44549
-
Ironman2 #13669 Én szóltam! -
Ironman2 #13668 Kellene lennie,de mégsincs,sőt a worldcaches sincs,de már rájöttem hogy miért,mert én töröltem őket,amikor Joschka tippjét használtam.A játék generált uj fájlokat,de már a Savedsimset nem generálta ujra -
#13667 Nagyon helyes csaj. Hozzál a házról is. -
#13666 Tényleg, most, hogy mondod... -
#13665 Értem, kösz. Valószínűleg újratelepítés lesz - ahogy Ironman2 mondja - ,mert nincs fent semmi extra tartalom. -
Gólya #13664 látom, az Aria neked is elnyerte a tetszésedet:)
holnap hozok én is pár képet - alakul az új ház -
#13663 holnap? miért vársz holnapig? -
#13662 Holnap feltöltöm. ;) -
#13661 jo csaj, kella sim fájlja -
#13660 Hoztam pár képet unalmamban. :) Ha gondoljátok majd hozok a frissen elkészült házról is.
-
#13659 mikor a játékosládából vett játékkal játszanak, így ülnek :) -
#13658 Értem. -
Gólya #13657 nem mondtam, hogy akarok...csak csodálkozom néha -
#13656 Azért szerintem ne akarj bugokat, nem olyan jó az. Nekem már volt "szerencsém" hozzájuk, és meglehetősen bosszantóak. -
Gólya #13655 nem tudom...annyian panaszkodnak bugokra...én meg nem bírok találni egyet sem -
#13654 Persze, nem is élek vele, pont, mert idegesít. igazából nem tudom, miért, tán mert folyton ott mászkál a sims körül, és a gyerek nem barátkozik mással, ha ott van ez a képzeletbeli barát. -
#13653 na nézzük
a képzeletbeli barát opcionális, ha nem akarod nem használod, kidobod
szerintem poén, szimpla simekkel már játszottunk eleget
savedsims mappának lennie kellene, nekem nem törölte a generations
szerintem érdemes mindenn kieget feltenni, mert mind bőviti a lehetőségek körét, ha meg nem tetszik nem használod
ebben a játékban alapvetöen semmi nem kötelező, mindenről te döntesz, élsz e a lehetöséggel vagy sem -
#13652 Szerintem meg érdekes szinfolt
nem kötelezö élni vele -
Ironman2 #13651 Ok -
#13650 Majd számolj be róla, sikerült-e. -
Ironman2 #13649 Majd este megpróbálom.Köszi a helpet -
#13648 és mi van, ha csinálsz? Nem rakja be a játékba a simeket? -
Ironman2 #13647 Nincsen,mert a generations törölte a mappát.Elötte volt -
Ironman2 #13646 Még jobban benépesitem,majd este a várost.igazi nyüzsgést akarok.Van 4 giga memóriám,és dual core procim 2x3 ghz-es,ne ámmár ne birja el a gépem -
Flora2 #13645 Pedig kell, hogy legyen SavedSims mappa. A Dokumentumok/EA/Sims3-ban.
Ha nincs, csinálj egyet. A letöltött .sim fájlt oda kell berakni.
Vagy ha .sims3pack fájl, az még egyszerűbb, az csak dupla katt és telepíti magát. -
#13644 Ja, azt nem tudom, nem szoktam letölteni. Inkább csinálok. -
#13643 hát akkor el kell döntened, hogy megkockáztatod-e, vagy sem. Mondom, nekem nem rosszabb, mint korábban. -
Ironman2 #13642 Letöltött simeket a Tsr oldalról,vagy bárhonnan -
Flora2 #13641 Á, sajnos annyi szabadidőm nincs, hogy még teszt családokkal is játsszak... örülök, ha a "rendes" családjaimra futja... mostanában szinte semennyi idő rájuk se. :( -
#13640 Milyen simeket, milyen játékba? -
Ironman2 #13639 Amugy a simeket most hogyan lehet berakni a játékba? Régen volt a savedsim mappa,de most az sincs -
#13638 Én nem találkoztam több buggal, mint korábban. Igaz, nem játszom olyan nagyon sokat vele. Belefogok mindenfélébe, de aztán megunom. (Mondjuk mostanában nemcsak a simssel vagyok így.)
Na és ha csinálsz egy kísérleti családot, és azzal próbálod ki? Úgy se jó? -
#13637 -
Flora2 #13636 Az nem fog működni, hogy ha nem tetszik, akkor leszedem, mert ha felrakom, akkor folytatom a játékot a meglevő családjaimmal, a Generations változásai beépülnek az életükbe, módosítják az aktuális mentést, és utána ha leszedem a Gen-t, akkor nem léphetek be ezekhez a családokhoz, mert a Gen-nel vannak elmentve, és ha a Gen-t törlöm, akkor attól tartok, be se fogja őket tölteni a játék, hibát fog jelezni.
Kezdhetnék elölről egy másik várost.
Engem egyébként az egyáltalán nem zavar, ha büntetésben vannak csínyek miatt, sőt, én nem szeretem, ha minden sim jól viselkedik, mert nem tartom életszerűnek. Szeretem, ha vannak elvetemült, rosszindulatú simjeim is, akik keresztbe tesznek másoknak, ez nagyon életszerű. :)))
Szeretem továbbá néha szívatni is őket, pl. ha valaki véletlenül egy balesetben meghal, az így járt, azt nem hozom vissza egy előző mentéssel. Úgyhogy ha vannak ilyen életet nehezítő szívatások a Gen-ben, az nekem bejön.
Csak a sok bug, na az is visszarettent. -
#13635 Na ugye hogy ugye? -
Ironman2 #13634 Otthonhagyta biztos.Azt nem én irányitom,csak egy városlakó -
Ironman2 #13633 Én is elzavartam már.Amugy képzeld el,elkezdte idegesíteni a simet is,már majdnem összevesztek,ezért gyorsan elküldtem vissza az eszköztárba. -
#13632 több interakció (pedig most pucoltam meg a billentyűt, ki kéne már cserélni) -
Coolfire #13631 Nem választható.A gyerek-ezt nem tudom pontosan random-e,v. hibázik a játék-az első szülinapja után megkapja.Nem akarok ellene beszélni,de egy bogártenger az egész úgy,ahogy van.Én sem veszem meg a Pets-et,igazából engem sem nagyon érdekel,pedig nagy állatbarát vagyok.:) -
#13630 Nem tudom. Nekem eddig 2 gyerek született egy családomban. Mindkét alkalommal jött az üzenet, hogy a mit tudom én ki (akármilyen nagynéni meg nagybácsi) küldött a gyereknek ajándékot, és megtalálom a postaládában. De én ki se vettem, mert egy korábbi (azt hiszem, gyári) gyereknél megtapasztaltam, milyen idegesítő ez a képzeletbeli barát. Azt se tudom valójában, hogy ilyen képzeletbeli barátot kaptak-e ajándékba, nem akartam kockáztatni.
Viszont szintén egy másik játékban volt egy ilyen barát, de nem engedtem vele játszani a tipegőt, így aztán nem is nőtt meg vele a képzeletbeli barát. Utána már nem is tudott vele játszani. Ott volt az eszköztárában, ki lehetett onnan venni, és innen oda rakni, de ennyi.
Nekem ennyi tapasztalatom van vele.
És mi van, ha felrakod, és kipróbálod, és ha nem tetszik, leszeded? Végül is csak annyit tud, hogy töb interakció lehet a simekkel, pl. itt lehet tinibulit, leány/legénybúcsút tartani, ilyenek. Meg vannak a csínyek, de azt én nem szeretem, mert utána büntiben vannak a tinik.