44549

no-warez.gif
  • Ironman2
  • lucifer9393
    tegyél fel róla képeket és ha szép, meg sok 30x40 es telek van benne kérem :D
  • Svenson
    Csináltam egy várost, aminek Hungary nevet adtam. Eredetileg nem voltak benne családok (Simtopia), de elkezdtek beköltözni. Lehet, hogy véletlen, de mindkét család magyar nevű.
  • lucifer9393
    ja persze :)

• kem001
    Tudnál esetleg videót linkelni?
  • lucifer9393
    Jó a refrénje... azt véletlenül nem ismered ami a konzolos trailer végén megy? már mióta meg akarom szerezni, de a telefonom se találja a címét... -.-
  • kem001
    Nekem konzolos verzióban ez a zene tetszett meg:
  • lucifer9393
    Na látod ezt nem is figyeltem, valóban szélesebb
  • Svenson
    Tudja valaki, hol lehet fürdőköpenyre szert tenni? Nézegettem már a gugliban, de semmit nem ad ki.
  • Flora2
    Nekem is volt már jó pár szám, amit a Sims3-ban ismertem meg és nagyon rákattantam.
    A legviccesebb az, amikor egy számot eleve csak a Simsből ismersz, és amikor elmész vásárolni a szupermarketbe (a való életben), akkor a háttérzenék között egyszer csak megszólal. Csak nem sim-nyelven, hanem angolul. Azt az arckifejezést, amikor ilyenkor vágok...
  • Ironman2
    Már ilyen széles videokat lehet feltenni?
  • lucifer9393
    Annyira jó zenékkel tudják telepakolni a Simset, Kelis Braveje után most ez a kedvenc:

• kem001
    Valamit tudhat akkor az öreglány, még ennyi év után is :D
  • lucifer9393
    Figyeld az öreglányt :D Aranyos h. eljött :D bottal... de ha táncról van szó hopp, hirtelen ledobta... valamint vicces h. annyi bulibomba koktélt megitt, hogy miután a parti véget ért, ő még javában ropta :D
  • kem001
    Ez aztán a buli. Ha tudom, hogy lesz buborékfújó, elmegyek én is
  • lucifer9393

Ezt nézzétek micsoda házavató bulit rendeztem... azt nyilatkozták, évekig emlékeznek majd rá

Egyébként kapott már valaki olyan feladatot, hogy valakiről el kellett nevezni egy koktélt? Én el is készítettem, el is neveztem róla, de tovább nem tudom mit csináljak vele, mert a térképen a feladatot jelölő csillag még mindig szürke, vagyis nem elérhető....
  • Ironman2
    Házivideot mér nem tudom megnézni? Vagy csak ez az én problémám? Nézzetek már utána,aki felrakta az uj peccset,hogy müködik-e a kézikamerával felvett videok a tv-n
  • Jossua
    okéééé :)
  • rage
    "FULL-HD felbontást támogat vajon a játék?"
    1920*1080-at tud, az biztos.
  • Ironman2
    :)
  • Coolfire
    Az még messze van.Még az aktuális fos sem jelent meg.:)
  • Ironman2
    Sőt! Még a kutya is tud majd ásni!
  • Gólya #14327
    keress vissza a mai hsz-okban, Ironman elég terjedelmesen leírta magyarul

úgy a #14150-esek körül
  • Gólya #14326
    igen - sőt ma a simem Fr.o-ban egy másik túristával együtt ugyanazt a cuccot turkálta
  • Jossua
    ha ez az az oldal ahol néhány bugra javasolnak tanácsot köszi tudom h beraktátok nem egyszer meg is néztem de még mindig nem tudok angolul bocsi :) igen én ilyen hülye vok és mielött irnád h ott a google fordito akkor nevetek csak igazán volt hozzá szerencsém :D
  • Coolfire
    Most akkor tudunk ásni fix nélkül is?
    Mert már elfelejtettem.:))
  • Coolfire
    Itt van a lista,de Ájronmen már berakta.
  • Jossua
    srácok kiváncsi vok az általam erösen idegesitett bugokat megcsinálták e... pl h sose hivják koncertezni a bandát ( kivéve az uj mentéseket de azoknál is 2 -3 alkalom után felejtös lesz) ja és fotozásnál se értem miért fagy le nekem mindig a karakterem...
  • Gólya #14321
    a szép az egészben, hogy ennek az új hapsinak a felesége meg jó barátja a simemnek...khmmm...csak össze ne fussanak:D
  • Coolfire
    Egyelőre igen.De szerintem megint lesznek picik is.
  • Gólya #14319
    ja
  • Gólya #14318
    csak valami olyan rémlik, hogy az új palival egyidőben a régi eltűnt, mint reménybeli partner - ez létezik, vagy csak elnéztem?
    most nem tudom megnézni, mert a hites ül a gépnél, de az agyam pörög...:)
  • Jossua
    szevasztok akkor most csak egy patch van ??? az frissit minden kieget amiket emlitettek ??
  • Coolfire
    És mit szól ehhez Francesca és a 3 gyerek?
  • Ildooka
    Most az enyém is beújított egy pasit James Hetfield-et (Metallica). xD Elterveztem h egyedül marad,mert úgy tud koncentrálni a jártasságokra,munkára...de már nem bírom tovább lehet h összeköltöznek. :D
  • Gólya #14314
    nekem könnyebb a helyzetem...le tudom zárni úgy az ajtót, hogy csak a simem mehet be...randikat máshol intézi:)
    bár most beszervezett magának a városból is egy pacákot...a kis díszpipi:D
    kapott a pincébe egy háló-fürdő kombót+egy jacuzzit - majd holnap hozok egy képet...elég beható vizsgálatnak vetette alá az ürgét:D
  • Svenson
    Hehe.
  • Svenson
    Nekem is így kéne. Amúgy próbáltam bezárni az ajtót, de akkor a család se használta, körbe mentek. Megkerülték az egész épületet gyakorlatilag. Szóval sehogy se jó. A 2-ben tök jól működött, a kaput is lehetett zárni, így idegen állatok se jöttek be.
  • Svenson
    Nekem a retro parasztházamhoz kéne. No de evvan, így jártam...
  • Svenson
    Besétál a kapun keresztül. A lakásba nem megy be.