Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mik azok a Cache fájlok ?
Kezdd azzal, hogy azt a "néhány egyéni cuccot" kiveszed a játékból, utána törlöd a Cache fájlokat, újraindítás, és akkor is így néz-e ki.

Ja, és a pánikolás biztos nem segít.

huh...elég morbid<#ijedt>

Ilyen ... Tudnátok segíteni ??? KÉRLEK !!
Sziasztok !
A Segítségeteket szeretném kérni ! Felraktam a kiegészítõt és néhány egyén cuccot is letöltöttem ! És amikor elmentettem a játékot és másnap vissza léptem a játékba ez fogadott :

http://images.netbag.hu/20091126/07111014033.JPG

Mitõl van ez ? Mit csináljak most ? Tudnátok segíteni ? Nagyon kivagyok akadva , hogy már 3x megcsináltam a családomat és amikor vissza lépek ilyen lesz ! KÉRLEK ! SEGÍTSETEK !!!!!
Joschka
Abban tisztában voltam, hogy nem te követted el ezt!!!<#nevetes1> Csak a véleményemet mondtam el errõl az izérõl.<#wave>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

azt vettem észre - nem tudom hogy ez bug e, valószínûleg az -, hogy ha megvan már a szarkofág, vagy a titkuk kútja az otthonodban (nálam ennél a kettõnél mûködik), belépsz a vásárlás módba, pipetta eszközzel lemásolod ezeket a tárgyakat, és belép egy olyan vásárlási részbe, ahol a külföldön fellelhetõ cuccokat tudod megvenni, pl csapdákat, bármilyen kincset, vagy akár magát a szfinxet

Pedig benne van a játékban,nem én raktam bele,ez csak 1 példa volt.Véletlenül találtam rá a videóra,mást kerestem.)))))

Joschka
hmm... ez még játéknak is rossz!<#ejnye1>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Hát ezt az egyet ( a kaszást, mint nõmnek?!)inkább kihagyom, akkor inkább valami rongymanci szerût de ezt nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen barátnöt szedjetek fel:

Reaper friend

Én meg most kezdek belejönni! De azért lekorlátozták a játékot,mert nem tudom ágybavinni az uj szerelmemet,a házasság alatt,pedig szerettem volna ha az egész város nekem hódol,és csak az én ivadékaim nönek fel a városban.Lehet hogy elvállok!

Mike at home
a büdös életbe, meg sem lehet tõle szabadulni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ettõl kapok én is hülyét. felvettem a mukimmal az eye candy perket, erre kikapcsolhatatlanul csillámlik egész nap. ez miért volt jó?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azért el lehet vele lenni

Akkor nem a sims miatt cserélek gépet..😊Egyre több a negatívum.Eddig egy percet sem játszottam vele,de el is ment a kedvem tõle.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

aztán hirtelen bilibe ért a kezed...<#vigyor2>

Álmodj csak királyfi ! 😊DD

Söt! Nyugodtan lehet smárolni a házasság alatt másik növel,engedi a feleség! Hehe Nálam tegnap igy volt!Meghivtam az egyiptomi csajt akit felszedtem a lakásomba,és ugy lesmároltam mint az állat,és az asszony meg ott mászkált mellettem,és még ránk is mosolygott!Milyen jó lenne a való életben is nem?

Mike at home
szai Attila
nem szégyen az, ha Sims-szel játszol
grafkártyadriver probléma lehet

Mike at home
hát azt hiszem az utolsó kiegben volt benne ez

Na még nem szereztem meg az új kieget de amennyit itt olvasok róla lehet nem is kell😊)))Omninövényem még mindig nincs😊DD
atesz25
Nos megtaláltam a hsz-t de nem találtam rá választ.Egyébként most néztem a sim saját házában is vannak ilyen piros foltok.Nem is kell elutazni.Lehet ez valami driver hiba?Vagy ha tudjátok a megoldást Kérve könyörgöm segítsetek!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

predator1982
ha jól olvastam ez másnál is gond, a hiba nem a te készülékedben van csak😄 egy kicsit görgess vissza, nem is olyan régen irták itt:-)

pred

atesz25
Sziasztok.Még nem írtam ide Attila vagyok, és a barátnõm kedbenc játéka, ezért most megszereztük az adventurest, de mikor elmegy a sim nyaralni akkor az épületek helyén piros kockák vannak.Ha ráközelítek teljesen akkor eltünik a piros kocka, a gépben 4GB ram van és 4830 1GB kártya és Phenom 4magos 2.6 proci.Mi lehet a gond?Kérlek bennetek valami segítséget vagy ötletet.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

predator1982
már? most ezt a mondatodat nem egészen értem:-)

pred

Mike at home
a 2-ben már játszhatnak

predator1982
na ezen én is csodálkoztam. a mostani családomban két tipegõs gyerkõc van, és nem játszhatnak egymással...egy szobában laknak,bezzeg ha ordit az egyik akkor a másiknak a hangulata lehúz, merthogy rosszul ébredt!!! hát hol itt az igazság????

pred

el kell érni a 3. vízumszintet a nyaraló vásárlásához

pár tipp:
- nektárcsináló-masinát fro.-ban a nektárkészítõ üzemben lehet venni (várostól kicsit távolabb van)

- gyakorlóbábut+deszkatörõt kínában a vegyeskereskedõnél.
harcmûvészet 5. szintje után lehet meditálni, pár missziónál hasznos volt nekem, mikor pl abbahagytam az adott küldit, és máskor újrakezdtem, nem adtak még egy kulcsot, az ajtó zárva volt, így csak "beteleportálással" tudtam megcsinálni a questet

anno kiakadtál? rendesen lehordtátok 😄

Azt én is olvastam,alapból van nálam az index beállitva!

Mike at home
szerintem anno kiakadtam ezen a cikken, de most már röhögök 😄D

Mike at home
hehe, mit találtam:

"Az elsõ rész sikere talán a legérthetõbb: a távoli elõd, a maga korában nagyszerû Sim City mechanikus, konstruktõrszemléletû világához képest nagy dobás volt, hogy a város lakói megelevenedtek, és az autópályák, vasutak, hidak és épülettömbök után megjelent a humán faktor, a babaházként berendezhetõ házak és a bennük élõ, mikromenedzselendõ simek. A második rész jelentõs koncepcióbeli és technikai változásokat hozott, a karakterek komoly tudományos alapokra helyezett motivációs rendszer szerint fejlõdtek, és rendesen meg is animálták õket, így a papírból kivágható babák helyett animált Barbie-k és Kenek népesítették be a Sims világát.

Ezután azonban a Sátán bezárkózhatott egy külvilágtól elszigetelt, sötét verembe, és ott fejleszthette a játék harmadik részét, tudomást sem véve a tudomány és a technika legújabb vívmányairól. Semmilyen más magyarázat nem lehet arra, miért az a legnagyobb újdonság a Sims 3-ban, hogy töltögetés nélkül bejárható a Sunset Valleynek nevezett település, ahol a játék zajlik."

index - tech - 2009 júni

Mike at home
a 3-vban, kieg nélkül

Mike at home
én sem 😊

Valaki tudja hogy kell nyaralót venni a world adventures-ben?
nem mások, csak úgy gondoljuk, hogy ha már a kettesben meg tudtak oldani bizonyos dolgokat, akkor a hármas esetleg már lazán indulhatott volna velük

hát nekem az egész olyan fura, természetellenes<#rolleyes>

emlékszem erre a csajszidra - anno is megdicsértem, tetszett

most a kieg. óta vagy ez korábban is így volt? nem emlékszem az enyémeknél hogy mûködött<#fejvakaras>

igen, ez a másik jó dolog - de ezzel vége is sajna

most voltam kinn az egyik "marketben", 6.990 Huf - nem vettem meg, még mindig gondolkodom

másik: biztos, hogy az én rettentõ szakértelmem is benne van a dologban, de ami képeket csináltam a hármasban, iszonyú helyet foglalnak - ide nem is nagyon tudtam felrakni belõle (ezt anno azt hiszem, mondtam is) - de mi a fenének csinál majd' 2 megás képet?
bár végül is mindegy, mert mostmár tényleg nem érdekel annyira az egész

még valami eszembe jutott, ami tetszik: a város "fõtere", csak szerettem volna kicsit "igazítani" rajta
viszont elég problémás átvariálni - már próbáltam saját fazonra szabni, de nagyon körülményes...feladtam, nem volt hozzá türelmem

Hol tárolja a fotókat a program? NEm találtam a dokumentumok könyvtárban.

Mike at home
na meg ami még tetszik
csináltam otthon fotókat a házban, és az balakon kinézve van táj, távolban hegyek

Hehe,mit találtam:
Obama family
Lehet szivatni az elnököt!

Mike at home
aha
kevesebb custom cucc kell, és akkor nem olyan lassú

A 2-est azért untam meg hamar mert lassan töltött és sokat egy sima kirucanásnál is,egész nap otthon ültek inkább a simsjeim csak ne legyen töltögetés...

Mike at home
na meg nem teszünk bele semmit, mindent vegyél meg a store-ból pénzért

akár azt is meg lehetett volna oldani, hogy a 2-es tartalmat át tudd importálni a 3-ba, mert miért is ne, csak akarat kérdése, de ugye akkor ki veszi meg a sore cuccokat?

Igen! Meg ez a pénzért való letöltögetés egy szánalom.Megveszik az emberek a játékot drága pénzért,utána meg mindenféle szarokat felraknak mellé ugyanugy pénzért.5 perc alatt megrajzolnak 1 butort!Nevetséges!