem az zavar, ha a tipegõvel akar vlmit kezdeni a simem, akkor a tipegõ elgaloppozik egy huszonnegyedik szobában, és ott lehet fölvenni (gondolom, h fix méretû szabad terület kell a mozdulathoz, és ott van rá lehetõsége)...
Nagyonszépen Köszönöm a segitséget:-)))))
CptObvious
Létezik.
Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3 mappába kéne lennie a Downloads mappának.
Ha nincs, akkor csinálj egy új mappát, nevezd el Downloads-nak és tedd bele a letöltött cuccokat.
Bár ide ugye csak a Sims3Pack kiterjesztésû fájlok kerülnek.

Ha valami egyebet töltöttél le, pl a Mod The Sims-rõl akkor azt lehet máshova kell pakolni. Viszont akkor meg az oldalon a leírásban ott kell lennie, hogy hova kell rakni a fájlokat.

Nekem nincs olyan mappám..Létezik???
Mike at home
downloads

Sziasztok!Ha letöltöttem 1-2 skinpackot hova tudom azt bemásolni?
Netrat
Uninstalláltam az egészet, és telepítem újra, de most nem rakom fel az 1.4.6 Patchet, mert attól (vagyis hát az után) dõlt magába.

Netrat
Köszönöm, kipróbálom a megoldási javaslatot, és átnézem a telket is alaposan...

A parkban viszont a színházzal szemben ott áll elmozdíthatatlanul 4-5 egymásba olvadt autó, egy másik pedig a szökõkútnál parkol...

Az a helyzet, hogy rég nem láttam ennyire bugos állapotban kiadott játékot.

rage
Hasonló volt nálunk is, aztán mikor jobban szemügyre vettük a talajt, akkor megláttuk az akvárium kipucoló munkás eldobott hálóját.
De alig lehetett észrevenni a földön.

Moveobjects on-nal lehetett felvenni, s kitenni valahová messzire a házból. Törölni sem engedte...
Nekünk is pont a hûtõtõl "torlaszolta el" az utat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CptObvious
Itt találtam megoldást:
http://www.modthesims.info/showthread.php?t=361515

Úgy tûnik, hogy magával a játék motorjával van a probléma. Szóval, ha az eddigi patch-ek fent vannak nálad és még így is ott vannak az akadályok, akkor várni kell, hátha késõbbiekben javításra kerül.

Addig is, van egy megoldás(szerûség):
El kell menteni a telket, aztán törölni, majd újra lerakni.
Ez elméletileg orvosolja a problémát.