Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sims 2-höz volt, de ehhez nem találok.
A másik, h miért nem lehet tûzoltónak lenni ? Nem is értem... 😄 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A felhasználó/dokumentum/EA/sims3/donwloads mappából ki lehet törölni a dolgokat?
Elméletileg ezeket már be tette a játékba és ott csak a helyet foglalja.
Vagy onnan tölti be a tárgyakat amit fel tettem?
A bogárból gyûjteményekbõl egy Tribolite bogár hiányzik...
De a drágakõbõl nem tudom mi hiányzik...
Hol találok Tribolite Bogarat és egy Rózsaszín ékkövet? (Van gyûjteményrendezõm)
Egyáltalán hogyan néznek ki.?
Fõzés: Minden könyvet elolvastam már.(már csak a fogások megcsinálásával gondok..., nem tudom, hogy miket csináltam meg és miket nem..)
Hogy néz ki a egy Tribolite bogár? (már csak az kéne és már csak a meteorok hiányoznak..)
a fõzés nekem összejött. a horgászás is.. a kertészkedésnél az omninövénnyel küszködök.sehol nem találok olyan magot..pedig csak az az egy hiányzik.. egyébként a fõzésnél ha bemész a könyvesboltba..a könyveknél kiírja hogy hányas szint szükséges ahhoz a könyvhöz, hogy eltudd olvasni..
A letöltött városrészben.
most a csillagozott részeket akarom megcsinálni. Mint például a fõzésnél a 75fogás, kertészkedésnél minden fajt növénybõl egyet termeszteni, és halászatnál minden fajból legalább 1-et kifogni...Stb...
Rámentem a halászatnál ott kiírta hogy mennyit fogtam ki az adott fajból a fõzésnél és kertészkedésnél nem írja.
Már csak néhány hiányzik és utána, miden jártasságnál 10es vagyok és miden csillag meglesz. 😄
És ugyan ez a helyzet a kertészkedésnél...
Nincsen véletlenül egy olyan lista, ahol fel van sorolva a fogások, halak és növények?
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Liana Sims3
<#vigyor3>#vigyor3>
Lorandia
Továbbá: Honnan tudom, hogy milyen fogást nem csináltam még, milyen fajta növényt nem ültettem el?
http://www.modthesims.info/
Itt is lehet találni még letölteni valót.
Katarina 60
Van ugye a "Register for Free" és a "Subscribe"
Az elsõ az, amivel be lehet regisztrálni, itt nem kér semmilyen számla számot. Kitöltöd a csillagozott mezõket, küld egy megerõsítõ e-mail-t és kész. Ez után gond nélkül lehet letölteni a "Free" fül alatt lévõ tartalmakat.
Ha regisztráció után még a Subscribe-ra is rányomsz vagy a letöltéseknél a Subscriber fülben lévõ dolgokat próbálsz letölteni, akkor kérni fogja a bankszámla számot.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD