Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
pred
Nem árt ha van közös jellemvonás, de azt hiszem anélkül is lehet. Lehet esküvõi bulit is rendezni, de azt én még ne próbáltam.
Remélem sikerült nagyjából érhetõen leírnom :-)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
eddigi tapasztalatom szerint semmi baja a letöltött cuccokkal
jah és egy kérdés : nem tudom hogy ez a játék hibája volt-e de nektek volt olyan hogy a tipegõs gyerek nézte a gyerekadót, és néha átváltozott??? én elõször megijedtem aztán csak röhögtem. csak egy pillanatra ugyan, de átváltozott😄DD észlelt már valaki ilyesmit?
pred
Olyan kérdésem lenne, hogy a letöltött házak hova kerülnek be a játékba a feltelepítés után?
Elõre is köszönöm a választ!
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Két csaj összeházasodhat fiatal felnõtt korban?
Egyelõre még nem találtam olyan fórumot, ahol tudják, ki ez. Az egyiken valaki bedobta, hogy ez egy olyan elõadómûvész-illuzionista, akit parti idején meg lehet rendelni telefonon a Services / Szolgáltatások menüben, és akkor eljön a partira és produkálja magát a vendégek elõtt. De a többiek hamar kiderítették, hogy erre nincs bizonyíték, mert nem próbálta ki. Utána kipróbálták, és nem volt ilyen opció a telefonban.
Itt is ezt találgatják (képekkel):
A "Magician" rejtélye
- ki az a sehol nem lakó NPC, aki idõnként felbukkan a semmibõl a Central Park közepén, cilinderben, frakkban, kifestett arccal, fehér kesztyûben, áll ott pár percig, aztán vagy elenyészik a semmibe, vagy kimegy a park széléhez és limuzinba száll és elhajt? Egyszer sikerült megszólítanom, mielõtt eltûnt volna, és azt válaszolta, hogy õ bûvész ("Magician")? Van egy nõi és egy férfi változata is, random, hogy melyik mikor jön elõ. Szóval, mi a szerepük??
- úgy emlékszem, azt olvastam, hogy ha elérik a simek a 10-es legfelsõ szintet a karrierjükben, akkor valami jutalomtárgyat kapnak (?). Nálam most kezdik elérni, de még egyik se kapott semmit. A rendõr oké, kapott egy rendõrautót, de azt még 4-5-ös szinten kapta. A polgármesternõm pl. 10-es szintû politikus lett, és semmi, nada.
- Hogy van ez az esküvõ? Szerveztem egy otthoni esküvõi partit a kertbe. A menyasszony házánál (tudom, a võlegénynél illik...). Meghívtam a partira a võlegényt, és a vendégeket. Természetesen elõzõleg már el voltak jegyezve. A parti alatt akárhányszor megpróbálta az "összeházasodást" kezdeményezni a menyasszony a võlegénynél, a võlegény sose reagált rá. Aztán a parti végén kétségbeesésemben megkértem a võlegényt, hogy költözzön be - beköltözött - és így már végre össze lehetett vele házasodni. Most ezt nem értem: mindkét jegyesnek egy házban kell laknia egy nyilvános esküvõ megtartásához?
- Azt jól látom, hogy a gyereket egyedül lehet otthon hagyni? Mindig frászt kapok, ha egyedül ér haza suli után, a szülõ meg késõ estig sehol. Ilyenkor a Sims2-ben már vitte is el a szocmunkás. A Sims3-ban mikor jön? Csak az éheztetés miatt? Vagy a rossz jegyek miatt is? Itt mire kell figyelni?
Köszönöm elõre is a választ.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
<#integet2>#integet2>Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
pred
talán végig kéne olvasni az egész sort, és értelmezni.
nem vagy te hülyegyerek, fel tudod fogni
miért volt hülyeség?
mi bajod van, megjött?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
monjduk ez a world adventures posztert is hülyeség volt kitenni le is tiltom adblockal.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Lehetõség múmiává változni
-Kihívások elfogadása,kincskeresés,barlangok felfedezése és még sok más
-Híres területek felfedezése amik Egyiptom,Kína és Franciaország paródiájára épül
-Új növények és halak
-Puzzlek,csapdák bevezetése
-1000 simspont
-új halálnem a múmia átka
-nincs több rabbit holes
Jah és rosszul emlékeztem mert egy nappal késõbb adják ki november 17-én,na mind1 egy nap ide vagy oda.Illetve ez a kiegészítõ nem új tárgyakra épül,hanem inkább új lehetõségekre.
Olyan kérdésem lenne, h letöltöttem, ilyen .package kiterjesztésû fájlokat. Ezeket hova másoljam be? Van hozzá readme, az azt írta, h csináljak a fõmappában egy Mods/Packages mappákat, és ebbe rakjam bele. Ezt tettem, de nem mûködik sehogy sem.
Hogy tudnám megoldani?
Köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊