Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egymás mellett álló szobrok közül a mozgathatót egyet magad felé húzod és akkor jön elõ a lap. Mindkét felén meg kell csinálni és megnyílik egy lépcsõ. HA jól emlékszem ez ahogy bemész a helységbe jobb kézre fog neked esni. A mozgatható és húzni kellõ szobrok és a lépcsõ is.
http://sims3.co.cc
Én megcsináltam ezt a küldit de nem emlékszem már a megoldásra. A szobrokat huzogatni kellett, aztán megjelentek a másik helyek ahova a többit kellett. Bocsi, be kellene lépnem a játékba és megnézni a helyszínt úgy beugrik. Ha addig nem kapsz megoldást akkor megírom. Ez olyan este felé lesz csak, mert csak akkor tudodk egyet gamerozni.
Csak az a szar ,hogy a kiegészítõket se lehet felrakni ha nem patchelem.<#gunyos1>#gunyos1>
3,2 GHz Pentium 4
1 Gram
vannak rajta letöltött cuccok, de én pont úgy kérdeztem, hogy ha azok vannak, akkor mekkora az a gépteljsítmény ami ezzel együtt futhat?!
Rendszerkövetelmények
====================
Ne feledd: a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok kiegészítõ csomag.
A játék futtatásához a The Sims 3 alapjáték teljes, telepített változata szükséges.
WINDOWS XP ESETÉN (Service Pack 2 vagy frissebb verzió szükséges)
* 2.0 GHz P4 vagy ezzel egyenértékû processzor
* 1 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
WINDOWS VISTA (Service Pack 1 vagy frissebb verzió szükséges), ILLETVE WINDOWS 7 ESETÉN
* 2.4 GHz P4 vagy ezzel egyenértékû processzor
* 1.5 GB RAM
* A 128 MB memóriájú videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással
* A DirectX 9.0c legfrissebb verziója
* Legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen (illetve 6,4 GB, ha a The Sims 3 alapjátékkal együtt telepíted),
továbbá legalább 1 GB hely az egyedi tartalmak és a mentett játékállások tárolására.
Légyszi segítsetek abban hogy mi az a gépigény (nem minimum), ami kell a sims 3-hoz, ha minden plussz kiegészítõt feltelepítek, plussz még ha a netrõl is töltök le rengeteget hozzá...
Pl a sims 2-höz meg volt minden eredeti kiegészítõ, + 10000 db netrõl töltött. Már úgy is kissé lassú volt, de még élvezhetõ volt a játék.
De most a sims 3-nál elvezhetetlen... És még csak z alapjáték van fent, vmint a netrõl töltött hajak, házak..stb kb 1000-2000db. csak ezért érdeklõdnék...
Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv.
Nekem nem engedi felrakni,mert azt írja hogy:
A telepítõ észlelte , hogy nincs The Sims 3 verzió telepítve.
Ehhez a frissítéshez szükséges , hogy az alkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen.
Nem tudja valaki hogy ez mért van?<#help>#help>
dokumentumok/electronic arts/the sims 3/saves mappában kell hogy legyen ehy könyvtár,amit te neveztél el,amikor létrehoztad a családod
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
1.10
és ez csak az alapjáték
a kieg:2.0
2.2
2.4
és a luxuslakás cuccok:3.0
3.1
A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1
ELKÜLDVE: 2010.02.08 19:22A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!
A legújabb frissítés ehhez: 1.10/2.5/3.1
Kijavítottuk az írásjegybevivõt (Input Method Editor, IME) érintõ hibákat, amelyek problémákat okoztak a japán verziót használó játékosoknak. Javítottuk továbbá az Indítópult funkcionalitási hibáit.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében az összegyûjthetõ bogarak nem jelentek meg a játékban.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében a simek elteleportáltak a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok egyes ágyairól.
Kijavítottunk egy hibát, amelynek következtében több javítócsomag egyidejû telepítése során az alkalmazás összeomlott, illetve leállt.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Ja, valami vagány banner jöhetne tényleg Mike.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Sims3 - ennyi nem elég?
eddig sem a csiricsáré fejlécekrõl volt híres az sg - akinek innen szüksége van valamire, az úgyis megtalálja <#rolleyes>#rolleyes>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Remélem jól írtam. :S Na és kipipálva kell hogy legyen mikor elindítom a játékot?? Valamint még az a kérdés, hogy a sims 3 könyvtár az asims 3 belül a library lenne?? Te biztosan ezeket már kívülrõl fújod!
Elõre is köszönöm, hogy segítesz! Üdv.
nézd meg ezt
itt pl. visszautal a sims2-re, de ugyanezen oldalon megtalálod azt is egy kis keresgetés után
ne ijedj meg, ha elsõre nem találsz valamit - nézz szét nagyon alaposan az oldalon
szépen kezdd az elején, minden feliratra kattints rá és olvass (ott van pl. a gy.i.k., a barkácstippek aztán a kis háromszögek alatt a fórum, a galéria ahol rengeteg képet találsz, szóval határ a csillagos ég)
biztos nem vagy annyira béna, csak mert új dolgok és nem ismered õket, kicsit riasztóak - de nyugi, nem esznek embert <#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>, úgyhogy fel a fejjel és olvass - no meg ott a google, ha minden kötél szakad, beírod, amit keresel aztán csak gyõzzed 😊
De ha segítenél abban, hogy a mysim-en belül hol keressem?! Fórum, vagy más cím alatt? Köszi. Üdv.
szépen végigolvasod, lépésrõl-lépésre leírtak nagyon sok mindent, ha követed pontosan, hidd el meg tudod csinálni (én se vagyok egy technikai zseni, mégis boldogultam)
Ha tudsz vmi tippet, kérlek írd meg. Köszönöm szépen. Üdv.
Ahogy belépsza az oldalra a fotó mellett van a baloldalon a 'Sims 3' felirat, arra kattints rá. Azután már a következõ oldal külöbféle ruha és mintázat tartalma csak a Sims 3-hoz jó. Máshoz nem. Onnét nyugodtan tölthetsz le a játékodhoz.