Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
elmennék,de nem lehet rákattintani az opcióra:S
mikor lehet?
Kínában vagyok és hétköznapi erklyét kéne találnom. Hol merre és hogyan?
Köszi.
ha így haladok még a végén csak összejön minden😊)
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Adj a mentésednek egy új nevet.
Lépj ki, majd töltsd vissza ezt a játékállást.
Innentõl mûködni fog a sima mentés is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ráadásul már menteni sem enged😞:
váratlan hiba lépett fel mentés közben,16hibakód-lásd olvassel fájlban!ezt írja..egyre jobb😞((
asszem ideje keresni hozzá vmi zsenit😞
ELKÜLDVE: 2009.12.10 21:43
Kellemes ünnepeket minden Sims-rajongónak!
Örömmel tudatjuk veletek, hogy decemberben új szoftverfrissítés érkezik a The Sims 3 játékhoz. A játékfrissítések segítségével tudjuk a legkönnyebben és legkényelmesebben új funkciókkal bõvíteni a játékotokat, kijavítani az esetleges hibákat,és a naprakész játékverzió a kulcsa az online szolgáltatások akadálymentes elérésének is. A decemberi játékfrissítés számos újdonságot hoz majd, de ezek közül csak egyet említenénk most: egy vadonatúj funkciót, amelyre különösen büszkék vagyunk.
Ismerkedjetek meg az Áruházzal! Jól hallottátok. A decemberi játékfrissítés telepítésekor egy gomb jelenik meg a játékban, amelynek köszönhetõen közvetlenül a játékban vásárolhatsz a The SIms 3 Store kínálatából. Az új funkció még kényelmesebbé teszi a vásárlást a The SIms 3 Store-ban, lehetõvé téve, hogy a fõmenübõl, Építés vagy Vásárlás módból, illetve a Sim létrehozása képernyõrõl is elérd a The Sims 3 Store kínálatát az Áruházon keresztül. Amikor megvásárolsz egy-egy új tartalmat, az azonnal megjelenik a katalógusban, mialatt a játék fut. Közvetlenül a játékból böngészhetsz a The Sims 3 Store teljes kínálatában és vásárolhatsz új bútorokat, dísztárgyakat, frizurákat, ruhákat – mindezt anélkül, hogy akár csak egyszer is ki kellene lépned a játékból! Forradalmi újítás ez a The Sims sorozat történetében, és már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk veletek az élményt.
Hozd létre saját világaidat a The Sims 3 játékhoz!
Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The Sims™ 3 Világteremtõ eszköz – BÉTA páratlan tervezõeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezõcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezõk megteremtették a The Sims 3 világait és városait!
Hamarosan további részleteket árulunk el a decemberben érkezõ játékfrissítéssel kapcsolatban, és azt is megtudhatjátok, mit is tartalmaz pontosan.
Köszönettel,
A The Sims 3 fejlesztõcsapata
(Forrás: sims3.com)
Valakinek valami más ötlet??
Itt van (vagy kéne lennie): Program Files/Electronic Arts/Sims 3/Mods
Azon belül a Packages almappában vannak a letöltések (package fájlok).
Ha kipucoltad a Mods mappádat (minden játékmenet-modot vegyél ki és fõleg a bútorokat, kisebb dísztárgyakat; hajak-ruhák-tapéták maradhatnak), vágd ki a Dokumentumok/EA/Sims3-ból a 4 db Cache-re végzõdõ fájlt, tedd ki az Asztalra, ha így biztonságosabbnak érzed. Így indítsd újra. Nem biztos, hogy megoldja a gondot, de ez a minimum kezelés, ha gond van. Ha ettõl megjavul, az egyik letöltésed volt a bûnös.
Az elsõ ilyenkor, hogy pucold ki a Mods mappát és ürítsd a cache-eket. Hátha az segít. (Ha már megtetted, bocs.)
ennyi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Már egy jó ideje játszom a világ körül kieg-gel, és mostanában eléggé sok hiba jelentkezett.
1: az egyik simemnek amikor hazautazott, eltûnt az összes kapcsolata a kapcsolatok panelrõl
2: amikor két sim beszélget vagy ilyesmi, a bal felsõ sarokban a kapcsolatmutató teljesen piros, és nem ír ki semmit sem.
3: amikor kilépek a bútorozásból vagy az építkezés menübõl, a kamera elõször eltávoloduk három pontra, aztán visszaugrik a simemre
Már próbáltam patch-eket felrakni, de a gépem mindig kiírja, hogy hibás az állomány.
Légyszíves segítsetek!
nekem asus-om van x1950 pro, és pár hozzászólással korábban belinkeltem 1 képet is!
Esetleg nálam is a videokártya az ami nem bírja el?
Van egy kis gondom a simsel.... Szomszédságba a házak kivételével minden fekete. És ha állítok a beállítások menüben nem jegyzi meg. Mindenbõl a legfrissebb driver van fenn. Régebben ez nekem mûködött... csak újra raktam a gépet aztán most raktam fel a kiegészítõvel együtt.
Itt a link hozzá.Próba szerencse.😊
most annyival jobb a helyzet,hogy megtudtam nyitni a játékot,de kiírja rendszerüzenetbe a gép:hogy alkalmazáshiba-sims3 launcher!
hogy értsétek,játékban pl,sims3ból volt egy családom,többet nem engedett csinálni.nem tudok rámenni a +jelre....
és most h megvettem az újat,itt is csak ezzel a családdal tudok játszani😞
ha ezt a családot törlöm,akkor csinálhatok egy újat,de csak egyet!!
szóval a launcherbe van vmi baj,de ahhoz nem értek semmit😞
így esetleg tudtok segíteni?:S
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem gondoltam volna, hogy ez ekkora kihívás lesz sokaknak
mindezt 3,5 gigabájtban
én nagyon el vagyok keseredve,mert megvettem a legújabb kiegészítõt,de meg sem engedi nyitni!!!😞😞(((
a sims3-mal sem tudtam egy idõ után játszani:alkalmazáshiba-sims3 launcher:azt írja ki..azzal van vmi gáz...
és mivel ez a kiegészítõje a cd-nek,erre is "átment",úh semmit sem játszottam vele😞((((((((
valaki segííítsen könyörgöm!!!!!ezer hála és köszönet elõre is!!!vagy ide vagy [email protected] címre!köszööönöm
Vagy ha az autó bug-os, akkor új autót se enged lerakni? Nekem akkor volt ilyen hiba, ha inventoryból akartam kihúzni az autót a bejáróra. Ha vásárlás módban vettem egy újat, azt engedte.