44549
-
Gólya #13389 hogyhogy nem tudsz letölteni? -
#13388 Regisztráltam a Mod The Simsre, de nem tudok letölteni róla. Bosszantó, mert ott tényleg van üvegfal. -
#13387 És jól néz ki az a hűtő? Egyszer régen már volt róla szó, de nekem nem sikerült megszereznem. -
Gné Era #13386 Na végre megvan a hűtő amiben nem romlik meg semmi. És életgyümölcsöm is kelt ki,tehát nem kell mennem Egyiptomba lopni:)DD -
#13385 Ja, félig-meddig. Semmi sem tökéletes ezen a földön (mondta a róka). -
#13384 Na jó, nem mindegyiknél, de van olyan is. Ne legyünk telhetetlenek, ugyi. -
Gólya #13383 akkor innentől gond egy szál se:) -
#13382 Á, most nézem, ezek nagyon rendesek, lehet választani, hogy Package vagy Sims3 Pack formátumban akarom-e leszedni. Szuper! -
#13381 Az urak már leírták, hogy kell. Fel is telepítettem a Helper Monkey-t, és szépen nem működik. Kértem közönségsegítséget is (=fiam), ő is megpróbálta, de nulla eredmény. És nem értem, ha mindenkinek működik, nekem miért nem??? -
Gólya #13380 és ugyan a játékba nem léptem be, de még megvan a kis papír, amire felírtam az utolsó letöltött házakat...
mindkettő a tsr-ön van: az egyik a French Provence (73821 a száma) a másik a Glass House (57935)- ez utóbbira gyanakszom üvegfal-ügyben, sőt kockáztatom, hogy azook is Viragtól vannak (az előző link) -
Gólya #13379 hát most nem tudom, lehet hülyeséget írok, de nem azokhoz kell a Helper Monkey?
szerintem kicsit szorongasd meg itt az urakat, hátha valamelyikük hajlandó segíteni - én béna vagyok ehhez a részéhez...én csak játszom...
az én letöltéseim zip, rar... -
#13378 Ezek gyönyörűségesek, de még mindig nem tudom berakni a játékba a PACKAGE fájlokat. -
Gólya #13377 mijazmijaz...hát a modthesims:)
de még mindig nem tudom linkelni, mert nem megy:(
viszont közben találtam ilyet -
#13376 Nekem mind a kettő. Ilyen kis harácsolós vagyok. -
#13375 Én kerestem. De jó lenne, ha elárulnád, mijaza MTS??? -
#13374 Hazahozta. Elültette, és már szüretelt is. Úgyhogy cseresznyekérdés nálam megoldva.
Ez a kód hogy működik amúgy, és mire jó? -
#13373 A klónozást. De így érthető. -
Coolfire #13372 Egy kicsivel kevesebbe,igen.:) -
Gólya #13371 utólagosan...minimum még ennyit
remélem, kevesebbe került, mint a tavalyi... -
Gólya #13370 hogy felvág azzal a tizennyolc évével.... -
Gólya #13369 nem kell állat...időjárás kell -
Gólya #13368 Swen vagy Era - amelyikőtök keret nélküli ablakot keresett: az Mts-en biztosan van - sajna most épp elérhetetlen, nem tudok linket adni, a házat, amivel jött, még ma megkeresem - talán lesz időm rá -
Gólya #13367 írtam lejjebb, hogy Egyiptomban van ha igaz, a legnagyobb piramisban - egyébként kapcsolódik egy egyiptomi küldetéshez is -
Gné Era #13366 Én is néztem másik topikban róla leírást. Szerintem nagyon állat lesz:)) -
Gné Era #13365 Örülök,hogy azért sikerült leírni:)DDD bocs:)) -
Gné Era #13364 Lentebb írták,hogy Egyiptomban valahol valami sírkamrában van. De most még megvárom,amíg ezek a jellegzetes magok kikelnek.. Hátha lesz közte..Egy lánggyümölcsöt sikerült beszereznem..De ha az a szaros pénzfa amiből annyi van mint a szemét,akkor kidobom. -
Gné Era #13363 Galériában néztem,valami szőke tincses fiú volt meg még két kép..de már nincs fent egyik sem... -
Ironman2 #13362 Sims 3 Pets megjelenési dátum:
Okt 18 USA
Okt 20 EU
1 héttel előrébb hozták a megjelenést -
#13361 mivan? milyen utolsó képen? -
#13360 rsszuk keszel tőle
rosszúl leszel tőle -
#13359 ha nem vagy vámpír, rsszuk keszel tőle
életgyümölcsöt nemtom, én is azt keresem -
#13358 HBD te kis szaros :) -
#13357 azt hazahozza
ha mégsem akkor a buydebug-gal hozzá tudsz jutni egy palántához -
#13356 már a klónozást vagy a gyereket? kellett az utód, és nem akartam, hogy random dobjon valamit a gép
life fruit throught the generations
talán a mostani kiskölöknek összejön még a halála előtt -
#13355 aha, én meg kikapcsolom az öregedést. -
#13354 -
Gné Era #13353 Az ambróziát ha megiszod,fiatalít. Az adott kor elejére visz.Kell hozzá 10-es horgász tudás,10-es főzéstudás,és életnövényből és kampechalból készül.Én szoktam velük etetni,akkor mikor már csak pár nap van az öregedésig. -
Gné Era #13352 Igen.Ugyanúgy mintha falat festenél. Az alsó részét meg tudod festeni. -
#13351 Nekem az Xboxom szenved hasonló tünetekkel :D -
Flora2 #13350 Figyelem, hőségriadó.
Kérjük a Simsezőket, hogy a jellemzően több órás folyamatos simsezés közben fokozottan ügyeljenek számítógépük hőmérsékletére: a gép belsejét gondosan portalanítsák, a külső szellőzőnyílásokat is ellenőrizzék, majd játék közben a felforrósodott gépházat egy-két ráhelyezett, száraz konyharuhába burkolt jégakkuval kellemesen hűtsék.
Jégakkuzás közben időnként ellenőrizzük, nem történik-e párakicsapódás, a hidegnek száraznak kell lennie.
Simsezés közbe iktatott kávészünet idejére kapcsolják ki felhevült monitorjukat, hogy ő is lehűlhessen kicsit.
Gondoljanak az esetleg meghajtóba helyezett lemez elolvadásának elkerülésére (no-CD indítás rulez).
Happy simming!