Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és a pánikolás biztos nem segít.
A Segítségeteket szeretném kérni ! Felraktam a kiegészítõt és néhány egyén cuccot is letöltöttem ! És amikor elmentettem a játékot és másnap vissza léptem a játékba ez fogadott :
http://images.netbag.hu/20091126/07111014033.JPG
Mitõl van ez ? Mit csináljak most ? Tudnátok segíteni ? Nagyon kivagyok akadva , hogy már 3x megcsináltam a családomat és amikor vissza lépek ilyen lesz ! KÉRLEK ! SEGÍTSETEK !!!!!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nem szégyen az, ha Sims-szel játszol
grafkártyadriver probléma lehet
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
pred
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
pred
pár tipp:
- nektárcsináló-masinát fro.-ban a nektárkészítõ üzemben lehet venni (várostól kicsit távolabb van)
- gyakorlóbábut+deszkatörõt kínában a vegyeskereskedõnél.
harcmûvészet 5. szintje után lehet meditálni, pár missziónál hasznos volt nekem, mikor pl abbahagytam az adott küldit, és máskor újrakezdtem, nem adtak még egy kulcsot, az ajtó zárva volt, így csak "beteleportálással" tudtam megcsinálni a questet
"Az elsõ rész sikere talán a legérthetõbb: a távoli elõd, a maga korában nagyszerû Sim City mechanikus, konstruktõrszemléletû világához képest nagy dobás volt, hogy a város lakói megelevenedtek, és az autópályák, vasutak, hidak és épülettömbök után megjelent a humán faktor, a babaházként berendezhetõ házak és a bennük élõ, mikromenedzselendõ simek. A második rész jelentõs koncepcióbeli és technikai változásokat hozott, a karakterek komoly tudományos alapokra helyezett motivációs rendszer szerint fejlõdtek, és rendesen meg is animálták õket, így a papírból kivágható babák helyett animált Barbie-k és Kenek népesítették be a Sims világát.
Ezután azonban a Sátán bezárkózhatott egy külvilágtól elszigetelt, sötét verembe, és ott fejleszthette a játék harmadik részét, tudomást sem véve a tudomány és a technika legújabb vívmányairól. Semmilyen más magyarázat nem lehet arra, miért az a legnagyobb újdonság a Sims 3-ban, hogy töltögetés nélkül bejárható a Sunset Valleynek nevezett település, ahol a játék zajlik."
index - tech - 2009 júni
most voltam kinn az egyik "marketben", 6.990 Huf - nem vettem meg, még mindig gondolkodom
másik: biztos, hogy az én rettentõ szakértelmem is benne van a dologban, de ami képeket csináltam a hármasban, iszonyú helyet foglalnak - ide nem is nagyon tudtam felrakni belõle (ezt anno azt hiszem, mondtam is) - de mi a fenének csinál majd' 2 megás képet?
bár végül is mindegy, mert mostmár tényleg nem érdekel annyira az egész
még valami eszembe jutott, ami tetszik: a város "fõtere", csak szerettem volna kicsit "igazítani" rajta
viszont elég problémás átvariálni - már próbáltam saját fazonra szabni, de nagyon körülményes...feladtam, nem volt hozzá türelmem
csináltam otthon fotókat a házban, és az balakon kinézve van táj, távolban hegyek
kevesebb custom cucc kell, és akkor nem olyan lassú
akár azt is meg lehetett volna oldani, hogy a 2-es tartalmat át tudd importálni a 3-ba, mert miért is ne, csak akarat kérdése, de ugye akkor ki veszi meg a sore cuccokat?