Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
de te - úgy látom - rohadtul ráérsz😄DD

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

predator1982
aha kösz:-) elõtte már volt egy figurám aki költözhetett volna, de aztán nem tettem, karrierista lett, viszont neki volt egy saját lánya. aztán telepités miatt elölrõl kezdtem, és az a figurám aki most van,szintén karrierista,neki nem is volt ideje kapcsolatra a munka mellett, igy örökbefogadtam egy lányt, aki már felnõtt, na vele akarok valamit majd kezdeni,mármint hogy házzasság stb. de ahhoz hogy házasodjon romantikázzon,és mindenben jó legyen,ahoz iszonyú kevés az ideje....

pred

A házasság romantikánál jön elõ, ha már eljegyezted. Elõször együtt kell járni, (persze nem árt ha egyedülálló, ha nem az akkor megkérheted, hogy szakítson a partnerével) aztán javasoljon házasságot (ez az eljegyzés), - ha jól emlékszem akkor az is szükséges, hogy tökéletesen ellenállhatatlan legyen - aztán már ott lesz az esküvõ (tartson titkos esküvõt vagy valami hasonló.
Nem árt ha van közös jellemvonás, de azt hiszem anélkül is lehet. Lehet esküvõi bulit is rendezni, de azt én még ne próbáltam.
Remélem sikerült nagyjából érhetõen leírnom :-)

SiteDisagner
300 letöltött cucc mellett is rezzenéstelenül megy.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

miért menne tönkre?
eddigi tapasztalatom szerint semmi baja a letöltött cuccokkal

predator1982
hát nekem a házzaság opció még soha sem jött elõ, biztosan én csinálok valamit rosszul😄 egyszer volt csak összeköltözés opció, de ott szerintem a csajnak a pasihoz kellett volna költöznie, amit nem akartam,igy nem költöztem😄

jah és egy kérdés : nem tudom hogy ez a játék hibája volt-e de nektek volt olyan hogy a tipegõs gyerek nézte a gyerekadót, és néha átváltozott??? én elõször megijedtem aztán csak röhögtem. csak egy pillanatra ugyan, de átváltozott😄DD észlelt már valaki ilyesmit?

pred

én még nem mertem letölteni semmit....félek hogy a játék tönkremegy tõle..nekem eredeti játék van...és elég labilis a dolog....de lehet hogy kiróbálom...
Beállításoknál, belemész a város szerkesztés opcióba,ott van olyan hogy üres házak.Ott találod a feltelepített házakat. 😊

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a letöltött házak hova kerülnek be a játékba a feltelepítés után?
Elõre is köszönöm a választ!
Sziasztok! Azoktól kérnék segítséget, akiknek eredeti játékuk van, felregisztráltak az oldalra és töltöttek már leonnan cuccokat. Én töltöttem le ingyenes csomagokat, valamint az ajándék 1000 simpointot is elköltöttem és az ingyenes várost is letöltöttem, de mindegyiknél azt írja ki a játék, hogy hiba történt a letöltés közben. Töltöttem le más játékosok által felrakott cuccokat is de azok gond nélkül lejöttek és használhatóak a játékban. Mi lehet a gond?
köcce. Olyan cheat nincs, ami jutalom pontokat ad hozzá?

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nagyon sokat kell vele beszélgetni.minden opciót használj ki és elõbb- utóbb felajánlja ezt a lehetõséget...
és mért nmem ajánlja fel? Nem találom sehol ezt az opciót.

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Igen.Nincs nem béli megkötés,összeházasodhatnak.

Mike at home
lehet egyedül igen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SiteDisagner
Én is utána néztem annó, de még a hivatalos fórumokon sem volt infó róla...

Na végre..Annyit kertészkedtem hogy a zöldséges kérte hogy vigyek 10 kitünõ papsajtot és a boltos honorálni fogja ..Kapok valamit amit termeszthetek magam.. Remélem az a rohadt omninövény lesz😊))
hali!
Két csaj összeházasodhat fiatal felnõtt korban?

Na jó, rágugliztam. (Ugye, milyen szuper angolul játszani? Mert így tudom, milyen játékbeli elnevezésekre kell rákeresni.)

Egyelõre még nem találtam olyan fórumot, ahol tudják, ki ez. Az egyiken valaki bedobta, hogy ez egy olyan elõadómûvész-illuzionista, akit parti idején meg lehet rendelni telefonon a Services / Szolgáltatások menüben, és akkor eljön a partira és produkálja magát a vendégek elõtt. De a többiek hamar kiderítették, hogy erre nincs bizonyíték, mert nem próbálta ki. Utána kipróbálták, és nem volt ilyen opció a telefonban.

Itt is ezt találgatják (képekkel):
A "Magician" rejtélye

SiteDisagner
Nem rég írtam, hogy én is találkoztam egyel, de nem kaptam választ ezzel kapcsolatban. Ugyanez volt, mint nálad, csak érdekelt, hogy miért bûvész. Én is az akarok lenni😄

Ja és még egy, amire nem tudok rájönni:

- ki az a sehol nem lakó NPC, aki idõnként felbukkan a semmibõl a Central Park közepén, cilinderben, frakkban, kifestett arccal, fehér kesztyûben, áll ott pár percig, aztán vagy elenyészik a semmibe, vagy kimegy a park széléhez és limuzinba száll és elhajt? Egyszer sikerült megszólítanom, mielõtt eltûnt volna, és azt válaszolta, hogy õ bûvész ("Magician")? Van egy nõi és egy férfi változata is, random, hogy melyik mikor jön elõ. Szóval, mi a szerepük??

Nekem meg hosszú idõ után most lett végre megint idõm rá, úgyhogy lennének is kérdéseim azokhoz, akik már meg is unták 😊

- úgy emlékszem, azt olvastam, hogy ha elérik a simek a 10-es legfelsõ szintet a karrierjükben, akkor valami jutalomtárgyat kapnak (?). Nálam most kezdik elérni, de még egyik se kapott semmit. A rendõr oké, kapott egy rendõrautót, de azt még 4-5-ös szinten kapta. A polgármesternõm pl. 10-es szintû politikus lett, és semmi, nada.

- Hogy van ez az esküvõ? Szerveztem egy otthoni esküvõi partit a kertbe. A menyasszony házánál (tudom, a võlegénynél illik...). Meghívtam a partira a võlegényt, és a vendégeket. Természetesen elõzõleg már el voltak jegyezve. A parti alatt akárhányszor megpróbálta az "összeházasodást" kezdeményezni a menyasszony a võlegénynél, a võlegény sose reagált rá. Aztán a parti végén kétségbeesésemben megkértem a võlegényt, hogy költözzön be - beköltözött - és így már végre össze lehetett vele házasodni. Most ezt nem értem: mindkét jegyesnek egy házban kell laknia egy nyilvános esküvõ megtartásához?

- Azt jól látom, hogy a gyereket egyedül lehet otthon hagyni? Mindig frászt kapok, ha egyedül ér haza suli után, a szülõ meg késõ estig sehol. Ilyenkor a Sims2-ben már vitte is el a szocmunkás. A Sims3-ban mikor jön? Csak az éheztetés miatt? Vagy a rossz jegyek miatt is? Itt mire kell figyelni?

Köszönöm elõre is a választ.

kem001
Én szoktam vele játszani elég sokat, de tényleg unalmassá válik egy idõ után..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Én is ritkábban veszem elõ. Valahogy erre utazhatnak, hogy az alapdolgokat tették csak bele, és ezt hamar meg lehet unni. Ideális melegágya a kiegészítõknek. 😄

De rég jártam erre..Igaz simsezni sem simseztem..Nemigen van idõm mostanában...De látom másnak sem nagyon..
Joschka
Mások már próbálták 64-bitre felrakni, de írták, hogy meg se mukkant.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Majd ha megveszem akkor kiderül....(mert majd megveszem, majd..)

kem001
XP-t és Vista-t ír csak a readme fájl, de próbáld meg

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

A Sims megy a Windows 7 64bit-en?

kem001
Új cucok kiegészítõ fog megjelenni: Modern Loft Stuff címen. (modern tetõtéri cuccok) Remélem lesz benne tetõtéri ablak xD

Joschka
Ja, majd el felejtettem! Az NVidia meghajtó probléma Win XP SP3 alatt észlelhetõ!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
<#integet2>

predator1982
jah igy már értem:-) köszönöm a választ!

pred

nem minden hozzászólásra kell válaszolni..nem kell mindig inget felvenni😊DD
ha találsz egy követ,az bekerül az eszköztáradba..ha megnyitod az eszköztárat rámész a kõre kiírja hogy milyen csiszolást kérsz..kiválasztod..a simsed kiviszi a postaládába és másnap vagy harmadnap hozza vissza a postás amirõl értesítést is kapsz..ha kiveszed a postaládából ugyanúgy visszakerül az eszköztáradba..nagyon szép csiszolások vannak és utána a követ kiteheted dísznek..mág párnát is tehetsz alá..
predator1982
biztosan volt már ez a kérdés, de nem mindig olvasom végig a hsz-eket, szóval ha találok követ, azt úgy hallottam hogy a postaládába kell betenni hogy megcsiszolják. nekem nincs ilyen opció, kell valami hozzá??

pred

Mike at home
a topikban nincs warez. ezért van lezárva a topikban.
talán végig kéne olvasni az egész sort, és értelmezni.
nem vagy te hülyegyerek, fel tudod fogni
miért volt hülyeség?
mi bajod van, megjött?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

akyyy
akkor miért van kiirva, hogy "A Warez téma lezárva!"
monjduk ez a world adventures posztert is hülyeség volt kitenni le is tiltom adblockal.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bocsi hogy már megint ezt kérdezem, de a trilobita bogár véletlenül nem idõhöz van kötve? pl.: 3-4ig lehet csak megfogni, vagy mnint a kampechal kifogás éjféltõl hajnalig lehet kifogni...

jelentkezz be, másképp elérhetetlen

az ajánlott helyen erre is megtalálod a választ

Mike at home
nincs bezárva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kiegészítõ újdonságai:
-Lehetõség múmiává változni
-Kihívások elfogadása,kincskeresés,barlangok felfedezése és még sok más
-Híres területek felfedezése amik Egyiptom,Kína és Franciaország paródiájára épül
-Új növények és halak
-Puzzlek,csapdák bevezetése
-1000 simspont
-új halálnem a múmia átka
-nincs több rabbit holes

Jah és rosszul emlékeztem mert egy nappal késõbb adják ki november 17-én,na mind1 egy nap ide vagy oda.Illetve ez a kiegészítõ nem új tárgyakra épül,hanem inkább új lehetõségekre.

Gyocsika
Köszi a karriereket!

Olyan kérdésem lenne, h letöltöttem, ilyen .package kiterjesztésû fájlokat. Ezeket hova másoljam be? Van hozzá readme, az azt írta, h csináljak a fõmappában egy Mods/Packages mappákat, és ebbe rakjam bele. Ezt tettem, de nem mûködik sehogy sem.

Hogy tudnám megoldani?
Köszi

akyyy
a warez téma miért lett bezárva?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SiteDisagner
jah vmi info a kiegrõl hol?

A legjobb a múmiává válás lehetõsége lesz 😄

november 16.

Mike at home
mikor jön a kieg, lehet már tudni a dátumot?