44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    Élvezem ezeket a helyzeteket :D Pedig nem is szánt szándékkal generálom őket :P
  • Svenson
    vicces
  • Svenson
    nekem is kéne pár állat, ami nem lesz benne. Hogy lesz így farmom?
  • Svenson
    hogy veled mik nem történnek
  • Svenson
    Érdekes. Igaz, én nem nézetek velük tévét, van, hogy nincs is se tévé, se számítógép, se rádió. Engem idegesít a hangjuk.
  • lucifer9393
    úgy kell neki
  • Glinda7
    Ja és most látom, hogy az új kiegészítő pont a névnapomon jelenik meg. Jobb ajándék nem is kellene!!!!! :)
  • lucifer9393
    megjelenés után biztos lesznek MESH-ek majd rá pl MTS-en, ketteshez is voltak :)
  • Glinda7
    Hehe. Most egy pasival játszom, és olyan gagyi nők voltak a városomban, hogy kénytelen voltam egyet csinálni. Be is költöztettem a szomszédba, rányomulnék, erre benyögi hogy van pasija. Valami vén kecske ráadásul. Megkértem, hogy szakítson vele, rá is állt, de mondta, hogy ezért most a volt pasija örök ellenségem lett blablabla. Megkerestem, átmentem hozzá és jól elvertem. :D Most már joggal utálhat. :D
  • Mike
    pedig nekem kell tigrincs!
  • Mike
    annyira nem is rossz
  • Ironman2
    Semmire se.DDD
    Csak diszitő elemek vannak benne,meg ruhák

11592-ben vannak róla képek,hogy mit tartalmaz
  • lucifer9393
    Nem, ezek csak azt muatják, hogy mennyiféle módon tudod "kifesteni" az állatokat...
  • lucifer9393
    Igen... nekem is előfordult már olyan, hogy fel akartam cisnálni egyet és kiírta h. már így is túl sokan laknak a telken. Nálam talán reálisabb volt a helyzet, nem tök üres telken volt, hanem panellakásban. Szóval ott még érthető is.

Én pl tegnap szórakozni vittem az embert abba a bárba amit készülök megvenni, hog teljesüljön az élete álma, ahol elkezdett szülni egy nő. Elvittem a kórházba, aztán megjelent nekem h. gratulálunk, fiad született, és napokig boldog volt tőle az ember :D Pedig egyáltalán nem az ő fia, nem is ismerte a nőt. Persze az meg napokig ott dekkolt a gyerekkel a karján a nappaliban, és ha elküldtem se ment el... egyszercsak egy reggelre eltűnt...
  • LoSA
    Srácok, valaki mondja már el, hogy ez a Town life mire jó? :)
  • Mike
    lesz tigrincs a pets-ben?
  • lucifer9393
    Macbook Pro... frissíteni én még mindig nemtudok... lehet ez a frissítés csak PC-re van?
  • Mike at home
    ügyes/szerencsés vagy :D
  • Mike at home
    így ránézésre mintha a sims2-t látnám :)

mondjuk nekem annyira részletes, minden vicik-vacakkal telepakolt házam (ami ettől tök élethű, és tök szépeket pakoltatok be ide) sosem lesz, örülök, hogy ezt betölti :(

(1.) ellenben az miért van, hogy az egyik simem megnézte a TV-n a nyaralási videókat, és azóta van neki vagy +40 pontja a HD videók és a jó TV miatt
    az ott marad neki örökre? még a családváltás sem változtatott ezen
    emiatt nem merem megnézetni a többiekkel, sőt tv elé sem ültettem le őket azóta

(2.) más
    simem összeszedett egy csajt, aki egyedül lakik egy tök üres telken, meg ne kérdezzétek miért oda költöztette be a program. de amikor szaporodási célzattal közeledtem felé, az be volt szürkülve, mert hogy már telített a telek. :o tapasztalt már ilyet valaki? bár végülis ideköltözhetne, aztán majd elköltözik
  • Svenson
    Írtam már, hogy sikerült a frissítés? Az indítópanelen keresztül.
  • Svenson
    Nem rossz.
  • Svenson
    Nem úgy csináltam. Az alap a Simtopia, csak kicsit átalakítottam. És épp az a bánatom, hogy nincsenek 30X40-es telkek. Az eredetileg 30X40-es házamat kénytelen voltam rátenni egy 40X40-es telekre.
    Csak azon csodálkoztam, hogy magyar nevű simsekkel kezdte betelepíteni a várost a játék.
  • Mike at home
    az öregek a bottal olyanok mint Yoda
  • Mike at home
    hű, milyen géped van neked, amin ez így fut?
  • Mike at home
    kicsinyég feltörtünk

• lucifer9393
    jaj a z jó :D azt le is szedtem a jatekbol ismertem meg :D
  • kem001
    Én meg az egyénit. Alapból is jó számok voltak ott benne. Meg a pop-ba emlékszem Kerli - Tea Party számára :D
  • lucifer9393
    aha, ismerős... :) bár én inkább az elektronikus csatornát hallgatom...
  • kem001
    Nekem ez a csengőhangom, sims-be van benne ez is
  • lucifer9393
    csengőhangnak jó lesz :D

http://www.youtube.com/watch?v=ju0Z4-_UUr0
  • kem001
    Pont nézem, valaki youtube-on ezt a zenét keresi, kivágta a trailer-ből
  • BoneDragon
    Akkor törölve, sry. :)
  • kem001
    Nem ezt keressük, hanem a konzolos trailer végén lévő zenét
  • lucifer9393
    Én már anno beírtam annyi lyricset a googleba amennyit kihallottam és kiértettem belőle... nem segített...
  • Ironman2
    Azért annyira nem
  • kem001
    Komolyan mondom, kezd megtetszeni az a szám. Gőzerővel keresem
  • Ironman2
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1064853605

IDE IRJATOK HA SZÁMOT kERESTEK
  • lucifer9393
    vanni van de én lusta vagyok hozzá :D te meg olyan ügyeske vagy igaze?
  • Ironman2
    van topikja,ott tudnak segiteni
  • lucifer9393
    Ez is onnan van határozottan emlékszem... joj már azthittem a trailer zenéjét szerezted meg, akkor istennek kiálltotalak volna ki :P