Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dani71
megidéztem a múmiát de nem találom,hol van?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Pl ezen az oldalon http://www.all-about-style.com/ csak a sims3-ra rákattintva találom meg ami hozzá tartozik, vagy már a fenti felsorolás is az?! Megnéznéd nekem.. Nagyon köszi!
Nem nem, azaz nem szereném, csak van olyan link amelyrõl nem tudom eldönteni, hogy az most 3.-2. sims.hez tartozik :S
Joschka
Ne keverd jó?!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Egyébként a sims2 kiegészítõket nem lehet betenni a 3-ba igaz??
Joschka
Ne...akadj...meg...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Annyi kiegészítõ van, hogy a bõség zavara..remélem túléli a gépen! 😄 Nagyon köszi mindent.. Jövök, ha megakadok! 😊
Joschka
A házakat a játékban a menüben a "Város szerkesztése" mnüpontnál a telkeknél találod meg. A külömbözõ letöltött simeket pedig a "Sim létrehozása"-kor találod meg az alapmintáknál.

Jaa értem, tehát az lehetetlen, hogy 2 külömböfõ fájlnak ugyanazt a nevet adják igaz?! Valamint még az érdekelne, hogy a házakat valamint a genetikát hová teszi be a játékban. Azokat nem nagyon találtam meg..
(elég kezdõ vagyok, de már sokat köszönhetek neked 😊 )
dani71
hogyan tudnám használni a tolvajkulcsot?

bocsi tudom h nem itt kellet volna kérdeznem hanem a másikba csak most már ott nem engedi...:S

Telepíteni szeretném a The Sims 3 World Adventures-t de amikor kiírja a frissítésest rányomok el se indul de kiírja hogy: Hiba a The sims 3 frissítésekor... olvastam v.hol egy olyat h úgy kell h The sims 3 mappa törlése v.mi kód törlése és újrarakni de úgy nem sikerült! Más lehetõség???

Joschka
Tehát ha olyan fájlokkal találkozol, hogy mondjuk:

Helena hair.jpg
Helena hair.zip

Akkor téged - miután a jpg-t megnyitod és tetszik a hajnak a képe - már csak a zip fájl érdekeljen, mert abban van maga a haj. Ezt kibontod és a kiterjesztésnek megfelelõen telepíted vagy másolod. Ennyi lenne.

Joschka
Igen, azért azonos, mert a fájlnév az ugyanaz. De a kiterjesztés az külömbözõ. Nem tudom, hogy te mire gondoltál, amikor errõl írtál. Ha a két név ugyanaz mégis a külömbség abban van, hogy az egyik a 'jpg' vagyis a képet, képeket tartalmazó fájl. A másik magát a cuccot tartalmazó 'zip' fájl. Ezt miután letöltötted ki kell csomagolnod valahová a gépedre és a már leírt két kiterjesztés szerint vagy telepíteni kell, vagy csak bemásolni oda ahová már leírtam.

Oké, nagyon rendes vagy! Sikerült! Azaz bemásoltam mindet.. Viszont másolásnál, sok azonos fájlt jelzett, amit én nem írtam felül? Az nem baj ügye? A másik, hogy mejelentek a játékban, de soknak a képe alatt, tök más van. Az természetes??Vagy én rontottam el vmit?? Remélem nem... :S Nagy nagy köszönet!
Joschka
De a 'Packages' könyvtárat is nyisd meg, mert abba kell a fájloka másolnod.

Joschka
Az útvonal alapesetben ez:

C:/-->Program Files-->Electronic Arts-->The Sims 3

tehát itt a 'Sims 3' könyvtáeat megnyitva találsz olyan könyvtárakat, hogy 'Game' és 'GameData' ( de ezekkel ne foglalkoz, csak azért írtam le, hogy be tudd azonosítani, hogy jó helyen jársz.)

Most itt a megnyitott 'The Sims 3' könyvtárban hozd létre a 'Mods' és azt megnyitva benne a 'Packages' könyvtárat és ide bemásolhatod már ha van .package kiterjesztésû egyedi tartalmad, amely így bekerül a játékba.

Még egy utolsó kérdés, mert tök béna vagyok. :S Vagyis remélem hogy az utolsó... 😊
Az elsõ lépést meg tudtam csinálni azaz a sims3pck kiterjesztésû fájlokat be tudtam helyezni. De a másiknál nem tudom, hogy hol találom a C-n a Sims 3 könyvtárát?!
Ugyan ott ahová betettem az elõzõt??
Vagy hogy van írva pontosan amit keresek??
Ne hari, hogy bénázok! Köszönöm a segítséget!
Gyerekek,ezt a simteremtöt akkora marhaság volt kiadni,hogy az nem igaz.Ez annak jó akinek még nincs meg a játék,hogy megismerje a simkészitöt,másra nem alkalmas.

Joschka
Komplett simmeket töltesz le ilyenkor, mert nem lehet õket "szétszedni". Házakat általában úgy érdemes letölteni, ha van hozzájuk részletesen mellékelt képsorozat a belsõ felépítésérõl. Azokat részesítsd elõnyben amelyek a mellékelt képeken látható, hogy be is vannak rendezve. Mert akkor azzal már neked nem kell foglalkozni külön. Természetesen csak ha az ízlésednek megfelel.

Köszönöm szépen, nagyon rendes tõled, hogy segítettél. remélem sikerülni fog.. 😊
Még egy kérdés... Találtam oldalakat, amikrõl tök jókat lehet letölteni, viszont azt nem tudom, hogy mikor simeket töltök le, akkor a komplett simet beteszi a játékba, vagy csak a vonásait..stb. Ugyanezt szeretném kérdezni a házakkal kapcsolatban is!
Mégegyszer nagyon köszönöm.
Üdv.
Joschka
Rengeteg helyen lehet találni egyedi letölthetõ tartalmakat: hajak, skinnek, kiegészítõk, díszítõ elemek, objektumok és ruhák is megtalálhatóak az interneten szerteszét.

Az alábbi oldalon olyan egyhelyre összegyûjtött, a játékosok által készített tárgyak találhatóak, amelyek fizetõsek ugyan de az oldalrõl ingyenesen letölthetõk.

http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/

Ha megnyitsz egy könyvtárat ott találni fogsz mindenfélét hair, cloting, objects, és set cuccokat, van amelyikhez kép is van, így tudni fogod, hogy a név alatt mi található.
Tölts le egy zip fájlt, majd csomagold ki a tartalmát valahová a gépedre.
A sims 3 játékhoz két féle fájl típus használható:

1. Az úgynevezett .sims3pack kirejesztésû ( az ilyen típusú fájlokat a következõ helyre másoljuk be), mert ezt telepítemi kell a játékba, tehát az útvonal:

C:/Documents and Settings/Felhasználó/Dokumetumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads

Tehát megnyitod a 'Downloads' mappát és bemásolod a kicsomagolt fájlokat.
Az asztalon elindítod a játék ikonját, erre megjelenik a Sims 3 Indítópanel.
A panel bal oldalán találod a 'Letöltések' gombot, kattints rá és láthatóak lesznek az elõzõleg a 'Downloads" mappába bemásolt fájlok. Válaszd ki a 'Mind'gombbal az összeset és kattints rá a 'Telepítés' gombra és várd meg a végét majd 'Oké' gombot nyomd meg. Ezzel ez a része kész.

2. A másik típusú fájl a .package kiterjesztésû ha a kicsomagolás után ilyeneket találsz, akkor tedd a következõket:
Keresd meg a Sims 3 játék könyvtárát a c: megghajtón és hozz létre egy új könyvtárat 'Mods' néven, majd nyisd meg. A megnyitott könyvtárban hozz most létre egy 'Packages' nevû könyvtárat és ezt is nyisd meg. Amennyiben lesz olyan egyedi tartalmad, amely .package kiterjesztésû lesz azt másold egyerûen a Mods könyvtár Package mappájába.
Ennyi lenne a tartalmak telepítése.

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy a SIMS3-nak is vannak már letölthetõ kiegészítõi.(hajak, tárgyak..stb..) Ha vannak akkor hol talákok, és hogyan rakom be a játékba??

Elõre is köszönöm a választ!

Üdv. Judit
Joschka
Te hol élsz ember, nálunk az egyik kockaformályú nagy boltban 12900 ft-ba kerül csak az alapjáték.

Mindenki vegyen eredeti Sims 3-at! CSak 9990 ft,nem is olyan sok!
Überbrutál játékmenet,fantasztikus csináld magad telepitési mód,többezer ingyenes store cucc,végtelen számu lehetöség!

Joschka
Doktorúúúúúúúúúr!!!!<#nevetes1>

Mi az hogy Warez? MI az hogy nem eredeti? Itt mindenkinek eredeti a játéka! Nekem is eredeti a játékom,és meg vagyok elégedve vele! Teljesen más élmény mint a tört játék. Továbbra is szeretem a Sims 3-at,és alig várom a 12.ik kiegészítöjét,amiben vissza lehet vinni a boltba a csunya crackelt játékokat! Vegyetek Sims 3-at! Megéri! Nõvérke!

Joschka
Ez nem a warez oldal. Az a kép feletti piros szövegben a fekete 'ITT' feliratnál található. Ott majd ellátnak tanácsokkal.

dani71
hogy tudom használni a tolvajkulcsot?

dani71
A háztartásom megtelt de megtudnék idézni egy múmiát.Kérdésem: többet ér-e egy sim mint egy múmia (mi az elõnye,hátránya)

Holdpro
köszönöm, már minden növényem tökéletes szintû 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Joschka
Amennyit csak akarsz, annyi.

dani71
hány nyaralóm lehet egyszerre egyiptomban?

van ilyen opció: trágyázzon a legmegfelelõbb (vagy legjobb?) trágyával - automatikusan a legjobb cuccot használja fel abból, amije van

Joschka
Franciaországban.Elmész a nektárkészítõ üzembe, és ott elõször megtanítják, hogyan készíts nektárt capcara, capcara... és majd késõbb vehetsz egyet.

dani71
hogyan tudok borkészítõt venni?

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

VAn olyan.csak azt nem kapod meg.Egyiptomban van a küldetéseknél.Azt már nem tudom hogy lehet megszerezni.Gondolom romantikázni kell az ürgével.

Holdpro
Ami kell hogy visszafiatalodjak 😊 Ambrozia egyik alkotóeleme

Joschka
1. Nem vagyok mester.
2. Nem tudlak megmenteni.
3. Mi a fene az az élet gyümölcse?

Holdpro
Mester ments meg, még mindig nem találom az élet gyümölcsét, 600 magot elültettem semmi..
Most öregedtem meg, kitudja mennyi van még hátra..
Közben dolgozom tudományban éppen trágyafelügyelõ vagyok
Ott hogy találom meg az élet gyümölcsét ?

Joschka
Neked is buék így kicsit a tavasz felé. Minden maradt, ahogy eddig volt.

akyyy
buék. kicsit rég voltam már. lehet-e már több emeletes házakat csinálni, vagy normális lépcsõket?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Holdpro
Termesztésnél hogy vannak a szintek ?

Pocsék
Megfelelõ

Nagyon finom
Kitûnõ
Nagyszerû

Holdpro
Élet gyümölcsére vadászok

Kertészkedésem már 10es..
Gitár 10
Vonzerõ 10
Horgászat 10

Most beálltam tudományos melóba átha úgy kapok, mert a városban nem találok Különleges magot

Holdpro
Srácok trágyázáshoz mit használjak ? Mert amiket gyüjtök különleges ismeretlen magaok azt használja fel, így nem túl praktikus 😞

emberek van olyan progi ami a sim képeségeit tudja állitani és hasonlokat ?

vica0523
Az életgyümölcs otthon termeszthetõ, ha már 7-es szintû kertész vagy. Magját a városban véletlenszerûen találhatod meg, ismeretlen különleges magként, vagy Tudomány karrierben lehetõségként és Kertészkedés jártassági lehetõségként tehetsz szert rá.

Holdpro
Élet gyümölcsét hogy szerzek ? Kertészkedéssel ? Ha igen hányas skillel ?

<#nemtudom>