44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Valójában költői kérdésnek szántam. Merthogy nem jó, ebben megegyezhetünk.

Ezek a tenyészbika pasik...
  • Flora2
    Azt mondjátok meg nekem (nekem még nincs meg a Generations), hogy ez a képzeletbeli barát választható dolog, hogy legyen-e, vagy tőlem függetlenül megjelenik? És minden egyes gyereknél megjelenik, vagy csak random egyeseknél, vagy függ valami tulajdonságuktól, hogy kinél?

Annyira azért még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy kell-e nekem a Generations. Az tuti, hogy a Pets nem kell, a Sims2-ben is azt az egy kieget bántam meg, hogy megvettem.
  • Flora2
    Nem értem a kérdést. Ki mondta, hogy jó? :) Egyáltalán nem jó, bénán van megcsinálva alapból a népesség alakulása. A sima, moddolatlan vanilla játékban ha több generáción át játszol, a város egyrészt fogyni fog létszámban, másrészt elöregszik. Ha csak nem gyártja valaki aktívan a CAS-ban az újabb és újabb friss családokat, és költözteti be őket manuálisan üres házakba, hogy fellendítse a népsűrűséget. Vagy hacsak nem harcol ellene aktívan tenyészbikákkal, mint Mike. :)
  • Svenson
    Hova lett a gatyája?
  • Svenson
    Azt mondd meg, mire jó, hogy nem egymással táncol a fiú meg a lány, hanem egy képzeletbeli baráttal? Engem ez a képzeletbeli barát amúgy nagyon irritál.
  • Svenson
    De mire jó az, ha elöregszik?
  • Svenson
    Igen, az tök jó lenne, vagy lehasalhatnának a földre, esetleg törökülésben. Vagy a tipegők a lábukat maguk mellé két oldalra rakva ülhetnének, ahogy a valóságban is szoktak sokszor. Inkább megmutatom, nem lehet leírni.

Így

• Svenson
    Akkor passz. A gyerek egy egyéniség.
  • Mike
    szerintem elsö körben ne telepitsd ujra, hanem szedd ki a saját tartalmat
    valszeg vmelyik letöltött tárgy illetve valami okozza
  • Ironman2
    Az nem normális...DDD
    Telepitsd ujra a játékot
  • Motoroj
    Csak egy kérdésem lenne:

Az normális hogy tízpercenként lefagynak a simeim, és resetsimmel is csak többszöri próbálkozásra sikerül felállítani őket?
    Lassan már több idő megy el a visszaállítással, mint a játékkal.
  • lucifer9393
    Keresd a hibát kép eléször a parasztos gyűrűk urás csajra gondoltmm, de óóó várjunk csak oppá b*zdmeg az anyja

Második videó alatti második zene a kedvencem.... nem bírok róla leakadni...

erre gondolok... iszonyat jó partyszám...
  • Ironman2
    eheh.Vannak furcsaságok:

• Mike
    köszi
  • Ironman2
    Late Night óta van a ricsajláda a buliknál
  • Ironman2
    Mindjárt megnézem.Sok minden effektust tud,és lehet állitani is hogy véletlent generáljon,vagy mindig ugyanaz legyen
  • Mike at home
    füst gép honnét van? :o
  • Mike at home
    elég béna ez a tánc
    de legalább itt mozognak
    nálam csak álltak mint bálám szamara
  • Ironman2
  • Ironman2
  • Mike at home
    aztán amikor átváltoztatja élővé, kiderül, hogy fiú :DDD
  • Mike at home
    egyébként isncs Egyiptomban semmi dolguk
    bár Kicsi Ént lehet, hogy eliszem a piramisokhoz, lásson már múmiát
  • Mike at home
    ha házaspár lenne, akkor alig szaporodnának, no meg állandóan menne a fétékenység a félrlépések miatt
    így meg bárkivel lefekhetnek :)

unokatesóval simán lehet ketyózni a sims-ben

gondolj bele, élnek a várisban max 50-en, még jó hogy beltenyészet lesz

egyébként meg Kinában az előző simemnek (aki a mosztni történetben már meghalt) is volt pár gyereke, mostani 4 csillagos ztáromnak is van már gyereke Kinában, de lesz egyiptomban is, ha talál vmi nőt akivel szóba elegyedhet :D
  • Ironman2
  • Ironman2
    Módosítottam egy kicsit a házamat,mert voltak benne hibák,itt van az új változat:

http://www64.zippyshare.com/v/9226815/file.html

Nyári villám a neve
  • Mike at home
    bár ilyen szempontból a 2 még überelhetetélen
    anno egyetemre is 2 jóbarát ment, ott meg az volt, hogy amig A dugta B csaját a liftben, addig B dugta A csaját a tetőn lévő jakuzziban
    sosem buktak le egymás előtt :DD
  • Flora2
    Na jó, de akkor mindenki féltestvér lesz a városban, nem? Akkor ha felnőnek, a testvéreikkel fognak összejönni?
    Ja nem - majd hoznak Kínából feleséget. :)
  • Mike at home
    az én simjeim ez ellen ezerrel küzdenek
    mivel mindkettő fiú, tenyészbikának használom őket, és mindenhol elpotyogtatnak pár gyereket :D
  • Mike at home
    nálam is szinte csak öregek laknak
  • Mike at home
    a laptop ugy ahogy van érdekes
    gondolom meg kellett volna csinálni az animációt külön, úgyhogy úgy néz ki mint az asztali gép
  • Mike at home
    ott
  • Flora2
    Ezt én is láttam az egyik városomban (másikban nem), még régebben, a Late Night előtt.
    A következő tanácsokat tudom adni, aztán lehet, hogy nem használ:
    - mindig legyenek kezdő olcsón megvehető házaid. Új családok, simek akkor költöznek a városba, ha van starter ház/lakás, olyan durván 20 ezer körüli összegért. Kb. itt van a küszöb, ahonnantól beköltözik valaki.
    - ha népszaporulatot és gyerekeket akarsz, csekkold le építés módban a városbeli házak berendezését, van-e bennük kisbaba-ágy, gyerekágy. Valami úgy rémlik, hogy az EA sztori-mód is érzékeli, hogy egy család tud-e az adott házban szaporodni. Ha csak egy franciaágy van, akkor vagy nem szülnek, vagy a pár tovább akar költözni egy nagyobb házba, de ha az mind foglalt, vagy drága, akkor nem tud, marad, és továbbra se lesz gyerek.
    De nekem is úgy rémlik, ahogy az awesomemod-os MATY fórumon olvastam, hogy az EA sztorimódjába bele van kódolva, hogy egy város egy idő után elöregszik. A fenti trükkök az awesomemod-os játékban működnek (felfrissítik a népesség arányait), de sima EA játékban lehet hogy nem.
  • Mike at home
    a kerti padon van amikor úgy ülnek
    nem tudom mikor, de láttam már úgy ülni simet
    de mondjuk ülhetnének úgy, hogy egyik lábukat felhúzzűk, vagy tudomisén
    olvashatnának hason fekve az ágyon
    stb lazaság, nem ez a karótnyelés
  • Mike
    nem mert az apja, akinek a klonja, nem csinálja ezt
  • lucifer9393
    Ez most lehet nem ide tartozik, de nem vettétek észre, hogy egy generáció felnövése után szinte csak öreg sz*rok laknak a városokban? Lehet, csak nekem van így, de olyan kevés a fiatal sim, hogy egy ujjamon meg tudom számolni, pedig a történet előrehaladása, és az öregedés is engedélyezve van...
  • Flora2
    Ne tedd fel az awesomemod-ot, ha nem értesz annyira angolul, hogy értsd, hogy mi mindent tud és hogyan. Ez egy nagyon nagy mod, és csak az tegye fel, aki minden velejáróját (a hátrányait is) megértette.
  • Svenson
    Hát ez az! Te meg győzd elhajtani a hívatlan vendégeket.
  • Ironman2
    Nálam meg fel se vették a ruhát.Sőt bulit tartottam fürdőruhásat,erre meztelenül jöttek a vendégek.Benépesítem a várost,leraktam azokat is akik nem szerepelnek,és kint vannak a tárolóban,plusz kész házakat is.Igen gyér sokszor a város,jó lenne már egy kis nyüzsgés.Elméletileg nem lehetetlen,csak birja betölteni a gép.komornyikkal meg vigyázni kell,mert nagy nőcsábászok.Tegnap véletlenül észrevettem ahogy már baráti kapcsolata lett az asszonnyal,és ott mosolyogtak egymásra a konyhában
  • Ironman2
    Kihaltak a tevék
  • Ironman2
    érdekes laptop.Az egérkezelés belül van