Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg kinézett
meg, én takarítsak?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk a 2-höz sem a gyári cuccoka voltak a legjobbak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez a kieg dögunalom
vagy már mások az elvárásaink mint régen
a csaj jól sikerült, de rá azt mondtam ez
a sráccal meg sokat játszottam, õ már õ 😄
de ha majd tudok csinálni mondjuk egy ilyet (azóta is õ az etalon)
majd akkor mondom, hogy beérett a sims3

hogy nem fél órát kell várni íg betölt egy másiok helyszint
eszembe jutott még valami:
az autó
a 2-ben valahogy fontos volt, beleültél, elhajottál, elvitted a gyereket a suliba ha lekéste az iskolabuszt, itt meg csak egy dísz
ha nincs kocsid odaugrik a taxi, felpattansz a biciklire
a 2-ben a kocsiban lehetett woohooozni is, most már nem
ha kettõben lett volna Egyiptomi kiránduló helyszin, akkor mindenféle ókori egyiptomi gönc lett volna, akár fáraónak is öltözhettél volna, itt meg?
plusz a 3-ban vagy egy-két kényelmi funkció, amit a kettesbe is nyugodtan berakhattak volna, pl. hogy a ismerõs listán lévõkre kattintva tudod õket felhívni
egyébként a 3 számomra nagyon felhigult, pl. mostani simjeim akárkivel találkoznak egybõl barátok, felvettem a long friends perket, inentõl kezdve nagyon nem veszítek bartátokat, a mukimnak van avgy 100, és az is nagyon furcsa, hogy olyanra sem figyeltek, hogy moondjuk egy régi baráttal összeveszek, akkor nem kéne újra bemutatkozni, csak mert lecsökkent a kapcsolat szintje
olyan mintha a 3-mat mások fejlesztették volna mint a 2-t
és ami még furcsább, a gyerekek sem tudnak egymással játszani, már családon belül sem lehet egymásnak puszit adni (gondolom ez vmi aszexuális dolog lehet)
bocs
a hites mér mondogatta, hogy vegyem meg az új kieg-et, de valahogy nem akarózik...fõleg amiket eddig olvastam itt...<#vomit>#vomit>
már kezdtem azt gondolni, velem van valami baj...<#wave>#wave>
az egyessel elég késõn kezdtem játszani, de aztán sikerült magával ragadnia, a kettes meg - szerintem - nagyon jó lett
...ez a hármas viszont...
ja és Mike: nem vagy egyedül az arcokkal - eleinte azt gondoltam, ha alakítgatom ide-oda (már ugye mint gyakorlott simsezõ), valami emberit ki tudok hozni belõle...de nem<#szomoru1>#szomoru1>
ez van, ha valamirõl tíz bõrt akarnak lenyúzni...
komolyan gondolkodom rajta, hogy visszatérek a ketteshez - nem játszottam túl sokat a hármassal, az alapvetõ dolgokat megcsináltam, de...messze nem hozott olyan lázba, mint anno a kettes (vagy öregszem, vagy kezdek kiégni, vagy tényleg ennyire....semmi?<#pardon1>#pardon1>)
pl. voltam kinában, most mindeneki karatézik
minden tájon, 3 van, vannak béna kis questek, azokat lehet megoldani, de ha játszottál már rpg-vel kb nulla élményt jelentenek, legalább lenne benne vmi félelmetes, el kellene szaladni mert elkap a zombi, vagy tudomisén, de semmi
sõt, Franciao-ban ugyanolyan katakomba van mint Kinában
az egész tök kihalt, lézengenek páran, aztán szevasz
nem tudom mi ezen 3,5 gigabájt
pred
pred
nem készítettem nektárt
kinában még szólt, hogy mindjárt mehetek haza, franciáknál már nem
be sem tudtam fejezni a küldetést
szõlõt lehet venni, azt tudom
ja igen, és a hapim elérte élete álmát, erre fogta és nem beszürkítette, hanem eltüntette az egészet
most ott nincs semmi
de lagalább a pontokat odaadta
az mindenesnél (general store) meg tudod venni az edzõfát meg a törõkövet (vagy hogy a tökbe hívják ezeklet)
egyébként meg offtopik
bannerban a link
veszel megadnak gyakorló bigyót, és nyomod otthon
meg szétkaratézhatsz lapokat is otthon, ha megveszed a hozzá való követ
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
köszönöm
Ha jól sejtem akkor nem eredeti a játékod. Van egy kis trükkje a dolognak ebben az esetben, de az már warez lenne.
www.san2000.com
szürke az a csúszka:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kínában vicces a földutakon versenyautóval közlekedni <#nyes>#nyes>