Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
A Sim vágyai mellett van egy másik ablak jobbra ott van egy furcsa ikon, alá van írva, hogy 2 nap, vagy attól függõen az idõ, hogy mikor ért haza a simed. Az opció csak azután aktiválódik, hogy letelt a "pihenõ" idõ. Utána lehet menni nyaralni megint.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Skacok lehet h attol nem fut a simsem mivel frissitettem a windows ott szervizz csomaggal?
amúgy milyen gyakran lehet menni utazni?az elején vagyok még csak egyszer mehettem 3napra...
elmennék,de nem lehet rákattintani az opcióra:S
mikor lehet?
Segítsetek!

Kínában vagyok és hétköznapi erklyét kéne találnom. Hol merre és hogyan?
Köszi.
mentenem sikerült,yessss😄
ha így haladok még a végén csak összejön minden😊)
Joschka
Melyik Windowst használod? XP-nél elõfordul, hogy újratelepített oprendszernél nem jelentkezik a probléma... de semmi sem biztos. Win7 meg annyira új, hogy arra nem tudok semmit se mondani.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

mindig leszedem elõtte a régi drivert. Felraktam azt ami régen volt fenn.... de még rosszabb lett. már a házak se látszanak....
igen,feltelepítettem,de vmiért még mindig cseszekedik:Smegpróbálkozok még ezzel-azzal!köszönöm az eddigi helpet!😊
Azt a netframeworkot kell feltelepíteni neki amit belinkeltem.Utána jó lesz a launcher.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Telepítetted egyáltalán azt amit linkeltem?Mert ha szar marad a launcher és nem tud patchelni,akkor a 16-os hibakódod is ott lesz.Amint felpatchelõdik 2.2.8-ra már jó lesz a mentés.

rage
Mentés másként-tel ments.
Adj a mentésednek egy új nevet.
Lépj ki, majd töltsd vissza ezt a játékállást.
Innentõl mûködni fog a sima mentés is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nem jó sajnos😞mert fogalmam sincs,hogy kéne megcsinálni😞
ráadásul már menteni sem enged😞:
váratlan hiba lépett fel mentés közben,16hibakód-lásd olvassel fájlban!ezt írja..egyre jobb😞((
asszem ideje keresni hozzá vmi zsenit😞
Király!<#idiota>

Jó már a launcher?Mert ha jó,akkor töröld a teljes mentés mappádat,s kezdj újat.

Joschka
Új frissítés a érkezi hamarosan + The Sims™ 3 Világteremtõ eszköz – BÉTA

ELKÜLDVE: 2009.12.10 21:43

Kellemes ünnepeket minden Sims-rajongónak!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy decemberben új szoftverfrissítés érkezik a The Sims 3 játékhoz. A játékfrissítések segítségével tudjuk a legkönnyebben és legkényelmesebben új funkciókkal bõvíteni a játékotokat, kijavítani az esetleges hibákat,és a naprakész játékverzió a kulcsa az online szolgáltatások akadálymentes elérésének is. A decemberi játékfrissítés számos újdonságot hoz majd, de ezek közül csak egyet említenénk most: egy vadonatúj funkciót, amelyre különösen büszkék vagyunk.

Ismerkedjetek meg az Áruházzal! Jól hallottátok. A decemberi játékfrissítés telepítésekor egy gomb jelenik meg a játékban, amelynek köszönhetõen közvetlenül a játékban vásárolhatsz a The SIms 3 Store kínálatából. Az új funkció még kényelmesebbé teszi a vásárlást a The SIms 3 Store-ban, lehetõvé téve, hogy a fõmenübõl, Építés vagy Vásárlás módból, illetve a Sim létrehozása képernyõrõl is elérd a The Sims 3 Store kínálatát az Áruházon keresztül. Amikor megvásárolsz egy-egy új tartalmat, az azonnal megjelenik a katalógusban, mialatt a játék fut. Közvetlenül a játékból böngészhetsz a The Sims 3 Store teljes kínálatában és vásárolhatsz új bútorokat, dísztárgyakat, frizurákat, ruhákat – mindezt anélkül, hogy akár csak egyszer is ki kellene lépned a játékból! Forradalmi újítás ez a The Sims sorozat történetében, és már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk veletek az élményt.

Hozd létre saját világaidat a The Sims 3 játékhoz!

Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The Sims™ 3 Világteremtõ eszköz – BÉTA páratlan tervezõeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezõcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezõk megteremtették a The Sims 3 világait és városait!

Hamarosan további részleteket árulunk el a decemberben érkezõ játékfrissítéssel kapcsolatban, és azt is megtudhatjátok, mit is tartalmaz pontosan.

Köszönettel,

A The Sims 3 fejlesztõcsapata

(Forrás: sims3.com)

én arra nem jövök rá,miért csak egy családot csinálhatok😞
A mentéseket backupold,és töröld le az egészet csontig.Rakd újra,s neten patcheld fel.

Hát nincsenek...:S
Valakinek valami más ötlet??
?? Akkor letöltéseid sincsenek? Mert ha letöltögetsz a játékba, akkor találkoznod kellett volna vele.

Itt van (vagy kéne lennie): Program Files/Electronic Arts/Sims 3/Mods
Azon belül a Packages almappában vannak a letöltések (package fájlok).

még nem volt idõm megcsinálni,de ha sikerül mindenképp szólok!
Elnézést a hülye kérdésekért, de nem vagyok ilyenekben gyakorlott... A Mods mappát hol találom?
Szóval nem csináltad még. Nem, nem tûnnek el.

Ha kipucoltad a Mods mappádat (minden játékmenet-modot vegyél ki és fõleg a bútorokat, kisebb dísztárgyakat; hajak-ruhák-tapéták maradhatnak), vágd ki a Dokumentumok/EA/Sims3-ból a 4 db Cache-re végzõdõ fájlt, tedd ki az Asztalra, ha így biztonságosabbnak érzed. Így indítsd újra. Nem biztos, hogy megoldja a gondot, de ez a minimum kezelés, ha gond van. Ha ettõl megjavul, az egyik letöltésed volt a bûnös.

ömh... de ha kitörlöm a cache-ket, akkor nem fognak eltûnni a szomszédságaim?
Letöltögetünk, letöltögetünk (anélkül, hogy csekkolnánk a kompatibilitást)?

Az elsõ ilyenkor, hogy pucold ki a Mods mappát és ürítsd a cache-eket. Hátha az segít. (Ha már megtetted, bocs.)

Megkrekkelted,hackot raktál bele etc..Mert patchelni tudja,másképp nem engedte volna a WA-t feltelepülni.Valami most bekavar.

Jó lett?

köszi a segítségeket!
Mike at home
bug
ennyi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok! Kérlek segítsetek!
Már egy jó ideje játszom a világ körül kieg-gel, és mostanában eléggé sok hiba jelentkezett.
1: az egyik simemnek amikor hazautazott, eltûnt az összes kapcsolata a kapcsolatok panelrõl
2: amikor két sim beszélget vagy ilyesmi, a bal felsõ sarokban a kapcsolatmutató teljesen piros, és nem ír ki semmit sem.
3: amikor kilépek a bútorozásból vagy az építkezés menübõl, a kamera elõször eltávoloduk három pontra, aztán visszaugrik a simemre
Már próbáltam patch-eket felrakni, de a gépem mindig kiírja, hogy hibás az állomány.
Légyszíves segítsetek!
Joschka
Azt írtad, hogy régebben még mûködött. Ha videodrivert is cseréltél közben, akkor rakd vissza régit, de ha nem, akkor próbálj meg te is egy másikat. Ha mást nem akkor azzal, amit a kártyához kaptál, mikor azt vetted. Mert, ha addig jó volt és most meg hülyéskedik valami, akkor nem a kártyád a bûnös. De az is lehet, hogy úgy raktad fel a drivert, hogy elõtte a régit nem távolítottad el... na ez is bekavarhat. Tehát úgy válts másik driverre, hogy ami most fennt van azt távolítsd el elõtte.

4770-esem van
Joschka
Ja, vagy a gyári lemezt, csak elõtte azt a drivert, ami most fennt van azt távolítsd el!

Joschka
Láttam a képet és eléggé ramaty, amit lead. Most olvasom, hogy a kártyádat támogatja a játék pedig. Hát próláld meg egy másik a legutolsó elõtti video driverrel hátha bejön...

A videókártyádnak biztos hogy semmi baja.Próbálgasd a Catalystokat hátha valamelyikkel megy,vagy használd azt a drivert amit a vga mellé adtak.Nekem a 9.3-assal megy.

hello!
nekem asus-om van x1950 pro, és pár hozzászólással korábban belinkeltem 1 képet is!
Esetleg nálam is a videokártya az ami nem bírja el?
Joschka
Ha esetleg van egy új driver elõtti verziód, akkor azzal is megpróbálhatod.Hátha...jó lesz azzal. Bár azt nem írtad, hogy NVidia kártyád van e?

Sziasztok!

Van egy kis gondom a simsel.... Szomszédságba a házak kivételével minden fekete. És ha állítok a beállítások menüben nem jegyzi meg. Mindenbõl a legfrissebb driver van fenn. Régebben ez nekem mûködött... csak újra raktam a gépet aztán most raktam fel a kiegészítõvel együtt.
Van fent netframework?Mert az kell a launcher tökéletes mûködéséhez.
Itt a link hozzá.Próba szerencse.😊

hát sajnos nem tudom,mi a probléma...ha tudnám az jó is lenne:S
most annyival jobb a helyzet,hogy megtudtam nyitni a játékot,de kiírja rendszerüzenetbe a gép:hogy alkalmazáshiba-sims3 launcher!
hogy értsétek,játékban pl,sims3ból volt egy családom,többet nem engedett csinálni.nem tudok rámenni a +jelre....
és most h megvettem az újat,itt is csak ezzel a családdal tudok játszani😞
ha ezt a családot törlöm,akkor csinálhatok egy újat,de csak egyet!!
szóval a launcherbe van vmi baj,de ahhoz nem értek semmit😞
így esetleg tudtok segíteni?:S
kem001
Na végre egy jó hír: 2010 vége efelé jön a Sims 3 Playstation 3-ra, XBox 360-ra, WII-re és NDS-re

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Egy kicsit érthetõbben,ha lehetne..

kem001
Kék telekre újratelepítésen kívül nincs más megoldás esetleg?:S

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mike at home
egész pontosan mi a probléma?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
meg egy szinttel feljebb ott a vegyeskereskedõ
nem gondoltam volna, hogy ez ekkora kihívás lesz sokaknak

Mike at home
semmit
mindezt 3,5 gigabájtban

sziasztok!
én nagyon el vagyok keseredve,mert megvettem a legújabb kiegészítõt,de meg sem engedi nyitni!!!😞😞(((
a sims3-mal sem tudtam egy idõ után játszani:alkalmazáshiba-sims3 launcher:azt írja ki..azzal van vmi gáz...
és mivel ez a kiegészítõje a cd-nek,erre is "átment",úh semmit sem játszottam vele😞((((((((
valaki segííítsen könyörgöm!!!!!ezer hála és köszönet elõre is!!!vagy ide vagy [email protected] címre!köszööönöm
Kinában a piacon van a sátort áruló is, csak amikor a piacon vagy fel kell kapcsolgatni a ház ikonnál mintha emeletre akarnál felmenni mert az utolsó bolthoz egy lépcsõ visz fel és alapból nem látszik.

kem001
alapautókat sem engedi

kem001
hiába.. bárhova teszem nem jó..

Nehogy már ezért újratelepítsd. Nem segít, ha törlöd a kocsibeállót, és újra lerakod, vagy máshova rakod le?
Vagy ha az autó bug-os, akkor új autót se enged lerakni? Nekem akkor volt ilyen hiba, ha inventoryból akartam kihúzni az autót a bejáróra. Ha vásárlás módban vettem egy újat, azt engedte.