Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,azt nem tudom,én még nem házasodtam össze a játékban.Mega való életben se.

Azt meg a fömenüben tudod választani,melyikkel akarsz játszani.

Amikor összeházasodtak egy ablak jelent meg,h melyik legyen az a család amelyikkel folytatni szeretném...
El kell költöztetni öket! A telefonra menj rá valamelyikkel,és ott van hogy elköltözés,és jelölj ki neki 1 házat a városban,igy 2 családod lesz!

Neeem😊 Nem akarok szétválasztani õket. Hanem a régi családdal mondjuk a csaj szüleivel is akarnám folytatni a játékot, nem pedig csak az ifjú párral...
Ha összeházasodnak.miért akarod szétválasztani öket?

Joschka
Szia!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Egy olyan kérdésem lenne, hogy miután összeházasodtak a simek, utána nem lehet mid a két családdal folytatni a játékot?
Vagy egy városban nem lehet valahogy két családom?? Elõre is köszönöm a válaszokat!! 😊
Sziasztok!
Nem tartalmazza! Azokat külön kell leszedni,a Sims 3 oldaláról!Válaszoltam magamnak!

Arra válaszoljon valaki,hogy a World adventures tartalmazza-e,az eddig megjelent készleteket,és a Riverview tájat?Mert ha igen,akkor valószinüleg le kell szedni minden telepitett tartalmat a felrakása elött.

köszi😊))
Természetesen nem kell új játékot kezdeni egy patch miatt.

Persze nem tudom, kinek van "érdekes verziója". (Nekem van, Awesomemod.) Olvasom más fórumokon, hogy a moddolt verziók akadnak az új patch-csel (pl. nem indul el). Vagy ki kell pucolni az összes modot, és vanilla játékkal patch-elni, vagy várni, amíg a mod-ok is hozzá-frissülnek az új játékverzióhoz (1.5 - 1.6).

A fõszabály ez: mindig kell patch-elni, mert ha egyszer majd valami baj lesz a játékodban, és segítséget kérsz egy fórumon (pl. itt), akkor az lesz az elsõ kérdés visszkézbõl, hogy a javítópatch-et felraktad-e. Sok helyen szóba sem állnak a problémáddal (Modthesims, MATY stb.), amíg nem a legfrissebb verziójú a játékod. Mert lehet, hogy ha patch-eltél volna, akkor nem lenne a probléma. Az, hogy te nem veszel észre a játékban bug-okat, attól még ott vannak (erre bizonyíték maga a patch kiadása).

Kivételek a szabály alól: kompatibilitási gondok (pl. "érdekes verziójú" játék, akár moddolt, akár warez topicba tartozó). Újabb kivétel: nem kell most patchelni, ha egyébként fel akarod rakni a legújabb kiegészítõt, és az egyébként is fel-peccseli.

Azt ne kérd, hogy mit javít, három oldalas a lista, hadd ne fordítsuk itt le, talán lesz benne magyar readme fájl.

Patch letöltés: szerintem ha simán elindítod a játékot és megjelenik a Launcher ablak, ott van egy Update panel, ami ki fogja neked írni, hogy frissíthetsz. Nem kell külön honlapokról letöltögetni. (Ööööö.... ez lehet, hogy csak a bolti verzióra igaz... bocsánat.)

van ott 4 darab..mindegyiket érdemes?? és ha leszedem a játékban a mentések megmaradnak?? mert újra nemigen akarnám kezdeni..
és ez a patch mit javít? Mert nekem semmi gondom a játékkal..akkor is érdemes leszedni??
Egy-két év mulva,már rá sem lehet ismerni az alapjátékra.annyit változtatnak rajta!Kiadnak 1 félkész játékot,amit lassan befejeznek javítócsomag formájában!

Amugy nekem az tetszett,hogy idáig a szellemek nem mentek át a falon,ezt most javitották ki.

Javitás az alapjátékhoz is,meg ha megvan a World Adventures akkor az autómatikusan felrakja!

Ahha, tehát akkor ez vagy-vagy (vagy patch, vagy az új nagykieg).

Igen, ezt olvastam valami interjúban, hogy az EA bevezeti azt, hogy a patch-ek mostantól nemcsak hibajavításokat fognak tartalmazni a Sims3-ban, hanem bõvítik a játéklehetõségeket is (új interakciók, új építési lehetõségek, akár új tárgyak-cuccok is). Most olvasom, miket ad hozzá a patch, impozáns lista. Új gyerek-toddler interakciók, wow!

Azt is írja, hogy bütyköltek valamit az audión (ez azoknak érdekes, akiknek rendszeresen elment a hang játék közben.)

A kiegészítõ automatikusan felpatcheli erre.
Innen le lehet szedni:
Sims 3 1.6.6

Atyaég! Ez a javitás felér egy kiegészitö lemezzel is!

Kijött a legujabb frissités az alapjátékhoz!Nemtudom hogy kell-e hozzá a kiegészitö lemez?
1.5/1.6 Elég tartalmas javitás!
http://hu.thesims3.com/game/patches

érdemes a bútorokkal együtt költözést választani, akkor a családi eszköztárba bepakol a program mindent, s amire nincs szükséged, eladhatod a beköltözés után - így biztosan nem marad semmi a régi helyen

köszi.. ezt nem próbáltam..a könyvet meg a szemetet tudtam..
Hát, költözés elõtt az ilyen cuccokat, sajátkezû festményeket, drágaköveket, rovargyûjteményt, jobb gondosan bepakolni az inventoryba. Én jobban szeretek ezért úgy költözni, hogy bent vagyok a családnál élõ módban és - mobiltelefon - költözés - kikkel és hova. Ha Városzerkesztésben a térképen felülnézetben telepítek ide-oda, ki tudja, mi marad a házban véletlenül. Pl. nekem az autóm maradt ott a kocsibeállón. 😞

kem001
Ja, vagy a könyvet a könyvespolca húzhatod :d

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nem ráklikkelni kell a sarkára, hanem megfogni és áthúzni. (Bal egérgombbal megfog, lenyomva tart, áthúzod vele a hûtõre. Ahogy a szemetet is megfogod és áthúzod a kukára.)

kem001
Az a baj, hogy üres az a ház, Be kellene valakit költöztetnem, hogy visszaszerezzem az okleveleimet...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

allock
lol
tescoban kapható a világ körül kieg
6990,- ért most nézem itt az újságban

de hát még megsem jelent nem?

#hhwnd

addig én is eljutottam hogy a háromszögre rátudok kattintani..és akkor kiírja hogy halmozott mennyiség..de attól még ott is csak egyenként engedi betenni a hûtõbe a cuccokat..az oklevélért menj vissza a régi házba..szerintem betudsz oda menni..azt beteszed az eszköztáradba a két oklevelet..ez a tippem..
dehogynem ..eszköztáradba belemész..és amibõl több van ..zöldség vagy gyümölcs, a kis kék kocka felsõ sarkában egy kicsit sötétebb kék egy háromszögre emlékeztetõ forma..kicsit íves..ha arra rákattintasz kiírja hogy halmozott mennyiség..abból az adott termésbõl..egyébként addig megvagyok hogy a kis háromszögre rákatt..de attól még akkor is csak egyenként tudom én is betenni a cuccokat a hûtõbe..én is béna vagyok😊) és harcsa is van hidd el..elmész a tópartra és van olyan opció hogy horgászat, csali csere, vagy vizsgálja meg a vizet..ha erre rákatt, jobb felsõ sarokban kiírja hogy itt nem valami sok a hal..vagy hogy ez nagyszerû horgászhely..és felsorolja milyen halakat lehet ott kifogni..a megfelelõ csalival persze..
kem001
Akkor minden sarkát nézd meg. Amúgy új házba költöztem és régiben maradt 2 oklevelem. Szerintetek hogy szerezhetem vissza õket?:S

én egyik tóban=tengerben se találtam 😄
hú biztos velem van a baj, de nekem nincs semmilyen háromszög se a bal felsõ sarokban se sehol 😄
harcsát azt hiszem ajókával tudsz fogni..ha emlékeim nem csalnak akkor tengerben is meg édesvízben is..ha elõtte megvizsgálod a vízet..ki fogja írni hogy ott lehet-e harcsát fogni..de a jártasságoknál a jobb oldalon meg tudod nézni a jártassági naplóba..hogy mivel és hol tudsz harcsát fogni..ennyi
bal felsõ sarokban kis háromszögre kell kattintani

Hogy tudom az eszköztárban lévõ kajákat egyszerre bepakolni a hûtõbe? (pl van 225 hagymám, és azokat egyszerre, enm pedig egyessével behúzogatom õket a hûtõbe?)
És harcsát hol lehet halászni?
kabel15
De arra van lehetõség hogyha az EA kidob új cuccokat akkor azokat megvehetem a bevásárló központokban.
Szóval csinálnak egy új pólót és én azt megvehetem a városban.

BattleTag: kabel15#2672

Elég sokáig tartott nekik összehozni egy frissítést, de legalább sikerült.

rage
UPDATE FROM NVIDIA:
"Notice to all The Sims 3 fans playing the game on Windows XP who may have downloaded version 191.07. If you are experiencing issues, you can update your driver with the new beta : http://www.nvidia.com/object/winxp_195.39_beta.html . We sincerely apologize for the inconvenience"

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nem, sajnos ilyet nem lehet, nincs benne multiplayer vagy online mód.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kabel15
Amúgy a játékban tudok találkozni más játékosokkal is?
Szóval olyanokkal akik éppen akkor a gép elött ülnek és játszanak?

predator1982
háhh komoly? akkor amikor kertészkedõs mûsort néznek, akkor a tévében azt a növényt simogatják ugye?😄DD nem is tudtam. eddig még nem kertészkedtem egyáltalán. köszi:-)

pred

ha összeszedsz elég boldogságpontot akkor vásárolhatsz valami termékenységi izét..attól ikreid lesznek tuti... minél többet kertészkedsz annál több tökéletes növényt termesztesz..és a vendéglõs felajánl olyan lehetõségeket hogy termeszthetsz burgernövényt,steaknövényt,papsajtot,tojásnövényt..stb..a végén van az omninövény..ez olyan hogy etetni kell..amivel megeteted az nõ rajta..ha épp plüssmackóval eteted akkor plüssmackók fognak teremni rajta😊)
kabel15
Sziasztok!

Van egy bontatlan SIMS3 játékom.
Akit érdekelne esetleg írjon egy PÜ. Az árát majd ott megbeszéljük.
Komárom-Esztergom megyeiek elõnyben.

predator1982
ahogy elkezdesz kertészkedni és nõ a jártasságod, annak fényében ajánl fel új dolgokat? én most a kutatóintézetben dolgozom igy fontos hogy kertészkedjek:-) bár most jön a baba....
nem tudom mire fogja vinni, mert lehet hogy ha tipegõs lesz jön a következõ baba. itt a háromban még soha sem volt egy gyereknél több. itt is van lehetõség az ikrekre? gondolom ha az életre szóló dolgokból a fogantatásos valamit választja az ember. egyáltalán születtek már valakinek ikrek??

pred

Na végre..Termeszthetek burgernövényt és steaknövényt..Remélem ezután már az omninövényt fogja felajánlani..
predator1982
öööö hát néha rámjön a játszhatnék és akkor sokat ülök elõtte, mint ma is tettem, aztán van hogy hetekig nem játszom vele. amúgy sikerült a házasság, úton van a saját gyerek:-)

pred