44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Jó, rakd be...de ha akarod a játékban hasznáni, akkor menj be a mentési mappába...ott van egy 'Exports' mappa. Abban találod meg a fájlt majd az indítómenüből való feltelepítés után. Majd menj a játék főkönyvtárába és keresd meg a 'Words" mappát (Valaki írja le neki az útvonalat, hogy hol található az alapjátékban, mert nem a saját gépemnél vagyok, légyszi....köszi!) és oda rakd bele, majd utánna indíthatod is a játékot!
  • Svenson
    Igen, azt. Éppen most csomagoltam ki. A lite verziót.
  • Svenson
    Köszi, most kipróbálom ezt, aztán ha mégse tetszik, vagy nem jó, akkor majd szólok.
  • Joschka
    A Simstopiát?...
  • Joschka
    De ha kell a "kopasz" sunsetvalley vagy a riverview, akkor sikíts, és hozom legközelebb, aztán a többi rád lesz bízva!
  • Svenson
    Akkor berakom, és megnézem, milyen.
  • Svenson
    No, azért kérdezem, hogy ha nem működik, ki lehet törölni a játékból, nem?
  • Joschka
    Igen, ki lehet szedni, csak ki kell venni a megfelelő mappából a játék főkönyvtárában, és ennyi!
  • Joschka
    Egy világkészítőben található "kopasz" várost nem olyan egyszerű berakni a játékba....ráadásul még működjön is.
  • Svenson
    Ha felrakom a várost, de nem tetszik, ki lehet törölni, nem?
  • Joschka
    Annyi várost raksz be a játékodba, amennyit letöltesz a netről. Azokkal mindeggyikkel játszhatsz, ha kiválasztod az indító menüben a játék betöltésekor.
  • Joschka
    Honnét, és mit akarsz leszedni?
  • Svenson
    Vagy esetleg fel lehet tenni mind a kettőt.
  • Joschka
    Az a tapasztalatom, hogy a világkészítővel gyártott városok rendesen működnek a játékban - tekintet nélkül, hogy melyik a játékosnál az a legutolsó kieg, amit feltelepített az alapjátékhoz.
  • Svenson
    Nekem pont olyan kéne, ahol nem lakik senki, az se baj, ha nekem kell berendezni. Viszont ha nagyon macerás, le lehet szedni, nem?
  • kem001
    Ja értem. Köszi az infókat. Feltettem a nagy verziót
  • Joschka
    Mert a Világkészítőben is van egy lite-os Sunset Valley és egy lite-os RiverView is, ezkeben csak tök üres telkek vannak!
  • Joschka
    Vagy a lite-os verzióban csak üres telkek vannak...és a tájat is lehet, hogy neked kell majd "berendezni".
  • Svenson
    tök jól néz ki
  • Joschka
    Miért lenne buggos?! Nem az. Csak ez még a leszáll az éj előtt készült, úgyhogy toronyházak nincsenek benne. Azt majd mindenkinek magának kell bele gyömöszölnie. A lite-os verzióból meg jó néhány elem ki van hagyva. Tehát ne azt szedd le majd!
  • Joschka
    Ja, más... van most egy rakatnyi alapanyagom (képek padlókhoz, falakhoz), úgyhogy folyamatosan kreálom a játékhoz a tapétákat, padlókat...hehehe
  • kem001
    De nem bugos vagy ilyesmi? Mert képek alapján eléggé bejön. Viszont van egy Little verziós is, az miben különbözik?
  • Joschka
    Igen, ez volt az... ez kb akkora, mint az én városom Timkaland. Nem rossz, de most nagyobbat szeretnék össze hozni.
  • Joschka
    Most, hogy így mondod 'kem', mintha már lett volna a városka egyszer valamikor tavaly nálam....csak most nem ugrik be róla semmi se...
  • kem001
    Amúgy meg erre gondoltam
  • Joschka
    Hehe...kösszi, észre sem vettam!
  • Joschka
    Na, ha haza megyek akkor neki is esek egy új várost összehozni...amíg ez az új stuff meg nem jelenik.
  • kem001
    Simtopia, lemaradt egy betü
  • Joschka
    Simso-pia...Az meg hol van?
  • Svenson
    igaz, az még jobb
  • Svenson
    én nem
  • Joschka
    Herceg?!... Inkább KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kem001
    Simsopia-t próbáltátok már? Vélemény?
  • Svenson
    inkább a herceg jöjjön fehér lovon
  • Joschka
    Nekem van, mert mindig letöltöm a legújabb verziót az éppen aktuális kieghez, mert csak azzal indul el, amelyikhez meg van csinálva...hogy úgy mondjam.
  • Gólya #14034
    hát ez tényleg állati...:DDDD
  • Svenson
    igen, igen, közben láttam :(
  • Joschka
    Hát a kaszás...az nem kéne ide, hanem inkább néhány angyal helyette.
  • Svenson
    nekem nincs világkészítőm
  • lucifer9393