44549
-
#13789 Ez igen. A szokásos Joschka féle alaposság. -
#13788 Kössz! Azok a cuccok assszem bent vannak nálad is a játékban....ha jól emléxem, akkor a Leszáll az éj kieggel jöttek. -
#13787 Nagyon szépen berendezted, gratulálok. :) A konyha különösen tetszik a kissé futurisztikus hatása miatt. -
#13786 A kanapét (amin a simem ül) és a mellette lévő fotőjt...hehehe azokat én készítettem. -
#13785 Valamint készítettem fürdőszobához csempézett falakat és padlólapokat is. A fájlok sims3pack és package formátumúak, tehát ha tetszik, akkor vagy csak be rakod a Mods/Packages mappába, vagy pedig a 'Launcherrel' telepíted be a játékba. Az építési cuccoknál a fali csempéknél, és a cementlapoknál találhatóak majd meg a telepítés után a játékban.
Letöltése:
http://www3.zippyshare.com/v/89955183/file.html -
Gólya #13784 -
Gólya #13783 mert ez nem laptopon van - bár jobb szeretném, de az enyém nem bírná el még a kettest se igen -
#13782 Szevasztok!
Na akkor én is kreáltam a simemnek egy új házat. Hoztam róla néhány képet is... íme:
-
#13781 Be szép a grafika. :D Az én laptopomon enyhén szólva ronda, és még úgy is szaggat pedig nem egy elavult gép. -
Gólya #13780 biztos, hogy nem kell hozzá a három csillag - az enyém kettő után lett megvádolva (hű...azt a mondatszerkesztését...)
dokinéni gitározott a parkban:
-
Gólya #13779 kösz -
#13778 Azt írja, hogy 3 csillag alatt nem valószínű, hogy a lesifotósok felfigyelnek a sztárra, ehhez képest egyik simemet (akit nem is akartam sztárrá tenni, valahogy összeszedett egy csillagot) folyton zaklatják. Még a házában is. Múltkor beszorult egy paparazzi a sarokba, én meg hagytam, hadd szenvedjen, hátha elmegy a kedve attól hogy zaklassa a simemet. -
Coolfire #13777 Itt a tipp alján vannak a válaszok.Én is itt "világosodtam" meg.:)) -
#13776 Hm, valamit nem jól csináltam.
Újra. Anita Svenson:
-
#13775 Itt a legújabb simem:
[IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/7/21/wmbf8xl9e1rsd00sfzsp.jpg[/IMG][/URL]]Anita Svenson -
#13774 50? :o Hogy oldod meg hogy barátok maradjatok? Én már 5 barátot is alig tudok megtartani. :D -
#13773 nekem az össze paparazzi jóbarátom
igaz simemnek van vagy 50 barátja -
#13772 Nem szerencsére, túlélte -
Gólya #13771 meg a paparazzi lefizetése...azt hogy? nincs nevesítve, hogy ki nyálaz...akkor hogy megy ez? -
Gólya #13770 utóbbit hogy? na mesélj csak gyorsan... -
Coolfire #13769 Amúgy szerintem valóban lutri a becsületsértési per.Igaz az én simem mindig megnyeri.Viszont ha sok pénzed van,a paparazzit is lefizetheted(3000 simi),vagy rákenheted egy másik hírességre.:) -
Coolfire #13768 Az is,de 5 *-os sztár is.:) -
#13767 És meg is halt? -
#13766 Hát az csakugyan nagy szomorúság, és bosszúság is. Sajnálom. -
#13765 Rá 2 percre megégett a piramisban :DD -
Flora2 #13764 Be kell menni a sim-kreálóba, és ott van egy gomb, amivel be lehet tölteni az előre gyártott simeket, ott kell legyen közöttük (valami csillaggal még jelölve is van, hogy nem gyári, hanem letöltött sim).
Arra készülj fel, hogy ha neked nincsenek olyan arcigazító csúszkáid, vagy hajaid-szemöldökeid hozzá, akkor nem biztos, hogy pont olyan lesz, mint amit képen láttál, amikor letöltötted... -
Ironman2 #13763 Szomoru vagyok gyerekek.Nagy tragédia ért.Tönkrement a gépem.Nem bootol be a rendszer,disk error-t ir ki bootoláskor.Már a szakboltban van,megnézik.Én a winyóra gyanakszom,majd holnap kiderül,most a másik gépről irok.Ha tönkrement,akkor uj családot kezdhetek,még jo hogy a házamat feltöltöttem -
#13762 A letöltött simeket hogy tudom berakni a városba? Mert a városszerkesztőben a katalógusban nem találom. :S -
#13761 ez az enyémből is, mivel soha nem voltam szőke és nem is leszek (nem áll jól), de tudom, hogy így van -
Gólya #13760 hát ezt nem tudom...nem volt ilyen és már nem is lesz...ez bizony kimaradt az életemből:D
-
#13759 tudom, hogy megy, néha, amikor olyanom van, én is szoktam nulláról kezdeni, sőt, gyártok ronda simeket, akiket aztán szép lassan kikupálok -
#13758 minden keleti és déli nép a szőkékre bukik
Az életszerűség nevében most megcsinálom magamat simsben - természetesen idealizálva. -
Gólya #13757 ááá...megy az máshogy is
ez a simem tényleg a nulláról indult, a házat láttad, azóta vett autót - a KITT-másolatot; meg beszereztünk egy jacuzzit is...már csak a buli kedvéért:) (buborékok is adnak hangulatpontokat meg a meztelen csobbanás is...na meg ha jön az arab...:DDD -
Gólya #13756 azt mondod? akkor lehet, azért sikerült olyan hamar befűzni...:)
-
#13755 Amúgy én pont hogy nem akarok életszerű játékot. Az tetszik, hogy ha elfogy a pénzem, akkor no para, ott a pénzkód. meg a luxusélet -
mondjuk az arabok a szőkékre buknak -
Gólya #13753 meg aztán...az arab "házibarátnak" hátha jobban tetszik majd így:D
bár...eddig is olyan indiántáncot járt a csajnál töltött hétvégéken, hogy még...hiába na, csak a gatyájában hordja ő is az eszét... -
#13752 -
Gólya #13751 de igen:D - tudod, az életszerűség... -
Gólya #13750 passzolta a kérdést...a hangszerre annyit mondott, hogy majd tinédzserként lehet