Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Nincs véletlen valakinek, egy ilyen karrier listája?

Sims 2-höz volt, de ehhez nem találok.

A másik, h miért nem lehet tûzoltónak lenni ? Nem is értem... 😄 😄

Mike at home
ki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Én töröltem, és úgy is mûködött.

Srácok!
A felhasználó/dokumentum/EA/sims3/donwloads mappából ki lehet törölni a dolgokat?
Elméletileg ezeket már be tette a játékba és ott csak a helyet foglalja.
Vagy onnan tölti be a tárgyakat amit fel tettem?
Vagy mindenki elfoglalt és nem játszik vele, vagy nincsen senkinek se problémája..

ajha..Ennyire nem járt erre senki?? 5 napig?? Mindenki simsezik?😊)
hát én megszereztem aszuperkertész címet..kertészkedek mint állat..30 tökéletes növényt neveltem fel eddig és még nem ajánlotta fel a vendéglõs hogy vigyek be neki zöldségeket..csak egyszer..lehet én vagyok a béna?? Azzal a rossebes kampechallal is megszenvedtem,mire azt az ambróziát megtudta a feleség fõzni.)DD
Én megszereztem a szuper kertész címet és azzal könnyû tökéletes növényt termeszteni...

A kertet trágyázni kell csak akkor tudsz teljesen tökéletes növényt termeszteni.Csak akkor ajánlja föl ha már mindenbõl tökéletes a termés,elég nehéz én is megszenvedtem vele.

de ha nem ajánlja fel akkor hogyan vigyem oda??nekem csak egyszer jött olyan üzenet hogy vigyek a szakácsnak a vendéglõbe 10 tökéletesen fejlett növényt..akkor kaptam azt hogy tudok sajtot és tojást ültetni..azóta nem volt ilyen felajánlás..mit kéne tennem?? beszélgessek a séffel?? vagy adjam el neki állandóan a zöldségeimet??
Osztoics Zoltán
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban ,hogy nem szólal meg a rádió egyetlen zenéje sem csak az egyéni zenék!?!Ha elindítom ajátékot akkor igen ,de ha jön egy hang effekt(pl tûz van)akkor többé nem szól csak az egyéni.!A beállításokba se ,ahol meglehetne hallgatni a külömbözõ zenéket(pl indie pop..stb..)ha valaki tudná amegoldást a problémára ,nagyon megköszönném..Üdv!!

Igen 10 steaknövényt kell vinni hogy meg kapja az omninövényt.

Van olyan menü hogy városszerkesztés,abba menj bele.Ott van egy ház ikon arra kattints amire az van írva hogy üres házak.Megjelenik az összes feltöltött házad,és berakhatod a városba.

egyszer itt valaki felsorolta milyen kövek találhatók a sims3-ban..én a kövekre még nagyon nem mozdultam rá..és a bogarakra sem..ebben nem tudok segíteni..majd valaki más biztosan..
Már az egész térképet felszedtem vagy 2x és még mindig 90%-on áll a bogár és drágakõ gyûjteményem...
A bogárból gyûjteményekbõl egy Tribolite bogár hiányzik...
De a drágakõbõl nem tudom mi hiányzik...

jaj de kuka vagy😊) elülteted a sajtot papsajt növény lesz belõle mikor leszüreteled sajtot szüretelsz..semmit nem kell csinálnod..nem kell többé sajtot venned a boltban..
Elültettem a sajtot. a növényre papsajtot ír, de mikor leszüreteltem csak sajtot ír ki. Mit kell csinálnom még?

Még 1 kérdés.
Hol találok Tribolite Bogarat és egy Rózsaszín ékkövet? (Van gyûjteményrendezõm)
Egyáltalán hogyan néznek ki.?

érdekes..annyi növényt elültettem már..a simemnek a kertészálom vált valóra..tökéletes növényeket termesztek..de a konyhaséf eddig még csak egyetlenegyszer ajánlotta fel hogy vigyek be 30 tökéletes magam termesztette zöldséget, és azóta tudok sajtot meg tojást ültetni..de azóta semmi ilyen nem történt..szerinted mit csináljak? kertészkedek minden nap mint állat.))de semmi nem történik..pedig már csak ez az egy növény hiányzik..
ha a kertészjártasságod megfelelõ sajtot tudsz elültetni..és abból lesz a papsajt növény..
Mi az a papsajt? és hogyan tudok szerezni? Mire való?

Miley Cyrus
The Sims 3: World Adventures az elsö nagy Sims 3 kieg..:d

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

omninnövényt majd a séf fogja felajánlani, mint a papsajtot, tojásnövényt hasonlókat, ha valamennyi (már nem emlékszem) talán kiváló minõségû (már erre sem emlékszem 😄 )steaknövényt viszel be neki. nem egyszerû 😊
Eddig azzal gyûjtögettem a cuccokat..
Fõzés: Minden könyvet elolvastam már.(már csak a fogások megcsinálásával gondok..., nem tudom, hogy miket csináltam meg és miket nem..)
Hogy néz ki a egy Tribolite bogár? (már csak az kéne és már csak a meteorok hiányoznak..)

Ha van elég boldogságpontod tudsz venni gyüjteményrendezõt..ha megveszed, ez egy egy lepkeforma az eszköztáradban..ha rákattintasz és térképnézetbe kapcsolsz akkor kiadja hogy a bogarakat, a halakat,a kõzeteket és a magokat hol találod..Próbáld meg ezzel ..hátha sikerül..
Látod nem is olyan nehéz..elõbb utóbb minden sikerül😊))Csak így tovább.
a fõzés nekem összejött. a horgászás is.. a kertészkedésnél az omninövénnyel küszködök.sehol nem találok olyan magot..pedig csak az az egy hiányzik.. egyébként a fõzésnél ha bemész a könyvesboltba..a könyveknél kiírja hogy hányas szint szükséges ahhoz a könyvhöz, hogy eltudd olvasni..
Hol lehet találni egy Tribolite Bogarat?
A letöltött városrészben.

Mindenem 10-e szintû.
most a csillagozott részeket akarom megcsinálni. Mint például a fõzésnél a 75fogás, kertészkedésnél minden fajt növénybõl egyet termeszteni, és halászatnál minden fajból legalább 1-et kifogni...Stb...
Rámentem a halászatnál ott kiírta hogy mennyit fogtam ki az adott fajból a fõzésnél és kertészkedésnél nem írja.
Már csak néhány hiányzik és utána, miden jártasságnál 10es vagyok és miden csillag meglesz. 😄

a fõzésnél simán tudod fejleszteni a képességedet a tévébõl a fõzõcsatornán..vagy veszel a boltban szakácskönyveket..amit már tudsz..és elolvastad arra azt fogja kiírni hogy újraolvasás..értelemszerûen azt már nem kell..a fõzéssel ugyancsak fejleszted magad..ha eléred a 10-es szintet..úgyis jelzi..de a városba is bemehetsz az étterembe fõzésórákat venni..minden kajáról van szakácskönyv..ha nincs meg a szinted addig nem engedi elolvasni az adott kaját..a kertészkedésnél ugyanez a helyzet..a jártassági napló leírja eddig mit termesztettél..és még mit nem..keress magokat a városban.ha megvan a megfelelõ szinted akkor engedi elültetni a magot..ennél részletesebben nem tudom leírni😊) sok sikert
A halakról leírja hogy kifogtam-e vagy nem, de a többirõl nem ad adatot, hogy megcsináltam-e a fogást, vagy nem.
És ugyan ez a helyzet a kertészkedésnél...

Annyira egyszerû nem is értem mit nem értesz ezen?? És én vagyok a szõke.))) Lejjebb már válaszoltam hol találod a listát a gyümölcsökrõl halakról és ételekrõl..
Sziasztok!

Nincsen véletlenül egy olyan lista, ahol fel van sorolva a fogások, halak és növények?

SiteDisagner
Töltöttem le házakat, de amikor berakom a Launcherbõl, nem látom õket a városban. Új játék kezdésnél sem. Erre mi a megoldás?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Már vannak pár jó oldalak, ahonnan le lehet tölteni (ingyen) cuccokat. Napokban fedeztem fel õket.
Liana Sims3
<#vigyor3>
Lorandia

komolyan mondom az én játékomból kimaradt az omninövénymag..én olyat sehol nem találok már az egész várost átkószáltam éhesen szomjasan álmosan és bepisilve.)DDD de akkor sem találtam..
Miley Cyrus
Igen.<#hehe>

azt hiszem a jártasságokra ha rákattintasz jobb oldalon..ott van olyan hogy jártassági napló..minden jártasság mellett..ott megtudod nézni ezeket..mit kell még elültetned..milyen halakat nem fogtál még ki és milyen fogást nem csináltál még meg..
Honnan tudom, hogy milyen halakat nem fogtam még ki?
Továbbá: Honnan tudom, hogy milyen fogást nem csináltam még, milyen fajta növényt nem ültettem el?

CptObvious
Mod The Sims
http://www.modthesims.info/
Itt is lehet találni még letölteni valót.

Katarina 60

Van ugye a "Register for Free" és a "Subscribe"
Az elsõ az, amivel be lehet regisztrálni, itt nem kér semmilyen számla számot. Kitöltöd a csillagozott mezõket, küld egy megerõsítõ e-mail-t és kész. Ez után gond nélkül lehet letölteni a "Free" fül alatt lévõ tartalmakat.
Ha regisztráció után még a Subscribe-ra is rányomsz vagy a letöltéseknél a Subscriber fülben lévõ dolgokat próbálsz letölteni, akkor kérni fogja a bankszámla számot.

Miley Cyrus segítenél nekem abban hogy az általad említett oldalra regisztrálni tudjak ? Kitöltöttem az összes csillaggal megjelölt részt,de azt kéri nyissak számlát.Azt hogy kell ? Remélem nem a bankszámlaszámom kell nekik,mert akkor inkább eltekintek a belépéstõl.Csak az az érdekes hogy van ingyen letöltés is,ahhoz minek a számla ?Titokzatos egy oldal,vagy már én vagyok paranojás ! 😊

Vagy másfél hete nem jutottam a sims közelébe..már nagyon hiányzik..lassan elfelejtek simsezni😊)

gibson9
Az internet itt is csak a regisztrációig szükséges igaz? Utána már megy net nélkül is?

SiteDisagner
Szóval senki nem tud semmit a bûvészrõl?😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

akyyy
Mert az én játszási idõm, fõleg a simel kb heti fél óra:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Miley Cyrus
Amugy a The Sims Resource-on kivül van valami rendes letöltö oldal Sims 3hoz?

SiteDisagner
Színházba járni.

Miley Cyrus

Atikah
ez tömblakás akar lenni? 😄😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Mit lehet csinálni miután megvan az összes jártasság és 11 ingatlan , munka teljes, de még nem akarok családot.?

Mibõl gondolod, hogy többet játszom? 😊